2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kizlar eviniz güle güle kirlensin.aslinda kirlenmese ne güzel olurdaama yinede ev isi nankör oluyor yap yarina yine ayni valla..kendinizi cokkk yormayin dikkat edin kendinize..

ya etraf öküzzz dolu yemin ederim.yada ben çok asabiyim.okuldan çıkışıda otobüse bindim.duragı gec farkettım hemen zile bastım en öndeydım orta kapıya gıdıne kadar ınsanları bekletmek ıstemedım önden ınmek ıstedım şöför kapıyı acmıyor. acarmısınız dıyorum cvp yok duymadı sandım bı daha dedım bı bagırdı köyden yenımı geldınız bı de öğretmen olacaksınız ön kapıdan ınılmez demezmı.kaldım öle.bi sinirlenmişim."önden binen kimse yok şuan kapıyı açmak yerine 2 araba laf ettiniz öğretmenim ama senin gibileri eğitmeye sihirli değnek lazım dedım şikayet edicegımı de söyledım" indim hala arkamdan konusuyordu.valla 1 saat sinirden titredim.yontulmamış kütük görüyordun hamileyım önden binen de yok indirsen ölücenmi.hiç üşenmedim aradım plakayı verip şikayet ettim.herkes ekmek derdin de bunun derdi başka.ayy şimdibıle sınırlendım bı papatya çayı ıceyım de sakinleseyım

oride çok duyarsız insanlar var canım maalesef uzak mesafelere gitmemeye çalış canım en iyisi..

evet aynen öyle canım..uzak mesafeler ve uzun uzun gezmeler bize göre değilmiş ben onu anladım dün..

kizlar eviniz güle güle kirlensin.aslinda kirlenmese ne güzel olurdaama yinede ev isi nankör oluyor yap yarina yine ayni valla..kendinizi cokkk yormayin dikkat edin kendinize..

sağol canım ama dediğin gibi kirlenmese daha güzel olur..ama ne yapalım az az yapcaz birşeyler..

kıyamam sana ya canım benim uyuz oluyorum öle insanalra hamile işte kör yer versene ben hamile olduğum için böyle söylemiyrum gerçekten bak ben verirdim hamilelere yer ne öküz odun insanlar varya hasta yaşlı ve çocukulara lafım yok tabi ay eşinede üzüldüm kız içi gitmiştir resmen ya

aynen öyle canım her yerde onlardan var işte ne yapacaksın..sanki katı kural var ön kapıdan inilmez diye..herşeyde kurallara uyuyoruz ya..Allah böyle insanlara akıl fikir versin ne diyeyim..neyse sen papatya çayını iç sakinleş..bu tip insanlar için üzülüp sinirlenmeye değmez..

ayyyyy gerzeek adaaaaam oduunnn öküzzzz yontulmamış ay daha fazla sayamıcığim

çatı muayanesi nezaman yafff:26:

evet eşimin içi gitti valla..çok üzüldü ama ne yaparsın..bakar körler olunca etrafta..bende elimden geldikçe yer veririm ama herkes bir olmuyor malesef..

bacım nasıl becerdin o fiyata almayı valla tebrikler.pazarlıgı eşinmi yoksa sen mi yaptın:)
cok güzel fiyat indirmişsiniz

vala almak isteyenler ankara yenımahalle demette bulduk
netten baktık tum belislere
demette 2yer satıyor...bi tanesi 1550demişti 2kapılı dolaplı olana
burada 3kapılıya 1490dedi peşin, halıyla 1600oldu
almak isteyene ozelden yazarım adresi

ay canım çok güldüm:)
kadıncağız ne iyi niyetli,sana 1sayfa yazı yazmış direk benım adımı annemın adını koyun vb dememiş:)
amaan boşver almasın bişi,en azından sonra başına kakcak bahanesi olmaz
derin nefese devam,burundan al ağızdan ver ebru şallı geldi aklıma:))

canım ben idrar verdim sonra 1bardak şekerli limaonata verdiler,hiç baş donmem,miğde bulantım olmadı,hatta hemşireye bana bişi olmadı herkes çok iğrenç,dayanamadım vb demişti dedim,sen bakma herkese dedi
1saat bekledım kan verdım ve bitti... toplam 1saat 10dakka da işim bitti

sağolasın canım umarım benimkide iyi geçer..

çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun

çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun

1 aya cok dıyordum doktor son kontrolde 1.5 ay sonra gel dedı yanı 31.haftamda gıdıcem ayy cok özlerım ya oğlumu:)

30. haftadan sonra 2 haftaya düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Aman bir problem çıkmasın zaten sonra pek sık gitmek zorunda kalabiliyorsun ciddi bişşi olmasa da , yok şişiyorsun gidiyorsun , yok su az derler gel derler ..vs . bu sefer de doktorlar ne dersen gel demeye başlıyorlar . o da stres yani sultancım.

sağolasın canım umarım benimkide iyi geçer..

benım baya mıdem bulandı lımonata gıbı degıldı bıldıgım şerbet.ıyyyyy nası fena.çok kusan oldu ama bıdaha beklemıyım dıye dayandım.3 tüp kan aldılar gıttı canım kanım okdar üzüm yedım 3 tüp kanı kac ayda yaptım ben soran yok tabı:)

1 aya cok dıyordum doktor son kontrolde 1.5 ay sonra gel dedı yanı 31.haftamda gıdıcem ayy cok özlerım ya oğlumu:)

1.5 aymııı ya özlemi geçtim merakk bitiriyo beni...kilo aldımı iyimi cartmı curtmu

ii bari az kalmışş.yok öyle değil canım,rutin kontrol ALLAH korusun bir şey çıkmasında özleme merağa razıyım

askılı tuluma bayıldımmm çok datluuuuuu:)

allah kolaylık versin ,çoçuk doğurun devlet bakar demekle olmuyor ,norveçte doğumdan sonra 6 ay ücretli izin ,eğer anne isterse 1 sene izin kullanabiliyor ,tabi çocuğa verdikleri parayı yazmım ,yani demem şu ki; anne adayı olduktan sonra daha iyi anladım ki ,ne yazıkki benim memleketimde anne olmak hamile olmak çok zor,lafa gelince laf çok..uyanık olmak lazım herşeyi tartmak lazım gibime geliyor,pek bi ciddii konuya girdim ama :)temizlk çok yaptım ya beynim bulandı galiba

Bebe Mobilya Market Bebe Mobilya Market

bir inceleyin kızlar fiyatlar kaliteye göre uygun gibi geldi bana.yorum bekliyorum
görünüşte gayet güzel. %80 mdf yazmışlar bilmiyom ki kalitesi nasıldır.
kendi evi olanlara böle takımlarda gider yine epeyyy süre
taşınmalarda en kaliteli mobilya bile kötü oluyor.saglamlıgına bişi olmasada boyası kavlıyor en basitinden.

:) ben de tlfdan bakınca kısıtlı bakabildim canım. benziyomuymusuz demek, çok tşk ederim cnm bnm o senin güzel görmen ben de memnun oldum eve gidince bakarım senin foto var mı? işyerinde giremiyorum da

resimlerim var cnm.bak bakalım benziyormuyuz:))

Son düzenleme:

canım güle güle kirlet evini.valla bende 1 ay önce perde halı cam dip köşe temizlettim ha dedım doguma hazır ev.ama nerdee 1 ayda yıne eskı hale geldı yahu 2 kişi nasıl batırıyoruz bu evı ben anlamadımkı.annem de dıyo allahtan oglun başak burcu olmıcak sen temızlıkle kafayı yedın.heryer domestos cif kokmazsa olurmu hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…