oride çok duyarsız insanlar var canım maalesefuzak mesafelere gitmemeye çalış canım en iyisi..
kizlar eviniz güle güle kirlensin.aslinda kirlenmese ne güzel olurdaama yinede ev isi nankör oluyor yap yarina yine ayni valla..kendinizi cokkk yormayin dikkat edin kendinize..
ya bana resmen yer vermediler..eşimin içi bitti sarıldı bana durdu garibim..ne yapsın adam herkes bön bön bakınca oda birşey demedi..görünen köy kılavuz istemez ki..bırak hamileliği yarım saat kadın ayakta gider mi?gidermiş meğer..
ya etraf öküzzz dolu yemin ederim.yada ben çok asabiyim.okuldan çıkışıda otobüse bindim.duragı gec farkettım hemen zile bastım en öndeydım orta kapıya gıdıne kadar ınsanları bekletmek ıstemedım önden ınmek ıstedım şöför kapıyı acmıyor. acarmısınız dıyorum cvp yok duymadı sandım bı daha dedım bı bagırdı köyden yenımı geldınız bı de öğretmen olacaksınız ön kapıdan ınılmez demezmı.kaldım öle.bi sinirlenmişim."önden binen kimse yok şuan kapıyı açmak yerine 2 araba laf ettiniz öğretmenim ama senin gibileri eğitmeye sihirli değnek lazım dedım şikayet edicegımı de söyledım" indim hala arkamdan konusuyordu.valla 1 saat sinirden titredim.yontulmamış kütük görüyordun hamileyım önden binen de yok indirsen ölücenmi.hiç üşenmedim aradım plakayı verip şikayet ettim.herkes ekmek derdin de bunun derdi başka.ayy şimdibıle sınırlendım bı papatya çayı ıceyım de sakinleseyım
ya etraf öküzzz dolu yemin ederim.yada ben çok asabiyim.okuldan çıkışıda otobüse bindim.duragı gec farkettım hemen zile bastım en öndeydım orta kapıya gıdıne kadar ınsanları bekletmek ıstemedım önden ınmek ıstedım şöför kapıyı acmıyor. acarmısınız dıyorum cvp yok duymadı sandım bı daha dedım bı bagırdı köyden yenımı geldınız bı de öğretmen olacaksınız ön kapıdan ınılmez demezmı.kaldım öle.bi sinirlenmişim."önden binen kimse yok şuan kapıyı açmak yerine 2 araba laf ettiniz öğretmenim ama senin gibileri eğitmeye sihirli değnek lazım dedım şikayet edicegımı de söyledım" indim hala arkamdan konusuyordu.valla 1 saat sinirden titredim.yontulmamış kütük görüyordun hamileyım önden binen de yok indirsen ölücenmi.hiç üşenmedim aradım plakayı verip şikayet ettim.herkes ekmek derdin de bunun derdi başka.ayy şimdibıle sınırlendım bı papatya çayı ıceyım de sakinleseyım
yani toplamda 3 kere mi kan vermiş oluyoruz canım?bakalım ben ne yapacağım..inş fena olmam..
aynen bende Elifimi çok özledim..geçen hafta gidecektik eşimin vardiyası müsait olmayınca bu haftaya kaldı..şeker yüklemesi olunca bende tek gitmek istemedim..heee doğru birde çatı muayenesi var deme..offf hiç istemiyorum ama ne yapalım elimiz mahkum..
kıyamam sana ya canım benim uyuz oluyorum öle insanalra hamile işte kör yer versene ben hamile olduğum için böyle söylemiyrum gerçekten bak ben verirdim hamilelere yer ne öküz odun insanlar varya hasta yaşlı ve çocukulara lafım yok tabi ay eşinede üzüldüm kız içi gitmiştir resmen ya
bacım nasıl becerdin o fiyata almayı valla tebrikler.pazarlıgı eşinmi yoksa sen mi yaptın:)
cok güzel fiyat indirmişsiniz
şuanda tam 1 sayfa kayınvalidein bana verdiği kız isimleri listesine bakıyorum :)ağolsun liste yapmış ,burdan bakarsınız dedi...evet evet derin nefes alıyorum veriyorum ,sonra yine nefes alıyorum düşünüyorum ,ne güzel ne iyi niyetli bi şey diyorum tekrar derin nefes alırken böööle daral falan geliyorrrr:)
bebek odasını aldık ,aa biz alıcaktık diyor madem öyle parasını ver :)sonra dediki bizde şu sallanan şeyden alırız (tiny lovedan bahsediyor)bu hafta sonu gidip alıcaz ,sonra derki aa ben geçen hafta dedim ya ,biz alıcaktık der (madem öyle alıcan ver parasını alıım yada al getir)nedense alındıktan sonra aaaa biz yapcaktık biz edicektik,neyse nefes alıyorum veriyorum ve sakinleşiyorum :))) yaalannnnnnnnnnn
yani toplamda 3 kere mi kan vermiş oluyoruz canım?bakalım ben ne yapacağım..inş fena olmam..
aynen bende Elifimi çok özledim..geçen hafta gidecektik eşimin vardiyası müsait olmayınca bu haftaya kaldı..şeker yüklemesi olunca bende tek gitmek istemedim..heee doğru birde çatı muayenesi var deme..offf hiç istemiyorum ama ne yapalım elimiz mahkum..
canım ben idrar verdim sonra 1bardak şekerli limaonata verdiler,hiç baş donmem,miğde bulantım olmadı,hatta hemşireye bana bişi olmadı herkes çok iğrenç,dayanamadım vb demişti dedim,sen bakma herkese dedi
1saat bekledım kan verdım ve bitti... toplam 1saat 10dakka da işim bitti
çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun
30. haftadan sonra 2 haftaya düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun
sağolasın canım umarım benimkide iyi geçer..
1 aya cok dıyordum doktor son kontrolde 1.5 ay sonra gel dedı yanı 31.haftamda gıdıcem ayy cok özlerım ya oğlumu:)
30. haftadan sonra 2 haftaya düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Aman bir problem çıkmasın zaten sonra pek sık gitmek zorunda kalabiliyorsun ciddi bişşi olmasa da , yok şişiyorsun gidiyorsun , yok su az derler gel derler ..vs . bu sefer de doktorlar ne dersen gel demeye başlıyorlar . o da stres yani sultancım.
Ayşe harika bunlar bayıldım valla.Özelliklede ilk resim çok ciciler yaaa....
Canım ben tunus işini bilmiorm ama benim nako dergilerim var buna benzer modellerde vardı hatta yapıcaktım daha.Nasıl örüldüğünün şeklide var.T şeklinde bitiyor patik.T nin yanları öne doğru dikiliyor.
Bak ben bundan da yapıcam çok hoşuma parmak arası sandalet :):)
Eki Görüntüle 533687
doğru söz derim ben buna kızlar
Doktorlara göre en ideali doğumdan sonraki 1-1,5 yılı çocukla geçirmek sonra işe devam etmek. Oysa ki 4857 sayılı iş kanununa göre annenin doğumdan önce 8 sonra 8 olmak üzere 16 haftalık izni var ve doğumdan önceki 8′in 5 haftasını sonraya eklerek 13 haftaya çıkarabilir anne isterse. Bu durumda da yani maksimum 3 ay çocuğuyla birlikte geçirip sonra tıpış tıpış işe dönecektir. Ya da 6 ay ücretsiz izin alma hakkını kullanacak ve hem bu izni alırken hem de sonrasında iş arkadaşları ve yöneticilerinden “ooh 6 ay tatil yaptın” sözleri veya bakışlarıyla karşılaşacaktır. Ki bu durumda bile henüz ideal olan 1 senelik döneme ulaşabilmiş değiliz.
görünüşte gayet güzel. %80 mdf yazmışlar bilmiyom ki kalitesi nasıldır.Bebe Mobilya Market Bebe Mobilya Market
bir inceleyin kızlar fiyatlar kaliteye göre uygun gibi geldi bana.yorum bekliyorum
:) ben de tlfdan bakınca kısıtlı bakabildim canım. benziyomuymusuz demek, çok tşk ederim cnm bnm o senin güzel görmenben de memnun oldum eve gidince bakarım senin foto var mı? işyerinde giremiyorum da
yaptım ama gel sen bana sor..öldüm öldüm dirildim..çok yoruldum ama yatak odam misle gibi oldu..dolaplarım tertemiz ve düzenli..bir tek eşim olmadığı için dolabım üstü kaldı..artık haftasonu dolabım üstünü sildirip tüllerini yıkadım mı yatak odam tamam doğuma hazır..yavaş yavaş odaların işini bitireyim dip köşe dolapların içini düzenliyeyim istiyorum..iiyi sende vitrinlerini halletmişsin..bayramdan sonrada kızımın odasını düzenlemeyi düşünüyorum inş..
ya bana resmen yer vermediler..eşimin içi bitti sarıldı bana durdu garibim..ne yapsın adam herkes bön bön bakınca oda birşey demedi..görünen köy kılavuz istemez ki..bırak hamileliği yarım saat kadın ayakta gider mi?gidermiş meğer..
ben çarşamba günü doktora gideceğim inş..doğum ücretlerini sormamı rica etmiştin..başka sormamı istediğin birşey var mı?..birde şeker yüklemesi ne kadar sürüyor..iş yerinden ona göre izin alayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?