oy kızlar şunlara bakınn :)
örgücü akidişler :)
şu ekleyeceeğim resim tunus işimi bana öyle geldi ama acaba başka bişimidir diede takıldım
bi baksanız :) bir de sanırırm tabanı örmüş üstteki şeridi de azaltarak örmüş iki yandan tabanın
üstüne dikmiş dimi bana öyle geldi :) ay bende örmek istiyorum artık yeter bu kadar durdugum :)
vallahi kimse de umrumda olmaz. 2 yıl alıcam ucretsiz iznimi bi aksilik olmazsa
Eki Görüntüle 533682
kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl
Canım ben tunus işini bilmiorm ama benim nako dergilerim var buna benzer modellerde vardı hatta yapıcaktım daha.Nasıl örüldüğünün şeklide var.T şeklinde bitiyor patik.T nin yanları öne doğru dikiliyor.
Bak ben bundan da yapıcam çok hoşuma parmak arası sandalet :):)
Eki Görüntüle 533687
aynen 2 yıl alıcammm.müdürüm 2 yılda meslekten soğur adam diyo bana.nerden soğursa soğusun valla ben kendimden soğumayayımda dedim bende....
amannnnn benim oğluma göre yapılmış amaa buuuuuuuu
ay o nasıl bişey öyle yaa, resmen parmak arası sandalet waaaauuuuuwwwwwww bayıldım
sen kesin yaparsın kızına halledersin valla senden kacmaz bebeğim
ahhaaaaaayy süper cevap olmuş canım, bir nevi kapak olmuş
ben kendim yapıcam inşallah bu gibi şeyleri ,doğum iznime ayrılayımda vaktim olur o zman..Eki Görüntüle 533682
kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl
çok ciciler,bu markayı biliyorum bende kaliteli evet..internet satış sitesi var mıdır acep ?kızlar şunlara bakın. idil marka. ben hastane çıkışını da burdan almıştım. mutlaka sitesini inceleyin gebze center da mağazası var. ilgilenenlere.Eki Görüntüle 533684 Eki Görüntüle 533685 Eki Görüntüle 533686
bende üzerine kaan yazdıracgm benm oğlum agöre olacak teyzesi nasıl ama :)
slm sevgili anneler ve bebekleri..bugün nasılsınız bakalım? uzun uzun geçmişi okuduktan sonra anca sizlere yazma fırsatı buldum..herkese güzel bir hafta diliyorum..
çok yoğun bir haftasonu geçirdim..cumartesi günü bazanın altını temizledim..kışlıkları çıkardım yazlıkları koydum..camlarımı sildim..evimi toparladım ve çamaşır yıkadım ama öldüm öldüm dirildim..dün gebzeye kardeşime gittik eşimle..dönüşte tam yarım saat ayakta geldim..anam ondan sonra ayaklarım bir şişti ki anlatamam..eve zor attım kendimi..kimse bana yer vermedi biliyormusunuz..
hımmm çok güzel cnm hayrlı olsun gülerek giyersin inş.:)http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154019 bunun ekru rengini,burada bulamadım..
http://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3430&urun_id=154031 ve bu sabahlığı aldım yine ekru renk..bu sitede kemik rengi diye belirtmişler sanırım..
Bu konuya uyuz olanlardan biri de benim.. Cinsiyetini soranlara kız dediğim anda hemen hemen bütün cümleler OLSUN la başlıyor.. Kız erkek bizim için hiç ama hiç farketmez bunu basmıyor kafaları.. Rabbim cc herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin.. Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız hissediyordum ve doğru da çıktı.. Ve kızımız olacağını öğrendiğimizde bende babamızda havalara uçtuk..
.
Gamzecim sana öyle diyolar,oğlu olcaklara da başka şeyler diyolar.
Bana işte bi tip, "senden olsa olsa oğlan olur zaten. kız anası olamazsın sen" demişti.
Kaldım öyle. Niye ki dedim, kız tipimi oluyomuş nedir yani.
Böyle rahat biriymişim ben o yüzden kız nazıyla uğraşamazmışım.
10 çocuk da yapsam erkek olurmuş hepsi. Allam ya!
Ki ben kızım olmasını çok istiyorum! Söylencek laf mı bu yani?!
Büyük usta Erol Günaydın vefat etmiş( Allah rahmet eylesin..
muhasebeciniz ya da insan kaynaklarınız hangisi ilgileniyorsa onlarla konuş canım, bazı iş yerleri farklı uygulamalar yapıyor,maaşı kesmiyor veriyor onlar sgk dan alıyor ücreti falan..bir konuş uygulamaları nasılmış..koşturmana gerek kalmaz belki kıyak geçerler :)
Ohh Maşallah baya bi iş yapmışsın sen canım ellerine sağlık....
Ne yalan diym bende tontirik sayesinde :) ne zamandır şu gün yaparım bugün yaparım die es geçtiğim vitrinlerimi boşalttım yıkadım düzdüm.
Kışlıklar için de bayram sonrasını bekleyim dedim erken olur die.
Çok şaşırdım valla nasıl yer vermemişler sanaEşin söleseymiş keşke birine ne biliym eşim rahatsız filan die.Tabi söylemesi gerekmiyor ama bazen öyle insanlar varki anlayışsız oluorlar...
yaptım ama gel sen bana sor..öldüm öldüm dirildim..çok yoruldum ama yatak odam misle gibi oldu..dolaplarım tertemiz ve düzenli..bir tek eşim olmadığı için dolabım üstü kaldı..artık haftasonu dolabım üstünü sildirip tüllerini yıkadım mı yatak odam tamam doğuma hazır..yavaş yavaş odaların işini bitireyim dip köşe dolapların içini düzenliyeyim istiyorum..iiyi sende vitrinlerini halletmişsin..bayramdan sonrada kızımın odasını düzenlemeyi düşünüyorum inş..
ya bana resmen yer vermediler..eşimin içi bitti sarıldı bana durdu garibim..ne yapsın adam herkes bön bön bakınca oda birşey demedi..görünen köy kılavuz istemez ki..bırak hamileliği yarım saat kadın ayakta gider mi?gidermiş meğer..
ben çarşamba günü doktora gideceğim inş..doğum ücretlerini sormamı rica etmiştin..başka sormamı istediğin birşey var mı?..birde şeker yüklemesi ne kadar sürüyor..iş yerinden ona göre izin alayım..
Bizim aldığımız komple mdf lake dedi adam. ne demekse :) ondan mı pahalı acaba :)
daha ucuz düşünürseniz ana gövde sunta , sadece kapaklar ve asansörü mdf yapalım dedi.
Eşim de onu istemedi, hiçbir yerini sunta istemem dedi. bir taşınmada elimizde kalır falan dedi.
komple mdf lake olanı aldık.
Çilek o yüzden daha uygun demek kii. tamam şimdi rahatladım ben :)
herkese kocaman slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum malesef gebeliğim boş gebelik olmuştu buraya yazamadım ocak annesi olucaktım fakat yeniden hamile kaldım şu anda 9+5 hamileyim çok şükür herşey yolunda kan pıhtılaşma sorunum vardı iğnelerle durumu kurtardık kısmetse mayıs annesi olucam herkesi öpüyorum
Doğum ücretleri var sadece aklımda cnm bende haftaya salı gidicem inş.Bayram sonrası düşünüordum aslında ama dayanamıorum da geri kızımı özledim çünkü:) Galiba çatı muayenesinden önceki son kontrol olacak..Canım önce kan veriosun bildiğin gibi sonrada glikozu içip 1 saat bekliosun.Bende öyle baş dönmesi vs gibi sorun olmadı o kadar şekerli deildi bana göre.O yüzden çıktım dolaştım.Tabi sonra geldim yine kan verdim.1,5 saat filanda onun sonucunu bekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?