2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selamlar herkese bugün izin aldım şeker yükleme için kardeşimi de aldım yanıma 100 gr iki pet bardak içtim limonumu sıkıp götürmüştüm bi şişede onu da kattılar kolay içtim biraz başım döndü midem kötü oldu başta ama bi daha izin alamam dedim dayanabildim sonuçları bekleyemedik iyi çıkar inşallah çok şükür kızlarım da iyi 760-780 gram olmuşlar maşallah :) Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayi nasip etsin ..

ay bi akrabamız var da doğum için şöle bi yorum yapmıştı "girmesi tatlıda , çıkması acı" e oluyo o kadarcık

hehehehhe sevdim bu sözü

ben catımı elletmem valla o mınnacık yerden 4 kılo bebek nasıl cıkar aklım almıyoooooooo

valla ya nasıl çıkıcak işte çıkanların nasıl çıkmış valla bende hayretllr içindeyim he bu bebişler bi şekilde çıkıcakta işte nasıl

Ben hareket hissetmiyorum ki nasıl basıcam butona :)

ay çekirdek alemsin he sesli kız illaki hissedersin

yaaa sorma benimki kabustu resmen . gün olmuştu ama sadece oldu öle diyim :))

hadi bakalım görcen inşallah kuzunu güzel haberlerle gel inşallahh :))cnm kramplar için magnezyum veriyolar ama çok güzel bişi diil (

sağolasın tatlım ..ee kullanmasak başka türlü geçmiyo bu kramplar kullanınca peki işe yaryomu.ayak baldrlarım taş kesiliyo resmen ya
canımcım sonuçların güzel çıkarım inşallaaah ...teşekkür ederim canım inşallah güzel haberle dönerim ama halen evdeyim:26: ....bende kızartma çok iyiyorum biber patates patlıcan oh mis ya :))

ama kuaföre açamyın aslıcım onu netcez

Sevdiklerinle ve inş.bebişinle nice mutlu yıllar diliyorum....
Çok haklısın kısa bir süre için çok kıyafet almaktansa büyüdükçe kilosuna göre ciciler almak daha mantıklı
benim sizlere bir sorum olcak doğum yapınca hastaneden çıkarken bebeği koymak için oto koltuğu- ana kucağı yeterli oluyormu yoksa başka bişeyede ihtiyaç varmı?
oğlumu pusetiyle hastaneden çıkartmıştık
kizima hamileyken bitmez bu gebelik diyordum sanki hep oyle kalicak gibi geliyordu
simdi okul bakiyoruz hanima:) yasi buyudugu icin digerinden cikicak buna gidicek.
ins son dakka sorun cikarmazlarda burasi olur.
sadece gebelik için değil çok iyi bilirsin doğduğunda da agu yapsın, emeklesin,adım atsın,konuşsun vs vs derken bir bakıyoruz ki büyümüşler zaman geçiyor...
Bu dr.ları bir anlasam.....
Benimde 50lik yüklememde 147 çıktı ve normalin 145 olduğunu ama 150ye kadar tehlikeli görmediklerini anlattı
Allaha sığınıp yardımcı olmasını diliyorum dr.lara güvenmiyorum artık
ben tulumu 0-3 ay 2 tane aldım ama pijama tkm.ını biraz fazla aldım
oğlumda çok kısa süre kullanıldı tulum
çok çabuk boy atıyorlar ve ayaklı tulumlar küçücük kalıyor

bu kahvaltılığın ahşap kapaklı olanı bana hediye geldi
çok şık ve kahvaltı masasında zarif duruyor iyi günlerde kullan
ayyy benim de en büyük derdim pijama sıkıntısı ve evde giyebilecegim ev pijaması..dün şoyle bi gezindim gonlume gore bulamadım yaa :S artık eşiminkileri giyiyorum arada

bende evde ara ara eşimin t shirtlerinden giyiyorum:))

Bende aslaa giyemem.
Eşime güzel görünceğimde sadece
Elbise, topuklu ayakkabı falan
Ama o günlerde geride kaldı

Teşekkür ederim PembeTokacım

Son düzenleme:

Tıpkısının aynısı bende var canım, neredeyse 3 senedir kullanıyorum. Ben de çok beğenerek almıştım, güle güle kullan.

Kızlar cinsel hayatınız sekteye uğradı mı bu aralar ?

Eşim bana pek yanaşmıyo, ben korkmuyorum ama sanırım o korkuyo. kardeş kardeş yaşıyoruz valla 1 aydır. konuşmuyoruz bile bu konuyu. istemiyo diye düşünüyorum,üstüne gitmiyorum.

Nolcak böyle bilmem, hormonlar da tavan
:26:

canım nerdeyse 20. haftadan berı benım hııııcc isteğim yok yani ilk 16 hafta yasaktı zaten düşük tehlıeksi old için

gene de arada kaçamak yaptıydık cunku cok canım ıstıyodu sonra isteğim gitti ben çok üzüldüm cunku hıc alısk

değilim böle bi duruma die eşimel konsumsutuk konsuunca rahatlamıstım baya yanı öpmek bile istemıodum

ama son gunlerde düzeldi gibi gibi son bi haftadır daha ıyıyım bişeyelr hıssetmeye basladım

eşimde bebege zarar vercem die korkuyo cekınıo eskı rahatlık yok tabı ah du belım ıncıncek karnıam yuklendın fln dierek

gecıo aşna fişna o kadar olur kocaman göbek ama konusun canım konusunca daha ıyı hıssedersın muhtemelen :)

Bende aslaa giyemem.
Eşime güzel görünceğimde sadece
Elbise, topuklu ayakkabı falan
Ama o günlerde geride kaldı

Teşekkür ederim PembeTokacım

Tabii cnaım süslenme durumu başka

Canım üstteki dantellileri nerden aldın yaa bayıdım çok tatlılarr????

Kizzz :))) belkide oda senin istemedigini düsünüyordur canim sen yaklas esine ne var bunda erkekler bakma daha endiseliler bizden...

Bizim ki zaten sekteye ugramak zorunda kaldi dr bana sürekli bunu vurguladi israrla sanki bilmiyorum ehemmiyetini cok mu atesli geldim dra ne :)))

Amin,inşallah.Canım seninkiler de mi ikiz?Allah bağışlasın.Artık beşik kertmesi yaparız burdan :)

Canım biz 25 haftadır kardeş kardeş :)

Canım üstteki dantellileri nerden aldın yaa bayıdım çok tatlılarr????

canım civilden aldık kardeşimle markası minidamla bunların hastane cıkısıda vardı ama çok pahalıydı yuhunuz dedim

gözleirnden belli oluyo demekki

ben de doktora deıdm banyo sonrası da çarpıntım oluyo diyorum banyo öncesi çok heyecanlandıysan da

olur diyo dedim ne demek istiyo la bu üstü kapalı üstü kapalı hönk oldum ahahahah yok heyecanlanmadım dedim bende

Son düzenleme:

Korkuyodur canım, çok doğal olarak. ama evet bizim hormonlardan mıdır artık nedir bilmem, durumlar fena bende de.
Biz sadece çocuk arada telef olcak deyip gülüyoruz bazen
Neyse son3 ay diyelim. Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki

Wencim doğum günün kutlu olsun canım! Nice güzel yıllar olsun bebişinle ve eşinle...

Kızlar ciciler çok güzel bu arada. Çok imrendim ama bu ay dipteyim, hiçbişey alamıyorum.
Neyse doğduktan sonra alcaz artık vakit bulabilirsek

hehehe tıpta ayıp olmaz bebişim

cnm bizde 10 günde bir yapıyoruz.risk misk yok cinsel ilişki devam dedi doktorumuz ama ben isteksizim nedense..eşime diyorum ben ayrıda düştük kuzucum diye ,oda olsun oğluşumuza kavuşcaz ya diyo,bende o doğunca da eskisi gibi olmıycak diyorum napalım aile olucaz ya diyo,içimin yağları eriyo senin erken doğum riskin var diye eşin yanaşmıyodur.malum erkeklerin hormonları bizden daha duyarlı bu işe cnm..

Hehehe :)) bilmem artik neremden anlasiliyoda... sinirime gittti..

Seninkide amma acik konusmus ne üstü kapalisi edepsiz bu dr lar ya :)))

:)))) ay cok güldüm

( Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki )

Hehehe :)) bilmem artik neremden anlasiliyoda... sinirime gittti..

Seninkide amma acik konusmus ne üstü kapalisi edepsiz bu dr lar ya :)))

eheuehu biz artık kanka olduk uzun uzun muhabbet ediyoruz beni görünce aaa kimler gelmiş diyo ehehe

edepsizler anacım

Neyse son3 ay diyelim. Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki

anaaammm ölme eşeğim ölmee aşna fişnaya sıra gelemz valla okurken yoruldum

zaten kızkardeşimin çok özlü bi sözü var hemen paylaşayım :)

"en güzel doğum kontrol yöntemi bi bebek yapmak onunla uğraşmaktan ikincisini yapmaya vaktin olmuyo ve korunmuş oluyosun "

canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim masallahh kilosu boyu herseyi iyi canim senin prensesin hai gözün aydin bende özledim bende görmek istiyorum artik esimle gün sayiyoz vallaaa 24 ekim insallahh bizimde herseyimiz yolundadir kendine iyi baka bebisede canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…