2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşallah tombikine canım biz 25ci haftadayken minişim 27de ve bu kiloda çıktı şekerden de ondan korkmuştuk şimdi küçülsün haftasında gitsin diyoruz zayıf olsalar neden zayıf tontik olsalar neden tontik şekerinede şu karın sertleşmesi bizde de var burnuma çıkıyo karnım sanki bide semsert yatsamda geçmiyo geriyo aman rahim kasılması olmasında gerçi onu nasıl anlıcaz anlamadım tariflerden ya

kız bütün tatlılar benim der yer durursan olur tabi gerçi çıkmayanın çıkmıyoda canım benim yüksek çıkınca doktor 3gün rejım yap sen bilirsin ne yediğini demişti biz kolaya yüklendik eh oda şeker zaten yoksa pilav hamurişi tatlı aram yok Allaha şükür bide cipsede başlamıştık herşey normal diye ama 3gün kolayı koklamadım bile bide şu perhiz listeleri var onlara uy canım son gün ben karnıbahar yedim şekeri düzenleyen sebzelerdenmiş kociş sonucu getirdi buseferde fazla düşürmüşüm
canım sen son akşam da tatlı yemişsin azcık dikkat et ama yine de yüksek çıksa perhizine uy çünkü şekerde tek tontiş bebek olsa dert değil şeker ve tansiyon bide şu tsh bebek için çok önemli rabbim korusun hepimizin kini neyse kötülerden bahsetmeyelim iyi olsun bebişler kocada bugün kolayı doğuma kadar keselim diyor bende alma eve sen öğlen iç dedim ama ben dayanamam aldırırım arada yine

buarada gece vardiyasına şimdiden kolay gelsin kız 2 lere 3lere kadar önceden otururdum ama şimdi 12 1 uyuyoruz eh kocanın saatleride düzeldi gerçi yine 10u buluyo ama bunada şükür

sinir bastı bu saat olmuş koca hala gelmedi.cebini açmıyo iş yerınden ulaşamıyorum.insan bu kadar işkolik olurmu ya.doğursam kalsam evde haber vermicem.öfff çok kızdım valla başlıcam işine de maaşına da.gelince kızsam bardan mı geliyorum diye o bana daha çok kızar eminim.

ye de yanına bol salata yap dengele
ya da makarna yedikten sonra ağır başka yemek yeme yoksa 1tabak makarnadan ne olacak

Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..

ay canım haklısın ama çalışıyolar işte bende çok kızardım annemde nerde olduğu belli ya içse gezse derdi ama böyle beklemekte zor hele millet yemek yiyor misafirleri gelip gidiyor yatacaklar bizimki yeni geliyodu Allaha şükür düzeldi yine izmire verdiler bide manisa yolları çekiyodu nazlansan ben neler çekiyorum diyordu inşallah seninde düzelir canım şuara rahat ta ondan son aylar gelsin benimki şimdiden izin alıcam diyo bakalım onun ordaki kızda doğum iznine tam ocakta çıkacak

Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))

Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...

Cok mesudum :))))

ya insan telefonuna bakar bari bu saatte toplantı olmayacagına göre gayet acabılır telini.sonucta evde hamile eşi var.gece bile teli açıktır kapat radyasyon yayıyo uyurken derım ya anneme bısey olursa nasıl ulasacak der.bana bişey olmaz ama anasına ya olursa.ben en ıyısı uyuyayım yoksa bu sinirle patlıcam.

hayırlı olsun güle güle kullan minişinle inşallah rengide çok kibar güzelmiş ay benim komşularda alman lazım diyor bende rengarek kullanamam diyorum ama bu hoşmuş gerçekten
buarada maşşallah hem hastaneden çıktın hemde 30u yapmışsın canım erken doğum riski varmı buarada bayramda hepimiz bebiş ler ve odalarıyla uğraşacağız galiba

Uzum_bugusu Aldıkların Çok Hoş..
Allah İyi, Güzel ve Sağlıklı Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..

Bende Bebek Doğduktan Sonra Hatıra Olsun Diye Dağıtacağım Şeylere Bakıyorum..
O Zımbırtılara İşte Anla..
Kafama Göre Bir Şey Bulursam Paylaşacağım..

arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum

esramtrak canım inşallah sende hayırlısıyla çıkarsın yada çıkmaz orda doğurursun minişi kucaklarsın ay evde sürekli yatmak zor sizinki bide hastanede daha da zor RAbbim yardıncın olsun canım

buarada babiş kızıyo bize çayda yapmadık kahveyle kandıralım barik :)

Sagol demetcim bende rengine bayildim zaten siyahlarda vardi ama begenemdim mavide olsun istemedim...

Evet canim erken dogum riskinden yattim zaten suandada yatiyorum evde laptopum hep yanimda :)

Hizlandirdik o yüzden herseyi son ana kadar beklemiceksin hic belli olmuyo iste böyle :)

Tesekkürler canim :) bende öyle yaptirdim cok tatlilar hemde espirili geldi bana :)

kendileride kullanabilir sonradan bebeklerinin resmini koyabilirler torunlarinin felan ( ileri yasdakiler icin ) :)

Dur paylasim bak..

Tesekkürler canim :) bende öyle yaptirdim cok tatlilar hemde espirili geldi bana :)

kendileride kullanabilir sonradan bebeklerinin resmini koyabilirler torunlarinin felan ( ileri yasdakiler icin ) :)

Dur paylasim bak..

Şekerli Olmasa Ayıp mı Olur ? :44:
Benim Doğumuma Kaldı 1.5 Ay..
Bayatlamaz mı Yahu ? :44:
Nasıl Bir Yol İzlesem ki ? :26:

Benimkilerde sekersiz canim :)

Adi mevlüd sekeri iste bosver oraya takilmiyo kimse :))

Bakkladan alsin yesinler sekeri :))

Benimkide sekersiz canim :)

Adi mevlüd sekeri ama iste oraya kimse takilmiyo bosver :))

Bakkaldan alsin yesinler sekeri :)))

çok güzeel hayrlı olsun ...nekadara aldın canım başka renkleri varmıydı

Canim gecmis olsun evine kavustun, sakin iki gün sonra ayaklanayim deme. bol bol yatmuzan. bizim bebisler de ne yapalim aceleci ciktilar, dursunlar durduklari yerde=) cantanda buarada cok güzel, renk secimin harika hayirli olsun...
amiiiin, gerci alistim hastane ortamina. bugun esim" simdi serum aletini cikardiklarinda sen agkarsin da" diyor, tabi aglarim esimden cok o basimi bekliyor hakli adam..

Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum
cok sirinler, ben de sekersiz alip kendim biraz susledim. sonucta alip vitrine koyacaklar, ne gerek var sekere

Uzum_bugusu çantan mükemmel:)Allah sağlıkla bebeğini kucağına alıp o çantayı eşyalarıyla doldurmayı nasip etsin.Çantanı nerden aldın acaba?Ve fiyatı ne kadar?

çok güzeel hayrlı olsun ...nekadara aldın canım başka renkleri varmıydı

Tesekkürler gemzecim rengine vuruldum...

Yok canim bu tek renk 80 frank...

Türk parasiyla 160 tl oluyo ama buranin sartlarina göre normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…