- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
günaydın herkese arkadaşlar bir hafta daha sona eriyor zaman ne kadarda hızlı geçiyor ya :)
ne güzel kilo almamışsın insan hamile gibi olmak istiyor biraz ama sonra vermesi zor oluyor sen şanslı annelerdensin sanırım :)
canım çok geçmiş olsun ben hızınıza yetişemediğim için geçmişi okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum görememişim rahatsızlığını daha iyi olmana sevindim canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah :)
eşim komiser canım valla değişik oluyor canım hatta bebişimizin temellerinide erzurum polis evinde atmıştık muhtemelen orada hamile kaldım hatıra olsun diyede odada şampuan falan oluyor ya tek kullanımlık ondan almıştım bir tane şimdi kızızma saklıyorum :) temellerinin atıldığı geceden hatıra diyecem büyüyünce :)?
eşin polis mi canım
ne güzl oluyodur öle hasret gidermelere he :)
canım o kadar stres yapma ben öyle korkmuştum ki şeker yüklemesinden hatta yanımda poşet götürmüştüm kesin çıkaracam diye doktorum limonada izin vermedi ama hiçte midem bulanmadı bu arada tatlıdan nefret etmeme rağmen :)Allahım ne güzel kurtulmuşsun sen ben şekerden çok kokuyorum hamile olmadan önce yapılmıştı sağlam gidip hasta dönmüştüm..Bende bugün doktordan geldim bi dahaki aya şeker yüklemen var sonra bitiyor dedi seninkide bitmiştir belki...Bizde daha bişey almadık erken erken derken artık geç kalıyorum heralde
canım bebetto bildiğim en iyi markalardan biri aklın kalmasın hiç güle güle kullansın kuzucuk inşallah :)Off benim de bu c.tesi olacak seker yuklemem biktim valla ya kesin bayilicam zaten kan tutuyo(
Ilk kez minigime internetten birsuru sey aldim. Markafonide bebetonun organik ekoteksli urunleri var. organik kelimesoni gorunce dayanamiyorum:) guzeldir heralde bebeto urunlerini bilen kullanan var mii!
canım daha net göstermedimi seninkide annesine adrenalin yaşatmayı seviyor anlaşılan :) hayırlısı ile görürsün inşallah en net şekliyle yakında :)slm canim bebginin iyi olmasina cok sevindim hadi gözün aydin..masallah senin oglan göstermis annesi insallah bende öyle net görürümde bebisime alirim bir sürü seylerdolapta silmissin güle güle kirlensin canim benim dikkat et kendine..
canımslm canim benim önemli degil yarin sorursun cokk sagol allah razi olsun.canim cok sagol amin allahim herkezin yavrularini bagislasin korusun insallahh..evet hepimiz cokkkkk heyecanliyz gercekten hayal ederken esim ben böyle cokk tuhaf oluyoruz sanki insan ilk bebismis gibi heyecanlaniyor esim yok agzini söyle yapar yok böyle neler neler allahim herkeze tatirsin bu duyguyu herkezi kucagina dolsursun yüce rabbim..evet simdilik iyiyim canim daha agirlasmadim pek karnimda yok ahim sahim normal kot pantolonlarimi kiyafetlerimi giyiyorum cok istioyrum hamis kiyafetlerimi giymeyi ama hic giymedim büyük almisim ilk bebiste tulum falan almistim hic birisindede fazla almayinca icini dolduramiyorum.evet canim ilk önce hayirli ve sagliklisini nasip etsin rabbimm sonrada allahim herkezin göblüne göre versin nasip artik..kendine iyi bak canim benim bebisede..
Allah kolaylık versin canım :)günaydınn kızlarr hayırlı cumalar :))
bu hafta yaşasın haftasonu geldi diyemicem çünkü pazar günü eğitim var(
kızlar sağolun hepinize teşekkür ederim bugun daha iyiim işe geldim baya sakinleşti nabzım 150 ye kadar cıkıyo
çarpıntım olunca ay nefes alamadım dün ama bugun iyiyim bol bol uyudum eşimde masaj yaptı rahatladım
canım taşikardi var dedi dr ama yapıcak bişey yok dikkat eıdceksın dedi e kansızlık da var kan hapını da
içiyorum ama ne bılıyım neden oldu anlaamdım birden başladı...sağol canım
yok canım daha önceden yoktu gebelıgın 20. haftasından ıtıbaren yanlsı hatırlamıosam var doğumla beraber gecer ıns...
günaydın canım hayırlı cumalar :)
gübnaydın hayırlı cumalar mandiş :)
canım çok geçmiş olsun ben hızınıza yetişemediğim için geçmişi okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum görememişim rahatsızlığını daha iyi olmana sevindim canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah :)
inşallah sıkıntı yoktur canım bebiş yer değiştirmiştir falan diyecem ama insan acemi oluncada pek birşey diyemiyor ..bendende herkese hayırlı cumalar.bugün eşim geliyor inşallah,bir haftadır yoktu.özledik iyice.ama ara ara böyle kısa süreli ayrılıklar iyi oluyor bencedün akşam sol kasığımın üstüne bir ağrı girdi.yumurtalığımın oraya hani rahim büyürken aniden bıçak batması gibi oluyoya,onun gibi ama hala geçmedi.okadar şiddetli değil ama yürürken özellikle acıyor.sanki orda bişey düğüm olmuş kalmış...geçer inşallah..
Son düzenleme: