2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
oy kızlar şunlara bakınn :)

Ayşe harika bunlar bayıldım valla.Özelliklede ilk resim çok ciciler yaaa....

Canım ben tunus işini bilmiorm ama benim nako dergilerim var buna benzer modellerde vardı hatta yapıcaktım daha.Nasıl örüldüğünün şeklide var.T şeklinde bitiyor patik.T nin yanları öne doğru dikiliyor.

Bak ben bundan da yapıcam çok hoşuma parmak arası sandalet :):)

kızlar şunlara bakın. idil marka. ben hastane çıkışını da burdan almıştım. mutlaka sitesini inceleyin gebze center da mağazası var. ilgilenenlere.

Eki Görüntüle 533682

kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl

amannnnn benim oğluma göre yapılmış amaa buuuuuuuu

ay o nasıl bişey öyle yaa, resmen parmak arası sandalet waaaauuuuuwwwwwww bayıldım
sen kesin yaparsın kızına halledersin valla senden kacmaz bebeğim

aynen 2 yıl alıcammm.müdürüm 2 yılda meslekten soğur adam diyo bana.nerden soğursa soğusun valla ben kendimden soğumayayımda dedim bende....

ahhaaaaaayy süper cevap olmuş canım, bir nevi kapak olmuş

bende üzerine kaan yazdıracgm benm oğlum agöre olacak teyzesi nasıl ama :)

Eki Görüntüle 533682

kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl
ben kendim yapıcam inşallah bu gibi şeyleri ,doğum iznime ayrılayımda vaktim olur o zman..
çok ciciler,bu markayı biliyorum bende kaliteli evet..internet satış sitesi var mıdır acep ?

Ohh Maşallah baya bi iş yapmışsın sen canım ellerine sağlık....

Ne yalan diym bende tontirik sayesinde :) ne zamandır şu gün yaparım bugün yaparım die es geçtiğim vitrinlerimi boşalttım yıkadım düzdüm.

Kışlıklar için de bayram sonrasını bekleyim dedim erken olur die.
Çok şaşırdım valla nasıl yer vermemişler sana Eşin söleseymiş keşke birine ne biliym eşim rahatsız filan die.Tabi söylemesi gerekmiyor ama bazen öyle insanlar varki anlayışsız oluorlar...

hımmm çok güzel cnm hayrlı olsun gülerek giyersin inş.:)

sizin havalara uçtuğuuzu aklının ucundan bile geçirmiyo o insanlar düşün yani :))

ay canım kusura bakma onuda sana k,m dediyse çok edepsizmiş töbe hasbinallah ya laflara gel hele
kararı vermiş canım senin kzın olmaz sen dinle o diyeni boşuna kız için çocuk yapma hey allahım ya sabır bana öle dese valla kudururdum ben ya

Büyük usta Erol Günaydın vefat etmiş ( Allah rahmet eylesin..

allah rahmet eylesin, cok üzüldüm.. iyileşir diye düşünüyodum..
mekanı cennet olsun inşallah..

ya bizim muhasebeci ile de ne konuşulur ya.. off deli ediyo beni adam.. anlaşmak mümkün değil adamla..
bi söylediğini on farklı şekilde anlatabilme yeteneğine sahip biri kendisi.. dönüp dolaşıp aynı şeyi sölüyo ama hep başka yollarla :)))))
kulağını binbir şekilde gösteriyo yani.. bakalım nasıl anlaşcaz

yaptım ama gel sen bana sor..öldüm öldüm dirildim..çok yoruldum ama yatak odam misle gibi oldu..dolaplarım tertemiz ve düzenli..bir tek eşim olmadığı için dolabım üstü kaldı..artık haftasonu dolabım üstünü sildirip tüllerini yıkadım mı yatak odam tamam doğuma hazır..yavaş yavaş odaların işini bitireyim dip köşe dolapların içini düzenliyeyim istiyorum..iiyi sende vitrinlerini halletmişsin..bayramdan sonrada kızımın odasını düzenlemeyi düşünüyorum inş..

ya bana resmen yer vermediler..eşimin içi bitti sarıldı bana durdu garibim..ne yapsın adam herkes bön bön bakınca oda birşey demedi..görünen köy kılavuz istemez ki..bırak hamileliği yarım saat kadın ayakta gider mi?gidermiş meğer..

ben çarşamba günü doktora gideceğim inş..doğum ücretlerini sormamı rica etmiştin..başka sormamı istediğin birşey var mı?..birde şeker yüklemesi ne kadar sürüyor..iş yerinden ona göre izin alayım..

Doğum ücretleri var sadece aklımda cnm bende haftaya salı gidicem inş.Bayram sonrası düşünüordum aslında ama dayanamıorum da geri kızımı özledim çünkü:) Galiba çatı muayenesinden önceki son kontrol olacak..Canım önce kan veriosun bildiğin gibi sonrada glikozu içip 1 saat bekliosun.Bende öyle baş dönmesi vs gibi sorun olmadı o kadar şekerli deildi bana göre.O yüzden çıktım dolaştım.Tabi sonra geldim yine kan verdim.1,5 saat filanda onun sonucunu bekledim..

canım komple mdf lake almıssın hemde şifonyerı de var bence makul.bizimkıde şifonyersız 3 kapılı dolaplı halı 2500.bence gayet uygun sonucta sunta degıl.ananasla elma aynı fiyat degıl dımı:)ama ıkısı de meyve.çocukla mı yasayacak sunta olsun dıyen arkadasım sımdı 2.mobılyasını alıyor cocuk 4 yasında.bıde büyüyen yatak alıyorsak sonucta bı ortaokulu bıtırsın valla:)sağlıkla huzurla bol bol ınga ınga seslerıyle sonrada anneeee ödevım bıttı cıglıklarıyla büyüt inşallah:)

bu şeker yüklemesinde tüm gün izinli olsak yeri o zaman..kaç saat oyalanıcaz,sağlık ocağına yaptırayım bari ben aralarda eve giderim :)

hayirli olsun canim allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallahh..

Selamlar herkese maşallah yine döktürmüşsünüz oku oku pc den midem bulandı chekırdekcim aldığın takımı iyi günlerde kullan fiyat konusuna da takılma hiç bence almışsın işte sonuçta bi de yanındaki hediyelerle filan aynı hesaba denk geliyor zaten,, hepinizi çok öptüm ayy ne yazacağımı unuttum da bye

slm kizlar herkeze oku oku anca bitirdim simdide yazayim dedim herkeze iyi haftalar insallahh..kuzularina mobilya alan güzel hamislerim hepsi cokkkkkkkk güzwl bayildim hepsine allahim saglikla yatirmayi nasip etsin güle güle kullansin kuzularimiz..LILAHAVVA aramiza hosheldin canim...aysecim yükledigin örgülere bayildimmm cokkk güzeller..

kizlar aldiklariniz güle güle kullanin bebislerinizde insallahhh sagsaglim saglikla giysinler insallahhhh..hepsi cokkkk güzellerrr..

yani toplamda 3 kere mi kan vermiş oluyoruz canım?bakalım ben ne yapacağım..inş fena olmam..
aynen bende Elifimi çok özledim..geçen hafta gidecektik eşimin vardiyası müsait olmayınca bu haftaya kaldı..şeker yüklemesi olunca bende tek gitmek istemedim..heee doğru birde çatı muayenesi var deme..offf hiç istemiyorum ama ne yapalım elimiz mahkum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…