ay bi akrabamız var da doğum için şöle bi yorum yapmıştı "girmesi tatlıda , çıkması acı"e oluyo o kadarcık
ben catımı elletmem valla o mınnacık yerden 4 kılo bebek nasıl cıkar aklım almıyoooooooo
Ben hareket hissetmiyorum ki nasıl basıcam butona :)
yaaa sorma benimki kabustu resmene dogru vallaa
gerdek gecesi kolay bişimiydi sankii.bencee gayett zor bişiydi ve bunu burdaki herkes başarıp göbekler şiştiyseee catı muayenesi de herkes yapabilirrr
gerdek gecesi belki saatle alıyor kimsiinin aylarrr alıyorr
bu muayene sadece 1 dklık bi işlemmmm.hiç korkulcak bişi degil.
hadi bakalım görcen inşallah kuzunu güzel haberlerle gel inşallahh :))cnm kramplar için magnezyum veriyolar ama çok güzel bişi diil(
canımcım sonuçların güzel çıkarım inşallaaah ...teşekkür ederim canım inşallah güzel haberle dönerim ama halen evdeyim:26: ....bende kızartma çok iyiyorum biber patates patlıcan oh mis ya :))oyy kuzum ben ne sucukalr ne ketçaplar ne mayonezler yiyiyorum bi bilsen.konserve ne ki:130:şahsen çok dikkat etmiyorum sadece sosis salam yemem normaldede aram yok öle şeyle zaten.ama patates kızartmasını falan mayonez ketçap olmadan yiyemem.oyüzden pek dikkat etmiyorum ben
güzel haberlerini bekliyoruz gamzeciim
dimi yaww.varya evlendiğimde sistit olmuştum doktor resmen yumurtalıklarıma kadar abartmıyorum bileğine kadar sokmuştu 2-3 kere yaşadım ben bunu.okadarda korkunç bi olay değil yani.doğum yapmadım ama alışkınım ben
Sevdiklerinle ve inş.bebişinle nice mutlu yıllar diliyorum....bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) Eki Görüntüle 534521
ay kendime bir hamile doğum günü pastası da ekledim:)
baby shower partilerinde kullanılanlardan :)
Çok haklısın kısa bir süre için çok kıyafet almaktansa büyüdükçe kilosuna göre ciciler almak daha mantıklıkizlar geldik eve. okul isi oldu gibi. 2 yere baktik esimin is arkadasinin karisiyla. lki bize yakin olani begendik
digerini hic gozum tutmadi. fiyatida uygun geldi gelecek aya kayit yaptiricaz. simdi erkenmis.
bu arada saat 3 oldu ve ben dogru durust birsey yemedim canim da istemiyor
corba var aslinda ama baska yemekte yapmam lazim pofffaklimada birsey gelmiyor.
pembetoka
masallah bebisinebence alma cok fazla 0-3 ay cok cabuk buyuyorlar
benimde cok yok bir sure icinde yuzuyor kiyafetlerin sonra hizina yetisemiyorsun :)
oğlumu pusetiyle hastaneden çıkartmıştıkbenim sizlere bir sorum olcak doğum yapınca hastaneden çıkarken bebeği koymak için oto koltuğu- ana kucağı yeterli oluyormu yoksa başka bişeyede ihtiyaç varmı?
sadece gebelik için değil çok iyi bilirsin doğduğunda da agu yapsın, emeklesin,adım atsın,konuşsun vs vs derken bir bakıyoruz ki büyümüşler zaman geçiyor...kizima hamileyken bitmez bu gebelik diyordum sanki hep oyle kalicak gibi geliyordu
simdi okul bakiyoruz hanima:) yasi buyudugu icin digerinden cikicak buna gidicek.
ins son dakka sorun cikarmazlarda burasi olur.
Bu dr.ları bir anlasam.....selam ocak anneleri bugüne can sıkıcı bir haberle girdim dün şeker yüklemesi yaptılar 50 gr lık bu sabah sonuçlatı telefonla görüştük 142 çıkmış dikkat etmemi ve bir diyetisyene gitmemi söyledi eski doktorumu aradım 140 zaten sınır 100 lük teste bile gerek yok ama biraz dikkat et yediklerine dedi ne düşünicemi şaşırdım..
ben tulumu 0-3 ay 2 tane aldım ama pijama tkm.ını biraz fazla aldımkızlar ya şimdi ben bu bebek eşyalarına bakıyorum da :) bi tulumlar var bir de
altlı üstlü takımlar var.Ben ilk zamanalrı için altılı üstlü takım almak yerine tulum almayı dusunuyorum
beli açılır veya belını sıkar gibi gelıo yanlış mı düşünüyorum acaba ya :26:
kız iki parmagını sokmus sadece anaamm korkcak bişi yok hep girip çıkılan yer afedersin
ay bi akrabamız var da doğum için şöle bi yorum yapmıştı "girmesi tatlıda , çıkması acı"e oluyo o kadarcık
bu kahvaltılığın ahşap kapaklı olanı bana hediye geldiBirde az önce işten kaçtım kendime şunu aldım nasıl güzel mi?
İnternette 35 TL ben 25'e aldım
Eki Görüntüle 534783
Birde hamile pijamaları sordum en ucuzu 40 ya. Ortalama 60 TL
Pahalı geldi bana yani...
ayyy benim de en büyük derdim pijama sıkıntısı ve evde giyebilecegim ev pijaması..dün şoyle bi gezindim gonlume gore bulamadım yaa :S artık eşiminkileri giyiyorum arada
güle güle canım afiyet olsun :)
ya bende aldııgm lohusa pijamaısnı ıste sımdı gıyyorum evde
doğum ıcın bı tane daha alıcam eve gıdıyorum direk pijamalarımı gıyyorum
öle takılıorm ay hıc duramam gunluk kıyafetımleeemisafir fln gelcek anca öle
Birde az önce işten kaçtım kendime şunu aldım nasıl güzel mi?
İnternette 35 TL ben 25'e aldım
Eki Görüntüle 534783
Birde hamile pijamaları sordum en ucuzu 40 ya. Ortalama 60 TL
Pahalı geldi bana yani...
Kızlar cinsel hayatınız sekteye uğradı mı bu aralar ?
Eşim bana pek yanaşmıyo, ben korkmuyorum ama sanırım o korkuyo. kardeş kardeş yaşıyoruz valla 1 aydır. konuşmuyoruz bile bu konuyu. istemiyo diye düşünüyorum,üstüne gitmiyorum.
Nolcak böyle bilmem, hormonlar da tavan :26:
Bende aslaa giyemem.
Eşime güzel görünceğimde sadece
Elbise, topuklu ayakkabı falan
Ama o günlerde geride kaldı
Teşekkür ederim PembeTokacım
tulum takımımız
detayları...dantel detayı cok hosuma gitti :)
aherdo teyzeminin hediyesi ve ilk cicimiz
patiğimiz kulaklı beremiz :)
takımımızın şapkası ve eldiveni
bu da işlediğim kuşlar battanıyemızın ağız kısmına dikmeyı duusnuyorum bakalım :)
Tıpkısının aynısı bende var canım, neredeyse 3 senedir kullanıyorum. Ben de çok beğenerek almıştım, güle güle kullan.
Eşim bana pek yanaşmıyo, ben korkmuyorum ama sanırım o korkuyo. kardeş kardeş yaşıyoruz valla 1 aydır. konuşmuyoruz bile bu konuyu. istemiyo diye düşünüyorum,üstüne gitmiyorum.
selamlar herkese bugün izin aldım şeker yükleme için kardeşimi de aldım yanıma 100 gr iki pet bardak içtim limonumu sıkıp götürmüştüm bi şişede onu da kattılar kolay içtim biraz başım döndü midem kötü oldu başta ama bi daha izin alamam dedim dayanabildim sonuçları bekleyemedik iyi çıkar inşallah çok şükür kızlarım da iyi 760-780 gram olmuşlar maşallah :) Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayi nasip etsin ..
Kizzz :))) belkide oda senin istemedigini düsünüyordur canim sen yaklas esine ne var bunda erkekler bakma daha endiseliler bizden...
Bizim ki zaten sekteye ugramak zorunda kaldi dr bana sürekli bunu vurguladi israrla sanki bilmiyorum ehemmiyetini cok mu atesli geldim dra ne :)))
Canım biz 25 haftadır kardeş kardeş :)
Canım üstteki dantellileri nerden aldın yaa bayıdım çok tatlılarr????
Kizzz :))) belkide oda senin istemedigini düsünüyordur canim sen yaklas esine ne var bunda erkekler bakma daha endiseliler bizden...
Bizim ki zaten sekteye ugramak zorunda kaldi dr bana sürekli bunu vurguladi israrla sanki bilmiyorum ehemmiyetini cok mu atesli geldim dra ne :)))
hehehe tıpta ayıp olmaz bebişimhehehehhesevdim bu sözü
valla ya nasıl çıkıcak işte çıkanların nasıl çıkmış valla bende hayretllr içindeyim hebu bebişler bi şekilde çıkıcakta işte nasıl
ay çekirdek alemsin he seslikız illaki hissedersin
yaaa sorma benimki kabustu resmen. gün olmuştu ama sadece oldu öle diyim :))
sağolasın tatlım ..ee kullanmasak başka türlü geçmiyo bu kramplar kullanınca peki işe yaryomu.ayak baldrlarım taş kesiliyo resmen ya
canımcım sonuçların güzel çıkarım inşallaaah ...teşekkür ederim canım inşallah güzel haberle dönerim ama halen evdeyim:26: ....bende kızartma çok iyiyorum biber patates patlıcan oh mis ya :))
ama kuaföre açamyın aslıcım onu netcez
cnm bizde 10 günde bir yapıyoruz.risk misk yok cinsel ilişki devam dedi doktorumuz ama ben isteksizim nedense..eşime diyorum ben ayrıda düştük kuzucum diye ,oda olsun oğluşumuza kavuşcaz ya diyo,bende o doğunca da eskisi gibi olmıycak diyorum napalım aile olucaz ya diyo,içimin yağları eriyoKızlar cinsel hayatınız sekteye uğradı mı bu aralar ?
gözleirnden belli oluyo demekki
ben de doktora deıdm banyo sonrası da çarpıntım oluyo diyorum banyo öncesi çok heyecanlandıysan da
olur diyodedim ne demek istiyo la bu üstü kapalı üstü kapalı hönk oldum ahahahah yok heyecanlanmadım dedim bende
Korkuyodur canım, çok doğal olarak. ama evet bizim hormonlardan mıdır artık nedir bilmem, durumlar fena bende de.
Biz sadece çocuk arada telef olcak deyip gülüyoruz bazen
Neyse son3 ay diyelim. Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki
Wencim doğum günün kutlu olsun canım! Nice güzel yıllar olsun bebişinle ve eşinle...
Kızlar ciciler çok güzel bu arada. Çok imrendim ama bu ay dipteyim, hiçbişey alamıyorum.
Neyse doğduktan sonra alcaz artık vakit bulabilirsek
Hehehe :)) bilmem artik neremden anlasiliyoda... sinirime gittti..
Seninkide amma acik konusmus ne üstü kapalisi edepsiz bu dr lar ya :)))
Neyse son3 ay diyelim. Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki
Günaydın güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım umarım herkes îidir bîzim dün kontrolümüz vardı bebişim çok iimiş çok şükür 36cm 1400 gr olmuş kızımbende 2 kilo almışım doktorum biraz yavaşlayalım dedi geleck ay 34 haftalık olcam inş ve ilk nts bağlancakmışım wencim doğumgünün kutlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?