hiç sorma bakalım nasıl dogurcaz:2:herseyın doğalı makbul ama tırsıyorum işte.hatta dıyorum oglum tombiş olsunda normal dogumdan yırtayım
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
tazenin yerini tutarmi canim benim..ben sana sarayim benim sarmami cokk beyenir arkadaslar kalem gibi sarar yollarim sana..kiyamam yaa insanin cani isteyince akilda kaliyor sen yinede konserve alda icinde kalmasin canim benim..
Merhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..
Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..
Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..
Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?
maaşallah bbeişine:) 1300oldukça iyi, baya iyi beslemişin vala
ben 25iken gıttım 32cm boy 726gr kılosu idi
Slm topiğimizin tatlı anneleri ve bebekleri..
nasılsınız bakalım? biz şimdi doktordan geldik..şeker yüklememiz oldu..herşey yolunda çok şükür..ama ben 75 kilo olmuşum yani toplamda 11 kilo almış bulunmaktayım..vay halime şişko karı oldum çıktım yawww..kızım 1257 gr olmuş teyzeleri..doktor teyzemiz maşallah 2 hafta önden gidiyor yine dedi..kızımın keyfi yerinde..minacık burnusu var kızımın..
Ayşe ben senin kaderini paylaşıyorum kan değerlerim yine düşmüş ya olamaz..8,6 olmuş..ne ilaçlar fayda veriyor ne pekmez..çıkacağına düşüyor..ne yapacağiz böyle? çayı falanda kestim..ay bilmiyorum valla..
hafiften idrar yollarımda iltihapta varmış..bol bol su içmem yeterliymiş bu aşamada..desene 3-4 litre çıkaracağız..içtiğimiz su az geliyor demek..
slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
Slm canım sana özelden mesaj atmak istedim ama olmadı..bir bakarmısın neden? öpüyorum..
saol esracım merak etmişsin duygulandım bak şimdi :)
bugün gelemedim pek vaktim olmadı olan vaktimide o biberon mu şu yastıkmı geçirdim valla..
emzirme yastığının kalıbını buldum diktirmeye karar verdim..stokları yok çoğu beğendiğim desenlilerin,kılıf diktiricem nasılsa onuda dikiversin terzi dedim..
İsteyen olursa kalıbı buraya ekleyebilirim kızlar..
bu arada ben 2 gündür çok zor geçiriyorum kolay dönemler geçti galiba,karnım çok geriliyor,kasığım sancıdı dün gece bayaa..zor uyuyorum..daha 3 ayım var şimdiden böyle zorlanırsam yandım yani..
kızlar belim değilde sırtım dehşet ağrıyor.sırt ne alaka dimi?toplamda 6 kilo aldım.bukadarı sırt ağrısı yapmaz heralde.oğlum bugün çok hareketli tuaf tuaf tekme atıyo acıtıyo resmen:)ayy kojam daha gelmedi çalış allah çalış bizimle pek ilgilenmiyohoş adam bi tek uykuda dinlenyor bi de ilgi isteyemıyorum kendi kendimize takılıyoruz işte.arkadaşım 5 aylık kızının fotosunu yollamıs dehset güzel yumuk yumuk.ayy dedım bide kız mı yapsak.sonra dedim sen bi oğlunu doğur kızı sonra düşünürsün:26:
sağol canım ççok şükür.yüzüde asık sinirli bir tosuncuk.tatlı niyetine yenmez valla :)))slm canim iiy cikmasina cokk sevindim hadi gözün aydin..masallahh sübhanallahh tosununa büyümüs bebisin masallahhh.:artik tatli niyetine senin tosuncugu yersin canim benim cikinca evet canim sertlesmeler artik cok normal..kendine bebise iyi bak canim..
.Slm canım valla seni aradı bugün gözlerim hep ne zaman gelir die:) Merakla bekliyordum sonuçlarını.Çok şükür herşey yolundaymış cnm Kızınada MaşallahDemek 11 kğ aldın.Son 1 ayda yani son kontrolünden sonra kaç kilo almışsın canm? Ben ne kadar aldım acaba yaa.Geçen ay 4 kilo almıştım toplamda bakalım 1 ayda ne oldu sabırsızlıkla bekliyorum muayeneyi.Ama aldıysamda veririm inş çok sorun etmem yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar...
Gözün aydın canım.Şekerin iyi çıkmış şükür...Maşallah bebişine
Hımm evt biraz yüksek çıkmış yani ama inşş 100 lük yüklemende herşey normal çıkar canım...Hem aksini düşünsen bile diyetle düzeltibiliniyor sonuçta.Bide dediğin gibi sen tatlıyıda çok tükettiysen yükselmişte olaiblir.Neyse umarım 100 lük yapılırsa o normal çıkar diyete filanda gerek kalmaz inş..
benim eşimde çalışıyokızlar belim değilde sırtım dehşet ağrıyor.sırt ne alaka dimi?toplamda 6 kilo aldım.bukadarı sırt ağrısı yapmaz heralde.oğlum bugün çok hareketli tuaf tuaf tekme atıyo acıtıyo resmen:)ayy kojam daha gelmedi çalış allah çalış bizimle pek ilgilenmiyohoş adam bi tek uykuda dinlenyor bi de ilgi isteyemıyorum kendi kendimize takılıyoruz işte.arkadaşım 5 aylık kızının fotosunu yollamıs dehset güzel yumuk yumuk.ayy dedım bide kız mı yapsak.sonra dedim sen bi oğlunu doğur kızı sonra düşünürsün:26:
kızlar belim değilde sırtım dehşet ağrıyor.sırt ne alaka dimi?toplamda 6 kilo aldım.bukadarı sırt ağrısı yapmaz heralde.oğlum bugün çok hareketli tuaf tuaf tekme atıyo acıtıyo resmen:)ayy kojam daha gelmedi çalış allah çalış bizimle pek ilgilenmiyohoş adam bi tek uykuda dinlenyor bi de ilgi isteyemıyorum kendi kendimize takılıyoruz işte.arkadaşım 5 aylık kızının fotosunu yollamıs dehset güzel yumuk yumuk.ayy dedım bide kız mı yapsak.sonra dedim sen bi oğlunu doğur kızı sonra düşünürsün:26:
slm canim hosgeldin aramiza tekrardan bende merak ediyordum iyi hadi canim en azindan ev daha huzrlu rahat yinede cokkk ayakta kalma yorulma esyasinida gönlüne göre kurarsin güle güle saglikla yatsin insallhhh kendine iiy bak cok yorulma canim aman dikkat tekrardan hosgeldinnn canimmm..
slm canim hosgeldin aramiza tekrardan bende merak ediyordum iyi hadi canim en azindan ev daha huzrlu rahat yinede cokkk ayakta kalma yorulma esyasinida gönlüne göre kurarsin güle güle saglikla yatsin insallhhh kendine iiy bak cok yorulma canim aman dikkat tekrardan hosgeldinnn canimmm..
208 Çıkmış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?