- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
Uzum_bugusu çantan mükemmel:)Allah sağlıkla bebeğini kucağına alıp o çantayı eşyalarıyla doldurmayı nasip etsin.Çantanı nerden aldın acaba?Ve fiyatı ne kadar?
Canim gecmis olsun evine kavustun, sakin iki gün sonra ayaklanayim deme. bol bol yatmuzan. bizim bebisler de ne yapalim aceleci ciktilar, dursunlar durduklari yerde=) cantanda buarada cok güzel, renk secimin harika hayirli olsun...
amiiiin, gerci alistim hastane ortamina. bugun esim" simdi serum aletini cikardiklarinda sen agkarsin da" diyor, tabi aglarim esimden cok o basimi bekliyor hakli adam..
cok sirinler, ben de sekersiz alip kendim biraz susledim. sonucta alip vitrine koyacaklar, ne gerek var sekere
Kız Arkamızdan Küfretmesinler..Benimkilerde sekersiz canim :)
Adi mevlüd sekeri iste bosver oraya takilmiyo kimse :))
Bakkladan alsin yesinler sekeri :))
Kız Arkamızdan Küfretmesinler..
Bayat Şekeri Koymuş İçine Diye..
Bende Bir Tek Bunu Beğendim Netten..
Fakat Ben Pembeden Nefret Ederim..
Sarısı Olsa Ne Güzel Olurdu..
Kız Arkamızdan Küfretmesinler..
Bayat Şekeri Koymuş İçine Diye..
Bende Bir Tek Bunu Beğendim Netten..
Fakat Ben Pembeden Nefret Ederim..
Sarısı Olsa Ne Güzel Olurdu..
Tesekkürler gemzecim rengine vuruldum...
Yok canim bu tek renk 80 frank...
Türk parasiyla 160 tl oluyo ama buranin sartlarina göre normal...
canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim masallahh kilosu boyu herseyi iyi canim senin prensesin hai gözün aydin bende özledim bende görmek istiyorum artik esimle gün sayiyoz vallaaa 24 ekim insallahh bizimde herseyimiz yolundadir kendine iyi baka bebisede canimm..
Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
Sevemez Pembeyi..senin yuzunden kizcagiz pembeden mahrum ve nefret eder buyuyecek sari hastasi seni
az kalmis dogumuna gunleri bitirdin vallaha ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Sekeri zaten yemiyolar ki kaliyo öyle tülün icinde artik herneyin icindeyse :)
O yüzden en mantiklisi sekersiz...
Canim iste bendeimde en sevmedigim sey pembe mavi olayi bariz renkler sevmiyorum bebegimin odasini beyaz aldim cogu seyi beyaz..
Giysileri bile beyaz kahve krem karisik yesil felan mavi cok az esyasi var neden böyle bir renk oturtmuslar bebeklere...
Sekerleride hep bu sekilde baska secenek olmadigi icin mecbur mavi yaptim bunun beyazi olsaydi mesela ben kesin beyaz yaptirirdim :)
Cok güzel bence bunu düsün hemde cerceveli miknatisli isteyen dolabina miknatislar isteyen cerceve olarak kullanir kenara atilacak bisey degil yani :)
Sevemez Pembeyi..
Çünkü Anası Sevmiyor..
Güzel ve İçten Dileklerin İçin Teşekkür Ederim Tiwitigül'üm..
Darısı Senin Başına İnşallah Kuzum..
Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?
Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?
Eki Görüntüle 535355
Sagol canim yatiyorum hep... evet öyle ev daha rahat... insAllah canim hepimizin bebisleri :)
Anası Danası Misali..anasi kilikli diyecekler kizcene
AMINN INSALLAH canim sagolasin
Cok güzelmis canim hayila saglikla yatsin insAllah :) MasAllah..
Icine sinerse yaptir tabi ben netten verdim siparis...
Isvicrede yasiyorum canim..
Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum
slm canim cantana bayildim cokkk güzelll iyi günlerde kullan canim benim bebisin herseyini koyarsin artik mis gibi gercekten güzelmis canim..ayrica bebek sekerinde cokk güzel allahim sagsaglim dagitmayi nasip etsin insallahh..
kuzum yaa bırak 20 dakika sonra sağlıkocağına aşı olmaya gidince tansiyonum ölçüldü 10a 5 çıktı ,tansiyonumda hep iyi çıkıyo..şekerim niye böyle çıktı anlamadım,sanırım akşam yatarken yedim ondan böyle oldu..açlık kan şekerim geçen hafta 78di bugün 96 çıktı iyi sayılır o ama tokluk yuh yani 208 şok oldum bundan sonra tatlı matlı yemem,maşallah tombikine canım biz 25ci haftadayken minişim 27de ve bu kiloda çıktı şekerden de ondan korkmuştuk şimdi küçülsün haftasında gitsin diyoruz zayıf olsalar neden zayıf tontik olsalar neden tontik şekerinedeşu karın sertleşmesi bizde de var burnuma çıkıyo karnım sanki bide semsert yatsamda geçmiyo geriyo aman rahim kasılması olmasında gerçi onu nasıl anlıcaz anlamadım tariflerden ya
kız bütün tatlılar benim der yer durursan olur tabi gerçi çıkmayanın çıkmıyoda canım benim yüksek çıkınca doktor 3gün rejım yap sen bilirsin ne yediğini demişti biz kolaya yüklendik eh oda şeker zaten yoksa pilav hamurişi tatlı aram yok Allaha şükür bide cipsede başlamıştık herşey normal diye ama 3gün kolayı koklamadım bile bide şu perhiz listeleri var onlara uy canım son gün ben karnıbahar yedim şekeri düzenleyen sebzelerdenmiş kociş sonucu getirdi buseferde fazla düşürmüşüm
canım sen son akşam da tatlı yemişsin azcık dikkat et ama yine de yüksek çıksa perhizine uy çünkü şekerde tek tontiş bebek olsa dert değil şeker ve tansiyon bide şu tsh bebek için çok önemli rabbim korusun hepimizin kini neyse kötülerden bahsetmeyelim iyi olsun bebişler kocada bugün kolayı doğuma kadar keselim diyor bende alma eve sen öğlen iç dedim ama ben dayanamam aldırırım arada yine
buarada gece vardiyasına şimdiden kolay gelsin kız 2 lere 3lere kadar önceden otururdum ama şimdi 12 1 uyuyoruz eh kocanın saatleride düzeldi gerçi yine 10u buluyo ama bunada şükür
cnm iyi günlerde kullan beğendim tatlımEki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
Oyyy Kıyamam Çok Uzaksın Yahu..
Burda Olsaydın Eminönüne Gider Kolaçan Ederdik..
sinir bastı bu saat olmuş koca hala gelmedi.cebini açmıyo iş yerınden ulaşamıyorum.insan bu kadar işkolik olurmu ya.doğursam kalsam evde haber vermicem.öfff çok kızdım valla başlıcam işine de maaşına da.gelince kızsam bardan mı geliyorum diye o bana daha çok kızar eminim.
inşallah tatlım bebeğime sorun yaratmasın bu şekerde.tek korkum o benim.kendimi inan düşünmüyorum.inşallah diyet yapayım azcık tatlıyıda keseyim öyle gideyim bakayım.sonuç ne olucak.inş. düzelirCanim sekerin kilo alip almamakla hic bir alakasi yok aslinda gebelikte kimi kadinlarda görüylüyo iste kimindede tansiyon cikiyo cok zayifta olsa hemde yüksek...
Hastanede 2 kilo verdim stresten bisey yiyemedim ama bebek sekerimi tavan yaptirdi 3 gün az daha insülin yiyecektim ondan sonrada bir düstü bir düstü tatli yedirmye basladilar...
Korkma kalmaz ne yaparsan yap ama dengesiz oluyo maalesef bir doguralim gececek insAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?