2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bende bebeklerde pembe yada mavi die şartlanınca sevmiyrum ama pembe renk güzel erkekte de mavi değilde lacivert yada kırmızı çok yakıştryorum oğlum olsaydı odası kesin kırmızı beyaz olucaktı babamızın hevesi vardı zati sarı kırmızı yapıcaktı odasını gene yap diyrum kıza yakışmıyo dio uyuz ediyo beni yani yazık bebişine pembeden mahrum kalıcak

ahhh benimde yaram deselendi bakkk simdi türkiyede olsak neler yapmazdik degilmi yaa off

Valla deselenmesinde ne olsun canim

Bak bu haldeyim ailem yanimda yok...

Nette telefonlarda kalmislar kac gündür..

Arkadas o bu komsu bir yere kadar...

Insanin nazi ailesine gectigi gibi gecmiyor...

Bebek icinde türkiyede gercekten cok daha fazla secenek olanak var...

Ama burda da mutlu olmak zorundayiz :)) bu sartlarda ne yapalim...

Senin sanirim 3. bebisin :) bu arada kardeismi getirme olayimda yas oldu

bende bebeklerde pembe yada mavi die şartlanınca sevmiyrum ama pembe renk güzel erkekte de mavi değilde lacivert yada kırmızı çok yakıştryorum oğlum olsaydı odası kesin kırmızı beyaz olucaktı babamızın hevesi vardı zati sarı kırmızı yapıcaktı odasını gene yap diyrum kıza yakışmıyo dio uyuz ediyo beni yani yazık bebişine pembeden mahrum kalıcak

Evet canim bende ondan korkuyorum iste...

Randevum vardi o hafta seker icin yattigim icin gidemicektim hemsiler götürdü zaten karsi bina...

Konustuk yine baya bu sekerde ne düsük cikiyo yemiyomusun diyo aclim sekerim cok düsükmüs bos durmicakmisim cok acikmayi beklemicekmisim...

Sonrada demesin mi cok düsük cikarsa bebegin cok zayif olur...

Ondan öncede yüksek cikarsa kilolu olur dogurmazsin dedi...

Ayy hep stres hep stres :))

( Bebek cok zayif yada cok kilolu dogarsa ilerki yaslrda seker hastasi olurlarmis )

O yüzden en normali 3 bucuk yada biraz daha fazlasiymis...

Ondan korkuyorum bende...

insallahh herseysin iyi gecer canim benimm..canim karindaki sertlesmeler normal canim benimde basladi artik bende dogum anini izleyince esimle fox daki merhaba hayata bakarken hep gözlerimiz doluyor biz ikimizde sulu gözlüüyz esimle yüregimiz yufka kücücük seye bile üzülürüzinsallahh normal olur canim gercekten hem cok saglikli hemde cokk rahat tabiki sen bilirsin senin kararin ama normal dogum bana cokkkk özel nebileyim kendi fikrim baska geliyor iste..evet herseye deger valla normal dogum kucagina almak ilk aninin yakalamak görmek..evet yaa zaman gecsin degilmi artik insan heyecanlaniyor biz cokk heyecanlaniyoruz 3 bebis ama esimle baya merak ediyoruz..kendine iyi bak bebisede canim.

hayirmi canim neden getiremiyorsun merak ettim bak simdi..evet insanin ailesi gibi olmuyor ve nazin sadece onlara geciyor haklisin evet canim 3.bebis..

hayirmi canim neden getiremiyorsun merak ettim bak simdi..evet insanin ailesi gibi olmuyor ve nazin sadece onlara geciyor haklisin evet canim 3.bebis..

Esim temporer canim o yüzden zor oluyor..

Arkadsindan rica ettik onun schweiz pass var daha cabuk getittriyo kabul etti sagolsun kendinden gitmesi gereken kagitlai felan hazirladi...

Esim onlari gönderdi etti bunca seyi yaptik kardesim babamin yaninda mutfakta yardim ediyo antalyada bici var babamin kardeismin eside orda calisyor benim erkek kardesim felan ailecek yani..

Önce babam benim kardesine ihtiyacim var dedi ama sonra neyse gelsin ben 1 bucuk ayligina birini bulurum dedi yinede biraz moralim bozuldu.. Ben biraz takarim öyle ince ayrintilari...

Daha sonra esi uzun is bu felan demis... Benim hevesim kacti bide hastanelik olunca bunu kendime stres yapamam dedim vazgectim...

Sonra oda ablam beni istemiyo diye aglamis :)) alakasi yok..

Kendim idare ederim yeterince stres yasiyorum eklemek istemiyorum üstüne...

Zaten eskisi gibide kolay degil evraklar islemler... Istanbulda olasalr yakin konsolosluk... aman neyse..

Haklısın Elimi Çabuk Tutmalıyım..
1.5 Ay Kaldı..
Nasıl Geçti Anlamadım.. :26:
Ben Sarıyı Çok Severim..
Kızımın da Kıyafetlerini Ekru, Sarı ve Yeşil Aldım..
Ufak Ufak Pembe Çiçek Böcek Var Malesef..

Eşin Sanırım Bizim Gibi GS'li..
Kapı Süsümüzü Ekleyeyim Eşine Göster..
Beğenirse Sende Aynısından Al Canım..

ay çok güzelmiş eşime göstersem hemen bunu ister ....hastahane kapısına düşünüysun bunu dimi canım

kıyafetlerde ufak pembeler var ve onlardan bile rahatsızzın okadar yaniii sevmiyosun pembe

canım çok beğendim çantanı bebişle güle güle kullan ay bende istiyorum nerden aldınız sorabilirmiyim ??

Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum

çok beğendim ya ne güzeller bunlar...

Eki Görüntüle 535339

Pempisleride var cok tatlilar :)

slm canim cokk güzeller cok hosuma gitti bunlarda güzel fikir bence kücük not koymak icin evet hemde hatira olur...
bu resim çerçevesi gibi geldi bana aslında ne güzel olur minik çerçeve içinde bebişin resmini de koymak... nazar mı değer dersiniz...

ayy koptumm.

netten alıntıdır..
12. Şeker yükleme testi yapılmadan önce diyet yapılmalı mı? Glukoz yükleme testinden önceki üç gün boyunca normal karbonhidrat içeren bir diyet uygulanır. Gereğinden fazla veya az karbonhidratlı beslenmede hatalı düşük veya yüksek sonuç bulunur.

tatlı da karbonhidrattır dimi.sen son zamanlarda tatlıyı abarttım diyorsun sonucunda ona göre yüksek cıkmış olabilir
1 hafta yedikelrine dikkat et 100 lük sonucun inş iyi cıkacakk

takma bence canım... şöyle düşün doktor acaba sana bi önceki randevunda ne dediğini hatırlıyormu?

masallah bebegine canim :) ayda 1 kilo cok az ya normal insan bile alir o kiloyu hamile olmasina gerek yok
zaten az kaldi ben her ay 3er kilo alma hakki verdim kendime:)
evet biraz yuksek benim 160 cikmisti ama onun oncesinde hamurisini baya kacirmistim. belki senin yediklerinde tetikledi.
100 luk kesin ister zaten bencede yaptir. oda yuksek olursa diyet yaparsin ben sinirda ciktim dikkat etmeye calisiyorum
ama kaciriyorum bazen. zaten oyl cok yemiyorumda su hamurisleri cok cazip geliyor sonrada midemi yakiyor
en kotu aliskanligimda cay icmek 3 su bardagi iciyorum gunde napiyim dayanamiyorum
canm istiyor icmesem sanki yorgunlugum gecmiyor. kahvaltida da mutlaka bir bardak icicem aslinda cok yanlis
demir dusuk cikarsa hic sasirmicam zate
valla cnim tr oyle gercekten ya kizima hamilyken cok zor bulmustum bazilarinida zirf mecburiyetten aldim
ama bulundugum yerin masallahi var cesit cok fazla ben almiyorum kisa bir dure kaldi diye.
burdaki modeller cok hosuma gidiyor. fiyatlarida ucuk degil acikcasi.
ama sonrasinda giyilmeyecek diye abartmiyorum. simdi bir kot pantolonum birde kumasim var kislik 2 de etegim onlarla geciririm 2ayi
ust zaten var.
masallah canim benimki kac gr oldu acaba boyunuda bilmiyorum bu gidisimde soracagim
benimde kanim dusuk cikacak eminim cay yuzunden. ceviz hergun bende yemege calisiyorum balik pek yemiyorum diye
limon tansiyonu dengeliyor diye duydum ben.
Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum

Eki Görüntüle 535310
masllah yaprak ya. sansli bebek valla:) yazinda ciciler yaparsin artik sen su merserize iplerden:)
yani seni kiskirtmak istemiyorumda mecbur degilse o saate kadar niye kaliyorki ? en sinir oldugum sey ya. sende git annene yatsin oda isyerinde en iyisi Allah sabir versin canim zor yani
Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
ben dusunuyorumda dr dusunmuyor pofff
bayildim canim ya harika bir model. gule gule kullan.

kızlar bişey sorucam. ilk zamanlarda süt sağma makinesine ihtiyaç olur mu?
hiç bilgim yok. Hangi marka iyidir. Siz alıcaksanız hangisini düşünüyosunuz?

süpersinnn.yaparsın sende normal dogum inşallah

dur ozaman bide sezeryanla alakalı bi resim koyayım sana

arkadaşlar bu resimleri koyuyorum diye umarım kızmıyorsunuz.
son anda şok yaşamamak için her kadın bu iki dogum şekilinede hazırlıklı olmalı.
başınıza neler gelecegini bilirseniz daha belincli olursunuz.
benim ilk dogum normal oldu ama bunda herşey yolunda gitmezse sezeryan olma riskimde herzaman var.
kendimi alıştırmak için resimlere bakıyorum.ama halaa video izleyemiyorum.

Son düzenleme:

1.5 ay nasil kaldi anlamadim. daha fazla olmasi lazim degil mi? aramizda 5 gun var hatta 4
ve ben 2,5 ay diye hesapliyorum . 30+30+15=75 hatta benim 3-4 gun fazlam var.
tabi tam gununde gelmeselerde en az 2 ay var.
kapi susude guzelmis. bende keceden hazirliyorum simdi ins guzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…