2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
güle güle kullanın canım,yorma kendini,allah korusun deme öyle..
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154019 bunun ekru rengini,burada bulamadım..

http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154031 ve bu sabahlığı aldım yine ekru renk..bu sitede kemik rengi diye belirtmişler sanırım..

örgücü akidişler :)

şu ekleyeceeğim resim tunus işimi bana öyle geldi ama acaba başka bişimidir diede takıldım

bi baksanız :) bir de sanırırm tabanı örmüş üstteki şeridi de azaltarak örmüş iki yandan tabanın

üstüne dikmiş dimi bana öyle geldi :) ay bende örmek istiyorum artık yeter bu kadar durdugum :)

32.haftadaki doğum iznimiz ile ilgili nasıl bir prosedür izlememiz gerekiyor arkadaşlar bilen varsa aydınlatabilir mi ???

canım doktora gidicez rapor alcaz başhekime onaylatıcaz

o kadar sonra da o raporu muhasebecimzie teslim edicez :)

doğum yapıncada aynı şekil oluyo :)

e kolaymış o zaman ya :))))))))))))
doğumdan sonra biriken paracıklarımızı alırken mi cok kuşturuluyodu ssk falan ona gıcığım ben yaa

doğumdan sonra biriken paracıklarımızı alırken mi cok kuşturuluyodu ssk falan ona gıcığım ben yaa

muhasebeciniz ya da insan kaynaklarınız hangisi ilgileniyorsa onlarla konuş canım, bazı iş yerleri farklı uygulamalar yapıyor,maaşı kesmiyor veriyor onlar sgk dan alıyor ücreti falan..bir konuş uygulamaları nasılmış..koşturmana gerek kalmaz belki kıyak geçerler :)

hayırlı olsun kuzum aldıkların güle güle kullan inşallah yaa merak ettim şu 3 kapılıyı heee resmi çek paylaş kuzum :))
anamm dikkat et kuzuu yaaa temizlik senden önemlimi :))

oy kızlar şunlara bakınn :)

ayşeeee çok şeker bunlar yaaaa bayıldımmmm nasıl bi marifettir yaaaa :))
anammm kaynanaya bak senn isimleri listelemişşşşş tutuşturmuş gelinin elinee :)) ahaaa bi kaynanatör daha :))

cnm güle güle kullan inşallah tüm aldıklarını :)) valla bende bi cibinlik aldım daha paketi açmadım ama benimki tavana asılıyo galiba

canım bılmıyorum ben gecen doğum yaptıgımda hıc zorlanmadan aldım paramı koşturmama gerek kalmadı

ama sana tavsıyem verılen raporlar 3-4 nusha oluyo mutlaka bır nushası sende kalsın

ssk kaybedıyo veya postada kayboluyo belgeler sorun cıkıyo gecen sefer tek yasadıgım sorun buydu

Allah tan ben de bi nüshası vardı saklamsıtım da ispat ettım

bir de şöle bişi oluo genelde mesela senın sskn var ya ya esının sutunde ya babanın sutund egozukuosn yanı

bilgilerını guncellememıssen o zaman o gelen kagıtları eşinin veya babanın dosyasıan koyyolar o sebeple

kaydının guncel olduguna dosyanın senın adına olduguna emın ol bunu da şöle analrsın ssk hastanelerıdnekı barkodlarda

genelde yazar ssk : eşi kızı veya kendısı gibi yanıs enın ustune ise guncelse zaten kendısı yazar sorun yoktur yani...

benım belgelerımı babamın dosyalarına koymuslardı üstelık guncelleme de yaptırmsıtım ama kendıelrı hata yapmıslar yaa

öle şeler oluyo ıstee...

ayşeeee çok şeker bunlar yaaaa bayıldımmmm nasıl bi marifettir yaaaa :))

valla canım sorma yaa ben yapsam yamuk yumuk olur kesin

Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..

çok şıklar..güle güle kullan canım

canım çok güzeller byıldım valla.bizde durumu toparlylım bende çok istiyorum oda almak.güle güle yatsın kuzucuk inşllh.

canım geç olsun güç olmasın bu sefer sağlıkla ilerler inşallh hamileliğin.
saol canım daha güzelleri senin olsun.izmirde fincancılar çarşısından almıs.ama ınternette de satılıyor tabı ıkı katı fıyata.nette 160.çarşıda 75.

cnım ben gittidgiyordan aldım aynısını 72 tl ye çok da güzel geldi

doğru söz derim ben buna kızlar

Doktorlara göre en ideali doğumdan sonraki 1-1,5 yılı çocukla geçirmek sonra işe devam etmek. Oysa ki 4857 sayılı iş kanununa göre annenin doğumdan önce 8 sonra 8 olmak üzere 16 haftalık izni var ve doğumdan önceki 8′in 5 haftasını sonraya eklerek 13 haftaya çıkarabilir anne isterse. Bu durumda da yani maksimum 3 ay çocuğuyla birlikte geçirip sonra tıpış tıpış işe dönecektir. Ya da 6 ay ücretsiz izin alma hakkını kullanacak ve hem bu izni alırken hem de sonrasında iş arkadaşları ve yöneticilerinden “ooh 6 ay tatil yaptın” sözleri veya bakışlarıyla karşılaşacaktır. Ki bu durumda bile henüz ideal olan 1 senelik döneme ulaşabilmiş değiliz.

Son düzenleme:

Olur valla burası türkiye, burda herşey olur..
ama ben allahtan kimsenin üzerinden bakılmadım şu ana kadar.. babam bağkurluydu ama ben üniv..den mezun olmuştum emekli olduğunda :)))))))
o yüzden hiç onun üzerinde görünmedim.. heralde bi sorun olmaz o yüzden :))

aherdodan kaçamazsınız.teslim olun :))

ahhhaaaaaaa ay cok güldüm canım ya

vallahi yetişemedim iki üç sayfayı okudum sadece.mide yanmasının son evresindeyim sanırım dayanamıyrm artık kızlar.perşembe kontrlmz var bakalım neler oldu.dün lcw den ve aziz bebeden yine ciciler aldım kuzuma.benim dışarı çıkmamam lazım ya.almak istemiyrm ama yinede alıyrm.şuan sıraya göğüs pompası iel lohusa pijamasını koydum.bir de bebek bezi stoklayın diyo herkes ama onuda 32.haftadan sonrasına bıraktım.okul da çok yoruyor bu aralar

vallahi kimse de umrumda olmaz. 2 yıl alıcam ucretsiz iznimi bi aksilik olmazsa

kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…