2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yok yok o istemiyo, benim istediğimi biliyo ama :)

Doğumdan sonra daha zor yahu.

Öff ne zormuş ya.. isteksizlik olsa neyse, ama deli gibi istiyorum adamı napiyim :)

Ayşe çok güldüm,doktor öyle mi dedi gerçekten euheuheue

Amin,inşallah.Canım seninkiler de mi ikiz?Allah bağışlasın.Artık beşik kertmesi yaparız burdan :)

evet canim tek yumurta benimkiler riskli ama cok sukur riskli donem gecti sayilir dedi bugun doktor seninkiler erkek herhalde tam kertmelik:) iki bebek iki kat yorgunluk ve gebelik sıkıntısı olsa da iki kat mutluluk :) Allahım tamamına erdirsin inşallah

insallah canim iyi cikar ahh yerim yaa ben senin kizlarini masallahh sübhanallahh onlara saglikla aliriz kucaklarimiza hepimiz insallahhh.

evet canım öle dedi :)

bu arada

isteksizlik olsa daha iyi değil çekirdekcim nerden baksan 1,5 ay hıc bısı hıssetmedım adama karsı

böyle bildiğin duvar gibi bişey olmuştum yani :) hiçbişi hissetmıodum gene hıssetmek daha iyi :)

Amin canım inşallah,sağ salim kucağımıza alacağımız günleri görmeyi de nasip etsin Allah ım.Benim ki çift yumurta.Tek yumurta tek kese tek kordon oluyor galiba,daha zor tabiki.Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Dr un tahmini doğumun ne zamana dedi?

Birşey hissedip birşey bulamamak daha kötü ama :)

oyy maşallahh subhnallaahhh :)

gayet iyilermıs canım :) ay ıkı kız hem de tek yumurta ikizi ne güzell

slm canim hosgeldin aramiza tekrardan bende merak ediyordum iyi hadi canim en azindan ev daha huzrlu rahat yinede cokkk ayakta kalma yorulma esyasinida gönlüne göre kurarsin güle güle saglikla yatsin insallhhh kendine iiy bak cok yorulma canim aman dikkat tekrardan hosgeldinnn canimmm..

Son düzenleme:
slm canim valla doktorun amma yapmis cokk güldüm yaa anammm haltan altan lafi kondurmus yani bu doktorlar fena valla canim...

oo gurupta ikizler artıyor. bizimde iki erkek çift yumurta. gerçekten iki kat zor iki kat mutluluk. bizde riskli dönemi geçirdik çok şükür . sağlıkla zamanında doğsun tüm bebişlerimiz inşallah

off yaaaaa doktorumuz büyük bi amaliyata girekmiş ne amaliyatıysa bilemedim :26: kayıt almıyolardı sinir oldum hep eşim,n yüzünden gelmedi bu saate kalırsa olucağı bu...bende doğum ücretlerini falan sordum hastahne odalarını gezdim amaliyathanaye kadar indim yavrumda maşallah çok hareketliydi buluşmadıkkkk

Slm kızlar nasılsınız 2 saattir önceki sayfaları okuyordum hele şükür bitirebldim yaa....

Doğum günün kutlu olsun canım.Ailenle sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla inş..

yani heralde hastaneden çıkarken ancak benim kucağımda olabilir. ben onu yeni kavuşmuşken oto koltuğuna felan kaptıramam yani

Ay bende düşününce evt kesinlikle bırakmam herhalde annesinin kucağında gitsin evimizee...Böyle konular oldukça hem duygulanıorum hemde bi heyacanlanıyorumki:)

Ben çok önceden okumuştum bunu ve çok etkilenmiştim gerçekten Ve böle bi durumu düşünen oldugunda çevremde hemen bu yazı aklıma gelir anlatırdım.....Allah kimseyi bu duruma mecbur bırakmasın...

Ohh ohh Maşallah cnm.Sevindim herşeyin yolunda olmasına...

Benimkide 141 çıkmıştı canım.DR um sınırın az üstü sorun deil ama yinede tatlıyı azalt dedi sadece.100 lüğe bile gerek duymadı.Eski Dr unda söylemiş zaten.İçini ferah tut...

Hayırlı güzel haberlerde dön inş...

Harikasın ayşecim:):) Hep girilip çıkılan yer afedersinde koptummm:) Arkabanızda çok doğru bi yorum yapmış:)

Annem sarar canım annem ama benim pis bir huyum var ( hamilelikte oldu ) istediğim şey o an olacak. Sonra olmasada olur...
Zaten bayramda sarar benim kuşum

Tamam ben kocama söyleyeyimde alsın. Yiyim

Teşekkürler canlar

Sarma die die öyle canım çekti yaa...Pazar gününede var daha.Pazardan yaprak alıp sarayım bari bu hafta.... Yalnız yazarken bile ağzım sulandı resmen nasıl canım çektiyse:)

İnş iyi çıkar sonuçların canımm.Bebişlerinede Maşallah olsunAmin inş cnm....

Bizdede tam tersi ben yanaşmıorum valla.Adamcağız ne zamandır istio bende yok diyorum.Hem nedense istemiorum hemde korkuyorum sanırım kızıma bişiy olur die...Son 3 aya girdik gireli yasak artık diyorum :) Ama yalan olmasın die Dr a yinede gittiğimde sorucam bakalım...

Slm kızlar nasılsınız 2 saattir önceki sayfaları okuyordum hele şükür bitirebldim yaa....

Doğum günün kutlu olsun canım.Ailenle sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla inş..

yani heralde hastaneden çıkarken ancak benim kucağımda olabilir. ben onu yeni kavuşmuşken oto koltuğuna felan kaptıramam yani

Ay bende düşününce evt kesinlikle bırakmam herhalde annesinin kucağında gitsin evimizee...Böyle konular oldukça hem duygulanıorum hemde bi heyacanlanıyorumki:)

Ben çok önceden okumuştum bunu ve çok etkilenmiştim gerçekten Ve böle bi durumu düşünen oldugunda çevremde hemen bu yazı aklıma gelir anlatırdım.....Allah kimseyi bu duruma mecbur bırakmasın...

Ohh ohh Maşallah cnm.Sevindim herşeyin yolunda olmasına...

Benimkide 141 çıkmıştı canım.DR um sınırın az üstü sorun deil ama yinede tatlıyı azalt dedi sadece.100 lüğe bile gerek duymadı.Eski Dr unda söylemiş zaten.İçini ferah tut...

Hayırlı güzel haberlerde dön inş...

Harikasın ayşecim:):) Hep girilip çıkılan yer afedersinde koptummm:) Arkabanızda çok doğru bi yorum yapmış:)

Annem sarar canım annem ama benim pis bir huyum var ( hamilelikte oldu ) istediğim şey o an olacak. Sonra olmasada olur...
Zaten bayramda sarar benim kuşum

Tamam ben kocama söyleyeyimde alsın. Yiyim

Teşekkürler canlar

Sarma die die öyle canım çekti yaa...Pazar gününede var daha.Pazardan yaprak alıp sarayım bari bu hafta.... Yalnız yazarken bile ağzım sulandı resmen nasıl canım çektiyse:)

İnş iyi çıkar sonuçların canımm.Bebişlerinede Maşallah olsunAmin inş cnm....

Bizdede tam tersi ben yanaşmıorum valla.Adamcağız ne zamandır istio bende yok diyorum.Hem nedense istemiorum hemde korkuyorum sanırım kızıma bişiy olur die...Son 3 aya girdik gireli yasak artık diyorum :) Ama yalan olmasın die Dr a yinede gittiğimde sorucam bakalım...

Canım Allah bağışlasın.İsim karar verdiniz mi?Biz henüz karar veremedik...

oo gurupta ikizler artıyor. bizimde iki erkek çift yumurta. gerçekten iki kat zor iki kat mutluluk. bizde riskli dönemi geçirdik çok şükür . sağlıkla zamanında doğsun tüm bebişlerimiz inşallah

slm annişler ve zuzuları

biz 100lüğü bugün yaptırabildik şimdi babamız izin alıp gitsin diye onu bekliyoruz acık sizi okuyup yatıcaz bugün dışarda içtim ve dışarda bekledim Allaha şükür çok duada ettim atlatayım bunuda diye sonucu alır babamız yazarız şimdi sizlere bakıcaz

wencim sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yaşlar geçir ama önce minişini kucakla engüzel hediyeni :emir_bebe

kubrqa maşallah minişine kilosuna

cansam girersen sınır 140 zaten 142 güzel azcık tatlı hamur işi azalt tamam benim 160dı ay obile az demiştik ama işte ailede olunca korkuyoruz

ayşe ya okonserve dolmalar tutarmı annemizinkileri ay bizde bayramda tatlı yanına yapılır annecikiminde herkez yemeye gelir benim koca sevmiyo bende 2sıra kendime sarardım ama şimdi üşeniyorum da ay annem gelsede sarsa ama tazelerde bitti salamura ya kaldık yine bende hazı lüpletileni daha çok severim

ay tontirik o resimler ne bende vajınal ult girmicem diye yırtınmıştım ama bu ondan da zor bide doktorumuz demişti yapar bakarız buarada ben yayınladığınız videoları bile izlemiyorum

canım tutmaz tabii :) bizde bayramda tatlı yanına sarma yaaprız mutlaka :)

annem de kayınvalıdmede sarıp buzluğa koyaralr çıakrıp pişririz bi kaç poşet var buzlugumda daha gecen gun

annem gene getırdı buzluga attı çok aklıam soktunzu ya du bu akşam pişriip yıyeyım ben bi kısmını

kayınvalıdem taze reyhan fln katar ıcıne taze nane onlarla yapar süper bi kokusu oluyo o zaman :)

zaten zeytınyaglıda taze sebzleer otlar olcak bol bol soğan olcak yeme de yanında yat :)

Tmm sustum

baba olmak zevk-ü sefa. Yanlış diyen biri var mı?
O çocuk nasıl oldu?????

a onlar dışarda 9 doğuruyormuş ya bende sen içerde doğur ben dışarda 19 doğururum diyorum gerçi onlarada zor bişey olurmu hem bize hem bebeğe korkusu ama hangi komşum anlatsa eşleri kantinde bişeyler tıkınıp bide tam sancı anı arıyolarmış
buarada kızlar biz kilo almadık tontiş olunca ama eşler ne alemde benimki normalde zayıfken şimdi kızımızıda o taşıyo bi göbüşü oldu :) tam sevilmelik benim hala kilodan kimse anlamıyo ama o hamile olsa maşallah derdi herkez :26:

sarma dediniz ağzımın suları akıyo resmen off olsada yesek ya....konserve sarmalar nasıl oluyo kızlar ya evdeki gibi oluyomu hiç hazır alıp yemedim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…