selamlar herkese bugün izin aldım şeker yükleme için kardeşimi de aldım yanıma 100 gr iki pet bardak içtim limonumu sıkıp götürmüştüm bi şişede onu da kattılar kolay içtim biraz başım döndü midem kötü oldu başta ama bi daha izin alamam dedim dayanabildim sonuçları bekleyemedik iyi çıkar inşallah çok şükür kızlarım da iyi 760-780 gram olmuşlar maşallah :) Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayi nasip etsin ..
evet canim tek yumurta benimkiler riskli ama cok sukur riskli donem gecti sayilir dedi bugun doktor seninkiler erkek herhalde tam kertmelik:) iki bebek iki kat yorgunluk ve gebelik sıkıntısı olsa da iki kat mutluluk :) Allahım tamamına erdirsin inşallah
bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) Eki Görüntüle 534521
ay kendime bir hamile doğum günü pastası da ekledim:)
baby shower partilerinde kullanılanlardan :)
ne kolu yaw.adamın sag eli kadının karnının üstünde
sag elinin 2 parmagını sokuyor vajinaya.hiç abartılcak bişi degil yani.
gerdege giren insanlarız biz yapmayın arkadaşlarrrr, ne bu nazzz
Amin canım inşallah,sağ salim kucağımıza alacağımız günleri görmeyi de nasip etsin Allah ım.Benim ki çift yumurta.Tek yumurta tek kese tek kordon oluyor galiba,daha zor tabiki.Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Dr un tahmini doğumun ne zamana dedi?
oo gurupta ikizler artıyor. bizimde iki erkek çift yumurta. gerçekten iki kat zor iki kat mutluluk. bizde riskli dönemi geçirdik çok şükür . sağlıkla zamanında doğsun tüm bebişlerimiz inşallah
ay canım ya şimdi abimle konuştum yeğenlerin kreşten gelmesini bekliyo ya nasıl sessiz oluyo demi diyorum telle konuşurken bile bıcır bıcır durmuyolar oda 3aya sende görceksin diyo ama benimki tek nekadar konuşcak sizinki gibi olmazki diyorum bıcır bıcırlar yorucuda olsa ayrı güzel ve zevkli tabi rabbim kimseyi tekede muhtaç kılmasın da ama ikizin gürültüsüde sevmeside ayrı güzel
size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?
slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
valla benımkı o gecede cok acımıstı.ağrı eşiğim mi düşük nedır bılemedım.fön cektırırken bıle gak guk yapıyorum artık gerısını sen düşün
ayyy vala okuyunca........korkuyoruummmmmm anneeeeeeanlatmıştım bugün aslında ama hemşerim oldugun için tekrar yazayım :)
doguma yakın dönemde doktora gidiyon çatala yatıyorsun.doktor iki parmagını vajinaya sokup catı kemigini degerlendiriyor
bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlıgını genişligini kıyaslayarak dogum şekline karar veriyor.
sezeryan olacagı belli olan kadınlara catı muayenesi yapılmıyor.
kendini rahat bırakırsan acı hissetmezsin
ben biraz kastıgım için canım yandı hatta bagırmıştım :) 1 dk bile sürmüyor işlem.
sabah yazdıgımda resim koymamıştımm.
buda merak edenler için fotograf
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan.
Pijamamız benziyor :) bende sabahlıklı takım aldım 120 liraya,bide gecelik aldım maviş maviş benimkilerde
çok tatlılar canım gecelik bende buldum 50ye ama kararsız kaldım
senınkıne benzıyordu yeri de güzeldi ama düğmesi senın gıbı ama yaka kısmı kapalı yani senınkı gıbı düğmeli ama yakası biyeli
gögsü oradan çıkarıomuşun ama ona da aklım yatmadı
Eki Görüntüle 534469 Eki Görüntüle 534470
canımcım devlette ne gezer ben beceriksiz koca sinirli 3 kere gittim ilk başlarda hiç bi işimi yaptrmadan geldim :)
ya ufff çok tırsıyrum netcem ben yaaa bu çatal olayı kasıyo beniz bari sezeryan olucaksam bu çatı muayenesini suni sancıyı falan çekmesem beee
bende akşam 7 den sonra yemek yemem asla ama ben bu kiloyu nasıl alyrum anlamyrumki resmen aldım başımı gidiyrum ben he
bravo valla sana bu arada bende evde iş aryrum aertık yapmak için sırf hareket edi,yim die ama evde iş kalmadı :))
sanırım 10 kilo tartıya çıkm:18::18:aya korkar oldum ama gerçekten nasıl alıyrum inan farkında değilim evet doymurum artık ama eskisi gibi yiyrum ve doymadan kalkkyrum akşamalrıda meyve falan işte bilmiyrum alıyrum ben kilo
iyi fikir bende yemekte eşime demiştim bi kumbara yapalım kızımız için atalım içine para die ben o paraları yerim demezmi ayı ya
güle güle kullan bende buna benzer aldım sabahlığıda var 60 lira verdim normal pijama takımına da 20 lira verdim seninki çok değilmi ya
istanbul acaba ucuzmu yahu ...eşim dün iş için bursaya gitti biyerde durdum sana bi çift pijama takımı daha alıyım dedim dio ...çünkü pazar günü baya aramıştım çok zor beyenen bi titpimdeoda az çok biliyo nası bişi istediğimi bakındım ama oha dedim dio bursa çok mu pahalı yoksa benmi öle biyere denk geldim .baktığım yerde normal çarşıydı valla istanbulun gözünü seviyim die dert edindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?