2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın herkese arkadaşlar bir hafta daha sona eriyor zaman ne kadarda hızlı geçiyor ya :)
?
eşin polis mi canım
ne güzl oluyodur öle hasret gidermelere he :)
eşim komiser canım valla değişik oluyor canım hatta bebişimizin temellerinide erzurum polis evinde atmıştık muhtemelen orada hamile kaldım hatıra olsun diyede odada şampuan falan oluyor ya tek kullanımlık ondan almıştım bir tane şimdi kızızma saklıyorum :) temellerinin atıldığı geceden hatıra diyecem büyüyünce :)

canım o kadar stres yapma ben öyle korkmuştum ki şeker yüklemesinden hatta yanımda poşet götürmüştüm kesin çıkaracam diye doktorum limonada izin vermedi ama hiçte midem bulanmadı bu arada tatlıdan nefret etmeme rağmen :)

canım bebetto bildiğim en iyi markalardan biri aklın kalmasın hiç güle güle kullansın kuzucuk inşallah :)

canım daha net göstermedimi seninkide annesine adrenalin yaşatmayı seviyor anlaşılan :) hayırlısı ile görürsün inşallah en net şekliyle yakında :)

canım ne güzel kilo almamışsın insan hamile gibi olmak istiyor biraz ama sonra vermesi zor oluyor sen şanslı annelerdensin sanırım :)

günaydınn kızlarr hayırlı cumalar :))
bu hafta yaşasın haftasonu geldi diyemicem çünkü pazar günü eğitim var (
Allah kolaylık versin canım :)

canım çok geçmiş olsun ben hızınıza yetişemediğim için geçmişi okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum görememişim rahatsızlığını daha iyi olmana sevindim canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah :)

inşallah sıkıntı yoktur canım bebiş yer değiştirmiştir falan diyecem ama insan acemi oluncada pek birşey diyemiyor ..

Son düzenleme:

ayy canım maşallah yaa okuyunca çok hoşuma gitti :) Allah nazarlardan korusun sizi

günaydın hanmlar, hayırlı cumalar, bereketli huzurlu bir gün olsun inş :)

Ayşecim geçmiş olsun, 150 nabız bayaa çok.. Benim bir tanıdığımda PAT tanısı koyumuştu ama senin hamileliğe bağlı herhalde... İnşallah düzene girer...
Ben de cok üzgünüm yaa bana bir fikir verin nolur...
Bizim büyük oğlan 2. sınıfa gidiyor, ödev kitap okuma gibi yapılması gerekenleri söyleyerek yapıyor... Söylemeden yapmıyor... Ben de sakin sakin söylerken haftanın ilerleyen günlerinde kızarak söylemeye başlıyorum...
Sabah kahvaltıda da bir posta fırça kaydım... Tabii bundan eşim de nasibini aldı...
Sabah oğlum elini yüzünü yıkadın mı, dişini fırçaladın mı ile başlıyorum... Akşam uyku saati geldi vs vs ye kadar devam ediyor... Söylemeyeyim diyorum.. Söylemeyince de günlerce yapılmıyor... Zaten ben de de o rahatlık yok....
Eşim de sağolsun akşam uyku saati geldi oğlum diyorum, oturma odasında uyuyuversin diyo... Tabii uyuma 1,5 saat sonraya kalıyo...
Ben de sinirlenince makinalı tüfek gibi saydırıyorum...
Ne demişler UYUZ ATIN ÇİFTESİ PEK OLUR... Aynı ben napıcam yaaa...

canım öncelikle eşinle konuşup ikili yönetimi kaldıracaksınız yani birbirinizin dediğini destekleyeceksiniz sonrasındada ödevlerini yapmadan tv. falan yada oyun oynamak yasak olacak mesela tv için ödevlerini bitirdikten sonra tv. izleyebilirsin falan gibi yönergeler vereceksin ama ne olursa olsun daha yaşı küçük genellikle senin söylemen gerekecek :) 4 sene eğitim fakültesinde bunları söylediler ama gerçek hayatta işe yarayıp yaramadığını göremedim henüz bizim prenses bir doğsun okula başlasın o zaman uygulamalı olarak keşfedecem inşallah :)

Son düzenleme:
ayy canım maşallah yaa okuyunca çok hoşuma gitti :) Allah nazarlardan korusun sizi

canım amın Rabbım hepinizin bebıslerını korusun nazardaann

sağol canım taşikardi dedi dr ama hamılelıge baglı büyük ıhtımal normalde yoktu cunku napalım
gecer ınsallah sabretmeye calısıyorum banyo yapmak bile tetıklıo :S korkuma yıkanamıyorum ınan kı :)

canım ne zordur devamlı söylemek birinde sakin olsan öbüründe koparsın anlıyorum ama
ne yapıalbilir bilemıyorum acaba oğlunu karsına alıp ciddi ciddi konussan nasıl olur belkı yapmısındır bılmıyorum ama
belkı oğlunla orta yol bulabilrisiıniz bilemedım şimdi valla malum tecrübesizim bu konularda...

sağol canım amin ıns cumlemıze :)

Son düzenleme:
cok güzel ve cokk tatlilar yaa bende istiyom türkiyede olsaydim alirdimallahim güle güle kullanmayi nasip etsin hepimize tüm aldiklarimizi insallahhh..

Teşekkürler melonecim daha güzelleri size olsun ama öyle deme üzülürüm ben

günaydınlar herkese hayırlı cumalar...

günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar

günaydınn kızlarr hayırlı cumalar :))
bu hafta yaşasın haftasonu geldi diyemicem çünkü pazar günü eğitim var (

Hayırlı cumalar

Geçmiş oldu inşallah canım

Allah kavuştursun yarenahsencim

Hayırlı Cumalar...

Hayırlı cumalar

Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar...
Hayırlı, huzurlu, bereketli, sakin, dingin, mutlu bir gün olur inşallah...
Çok yoruldum sabah sabah
05:40'ta kalktım
Çamaşır topla
Çamaşır yıka ser
Kahvaltı hazırla
Nevresim değiştir
Evi topla
Birde iş yerinde kızlarla anlaştık bugün birşeyler yapıp götürcektim onu yaptım söylemiyim canlar çekmesin
Öldüm ya.
İşe geldim dinleniyorum şu an:126:

fesleğenim
canım ellerine sağlık yorucu başlamışsın ama şimdi güzel bir kahvaltıyı haketmişsin tadını çıkar :) afiyet olsun :)
kızlar bende kalkayım kahvaltı yapayım bari arada tekrar uğrarım inşallah :)

hayırlı cumaalr canım :)

maşallah sabah sabah bisürü iş yapmışsın bazen ben de öyle yapıyorum

ancak iş yerınde dınlenebılıyorum valla :)

hepinize hayırlı cumalar kızlar
bu arada düşünüyorumda bizim doğum izinlerinin 6 aya çıkması ne oldu.az kaldı doğurucaz bi ses seda yok...mecliste açıldı ama .... unuttular bizi

Superisi..

Ben de velilere hep kendi sorumluluğu olduğunu bilmeli, hep siz takip ederseniz hatırlatmayı bekler derdim ama ben daha büyük sınıflara girdim... Dediğin gibi çocuğum çok küçük bilemiyorum napmalı....
Bir de erkek çocukları daha zor herhalde...
Hani derler ya küçükken bişey yok diye doğru.. Çocuğum okula gidiyor, özlüyorum pişmanlık yaşıyorum..

Ayşe...

Canım benim ya, korkar insan tabii...
Neyse ki havalar serinledi banyo ihtiyacı da yaza göre çok olmaz..
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğum yapın büyütün siz de görün büyüyünce dünyanın kaç bucak olduğunu...
Annelik zor meslek ya.. Çocuk sevgisi müthiş bişey ama ppsikolojik baskısı oluyor insana... Olması gerekenler, çocuğun karakteri, senin karakterin hepsi birleşince zorlaşıyor...
Üzülüyorum ben de işte...

bu arada düşünüyorumda bizim doğum izinlerinin 6 aya çıkması ne oldu.az kaldı doğurucaz bi ses seda yok...mecliste açıldı ama .... unuttular bizi

hayırlı cumalar canım :) valla unuttular sanırırm napsak meclisi basıp hatırlatsak mı bebsılerle beraber

ankaralı anneler toplansın gün dayanışma günüdür

manşetleri görüyor gibiyim "Türkiye de ilk kez hamileler ayaklandı"

canım azbucuk tahmın edebılıyorum cidden çok zor Allah tüm annelerın yardımcısı olsun

evet deidğin gibi erkek çocuk daha zor bence de...erkek kardesım var ordan bılıyorum elimizde

büyüdü sayılrı yanı su an en iyi zamanları aslında ergenlikte hıc cekılmıyolar yaa çok asi oluyolar

Son düzenleme:

Sağol canım insan anlatınca biraz da olsa rahatlıyor... şu mübarek günde dualarıızı bekliyorum...

günaydın ve hayırlı cumalar annişler ve minik zuzuları

bizde bugün sağlık ocağındaydık 2ci aşımızı olduk bakalım buda ağrımaz inşallah minişimin pıtpıtlarınıda duyduk sabah 6civarı uyanıyor ozaman çok tepikliyor babamızı uyandırdık busefer hisseder diye ama yok oğluş babaya kıyamayıp onu tepiklemiyo :) ayşe nasıl uyudun eşinin eli göbişte ay benim 5dk sonra o el bi ağır geliyo itiyorum aşağı bana dokunmasın sarılmasın herkezin uykusu farklı dün de biri sarılıp yatarız demişti ah kociş ister o uyuyana kadar azcık ouyur kaçarım hemen

buarada biz hasta olanları kıskandık ilk kez erkenden grip oldum burnumun tekisi akıyo teki sırasını bekliyo doktor da kızıyo senin hasta olmaman lazım diye ama benim hatamdı busefer koca taşımadı kendim buldum

ayşecim geçmiş olsun duş alırken duşa kabinse kapatmadan yıkan istersen oda tetiklemesin bizim kiradaki evde çok küçüktü kapatınca suyun buharından nefes alamazdım
hastanedeki kızlar güzel bi gün geçirin inşallah ay bebişi görecekler varsa onlar zaten mutlu mutlu gelir ay biz yüzünü dönmeyince elini kolunu sırtını bolbol inceledik çerkez inatlı olcak oğlum sırtını kolunu görmek bile şahaneydi şimdi bide daha çok belirğinleşti ya güya 3boyutluyu sevmiyodum şimdi 1ay geçsede yine görsem

hayırlı cumalar kızlar...
ya ben geçen haberlerde dinledim. tam da sonuna yetiştim umarım yanlış duymuşumdur o dosyayı rafa kaldırmışlar. of yaaa çok beklentideydim. Başbakanımızın daha önemli işleri var tabii. Hapishanedekilerin eşlerinin haftada 1 gün boyunca kapalı bi odada görüşebileceklerinin kararlarını alıyorlar. töbe töbe. bu adam takmış çocuk yaptırmaya.
Ne gelecek bekliyorsa sonuçta o adam ordaysa dışardaki çocuğuna nasıl baksın tek başına üstelik bu şartlarda.

nilhans canım kolay gelsin herçocuk farklı oluyor kimisi düşkün daha söylemene gerek kalmadan okuldan geldiği gibi dersim var diye giriyor odaya kimide anne ciyak ciyak bağırsada umursamıyor genelde kızlar ders konusunda rahat çevremde oğlan anaları yüzkez uyarıyo tembel oluyo oğluşlar bak burda da kızlar dönüyo oynuyo bizimkiler iki tekme tamam
ama kocişin savunmacı olmasın ozaman senin tekmelerden onun yemeside doğal bende okul ve ders konusunda baskıcı olurum ay babişimizde tembel bi sana bi oğluşa bağrınırım diyorum oda oğlumla yayılır tv izleriz diyor bende ciyak ciyak sanırım

Canım öncelikle Allah cc kolaylık versin diyeyim. Ben bu aralar trt 1 de süper dadı programını izliyorum.. Yöntemleri hoşuma gidiyor ve çoğu kişide de işe yarıyor.. Arasıra bakıver programa belki nasıl hareket etmenle ilgili fikir verir sana.

Hadi gözünaydın canım.. Ayrılık sonunda kavuşma anı muhteşem oluyor. :) Benim eşimde geçen sene askerdeydi. Kısa dönem yaptı ama bana bir asır gibi geldi.. Güzel tarafı resmen nişanlılık dönemine geri döndük.. Askerden döndüğünde sanki yeni evlenmiş gibiydik.. :) Eşler birbirinden ayrı kalınca birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor..

Yaaaaa kızlaaaarrr

serum fizyoloji denedim

okyanus suyu aldım denedim

burnum kesinlikle açılmıyor

bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım

başka ne yapabilirim

burnum ve sinüslerim dolmuş

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim cc acil şifalar versin..

Ohh maşAllah hamarat hatun.. :) Kendini de göstermiş kuzucuğun.. Rabbim cc sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeği nasip etsin inşAllah..

Arabanız hayırlı olsun canım.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ve maddi yönden de kolaylıklar versin inşAllah..

tum hastalara gecmis olsun..ben de hasta olanlar kervanına katıldım takır takır oksuruyorum, burnum da akıyo...aksama bol nane limon yapim...

Geçmiş olsun canım.. Aman dikkat edin kendinize arkadaşlar.. Salgın var bu aralar.. Rabbim cc acil şifalar versin..

Canım çok geçmiş olsun.. Kendini çok yorma olur mu.. Bir de ayşecim uzun süre aç kalıp birden birşeyler yeme. Bende de Ramazan ayında olmuştu çarpıntı.. Orucumu tuttum ama çoğu gece çarpıntım oluyordu. Kalp atışımdan başka birşey duymuyordum resmen.. Tansiyon aletiyle ölçüyordum 130-140 a çıkıyordu.. Doktora gittim.. uzun süre aç kaldıktan sonra birden yemek yiyorsun ve vücut bebeğinde ihtiyacını karşılamak için normalden daha fazla kan pompalıyor ondandır çarpıntın demişti. Devam ederse kardiyolojiye gidecektim ama Ramazan bitti çarpıntım da geçti çok şükür..
Seninde biranönce geçer ve birdaha hiç olmaz inşAllah..

Amin canım benim çok teşekkürederim

hayırlı cumaalr canım :)

maşallah sabah sabah bisürü iş yapmışsın bazen ben de öyle yapıyorum

ancak iş yerınde dınlenebılıyorum valla :)

Aferin bana :119:
Yaptık kahvaltımızı kızımla
İş yerinde birde ayaklarımı uzatabilsem süper olacak :102:

Ayrıca çok duygusal bir günümdeyim. Dokunsalar ağlıcam
Adet sancısı gibi sancı var karnımda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…