2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız herkes iidir umarım ayşecim inş geçer çarpıntın zor çünkü Allah yardımcın olsun canım .. Kızlar dün araba aldık demiştimya eşim bügün plaka alcaktı bende dedimki ya kızımın başharfiyle benim başharfimi al yada seninkiyle benimkini al onuda bulamadın 3 ümüzden alakasız bişey al dedim biraz önce aradım yt almış eşimin ismi yasin kendi isminin ve soyadımızın başharflerini almış neymiş sıra ondaymış gıcık ya sıradakini almak zorunda diildi kızımla küstük eşime

günaydın kızlar...hepimiz için güzel bi cuma güzel bi haftasonu olur inşallah...kızlar size bişey sorucam aranızda yalancı sancı yaşamaya başlayan varmı? bazı günler bana kramplar giriyo ayakta duramıyorum,dün 2 kere oldu tam gögsümün alt kısmına bişey oturdu sanki sonra tüm karnım kaskatı oldu yani kesenin filan orda oldugunu hissettim karnımda bi taş vardı sanki... bebek yer değiştiriyo da acaba kafasımı gögsümün altına oturuyo diyorum,ama çok sık olmaya başladı bu,özellikle sertleşmeler... bugün dr a gidicem soracağım ama önce size bi sormak istedim yaşayan varmı böyle şeyler

Merhaba güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi oku oku bitmedi bende yarıda bırakmak zorunda kaldım..
Hayırlı cumalar olsun herkese.. Rabbim cc bu mübarek günün hürmetine herkese sağlık, sıhhat, bereket, huzur, mutluluk versin..
Rabbim cc gönlünüzün muradını versin inşAllah..

Dün sayfaya girmemle çıkmam bir oldu. Akşamda zaten girecek halim kalmamıştı.. Dün temizliğimi bitirdim.. :) Misler gibi oldu evim..
Camlar, kapılar, dolaplar ne varsa canına okudum Accık benimde canıma okunmuş oldu ama ne yapalım mecbur yapılacak. Eşim biraz kızdı bana neden yaptım diye ama krizi çabuk atlattık.. Özellikle camların silinmiş olduğunu görünce film iyice koptu. :) Bu aralar mesaiye kalıyor yoksa bana iş bırakmazdı. :) Neyse bitti çok şükür..
Kızımızın beşiğini aldık.. Az önce geldi eve.. Büyüyen beşiklerden aldık. Kayınvalidem taksitlerini ben ödeyeceğim diyor ama bakalım.. Eşim biranönce gelip kursa öyle heyecanlıyım ki.. :)

Bu arada önümüzdeki hafta babam gelecekmiş.. Nasıl sevindim.. Şimdiden sevdiği yemekleri sayıyorum şunu yapcam bunu yapcam babacığıma diye..
Öyle özledim ki annemi babamı kardeşcağızlarımı.. Gurbetlik zor gerçekten..

Neysem şimdilik bana müsade canlar ara ara uğrarım inşAllah..
Kalın sağlıcakla..

bende de bu sabah adet sancısı gibi sancı vardı.bu doğuma hazırlıkmı? acaba doğum sancısı adet sancısına mı benziyor? daha şiddetlisi falan mı?

günaydın canım.bende sertleşme değilde bu günlerde arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor kasıklarda.normaldir herhalde deneyimli annelerden cevap bekliyoruz.

evet ankaradaki hamileler birleşin birlik olun mecliste sesimizi duyurun hehehehehe doya doya bebeklerimize bakmak istiyoruz.le le le:)

canım inşallah bizimkini rafa kaldırmamışlardır.hacı gözler gibi bu haberi gözlüyorum ya

ayşecim geçmiş olsun.Çarpıntı nedir çok iyi bilirim.3 -4 sene önce panik atak geçirmiştim nabzım 160-170 oluveriyordu.Sonra sonra sakinleşmeyi öğrenmeye başladım.Sana tavsiyem çarpıntın başladığında kendini dinleme.Eşinle,eşin yoksa yanında telefonda sevdiğin biriyle muhabbet et.Yani unutmaya çalış onu.Ayrıca aralıklarla öksür. Ve bana iyi gelen bi çözüm.Sol tarafıma uzanmak.nane limon da o zamanlar çarpıntımı azaltıyordu.hamilelikte sakıncası yoksa içebilirsin de.Naçizane tavsiyelerim bunlar.Ama sen yine de doktorunu dinle öncelikle.

cnm bu kasılma adet sancısı gibi diil,eğer yalancı doğum sancısı böyleyse diyorum gerçeği nasıldır düşünemiyorum bile
yaa evet hadi toplanıp meclise filan yürüyelim, doğuma az kaldı ama hala ses yok izinden,sanırım ücretsiz iizn yolları gözüküyo bize

bende de bu sabah adet sancısı gibi sancı vardı.bu doğuma hazırlıkmı? acaba doğum sancısı adet sancısına mı benziyor? daha şiddetlisi falan mı?

Adet sancısının şiddetlisiymiş. Ama tarzı aynıymış canım.
Ben karnımın büyümesine yoruyorum bu ağrıyı ama bilemiyorum tabi

günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))

gözünüz aydın canım...kesinlikle evde olmak harikaaa bebeğin bile farkedicek bunu daha çok hareket edicek bak gör ben üzülüyorum raporum bitiyo diye

Son düzenleme:

canim 3 haftadir bende de oluyor o ara ara. önemli olan o sertlesmelerin kisa araliklarla olmamasi.

ne güzel dua etmissin, amiiiiiiiin. haydi bakalim Rabbim hayirla kavustursun ailene.

canim 3 haftadir bende de oluyor o ara ara. önemli olan o sertlesmelerin kisa araliklarla olmamasi.

ne güzel dua etmissin, amiiiiiiiin. haydi bakalim Rabbim hayirla kavustursun ailene.

peki cnm sen sordunmu dr a vs bi tehlikesi olmaz dimi? saatte 5 den fazla böyle kasılmalar olursa doğum demekmiş, benim dün 3 saat içinde 2 kere oldu...

gözünüz aydın canım...kesinlikle evde olmak harikaaa bebeğin bile farkedicek bunu daha çok hareket edicek bak gör ben üzülüyorum raporum bitiyo diye

fark etmezmi 2 gündür bebek çok hareketli.iş yeri çok stresli oldugu için bu bebeğede yansıyordu.32.haftamdada tamamen dogum iznine ayrılmayı düşünüyorum.dogum önceside ççok önemli çünkü..

kesinlikle bende bebeğimden mahrum kalmışım diyorum, yer değiştirmelerini bile hissediyorum resmen bu gidişle bende zamanım dolunca ayrılıcam cnm en güzeli o olacak...

kuzum dün bendede oldu o setleşme okadar settiki karnım taş gibi bidee sanki patlicak gibi oldum nefes almakta zorlandım ama 2 saate falan geçti galiba bu tip şeyleri artık sık sık yaşıcaz alışmak lazım malum vücudumuz kendini doğuma hazırlıyo :))

cnm çok çok sevindim hadi gözünüz aydın :)) kuzucugunada maşşallahhh kocaman olmuş :))

kesinlikle bende bebeğimden mahrum kalmışım diyorum, yer değiştirmelerini bile hissediyorum resmen bu gidişle bende zamanım dolunca ayrılıcam cnm en güzeli o olacak...

ahh cnm yaaa bende öle düşünüyorum keşke bu dönemlerde vde olsaydım diye o kadar keyifliki ama mahrum kalıyoruz malesef napalım hep onun için :)) bende 32 haftada çıkim diyorum ama sonrada ayı tamamlim tam maaş alim diyoum muhtemeln kasımı tamamlayıp çıkıcam :)) aralıkta oğlumla evde tepişiriz artık :) ocaktada geçer karşısına izlerim :))

evet cnm aynen bende de öyle oluyo patlayacak gibi oluyorum, ama bu konuda yalnız olmadığımı görünce rahatladım diyebilirim.yine dr a da sorup bi onaylarım normalmi diilmi... bari bu kadar ağrıyı çekip sonunda normal doğum yapabilsek:))

32.haftayı bitirdiğimizde yasal izin başlıyo dimi? yoksa 32 ye girincemiydi? benim zaten kasım sonunu buluyo, gerçi dayanabildiğimiz kadar dayansak da sonrası için iyi olacak ama sanırım ağırlaşınca çalışmak çok daha zor olur...

bende senin gibiyim burda paylaşıyorum saolsun burdakilerde hemen cevaplıyo içim rahatlıyo ama tabiki doktorada sor aklında kalmasın :) ayy evet kuzu yaa bide o var demii neyse yaaa hayırlısıyla alimde oğluşumu kucağımı normal sezeryan farketmez :))

biz doğum iznine çıkınca 4 ay maaşımız yatmayacakmı olduğu gibi? yatıcak bi arkadaş maaş almak için beklerim demiş te merak ettim?

evet cnm 32 haftayı bitirince çıkıyoruz :)) valla benimki kasımın 2 haftası doluyo oyuzden 2 hafta daha çalışırım diyorum eger ay sonunda dolsaydı asla biraz daha gidim demezdim çünkü çok yoruldum artık sabah 6 da kalkmaktan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…