2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Uzum_bugusu çantan mükemmel:)Allah sağlıkla bebeğini kucağına alıp o çantayı eşyalarıyla doldurmayı nasip etsin.Çantanı nerden aldın acaba?Ve fiyatı ne kadar?

Ayy sagol canim aminn..! cümlemizin insAllah... yazdim cnm fiyatini az önce :)

Sanada canim benim sende cik biran önce evine hayirlisyla valla ben cok bunaldim hastanede Allah dogum harici kimseyi düsürmesin...

Ama hemsileri özledim ii ilgileniyolardi :)

Bende sekersiz aldim seker bana sapma geliyo kala kala o sekermei kaldilar yiyecek :))

Yaprakcım teşekkürederiz teyzesi :)) yesimcim saol canım valla doktorum hızlı gidiyosun yavaşla biraz dedi biraz kilı konusunda takıntılı sanırım:)) yok canım 1 ay sonraya randevu verdi sanırım ondan sora iki haftaya düşürcek ama keşke iki haft sonra gitsem kızımı görürüm ne güzel :))

Kız Arkamızdan Küfretmesinler..
Bayat Şekeri Koymuş İçine Diye..

Bende Bir Tek Bunu Beğendim Netten..
Fakat Ben Pembeden Nefret Ederim..
Sarısı Olsa Ne Güzel Olurdu..

senin yuzunden kizcagiz pembeden mahrum ve nefret eder buyuyecek sari hastasi seni
az kalmis dogumuna gunleri bitirdin vallaha ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Kız Arkamızdan Küfretmesinler..
Bayat Şekeri Koymuş İçine Diye..

Bende Bir Tek Bunu Beğendim Netten..
Fakat Ben Pembeden Nefret Ederim..
Sarısı Olsa Ne Güzel Olurdu..

Sekeri zaten yemiyolar ki kaliyo öyle tülün icinde artik herneyin icindeyse :)

O yüzden en mantiklisi sekersiz...

Canim iste bendeimde en sevmedigim sey pembe mavi olayi bariz renkler sevmiyorum bebegimin odasini beyaz aldim cogu seyi beyaz..

Giysileri bile beyaz kahve krem karisik yesil felan mavi cok az esyasi var neden böyle bir renk oturtmuslar bebeklere...

Sekerleride hep bu sekilde baska secenek olmadigi icin mecbur mavi yaptim bunun beyazi olsaydi mesela ben kesin beyaz yaptirirdim :)

Cok güzel bence bunu düsün hemde cerceveli miknatisli isteyen dolabina miknatislar isteyen cerceve olarak kullanir kenara atilacak bisey degil yani :)

Saol teyzesi çok teşekkürederiz :) yolundadır annesi sen merak etme az kalmış haftaya randevun var hayırlısıyla sağlıklıdır bebişin tamam tatlım sende bebişe ve kendine çok çok ii bak :))

Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..

öncelikle bebeginin herseyinin normal olmasina cokk sevindim masallahh kilosu boyu herseyi iyi allahim hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin..ayrica normal digim düsünen demissin ben varim canim 2 oglumuda normal dogurdum bunuda cokkk ama cokk istiyorum allahh nasip ederse herkezede tavsiye ederim allahim kolayligini veriyor..hakkimizda hayirlisi bakalim kendine bebise cokk iyi baka canim benim..

senin yuzunden kizcagiz pembeden mahrum ve nefret eder buyuyecek sari hastasi seni
az kalmis dogumuna gunleri bitirdin vallaha ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Sevemez Pembeyi..
Çünkü Anası Sevmiyor..

Güzel ve İçten Dileklerin İçin Teşekkür Ederim Tiwitigül'üm..
Darısı Senin Başına İnşallah Kuzum..

Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?

Son düzenleme:

anasi kilikli diyecekler kizcene
AMINN INSALLAH canim sagolasin

Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?

Eki Görüntüle 535355

Cok güzelmis canim hayila saglikla yatsin insAllah :) MasAllah..

Icine sinerse yaptir tabi ben netten verdim siparis...

Isvicrede yasiyorum canim..

Sagol canim yatiyorum hep... evet öyle ev daha rahat... insAllah canim hepimizin bebisleri :)

slm canim cantana bayildim cokkk güzelll iyi günlerde kullan canim benim bebisin herseyini koyarsin artik mis gibi gercekten güzelmis canim..ayrica bebek sekerinde cokk güzel allahim sagsaglim dagitmayi nasip etsin insallahh..

anasi kilikli diyecekler kizcene
AMINN INSALLAH canim sagolasin
Anası Danası Misali..
Cok güzelmis canim hayila saglikla yatsin insAllah :) MasAllah..

Icine sinerse yaptir tabi ben netten verdim siparis...

Isvicrede yasiyorum canim..

Oyyy Kıyamam Çok Uzaksın Yahu..
Burda Olsaydın Eminönüne Gider Kolaçan Ederdik..

slm canim cantana bayildim cokkk güzelll iyi günlerde kullan canim benim bebisin herseyini koyarsin artik mis gibi gercekten güzelmis canim..ayrica bebek sekerinde cokk güzel allahim sagsaglim dagitmayi nasip etsin insallahh..

Amin..! tatlim cok sagol...

Hepimiz bebeislerimize aldiklarimizi hazirladiklarimizi saglikla giydirelim kullanalim..

Tabi önce saglikla kucagimiza alalim :)

kuzum yaa bırak 20 dakika sonra sağlıkocağına aşı olmaya gidince tansiyonum ölçüldü 10a 5 çıktı ,tansiyonumda hep iyi çıkıyo..şekerim niye böyle çıktı anlamadım,sanırım akşam yatarken yedim ondan böyle oldu..açlık kan şekerim geçen hafta 78di bugün 96 çıktı iyi sayılır o ama tokluk yuh yani 208 şok oldum bundan sonra tatlı matlı yemem,yesemde haftada 1 gün ödül vericem kendime.bakalım elmayla karnıbaharla dengeliyim diyet yapayımda öle gideyim şu 100lük glikoz illetine

cnm iyi günlerde kullan beğendim tatlım

Oyyy Kıyamam Çok Uzaksın Yahu..
Burda Olsaydın Eminönüne Gider Kolaçan Ederdik..

Yaa sorma buralarda yapa yalnizim yarami destin :)))

Ah türkiyede olsam neler yapardimda kisitliyim burda hep...

Gezemiyorum ki ben zaten evde bile 7 dk dan fazla ayakta durmam yasak...

Benim oglum biraz aceleci erken dogum riskim var...

InsAllah kafana göre bisey bulursun canim yaptir hemen az kalmis seninde surda ne var hemen geciyo günler..

canim telefonun sarji bitmistir belki gelir canim sIkma canini...kiz kocana kizma yaa yazik adam calisiyo ekmek parasi yazik bosver sIkmayin caninizi canim benim..

Son düzenleme:
inşallah tatlım bebeğime sorun yaratmasın bu şekerde.tek korkum o benim.kendimi inan düşünmüyorum.inşallah diyet yapayım azcık tatlıyıda keseyim öyle gideyim bakayım.sonuç ne olucak.inş. düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…