2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
iki kişi kaldı ismi olmayan :)))))))))))
gören sölesin arkadaşlar kacırabiliyorum bazen..
amme hizmeti hadi göreyim sizi
bi el atıverin şu işe..

SİNOPLU57
Superisi87

Hediyeleşme konusunda yazdım bugün ama görmediysen diye bir daha yazayım..

ad soyad yazmamışsın adresini yazdığın mesajda..

özelden bi gönderir misin canım.. kargo icin gerekli..

kübracım teşekkür ederim canım mesajını aldım :)))

ehheee kendimi topiğin şerifi gibi hissettim ha.. aşağıya bakıyorum isimlere..

yakaladıklarıma yazıyorum :82:

Ricaederim canım benim :) eh bi nevi ölesin canım valla zor oluyodur tabi Allah yardımcın olsun yakala kaçakları

merhaba ;2-3 gündür yoktum offf ne ilerlemiş sayafalar ..bizde bu hafta sonunda dolabını ve beşiğini aldık ,ikeadadn düüşünüyordum ama bana beşiği küçük geldi bende asansörlü denilen beyaz beşiklerden ve 3 kapılı gardolabnı aldım..ya fotosunu çekicem ama makina yok kuzenden alırım ..çekerim.

.bu hafta sonu düğün var,olmasaydı tiny love 3 ü bir aradan alıcaktık,belki fırsat bulursam onu alıcam hafta sonu..etrafında kulanan varmı =?
neyse ,bebek odasındaki gardolabımı yatak odama çektik,bebeğin gardolabını yaptılar ,akşam tam 10 da işleri bitti ,bende bittim 2 gündür temizlik yapmaktan erken doğum yapıcam galiba

ne güzel yazmışsın ya düşüncene ağzına ellerine sağlık emii...özellikle belirtmek istedim :))

helal osssun :)))
bu arada aldıkların da güzel şeyler bbebeğin de sende güle güle kullanın canım

hangisini aldın canım ya gecelişk almak şartmıki ben pijama takımı aldım 2 tane bide sabahlığı var birinin ama gecelik almayı düşünmedim

güle güle kullanın canım,yorma kendini,allah korusun deme öyle..
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154019 bunun ekru rengini,burada bulamadım..

http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154031 ve bu sabahlığı aldım yine ekru renk..bu sitede kemik rengi diye belirtmişler sanırım..

ayy biz senle benziyormuyuz ne
senin gözlerde mavişmiş cok tatlısın cnm memnun oldum seni gördügümee

:) ben de tlfdan bakınca kısıtlı bakabildim canım. benziyomuymusuz demek, çok tşk ederim cnm bnm o senin güzel görmen ben de memnun oldum eve gidince bakarım senin foto var mı? işyerinde giremiyorum da

slm sevgili anneler ve bebekleri..bugün nasılsınız bakalım? uzun uzun geçmişi okuduktan sonra anca sizlere yazma fırsatı buldum..herkese güzel bir hafta diliyorum..
çok yoğun bir haftasonu geçirdim..cumartesi günü bazanın altını temizledim..kışlıkları çıkardım yazlıkları koydum..camlarımı sildim..evimi toparladım ve çamaşır yıkadım ama öldüm öldüm dirildim..dün gebzeye kardeşime gittik eşimle..dönüşte tam yarım saat ayakta geldim..anam ondan sonra ayaklarım bir şişti ki anlatamam..eve zor attım kendimi..kimse bana yer vermedi biliyormusunuz..

feslegenim emziğin çok güzel canım..benimkilere benziyor..bende emzik ve biberonların hepsini nuk marka aldım canım..en iyisi o..aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan canım..

chekirdekk
bebeğin odası çok güzel çok beğendim..eğer içine sindiyse bence hiç değiştirmeye falan kalkma..önemli olan senin beğenmen..bazı şeyler bir kere oluyor canım..halıyıda beğendim canım..

ayşecim maşallah sanada baya bir gezmişsin haftasonu..ben dün anladım ki..artık bize uzun süre ayakta durmalar, saatlerce gezmeler yaramıyor..cicilerini güle güle giydir canım kızına..

yarenahsen hadi gözün aydın canım kocişine kavuşmussun..

esrabeyazcanım perdelerin çok şeker..iyi günlerde kullan..

brnyns gözün aydın..Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

arzu93 oda çok güzel canım..çok beğendim..ALlah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..

Tontirik hepsini güle güle kullan canım..

lilahavva aramıza hoşgeldin canım..

şuanda tam 1 sayfa kayınvalidein bana verdiği kız isimleri listesine bakıyorum :)ağolsun liste yapmış ,burdan bakarsınız dedi...evet evet derin nefes alıyorum veriyorum ,sonra yine nefes alıyorum düşünüyorum ,ne güzel ne iyi niyetli bi şey diyorum tekrar derin nefes alırken böööle daral falan geliyorrrr:)
bebek odasını aldık ,aa biz alıcaktık diyor madem öyle parasını ver :)sonra dediki bizde şu sallanan şeyden alırız (tiny lovedan bahsediyor)bu hafta sonu gidip alıcaz ,sonra derki aa ben geçen hafta dedim ya ,biz alıcaktık der (madem öyle alıcan ver parasını alıım yada al getir)nedense alındıktan sonra aaaa biz yapcaktık biz edicektik,neyse nefes alıyorum veriyorum ve sakinleşiyorum :))) yaalannnnnnnnnnn

Ayy yoruldum geçmişi okurken :)

Ohh maşAllah odası tamam olmuş oğluşunun.. Rabbim cc güle güle kullanmayı nasip etsin canım..

Tontirik cim boşver gitsin.. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Uzaktan ahkam kesmek çok kolay.. Senin yazdıklarını beğenenlerden biride benim.. Ve arkadaş sizede sizin gibi gelinler versin Allah cc demiş.. Ben can-ı gönülden aminn diyorum.. Benim gibi gelinim olsa daha ne isterim diyorum o arkadaşa..

Kalbine, midene, gönlüne iyi gelecek birgün geçirmişsin desene canım.. Rabbim cc içine sindirsin..

Bu konuya uyuz olanlardan biri de benim.. Cinsiyetini soranlara kız dediğim anda hemen hemen bütün cümleler OLSUN la başlıyor.. Kız erkek bizim için hiç ama hiç farketmez bunu basmıyor kafaları.. Rabbim cc herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin.. Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız hissediyordum ve doğru da çıktı.. Ve kızımız olacağını öğrendiğimizde bende babamızda havalara uçtuk..

Çok güzeller canım.. Rabbim cc sağlıkla kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..

Canım bence aklını gönlünü bulandırma.. Oda takımınız çok ama çok güzel.. Hem her şehirde farklı fiyatlar verebiliyorlar mobilyalara her ne kadar markası aynı olsa da..
Sunta veya mdf olmasına göre de fiyat değişiyor bence fiyatın farklı olmasında onunda etkisi vardır.. Birşey aldıktan sonra pişman olmak benimde vazgeçilmez huylarımdandı. Eşim sayesinde kurtuldum bu huyumdan. :) Bence aldıklarının tadını çıkar canım..
Rabbim cc sağlıkla, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

Aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın canım.

En azından ilk başlarda kullancaklarınızı alsanız daha iyi olur canım. İlk üç ay kullanacaklarını tamamlasan gerisini yavaş yavaş halledersin.. Eşine de bunu anlatmaya çalış bakalım belki ikna olur.. İlk zamanlar sen çıkamayacaksın dışarıya eşinde ne kadarını halledebilecek ki?

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

Hepsi birbirinden güzel canım.. Güle güle kullanın inşAllah..

MaşAllah canım yine çok uygun fiyata almışsın güle güle kullan hepsini..

Slmlar benımde kızım olacak rabbım nasıp ederse ocak 19 dedıler londrada yasıyorum ben yenı katıldım

Hoşgeldin aramıza canım.. Hayırlı olsun bebişin..

Canım bu karında sertleşme ve sancı bende de oluyor ara ara..
Hele nefes problemi bu aralar iyice arttı.. Nefesimi tam olarak içime çekemiyorum sanki.. Ama bu normalmiş.. Bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş..

chekirdekkcim bebekom.com bebek odası halısı kategorisinde benzer bi halı gördüm. link atayım bi bakın Uyuyan ayck hal - Bebekom Bebek odas ve Bebek odalar Concept mobilya maazas

Gamzecim sana öyle diyolar,oğlu olcaklara da başka şeyler diyolar.
Bana işte bi tip, "senden olsa olsa oğlan olur zaten. kız anası olamazsın sen" demişti.
Kaldım öyle. Niye ki dedim, kız tipimi oluyomuş nedir yani.
Böyle rahat biriymişim ben o yüzden kız nazıyla uğraşamazmışım.
10 çocuk da yapsam erkek olurmuş hepsi. Allam ya!
Ki ben kızım olmasını çok istiyorum! Söylencek laf mı bu yani?!

Canım güle güle kullanın. Paran varsa, sağlam güzel bişey de alıyosan sorun yok, ne olcak.
Bak ben park yatak bile alırken düşünüyorum şu an. Baya bi borç var. Önce doğum parasını çıkaralım da diyoruz, düşün!
O yüzden, paranız da varken ne güzel işte, güzel güzel yatsın çocuğun!

Kızlar! Personel müdürüne sordum ben. 32. haftadan önce iznini, raporunu hallet. Sonra naparsan sonraki izninden düşer dedi kısacası. Haberiniz ola!

kızlar bişey sorucam şeker yüklemesine açmı gidiliyor tokmu?
perşembe günü gidicem de...
Aç gidiliyor ve gece 12 den sonra su içilmiyor, bişey yenmiyor canım.

Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Sayfalar bayaaa bi ilerlemiş anca bitirebildim. :)

Biz dün alışveriş yaptık eşimle.. Kızıma yatak, cibinlik, nevresim takımı, kapı süsü aldık.. Birde çantamızı aldık.. Daha önce 70 tl olan bebek bakım çantası indirime girmiş 40 tl ye aldık.. :)

Ama ben şu cibinlik işini beceremedim birtürlü.. Cibinliği cibinlik demirinin halkasına takıyorum ama hani cibinliğin açık kalacak kısmı cibinlik demirine denk geliyor.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

burda kiza miras yokmus bende duyunca sasirmistim. birde kizdan sonra erkek olmasindan dolayi tebrik ediyorlar
o bunlara gore ozel bir durummus blmiyorum esime oyle demisler.
bana tek iyi gelen yatmak suandada yarim yatis pozisyonundayim cok iyi geliyor ama sureklide yatamam ki.
is guc beni bekler

kizlar kundagimiz geldi resmini cekersem yuklicem :)

32.haftadaki doğum iznimiz ile ilgili nasıl bir prosedür izlememiz gerekiyor arkadaşlar bilen varsa aydınlatabilir mi ???

november82 aldığın ciciler çok güzel ve kullanışlı..Allah bebeğine giydirdiğin günleride göstersin inş..

güle güle kullan canım iyi günlerde..biz zannedersem hazırlıkları yavaş yavaş halletmemiz lazım..bende hemen yoruluyorum ilerki zamanda nasıl olacak bilmem..en iyisi yapıp bitirmek..

oy kızlar şunlara bakınn :)

çok güzeller canım ya....

madem öyle haftasonu alışverişe giderken sende kayınvalideni al yanına..anne anakucağına alacam demiştim hadi onu almaya gidiyoruz de olsun bitsin..madem alacak:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…