güle güle kullanın canım,yorma kendini,allah korusun deme öyle..merhaba ;2-3 gündür yoktum offf ne ilerlemiş sayafalar ..bizde bu hafta sonunda dolabını ve beşiğini aldık ,ikeadadn düüşünüyordum ama bana beşiği küçük geldi bende asansörlü denilen beyaz beşiklerden ve 3 kapılı gardolabnı aldım..ya fotosunu çekicem ama makina yokkuzenden alırım ..çekerim.
.bu hafta sonu düğün var,olmasaydı tiny love 3 ü bir aradan alıcaktık,belki fırsat bulursam onu alıcam hafta sonu..etrafında kulanan varmı =?
neyse ,bebek odasındaki gardolabımı yatak odama çektik,bebeğin gardolabını yaptılar ,akşam tam 10 da işleri bitti ,bende bittim 2 gündür temizlik yapmaktan erken doğum yapıcam galiba
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154019 bunun ekru rengini,burada bulamadım..ne güzel yazmışsın ya düşüncene ağzına ellerine sağlık emii...özellikle belirtmek istedim :))
helal osssun :)))
bu arada aldıkların da güzel şeyler bbebeğin de sende güle güle kullanın canım
hangisini aldın canım ya gecelişk almak şartmıki ben pijama takımı aldım 2 tane bide sabahlığı var birinin ama gecelik almayı düşünmedim
chekirdekkcim bebekom.com bebek odası halısı kategorisinde benzer bi halı gördüm. link atayım bi bakın Uyuyan ayck hal - Bebekom Bebek odas ve Bebek odalar Concept mobilya maazas
32.haftadaki doğum iznimiz ile ilgili nasıl bir prosedür izlememiz gerekiyor arkadaşlar bilen varsa aydınlatabilir mi ???
Çok tatlısın yaaa gerçekten çok benziyor.
Hemen inceliyorum canım çook sağolll
bu arada diğer modelleride çok ciciymiş,beşiktaşta varmış mağazası çok pahalımıdır acep :)sana inanamıyorum yaaaa harikasın süpersin mucuuuukkkkkkkkkkkkkkk
örgücü akidişler :)
şu ekleyeceeğim resim tunus işimi bana öyle geldi ama acaba başka bişimidir diede takıldım
bi baksanız :) bir de sanırırm tabanı örmüş üstteki şeridi de azaltarak örmüş iki yandan tabanın
üstüne dikmiş dimi bana öyle geldi :) ay bende örmek istiyorum artık yeter bu kadar durdugum :)
canım doktora gidicez rapor alcaz başhekime onaylatıcaz
o kadar sonra da o raporu muhasebecimzie teslim edicez :)
doğum yapıncada aynı şekil oluyo :)
e kolaymış o zaman ya :))))))))))))
doğumdan sonra biriken paracıklarımızı alırken mi cok kuşturuluyodu ssk falan ona gıcığım ben yaa
hayırlı olsun kuzum aldıkların güle güle kullan inşallah yaa merak ettim şu 3 kapılıyı heee resmi çek paylaş kuzum :))merhaba ;2-3 gündür yoktum offf ne ilerlemiş sayafalar ..bizde bu hafta sonunda dolabını ve beşiğini aldık ,ikeadadn düüşünüyordum ama bana beşiği küçük geldi bende asansörlü denilen beyaz beşiklerden ve 3 kapılı gardolabnı aldım..ya fotosunu çekicem ama makina yokkuzenden alırım ..çekerim.
.bu hafta sonu düğün var,olmasaydı tiny love 3 ü bir aradan alıcaktık,belki fırsat bulursam onu alıcam hafta sonu..etrafında kulanan varmı =?
neyse ,bebek odasındaki gardolabımı yatak odama çektik,bebeğin gardolabını yaptılar ,akşam tam 10 da işleri bitti ,bende bittim 2 gündür temizlik yapmaktan erken doğum yapıcam galiba
ayşeeee çok şeker bunlar yaaaa bayıldımmmm nasıl bi marifettir yaaaa :))oy kızlar şunlara bakınn :)
anammm kaynanaya bak senn isimleri listelemişşşşş tutuşturmuş gelinin elinee :)) ahaaa bi kaynanatör daha :))şuanda tam 1 sayfa kayınvalidein bana verdiği kız isimleri listesine bakıyorum :)ağolsun liste yapmış ,burdan bakarsınız dedi...evet evet derin nefes alıyorum veriyorum ,sonra yine nefes alıyorum düşünüyorum ,ne güzel ne iyi niyetli bi şey diyorum tekrar derin nefes alırken böööle daral falan geliyorrrr:)
bebek odasını aldık ,aa biz alıcaktık diyor madem öyle parasını ver :)sonra dediki bizde şu sallanan şeyden alırız (tiny lovedan bahsediyor)bu hafta sonu gidip alıcaz ,sonra derki aa ben geçen hafta dedim ya ,biz alıcaktık der (madem öyle alıcan ver parasını alıım yada al getir)nedense alındıktan sonra aaaa biz yapcaktık biz edicektik,neyse nefes alıyorum veriyorum ve sakinleşiyorum :))) yaalannnnnnnnnnn
Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Sayfalar bayaaa bi ilerlemiş anca bitirebildim. :)
Biz dün alışveriş yaptık eşimle.. Kızıma yatak, cibinlik, nevresim takımı, kapı süsü aldık.. Birde çantamızı aldık.. Daha önce 70 tl olan bebek bakım çantası indirime girmiş 40 tl ye aldık.. :)
Ama ben şu cibinlik işini beceremedim birtürlü.. Cibinliği cibinlik demirinin halkasına takıyorum ama hani cibinliğin açık kalacak kısmı cibinlik demirine denk geliyor.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
e kolaymış o zaman ya :))))))))))))
doğumdan sonra biriken paracıklarımızı alırken mi cok kuşturuluyodu ssk falan ona gıcığım ben yaa
ayşeeee çok şeker bunlar yaaaa bayıldımmmm nasıl bi marifettir yaaaa :))
iki kişi kaldı ismi olmayan :)))))))))))
gören sölesin arkadaşlar kacırabiliyorum bazen..
amme hizmeti hadi göreyim sizi
bi el atıverin şu işe..
SİNOPLU57
Superisi87
Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Sayfalar bayaaa bi ilerlemiş anca bitirebildim. :)
Biz dün alışveriş yaptık eşimle.. Kızıma yatak, cibinlik, nevresim takımı, kapı süsü aldık.. Birde çantamızı aldık.. Daha önce 70 tl olan bebek bakım çantası indirime girmiş 40 tl ye aldık.. :)
Ama ben şu cibinlik işini beceremedim birtürlü.. Cibinliği cibinlik demirinin halkasına takıyorum ama hani cibinliğin açık kalacak kısmı cibinlik demirine denk geliyor.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154019 bunun ekru rengini,burada bulamadım..
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154031 ve bu sabahlığı aldım yine ekru renk..bu sitede kemik rengi diye belirtmişler sanırım..
bu arada diğer modelleride çok ciciymiş,beşiktaşta varmış mağazası çok pahalımıdır acep :)
canım çok güzeller byıldım valla.bizde durumu toparlylım bende çok istiyorum oda almak.güle güle yatsın kuzucuk inşllh.İşte odamız bu, ama böyle lacivert kırmızı değil, bunun komple beyazı. Sadece kulplar ve süsler renkli. ( gemi, dümen,yelken..vs)
2500 TL , uyku seti + karyolanın yatağı + cibinlik de fiyata dahil. 10 Taksit :)
Eki Görüntüle 533472
herkese kocaman slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum malesef gebeliğim boş gebelik olmuştu buraya yazamadım ocak annesi olucaktım fakat yeniden hamile kaldım şu anda 9+5 hamileyim çok şükür herşey yolunda kan pıhtılaşma sorunum vardı iğnelerle durumu kurtardık kısmetse mayıs annesi olucam herkesi öpüyorum
saol canım daha güzelleri senin olsun.izmirde fincancılar çarşısından almıs.ama ınternette de satılıyor tabı ıkı katı fıyata.nette 160.çarşıda 75.
saol cnm inşallah..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..
çok şıklar..güle güle kullan canım
Pahalıymış tatlım ya, baktım şimdi, online sitesinde 230 usd + kdv diyor. bu ne yaa !!
canım bılmıyorum ben gecen doğum yaptıgımda hıc zorlanmadan aldım paramı koşturmama gerek kalmadı
ama sana tavsıyem verılen raporlar 3-4 nusha oluyo mutlaka bır nushası sende kalsın
ssk kaybedıyo veya postada kayboluyo belgeler sorun cıkıyo gecen sefer tek yasadıgım sorun buydu
Allah tan ben de bi nüshası vardı saklamsıtım da ispat ettım
bir de şöle bişi oluo genelde mesela senın sskn var ya ya esının sutunde ya babanın sutund egozukuosn yanı
bilgilerını guncellememıssen o zaman o gelen kagıtları eşinin veya babanın dosyasıan koyyolar o sebeple
kaydının guncel olduguna dosyanın senın adına olduguna emın ol bunu da şöle analrsın ssk hastanelerıdnekı barkodlarda
genelde yazar ssk : eşi kızı veya kendısı gibi yanıs enın ustune ise guncelse zaten kendısı yazar sorun yoktur yani...
benım belgelerımı babamın dosyalarına koymuslardı üstelık guncelleme de yaptırmsıtım ama kendıelrı hata yapmıslar yaa
öle şeler oluyo ıstee...
aherdodan kaçamazsınız.teslim olun :))
doğru söz derim ben buna kızlar
Doktorlara göre en ideali doğumdan sonraki 1-1,5 yılı çocukla geçirmek sonra işe devam etmek. Oysa ki 4857 sayılı iş kanununa göre annenin doğumdan önce 8 sonra 8 olmak üzere 16 haftalık izni var ve doğumdan önceki 8′in 5 haftasını sonraya eklerek 13 haftaya çıkarabilir anne isterse. Bu durumda da yani maksimum 3 ay çocuğuyla birlikte geçirip sonra tıpış tıpış işe dönecektir. Ya da 6 ay ücretsiz izin alma hakkını kullanacak ve hem bu izni alırken hem de sonrasında iş arkadaşları ve yöneticilerinden “ooh 6 ay tatil yaptın” sözleri veya bakışlarıyla karşılaşacaktır. Ki bu durumda bile henüz ideal olan 1 senelik döneme ulaşabilmiş değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?