2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhaba güzel anneler ve kuzucukları...
Geçmişi çok okuyamadım.. Daha yemek yapacağım önce size birşeyler yazayım dedim..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..

ay_she doktorunun lafına koptum resmen..
Kendinize çok iyi bakın emi..
Kalın sağlıcakla canlar..

biz geldik arkadaşla çarşıya gittik bir dolaşıp gelelim diye ama ben kızımın eksik kalan herşeyini alıverdim 10 lu hastane çıkışı 4 parça bornoz ve havlu seti 6 lı mini hastane çıkışı alt açma seti çoraplarınıda aldık şimdilik başka hiçbirşey almamıza gerek kalmadı diğerlerinide önceden almıştık zaten :) minik prensesim gelsin artık sağlıkla huzurla hayırlısı ile :) hepimizinki tabi Allah tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah :)

Slm topiğimizin tatlı anneleri ve bebekleri..

nasılsınız bakalım? biz şimdi doktordan geldik..şeker yüklememiz oldu..herşey yolunda çok şükür..ama ben 75 kilo olmuşum yani toplamda 11 kilo almış bulunmaktayım..vay halime şişko karı oldum çıktım yawww..kızım 1257 gr olmuş teyzeleri..doktor teyzemiz maşallah 2 hafta önden gidiyor yine dedi..kızımın keyfi yerinde..minacık burnusu var kızımın..
Ayşe ben senin kaderini paylaşıyorum kan değerlerim yine düşmüş ya olamaz..8,6 olmuş..ne ilaçlar fayda veriyor ne pekmez..çıkacağına düşüyor..ne yapacağiz böyle? çayı falanda kestim..ay bilmiyorum valla..
hafiften idrar yollarımda iltihapta varmış..bol bol su içmem yeterliymiş bu aşamada..desene 3-4 litre çıkaracağız..içtiğimiz su az geliyor demek..

masallah canim kizlarina
3 ikiz anasi var galiba aramizda:) bereketli topik.

QUOTE=ay_she;26937722]canım civilden aldık kardeşimle markası minidamla bunların hastane cıkısıda vardı ama çok pahalıydı yuhunuz dedim

ben de doktora deıdm banyo sonrası da çarpıntım oluyo diyorum banyo öncesi çok heyecanlandıysan da

olur diyo dedim ne demek istiyo la bu üstü kapalı üstü kapalı hönk oldum ahahahah yok heyecanlanmadım dedim bende [/QUOTE]

ay okudum hönk kaldım sonra düştü

kızlar bizim babiş sonuçları almış şükür düşükler tam anlatamadı ama sınırların altında doktorumuzda kolayı söylemiştik kolaya ve hamurişlerine dikkat etsin değerler iyi demiş ay şükür rahatladım ailede olunca tamam şimdi çıktı dedim gerçi normalde de riskliyiz ama şuara bide herdakika diyete dikkat etmeyeyim gerçi sizin listeleri filan bulup azcık düzenli gitmek iyi olacak yoksa haftasına göre tontişti kuzum tontiş annenin dicem ama ben evlenmeden önce hep çöp gibiydim babam bakamadı ama kocam iyi baktı yada kaynanacım demem lazım

darısı tüm şeker yaptıracakların başına olsun bide son haftalarda kan testlerinde protein mi fazlalaşırsa yine yapılıyormuş bilginize

ay canım ya şimdi abimle konuştum yeğenlerin kreşten gelmesini bekliyo ya nasıl sessiz oluyo demi diyorum telle konuşurken bile bıcır bıcır durmuyolar oda 3aya sende görceksin diyo ama benimki tek nekadar konuşcak sizinki gibi olmazki diyorum bıcır bıcırlar yorucuda olsa ayrı güzel ve zevkli tabi rabbim kimseyi tekede muhtaç kılmasın da ama ikizin gürültüsüde sevmeside ayrı güzel

ay anca okudum eh şeker çıkmamış acık eti ... yiyelim buarada sarma benim de canım çekti ama şöyle ekşili olsa eh şimdi bimede gidemem babamızda geç geliyo zaten sonucu aldı pazara çıktı bide bime çık desem sende gel çalış dicek

buarada şimdi azalmışız ama okurken 11 üye 12 ziyaretçi 23 25 leri bile gördüm topikimize maşallah zaten koşturan sayfalardan belli ay hepimiz doğurduk sağlıklı sıhhatlide yazabillelim inşallah

slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya

ne kolu yaw.adamın sag eli kadının karnının üstünde
sag elinin 2 parmagını sokuyor vajinaya.hiç abartılcak bişi degil yani.
gerdege giren insanlarız biz yapmayın arkadaşlarrrr, ne bu nazzz

valla benımkı o gecede cok acımıstı.ağrı eşiğim mi düşük nedır bılemedım.fön cektırırken bıle gak guk yapıyorum artık gerısını sen düşün

daha doğumun zamanını konuşmadık canım ama 35 haftayı görürsek çok iyi olacak akcigerleri de gelişmiş oluyor o zaman sezaryen diyor kesin napalim artık. monokoryonik diamniyotik benimki iki kese tek plasenta sonuna kadar eşit buyurler inşallah

oo gurupta ikizler artıyor. bizimde iki erkek çift yumurta. gerçekten iki kat zor iki kat mutluluk. bizde riskli dönemi geçirdik çok şükür . sağlıkla zamanında doğsun tüm bebişlerimiz inşallah

evet :) ikiz anneleri biz herkesten önce doğuracağız muhtemelen hiç hazırlığım yok onları da paylaşalım inşallah aldıkça

kesin babaya bicirdar cadılar ben acayip baba asigiydim annemin kıymetini hakkini şimdi çok daha iyi anlıyorum sırf bugün 4 kere deldiler kolumu sonuçların iyi çıkmış çok sevindim ins benimki de iyi çıkar.

size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?

Slm canım sana özelden mesaj atmak istedim ama olmadı..bir bakarmısın neden? öpüyorum..

size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?

merhaba canım..biz arabasıyla takım travel sistemlerden aldık hauck marka..alman markası..kalitesi baya iyi..umarım kullanıncada memnun kalırız..hauck malibu travel sistem bir araştır bak istersen..

ayy ne güzel canım şekerin iyi çıkmış.....
doktor bana tatlı yok dese hiiiç üzülmem çünkü tatlıyla aram yok denecek kadar az diyim sana...
valla benımkı o gecede cok acımıstı.ağrı eşiğim mi düşük nedır bılemedım.fön cektırırken bıle gak guk yapıyorum artık gerısını sen düşün

arzu sen varya tam benim gibisin he.....korkağın ötleğin tekiyim ben ....ama fön çektrriken gıkım çıkmaz yok okadar değil canımm senin doğumunu çok merak ediyrum ger.ekten bakalım nasıl doğum yapıcan sen normal doğurursan bende doğrurum hehehhee

ayyy vala okuyunca........korkuyoruummmmmm anneeeeee
tontirik süper açık bir açıklama olmuş:))
ay hep normal diyordum acaba sezaryen mi demedim değill
Allah yardımcımız olur tabi de... 'de' si var:)))
ben de kesin bağırırım ki ik hamıle olduğumu öğrendiğimde alttan bakmıştı
doktor diyo aç bacağını ben diyom açamıyom

evlık pijamaya 20lira verdım
hastane için aldığım mavıye 49verdim
ama mavi nin yerı çok guzel aynısı senfonide 90liraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…