2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
limangodann verdiğim siparişler geldi,mağazaya göre 50lira uyguna aldım ama yınede kıyafetim çok az, giyecek bişey bulmamak çok kotu
özellikle üst kıyafet...
dün bi mağaaya baktım elbıseler komedi
ya 50yaşta doğum yapılıyoda ben mi bılmıyorum benım yaşımdakıler nasıl gıysın bunları dedim oyle bakıyo kadın
koyu renkler dümdüz babanne elbiseleri

hiç sorma bakalım nasıl dogurcaz:2:herseyın doğalı makbul ama tırsıyorum işte.hatta dıyorum oglum tombiş olsunda normal dogumdan yırtayım

hahahahyt :)) bende hastahanede bikere wsıra beklerken hamiş bi kadınla konuşydum doğumdan konu açılmıştı bende dedimki ben sezeryan düşünyrum dedim oda öle düşünme şimdiden normal yapıyım die dua et dedi sen istersin ama bebek ters olur falan dedi bende dedimki allah korusun bebeğim sağlıklı olsun da benim çatım neyim dar olsun da sezeryan olıyım demiştim kadın bana ilk defa bölesini duyurum harbi çok korkuyosun dedi :))) töbe yarrabbim ya

canım bozma moralini ya diyet yaparsın nolcak allah daha beterinden saklasın üzlme bebem ya
tazenin yerini tutarmi canim benim..ben sana sarayim benim sarmami cokk beyenir arkadaslar kalem gibi sarar yollarim sana..kiyamam yaa insanin cani isteyince akilda kaliyor sen yinede konserve alda icinde kalmasin canim benim..

allah razı olsun canım ya yaptın yedirmiş kadar oldun

Merhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..

Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..

Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..

Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?

Son düzenleme:

maaşallah bbeişine:) 1300oldukça iyi, baya iyi beslemişin vala
ben 25iken gıttım 32cm boy 726gr kılosu idi

maaşallah bbeişine:) 1300oldukça iyi, baya iyi beslemişin vala
ben 25iken gıttım 32cm boy 726gr kılosu idi

Aslında Çok Düzensiz Besleniyorum, Çünkü Vardiyalı Çalışıyorum..
Ama Hep Bebeğime Faydalı Şeyleri Yiyorum..

Bu Ara Makarna Aşeriyorum Resmen..
Hamur İşi Yeme Dedi..
Makarna Yemeyecek miyim Yaa ?

ye de yanına bol salata yap dengele
ya da makarna yedikten sonra ağır başka yemek yeme yoksa 1tabak makarnadan ne olacak

Slm canım valla seni aradı bugün gözlerim hep ne zaman gelir die:) Merakla bekliyordum sonuçlarını.Çok şükür herşey yolundaymış cnm Kızınada Maşallah Demek 11 kğ aldın.Son 1 ayda yani son kontrolünden sonra kaç kilo almışsın canm? Ben ne kadar aldım acaba yaa.Geçen ay 4 kilo almıştım toplamda bakalım 1 ayda ne oldu sabırsızlıkla bekliyorum muayeneyi.Ama aldıysamda veririm inş çok sorun etmem yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar...

Gözün aydın canım.Şekerin iyi çıkmış şükür...Maşallah bebişine

Hımm evt biraz yüksek çıkmış yani ama inşş 100 lük yüklemende herşey normal çıkar canım...Hem aksini düşünsen bile diyetle düzeltibiliniyor sonuçta.Bide dediğin gibi sen tatlıyıda çok tükettiysen yükselmişte olaiblir.Neyse umarım 100 lük yapılırsa o normal çıkar diyete filanda gerek kalmaz inş..

bende de var o aslinda cok kilo da almadim. ama uyurken zar zor sagimdan soluma donuyorum.
biberon ne marka aldin

kızlar belim değilde sırtım dehşet ağrıyor.sırt ne alaka dimi?toplamda 6 kilo aldım.bukadarı sırt ağrısı yapmaz heralde.oğlum bugün çok hareketli tuaf tuaf tekme atıyo acıtıyo resmen:)ayy kojam daha gelmedi çalış allah çalış bizimle pek ilgilenmiyohoş adam bi tek uykuda dinlenyor bi de ilgi isteyemıyorumkendi kendimize takılıyoruz işte.arkadaşım 5 aylık kızının fotosunu yollamıs dehset güzel yumuk yumuk.ayy dedım bide kız mı yapsak.sonra dedim sen bi oğlunu doğur kızı sonra düşünürsün:26:

15gun önce ben tetanoz yaptırdım, gece soluma yatamadım aşı çok agrıttı
sağdada rahat eddemeyınce sırt üstu yatmıştım
sabaha karşı aynı dediğin sırt agrısı ıle uyandım ,ne kadar az kılo alsak ta o kılo bıze sırt üstü yatma özgürlüğü vermiyor sanırım.ondan sonra özellikle dıkkat ediyorum bende çunku o sabah çoka grım oldu

ayy bu topikteki herkes ne kadar geveze yaa oku oku bitmiyo anacıım yoruldum bıraktım gari

tontirik o fotoları görmeseydim keşke şu dakikalarda normal doğumdan fena halde korkar durumdayım
aslında epidural en mantıklısı sanırım ama bakalım onu da yapabilecek miyiz ki

sağol canım ççok şükür.yüzüde asık sinirli bir tosuncuk.tatlı niyetine yenmez valla :)))
.
sağol canım oğlum iyi maşallah.canım doktorum 3 kilo aldım diye kızdı:))önce ye ye diyip durdu biraz şişince durrr dedi.anlamadım,ben seni zayıf görmeye alışkınım dedi ciğerimi dağladı.tatlı yok,hamur işi yok,yağsız süt yağsız yoğurt,haftada 2 gün somon balığı:?
benim eşimde çalışıyo canım çok ayakta duruyosan olur.benim sırtım ağrıyor hemen

Son düzenleme:

cnm aynı sorun bendede var sırt ağrısı.doktoruma dedim bacak ağrısı ve sırt ağrılarım var dedim.bacak ağrılarım kramplarım magnezyum eksikliğinden dedi,ama sırt ağrım için dahada ağrıyabilir karnındaki yük büyüyor büyüdükçede sırtında omurilikte düzleşme oluyor dedi o ağrı yapıyormuş cnm

Benimde sirtim agriyo bilgisayar başında çalışıyorum ondan sanırım. Kilodan değil bence.

kirmizipatikcim msj sayim yetersizmis ozel msj icin yarin cvplarim msjini tatlim

Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum

Sagol tatlim hosulduk :) bakicam insAllah...

Sagol canim yatiyorum hep... evet öyle ev daha rahat... insAllah canim hepimizin bebisleri :)

Canim sekerin kilo alip almamakla hic bir alakasi yok aslinda gebelikte kimi kadinlarda görüylüyo iste kimindede tansiyon cikiyo cok zayifta olsa hemde yüksek...

Hastanede 2 kilo verdim stresten bisey yiyemedim ama bebek sekerimi tavan yaptirdi 3 gün az daha insülin yiyecektim ondan sonrada bir düstü bir düstü tatli yedirmye basladilar...

Korkma kalmaz ne yaparsan yap ama dengesiz oluyo maalesef bir doguralim gececek insAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…