2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tercihlerin süperr:128:

yalnız şunu sölim cnm bende unibaby almıştım pişik yapmaz diye fakat hastanede 1 gece kaldıgımız gün kullandım ve o günde pişik oldu kızım.
belkide yeni dogdugu için cildi cok hassas oldugundan yaptı .sonrada normal su ve pamukla temizledim altını devamlı

zaten çooook güzelsin kilo seni ne kadar çirkinleştirir ki canım benim.
tşkler cnm ya.hamilelikte böle iltifatlar insana moral oluyor:))

ben hiçbir şey sürmedim daha ama allahtan yok çatlağım ırsi olduğunu söyledi drum.
cnm daha dur bismillah.çatlayıp patlıyacagın dönemler ilerde.bende de 8.ayıma kadar en ufak bi çatlak yoktu ama bi sabah uyandıgımda şok gecirmiştim çatlakları görüdügümde
inşallah sende olmaz tabi.

hepside cok erkeksiii :))
güle güle kullansın oglunnn inş

canım bende dahiliyeye çıkıyorum ama senin böyle bi sorun olduysa dahiliye değilde endokrin bölümü var o sırf bu tsh lara bakıyor bi ona çık daha iyi bilgi alırsın beni doktor oraya yönlendirmişti ama sıra almak zor ve benim düşük olunca dahiliyeye çıkmıştım

aslııı maşallah ogluna nasıl güzel bi bebekkk
saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.ben babasına cok benzettim bu arada

ay canım ya değiştir o doktoru tersmiş bizim çalışırken çaycımız vardı karısı son anda doğuma gircek bebek ters sezeryan denirken oakşam normale dönmüş ve yerini almış ve normal doğurdu daha 2 3 ay önceden bukadar açık seçik yok şöyle böyle hele pimpirikli bizlere güya açığız diye konuşan doktorlara sinir oluyorum bende şu afp yüksek çıktı bin şey duydum sade kandan baktık dendi şimdi neden öyle çıktı diye sorunca e yaşında var tıpta kız öyle diyince yolacam ama o gün oyoktu gerçi hala korku ve riskim var senin kide pek açıksözlü güya aman kendi başlarına veya canlarına gelse napacaklar acaba

sagol tatlım destegin için.ilk dönemler cok takıyordum üzülüyordum ama artık inan umurumda olmuyorrlar. Allaha havale ettim rahatım :)

sanada gecmiş olsun şeker yüklemen kötü gecmiş cnm ya.
umarım yarın herşey yolunda gider.

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bişi sorcam.
yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????

ya bende çok korkuyorum daha da korktum şimdi babamda var diyabet doktor direkt 100 yapalım dedi yarın gideceğim kocam da yok yanımda yanıma birini bulsam mi bayilirsam ya oralarda grip de devam ediyor sabah hiçbirşey yemeyecek miyiz midem bulanır benim imdaaat

kızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim

gecen hafta yükleme için gittigimde laboratuvardaki kadın bana yarım pet su alın getiirn dedi.verdim suyu yanında glukozla
ben sanıyomki yine bardaga koycak.
anammmmm bide baktım yarım litrelik suyu elime vermezmi bu içilcek diyee
dedim ben bardakta vereceksiniz sanmıştım ben bunu nasıl içiyim böle dedim.
hem sabah ac karnına geldim hem bulantım var dedim
bizde bu yollardan gectik 1 litrelik pet şişelerde içtim ben dedi mall karııı
banane senin ne kadar içtiginden ,senin cektigin işkenceyi banamı yaşatıyorsun şimdi dedim
bende gectim bu yoldan cahil degilim dedim.hamile kadınlara işkence yapıyorsunuz dedim.
baya bi söledim indim aclık kanımı verdim
eczane gittim tekrar glukoz alıp kendim karıştırcaktım.kadın az önce aldıgına noldu dedi
bende anlattım durumu.sizi yine onların hazırladıgını için dedi.vermedi bana glukozu :))
bende mecburen içtim o igrenc şeyi

yani 4 yıl önce hem 50 lik hem 100 lük yüklemem sadece küçük plastik bardakta yapılırken şuan pet şişede yapılması tuhafıma gitti
sizler nasıl yaptırdınız merak ediyorum???

yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????

ben 50lik yaptırdım o seker plastik bardağın yarısına gelio zaten üstüne su koyduk öle içtim yarın 100lük yaptırcam bakalım

evet birini bul git kesin miden bualanacak benim midemin bulandıgı görülmemiştir onla bulandı yanii

sağol canım benim 50 lik sınır 140 ken 160 çıktı yanımdaki kızın 144 çıkmış doktor yinede yapalım demiş bende tontik ve ailede şeker olunca çıkar diye bekliyoruz ama korkma canım ben 50liği içince yazmıştım okadar korkuyordum ama limonata gibi güzeldi ki kociş yanımdaydı ve gülmüştü çok korktuğum için yavaş iç bari diyodu ama 100lük ağır geldi sanırım yarın orda içmeye karar verdim bende kocada iki gündür izin alamıyor yollarda rezil olmayayım bari

vay gıcık karıya bak sen hele yaaa şişede içeceksen 100lüğü yandık valla ben 50 liliği zor içtim

maşallah annesi kilosuda normal miş bizimki azcık iri geldi bu haftada ay biz bi geçen yüzünü gördük busefer kolunu ve sırtını inceledik ilkez tam olarak gördüm gerçi 3boyutluyu sevmiyodum ama çok tatlıydı yüzümüzü de hep gömüyoruz bi yerlere erkek pipuşu açıyo yüzüne gelince utanmayı akıl ediyo bi terslik var anlamıyo artık ayda 1çağırıyo teyzemizde ama özleniyo kuzular

ay canım 50lik şeker kolay dı ama şu ikinci tetenoz cık bide grip oldum ondan mı daha yeni geçti yumrucuku

vay gıcık karıya bak sen hele yaaa şişede içeceksen 100lüğü yandık valla ben 50 liliği zor içtim

ayy sorma sinir oldum şimdi size bardakta verildigini okuyunca.yani sizin adınıza sevindim tabide kendi adıma sinir oldum :))
o öküzz kadın dua etsin 100 lük yaptırmayacagıma

amann diyimm sakın pet şişeye filan karıştırtma yine bardakta versinler.

aç açına 3 saaat nasıl bekleyeceğim bilmiyorum off

bizimki kupaya koyup veriyor bide limonu biz götürüyoruz onua ekleyip karıştırıp verdi plastik bardak küçük olur gibi gerçi büyükleride var ama

canım bana bakıp korkma benim babada var anne tarafımda da anne hariç herkezde var ama doktor bize sizinki 40yaş üstü şeker ozaman çıkarsa diyordu açlık ve normalde babamın kinden ölçeriz düşüktü 50likte çok rahat geçmişti benim ama normalde tatlı yemem ben pekmez bal talı negelirse aklına sevmem bunu açkarına içince koydu sanırım ama tatlı seven biri için hafif gelirdi tadı yalnız bende de grip tam geçmemişti ertleyebilirsen gribin geçince rahat rahat git canım ara sor doktorunu ben pişman oldum ertelemediğime

ay inat ettim okudum hepsini çeneleri düşmüş bu karuların

babiş aradı gecikecek biz mamamızı yiyelim ay bende yarın kahvaltı etsem mi diyorum ki ekmek bile yesem bastıracak gibi geliyor napayım sonra perhiz yaparız burda kilere uyarız ama bugün suda içmemişsin dedi e içme dediniz dedim kanın akışından anlamış belli oluyor içmediğin dedi aklıma gelmemiş bişeyler yesem mi demek

buarada bi ben bide ziyaretçi kalmış hepinize huzurlu akşamlar bugün şeker ölçtürecekler var kalmıştı aklımda ay herkezin iyi geçer inşallah bikaç hafta önemli bişey yok bidaha rahatız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…