2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
merhaba canım..biz arabasıyla takım travel sistemlerden aldık hauck marka..alman markası..kalitesi baya iyi..umarım kullanıncada memnun kalırız..hauck malibu travel sistem bir araştır bak istersen..

canım güle güle kullan.bu markanın tek başına oto koltuğu yok galiba ama.ben arabasını aldım.zaten uzun süre kulanamıyorsun galiba.çok pahalı bişey almak istemiyorum.

canım güle güle kullan.bu markanın tek başına oto koltuğu yok galiba ama.ben arabasını aldım.zaten uzun süre kulanamıyorsun galiba.çok pahalı bişey almak istemiyorum.

teşekkür ederim canım annemin bize hediyesi arabamız..yine nerden baksan yaşına kadar kullanılır canım oto koltuğu..canım var hauck zero plus oto koltuğu diye geçiyor..

ben hastanedeydim bugün kadının biri geldi yarım saat içinde çatır çatır doğurdu resmen..doğumhaneye girmesiyle çıkması bir oldu şok oldum resmen..Allah bizlerede öyle kolay doğumlar nasip etsin..fazla kendimizi korkutmamak lazım diye düşünüyorum..iyi düşünelim iyi olsun..

bencede canım ne kadar düşünür kasarsak o kadar bebekte etkileniyor bizde
pozitif düşünce :)

hiç sorma bakalım nasıl dogurcaz:2:herseyın doğalı makbul ama tırsıyorum işte.hatta dıyorum oglum tombiş olsunda normal dogumdan yırtayım

kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;

OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208

208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi

Son düzenleme:

slm canim iiy cikmasina cokk sevindim hadi gözün aydin..masallahh sübhanallahh tosununa büyümüs bebisin masallahhh.:artik tatli niyetine senin tosuncugu yersin canim benim cikincaevet canim sertlesmeler artik cok normal..kendine bebise iyi bak canim..

üzülme canim yaa evet yüksek biraz dikkat canim benim sen yinede 100 lük sekeride yaptir her ihtimale karsi üzülme öpt seni kendine iyi bak..

panik yapma şeker cıkmıs olsa bıle dıyetle kontrol altında tutacaksın zaten 3 ay kaldı allahın ıznıyle.biçok arkadasımda cıktı dogurdular bıişeycık olmadı.sırf tatlı da degıl pilav börek fazla meyvede tüketmıceksın.gebelıkte cıkan seker gecıcıdır sonra düzelecek zaten.allah baska sıkıntı vermesın dert edılecek bışey degıl merak etme..

size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?

slm canim benim concord marka cokk memnundum fikir olsun diye söylemek istedim canim benim kendine bebise iyi bak..

sarma dediniz ağzımın suları akıyo resmen off olsada yesek ya....konserve sarmalar nasıl oluyo kızlar ya evdeki gibi oluyomu hiç hazır alıp yemedim de..

tazenin yerini tutarmi canim benim..ben sana sarayim benim sarmami cokk beyenir arkadaslar kalem gibi sarar yollarim sana..kiyamam yaa insanin cani isteyince akilda kaliyor sen yinede konserve alda icinde kalmasin canim benim..

canim saglikla sihatle sagsaglim iyi günlerde giysin bebisinamin canim allahim herkeze tatirsin insallahh..bende prenses oldugu tam ögrenegim bende almak istiyorum yaa icimde kalmasin allahim herkezin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim..amin.

slm canim hadi gözün aydin canim benim iyi cikmis insallahh diger arkadaslarinda iyi cikar..bebisini kucagina alinca verirsin canim takma kafaya.masallahh sübhanallahh prensesine kocaman olmus yerim ben onu yaa..demekki findik burunlu olcak annesi kuzun..

size bir şey sorucam.ben oto koltuğu(0-13 kg) almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.aranızda alan veya bu konuda fikri olan var mı?

ben cybexi cok begeniyorum onu alıcam biraz pahalı ama değer aylarca arastırdım 1000 kişide 2 kişi beğenmedik demişler onlarda kötü bişey yasamamıslar he tabi gidip sağına soluna bakmadım daha
ama sende düşün arastır bak derim hatta hangimiz önce bakarsak birbirimize haber verelim :))

Selam arkadaşlar yaw bacılar ben gelince siz gidiyosunuz anacım ben de sadece okuyorum:26: bu arada doğum mevzusu açılmış valla ben hem normal doğumu hem de sezaryen doğumu netten izleyip duruyorum psikopat gibi pek korkmuyorum aslında ben,sık sık akıntısı olan bi insanım bu yüzden doktorlar değişik aletlerle kurcalamışlardır beni bide iki hafta önce fazla bi akıntım olmuştu ben de suyum geldi sandım doktor çok ilginç bir aletle alttan muayene etti bi de bana gösterdi kocaman şeyi biraz canım yandı tabii doktorum çatımın da iyi durumda olduğunu söyledi .. Herşeyin hayırlısı bakalım ama doğal yollar herzaman daha sağlıklı

doğal yol tabii ki en güzeli canım allah hepimize nasip etsin doktorlarımız bizim için en iyisini bulup uygulamak zorundalar blmiyorum inşallah bizim kadar hassas davranırlar :)

kırmızıpatik yok sanki bu aralar göremiyorum merak ettim
saol esracım merak etmişsin duygulandım bak şimdi :)
bugün gelemedim pek vaktim olmadı olan vaktimide o biberon mu şu yastıkmı geçirdim valla..
emzirme yastığının kalıbını buldum diktirmeye karar verdim..stokları yok çoğu beğendiğim desenlilerin,kılıf diktiricem nasılsa onuda dikiversin terzi dedim..

İsteyen olursa kalıbı buraya ekleyebilirim kızlar..

bu arada ben 2 gündür çok zor geçiriyorum kolay dönemler geçti galiba,karnım çok geriliyor,kasığım sancıdı dün gece bayaa..zor uyuyorum..daha 3 ayım var şimdiden böyle zorlanırsam yandım yani..

Son düzenleme:
slm canim benim concord marka cokk memnundum fikir olsun diye söylemek istedim canim benim kendine bebise iyi bak..[/QUOTE]

ben cybexi cok begeniyorum onu alıcam biraz pahalı ama değer aylarca arastırdım 1000 kişide 2 kişi beğenmedik demişler onlarda kötü bişey yasamamıslar he tabi gidip sağına soluna bakmadım daha
ama sende düşün arastır bak derim hatta hangimiz önce bakarsak birbirimize haber verelim :))[/QUOTE]

verdiğiniz cevaplar için tşk ederim.ben de biraz araştırayım.ben ilçede yaşıyorum.bayramda ile gidicem yani konyaya orda araştırırım.size de yazarım.kendinize ve bebişlerinize dikkat edin ...

100 gram ister herhalde doktorun diyetle duzeltirsin inşallah zaten gebelikten sonra geçiyor bi sıkıntı olmaz ins birazcık tatlıyi ozlersin en fazla 100 gram öncesi bi dikkat et bakalım diyetine moralini de bozma hemen

Selam güzel anneler ve minişleri :)

23 Ekim'de şeker yüklemem var umarım sonuçlar iyi olur. Ailede şeker hastalığı yok ve hamileliğim boyunca yediğim tatlı parmakla sayılacak kadar az. Tatlıyla pek aram yoktur. Benimde karnımda sertleşme oluyor sanırım oğlum itiyor öyle hissediyorum. Normal doğum istiyorum ve internetten doğum izlemekten kusucam artık :) yine de alamıyorum kendimi izleyip ağlıyorum anneyle bebeğin o ilk buluşması çok duygulandırıyo beni sadece o ilk buluşma için normal doğum yapılır yani.. Zaman çabucak geçse ve oğlumla tanışsak artık :))

üzülme canim yaa evet yüksek biraz dikkat canim benim sen yinede 100 lük sekeride yaptir her ihtimale karsi üzülme öpt seni kendine iyi bak..

100 gram ister herhalde doktorun diyetle duzeltirsin inşallah zaten gebelikten sonra geçiyor bi sıkıntı olmaz ins birazcık tatlıyi ozlersin en fazla 100 gram öncesi bi dikkat et bakalım diyetine moralini de bozma hemen

inşallah kızlar dediğiniz gibi diyetle düzelirde 100lük testim normal çıakr.100 lük testtede açlıkta 1 toklukta 1 saat arayla 3 kez kan alıyolar sanırım.moralim kendim için değil bebeğim için bozuluyor normal doğum yapmak için can atarken böyle giderse mecburen sezeryan olucam.şekerl igebeliklerde normal doğum yapmıyolar ki bebeğim iri doğar bi arkadasım 5 kg çocuk doğurdu sezeryanla şeker yüzünden bebeği iri doğdu.. çünkü çocukta anne karnında size yardımcı olmak için insülin salgılıyo ve tombiş oluyo. ama o arkadasım diyete pek uymamıştı o ayrı..100lükte kötü çıkmasa bari bide insülin almak zorunda kalırım diye korkuyorum.neyse yarın bi doktoruma gideyim ben sonucu görsün bi dikkat ediyim yediklerime tekrar 100lük yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…