slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
ye de yanına bol salata yap dengele
ya da makarna yedikten sonra ağır başka yemek yeme yoksa 1tabak makarnadan ne olacak
sinir bastı bu saat olmuş koca hala gelmedi.cebini açmıyo iş yerınden ulaşamıyorum.insan bu kadar işkolik olurmu ya.doğursam kalsam evde haber vermicem.öfff çok kızdım valla başlıcam işine de maaşına da.gelince kızsam bardan mı geliyorum diye o bana daha çok kızar eminim.
ay canım haklısın ama çalışıyolar işte bende çok kızardım annemde nerde olduğu belli ya içse gezse derdi ama böyle beklemekte zor hele millet yemek yiyor misafirleri gelip gidiyor yatacaklar bizimki yeni geliyodu Allaha şükür düzeldi yine izmire verdiler bide manisa yolları çekiyodu nazlansan ben neler çekiyorum diyordu inşallah seninde düzelir canım şuara rahat ta ondan son aylar gelsin benimki şimdiden izin alıcam diyo bakalım onun ordaki kızda doğum iznine tam ocakta çıkacak
Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
hayırlı olsun güle güle kullan minişinle inşallah rengide çok kibar güzelmiş ay benim komşularda alman lazım diyor bende rengarek kullanamam diyorum ama bu hoşmuş gerçekten
buarada maşşallah hem hastaneden çıktın hemde 30u yapmışsın canım erken doğum riski varmı buarada bayramda hepimiz bebiş ler ve odalarıyla uğraşacağız galiba
Uzum_bugusu Aldıkların Çok Hoş..
Allah İyi, Güzel ve Sağlıklı Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..
Bende Bebek Doğduktan Sonra Hatıra Olsun Diye Dağıtacağım Şeylere Bakıyorum..
O Zımbırtılara İşte Anla..
Kafama Göre Bir Şey Bulursam Paylaşacağım..
Tesekkürler canim :) bende öyle yaptirdim cok tatlilar hemde espirili geldi bana :)
kendileride kullanabilir sonradan bebeklerinin resmini koyabilirler torunlarinin felan ( ileri yasdakiler icin ) :)
Dur paylasim bak..
Şekerli Olmasa Ayıp mı Olur ? :44:
Benim Doğumuma Kaldı 1.5 Ay..
Bayatlamaz mı Yahu ? :44:
Nasıl Bir Yol İzlesem ki ? :26:
Şekerli Olmasa Ayıp mı Olur ? :44:
Benim Doğumuma Kaldı 1.5 Ay..
Bayatlamaz mı Yahu ? :44:
Nasıl Bir Yol İzlesem ki ? :26:
Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Canim gecmis olsun evine kavustun, sakin iki gün sonra ayaklanayim deme. bol bol yatmuzan. bizim bebisler de ne yapalim aceleci ciktilar, dursunlar durduklari yerde=) cantanda buarada cok güzel, renk secimin harika hayirli olsun...Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
amiiiin, gerci alistim hastane ortamina. bugun esim" simdi serum aletini cikardiklarinda sen agkarsin da" diyor, tabi aglarim esimden cok o basimi bekliyor hakli adam..esramtrak canım inşallah sende hayırlısıyla çıkarsın yada çıkmaz orda doğurursun minişi kucaklarsın ay evde sürekli yatmak zor sizinki bide hastanede daha da zor RAbbim yardıncın olsun canım
buarada babiş kızıyo bize çayda yapmadık kahveyle kandıralım barik :)
cok sirinler, ben de sekersiz alip kendim biraz susledim. sonucta alip vitrine koyacaklar, ne gerek var sekereEki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum
çok güzeel hayrlı olsun ...nekadara aldın canım başka renkleri varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?