canım bende aynı şekilde bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum herşeyini
Islak mendil unibaby alcam ben sadece su ve pamuk var içeriğinde ondanda al bence diğerleri alerji pişik yapabilir ilk aylar
Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı bende aldım hafta sonu:)
Biberon ise ben şimdilik 1 tane alıcam acil lazım olursa die,doğduktan sonra bakıcam duruma göre
Bakım ürünlerini ise Sebamed alıcam hatta ayarladım hepsini sadece siparişi vericem ,aklınızda olsun Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler diye bir site var burda Sebamed ürünleri %40 indirimli ben karşılaştırdım gerçektende uygun fiyatları dışarıya göre burdan sipariş edicem hepsini aklında olsun seninde bi bak bence buraya
tşkler cnm ya.hamilelikte böle iltifatlar insana moral oluyor:))zaten çooook güzelsin kilo seni ne kadar çirkinleştirir ki canım benim.
cnm daha dur bismillah.çatlayıp patlıyacagın dönemler ilerde.bende de 8.ayıma kadar en ufak bi çatlak yoktu ama bi sabah uyandıgımda şok gecirmiştim çatlakları görüdügümdeben hiçbir şey sürmedim daha ama allahtan yok çatlağım ırsi olduğunu söyledi drum.
hepside cok erkeksiii :))
orkide tsh değerlerin ne durumda
ben de her ay dahiliyeye gidiyorum, herşeyin normal gittiğini söylüyordu levatiron kullanıyorum
ama gecen hafta kadın doğumcum değerleriin normalden yüksek oldugunu söyledi
aslında referans deger arasında ama hamilelikte biraz daha düşük olmalı dedi
dahiliyeye mi güveneyim kadın doğumcuma mı anlamadım ve aşırı moralim bozuldu kaç gün ağladım, sonuçta çok çok önemli bir hormon bebek için
başka dahiliyeye gösterdim o da normal dedi
perşembe günü başka bir dahiliyeye randevü aldım bakalım o ne diyecek
hiç sorma çekirdek ya o gün ters günündeydi heralde
bana bir de dedi ki;"senin bebegin ters, bu şekilde normal doğurtama" dedi
sonuçta daa 2 aydan fazla var ve dönmesi muhtemel
neden hemen öyle diyor diye sıkılmıştı canım
ama bu son aylarda başka bir doktor ilgilenir mi sahip çıkar mı bilemiyorum o da düşündürüyo
hiç vakit geçirmeden 29 mayıs hastahanesinde mine hanıma gitmeyi düşünüyorum ben de
canım ya hepimiz haketmediğimiz davranışlarla karşılaşıyoruz rabbim üzüldüğüm şeyleri hep karşıma laf sokmalık çıkarıyo ama sokamam yine ben üzüldüğümle kalırım karşımdakide anlamaz ama olsun biz eşlerle mutluyuz Allahtan onlarda iki tarafıda biliyorlarya onlarada zor neden benimkiler böyle diye inan üzülüyolar olsun sen yinede üzülme senin imtihanında onlarlaymış sen mutlu huzurlu ol boşver kapının dışındakileri buarada maşallah oğluşa bukadar tembel oğluş arasına acık hareketli lazım biz bugün kötü olunca anlşadık ilkkez oda panik oldu deli gibi döndü durdu ama halim yoktu onla ilgilenecek şimdi yine bi tepik 10saat bekliyoruz sokacam şeker komasına anlıcak sıpacık :)
slm annişler ve zuzularıııııııııııı
önce bizden haber verelim sonra okuyalım bizim 50lik şeker yüklememiz çok rahattı limonata gibi içmiştik ama 100lükte açlık kanı alındı içtim daha 10uncu dakikada baş dönmesi göz kararması başladı yanımda bi anne daha vardı onunla konuşuyoduk oda bende öyleyim dedi ama yarım saat gelince terleme ve bulantı başladı 40cı dakikada içilen su lavobadaydı :18:
hemşireyi bulamadım doktorumuzu gördük hemen yanına daldım ben bi iş yaptım dedim tekrar yüklesek fazla olabilir dedi hemşirede naptın nasıl dayanamadın diyor biraz griptende oldu sanırım ama çok tatlı geldi, limonsuyuda vardı ama cık tadı garipti ve hep korkuyodum zaten şimdi yarına paketler yanıma verildi içip 1saat sonra orda olucam ama busefer yollarda aynı şeyi yaşamasam barikkocişte tam aradığında çıkarmaya koşuyodum oda gel yanıma hem seni göreyim hem yemek yiyelim dedi gittik ama uyku bastırdı bizde ailede şeker var zaten bekliyorum ama bebişte tomnbişti kola dedik ama içirmese direk perhiz verse razı olcam hareket etmeyen bebişte bişeyler olduğunu anladı ilkkez deli gibi aşağı yukarı gezdi şeker istiyo minişim ama annesinin onunla ilgilenecek hali yoktu
bizden bukadar yarında hastanede prş fetal eko için hastanede cuma komşudayız şimdi sizleri okuyayım coşmamış olsanız bari
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bişi sorcam.
yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????
yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????
ya bende çok korkuyorum daha da korktum şimdi babamda var diyabet doktor direkt 100 yapalım dedi yarın gideceğim kocam da yok yanımda yanıma birini bulsam mi bayilirsam ya oralarda grip de devam ediyor sabah hiçbirşey yemeyecek miyiz midem bulanır benim imdaaat
ayyy kıyamam ya ........ cok fena olmalı..
senin 50 lik yüksek mi cıkmıştı demet???
ben de cok korkuyorum o şeker yükleme şeysinden.. bayramdan sonra benimki de..
ben de kötü olmasam bari(((((((
e yarın yollarda daha kötü olma yaa .. hiç düşünmüyor bu dr lar.. orda bile o hale geldiysen hastaneye gidene kadar daha kötü olmaz mısın???
vay gıcık karıya bak sen hele yaaa şişede içeceksen 100lüğü yandık valla ben 50 liliği zor içtimkızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim
gecen hafta yükleme için gittigimde laboratuvardaki kadın bana yarım pet su alın getiirn dedi.verdim suyu yanında glukozla
ben sanıyomki yine bardaga koycak.
anammmmm bide baktım yarım litrelik suyu elime vermezmi bu içilcek diyee
dedim ben bardakta vereceksiniz sanmıştım ben bunu nasıl içiyim böle dedim.
hem sabah ac karnına geldim hem bulantım var dedim
bizde bu yollardan gectik 1 litrelik pet şişelerde içtim ben dedi mall karııı
banane senin ne kadar içtiginden ,senin cektigin işkenceyi banamı yaşatıyorsun şimdi dedim
bende gectim bu yoldan cahil degilim dedim.hamile kadınlara işkence yapıyorsunuz dedim.
baya bi söledim indim aclık kanımı verdim
eczane gittim tekrar glukoz alıp kendim karıştırcaktım.kadın az önce aldıgına noldu dedi
bende anlattım durumu.sizi yine onların hazırladıgını için dedi.vermedi bana glukozu :))
bende mecburen içtim o igrenc şeyi
yani 4 yıl önce hem 50 lik hem 100 lük yüklemem sadece küçük plastik bardakta yapılırken şuan pet şişede yapılması tuhafıma gitti
sizler nasıl yaptırdınız merak ediyorum???
kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263
vay gıcık karıya bak sen hele yaaa şişede içeceksen 100lüğü yandık valla ben 50 liliği zor içtim
ayy sorma sinir oldum şimdi size bardakta verildigini okuyunca.yani sizin adınıza sevindim tabide kendi adıma sinir oldum :))
o öküzz kadın dua etsin 100 lük yaptırmayacagıma
amann diyimm sakın pet şişeye filan karıştırtma yine bardakta versinler.
ya bende çok korkuyorum daha da korktum şimdi babamda var diyabet doktor direkt 100 yapalım dedi yarın gideceğim kocam da yok yanımda yanıma birini bulsam mi bayilirsam ya oralarda grip de devam ediyor sabah hiçbirşey yemeyecek miyiz midem bulanır benim imdaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?