merhaba canım..biz arabasıyla takım travel sistemlerden aldık hauck marka..alman markası..kalitesi baya iyi..umarım kullanıncada memnun kalırız..hauck malibu travel sistem bir araştır bak istersen..
canım güle güle kullan.bu markanın tek başına oto koltuğu yok galiba ama.ben arabasını aldım.zaten uzun süre kulanamıyorsun galiba.çok pahalı bişey almak istemiyorum.
ayyy vala okuyunca........korkuyoruummmmmm anneeeeee
tontirik süper açık bir açıklama olmuş:))
ay hep normal diyordum acaba sezaryen mi demedim değill
Allah yardımcımız olur tabi de... 'de' si var:)))
ben de kesin bağırırım ki ik hamıle olduğumu öğrendiğimde alttan bakmıştı
doktor diyo aç bacağını ben diyom açamıyom
ayy ne güzel canım şekerin iyi çıkmış.....
doktor bana tatlı yok dese hiiiç üzülmem çünkü tatlıyla aram yok denecek kadar az diyim sana...
arzu sen varya tam benim gibisin he.....korkağın ötleğin tekiyim ben ....ama fön çektrriken gıkım çıkmaz yok okadar değil canımm senin doğumunu çok merak ediyrum ger.ekten bakalım nasıl doğum yapıcan sen normal doğurursan bende doğrurum hehehhee
slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?
sarma dediniz ağzımın suları akıyo resmen off olsada yesek ya....konserve sarmalar nasıl oluyo kızlar ya evdeki gibi oluyomu hiç hazır alıp yemedim de..
canim saglikla sihatle sagsaglim iyi günlerde giysin bebisinbiz geldik arkadaşla çarşıya gittik bir dolaşıp gelelim diye ama ben kızımın eksik kalan herşeyini alıverdim 10 lu hastane çıkışı 4 parça bornoz ve havlu seti 6 lı mini hastane çıkışı alt açma seti çoraplarınıda aldık şimdilik başka hiçbirşey almamıza gerek kalmadı diğerlerinide önceden almıştık zaten :)minik prensesim gelsin artık sağlıkla huzurla hayırlısı ile :) hepimizinki tabi Allah tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah :)
slm canim hadi gözün aydin canim benim iyi cikmis insallahh diger arkadaslarinda iyi cikar..bebisini kucagina alinca verirsin canim takma kafaya.masallahh sübhanallahh prensesine kocaman olmus yerim ben onu yaa..demekki findik burunlu olcak annesi kuzun..Slm topiğimizin tatlı anneleri ve bebekleri..
nasılsınız bakalım? biz şimdi doktordan geldik..şeker yüklememiz oldu..herşey yolunda çok şükür..ama ben 75 kilo olmuşum yani toplamda 11 kilo almış bulunmaktayım..vay halime şişko karı oldum çıktım yawww..kızım 1257 gr olmuş teyzeleri..doktor teyzemiz maşallah 2 hafta önden gidiyor yine dedi..kızımın keyfi yerinde..minacık burnusu var kızımın..
Ayşe ben senin kaderini paylaşıyorum kan değerlerim yine düşmüş ya olamaz..8,6 olmuş..ne ilaçlar fayda veriyor ne pekmez..çıkacağına düşüyor..ne yapacağiz böyle? çayı falanda kestim..ay bilmiyorum valla..
hafiften idrar yollarımda iltihapta varmış..bol bol su içmem yeterliymiş bu aşamada..desene 3-4 litre çıkaracağız..içtiğimiz su az geliyor demek..
size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?
saol esracım merak etmişsin duygulandım bak şimdi :)kırmızıpatik yok sanki bu aralar göremiyorum merak ettim
208 Çıkmış yaaa
panik yapma şeker cıkmıs olsa bıle dıyetle kontrol altında tutacaksın zaten 3 ay kaldı allahın ıznıyle.biçok arkadasımda cıktı dogurdular bıişeycık olmadı.sırf tatlı da degıl pilav börek fazla meyvede tüketmıceksın.gebelıkte cıkan seker gecıcıdır sonra düzelecek zaten.allah baska sıkıntı vermesın dert edılecek bışey degıl merak etme..
üzülme canim yaa evet yüksek biraz dikkat canim benim sen yinede 100 lük sekeride yaptir her ihtimale karsi üzülme öpt seni kendine iyi bak..
100 gram ister herhalde doktorun diyetle duzeltirsin inşallah zaten gebelikten sonra geçiyor bi sıkıntı olmaz ins birazcık tatlıyi ozlersin en fazla 100 gram öncesi bi dikkat et bakalım diyetine moralini de bozma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?