Sevemez Pembeyi..
Çünkü Anası Sevmiyor..
Güzel ve İçten Dileklerin İçin Teşekkür Ederim Tiwitigül'üm..
Darısı Senin Başına İnşallah Kuzum..
Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?
Eki Görüntüle 535355
Amin..! tatlim cok sagol...
Hepimiz bebeislerimize aldiklarimizi hazirladiklarimizi saglikla giydirelim kullanalim..
Tabi önce saglikla kucagimiza alalim :)
Hepimiz bebeislerimize aldiklarimizi hazirladiklarimizi saglikla giydirelim kullanalim..
ahhh benimde yaram deselendi bakkk simdi türkiyede olsak neler yapmazdik degilmi yaa off
Sevemez Pembeyi..
Çünkü Anası Sevmiyor..
Güzel ve İçten Dileklerin İçin Teşekkür Ederim Tiwitigül'üm..
Darısı Senin Başına İnşallah Kuzum..
Bence de Şekersiz Süper Fikir..
Bizim de Odamız Beyaz Teyzesi..
Bende Bundan mı Yaptırsam Ne ?
Eminönüne'de Gideceğim..
İstanbul'da mısın Sen ?
Eki Görüntüle 535355
inşallah tatlım bebeğime sorun yaratmasın bu şekerde.tek korkum o benim.kendimi inan düşünmüyorum.inşallah diyet yapayım azcık tatlıyıda keseyim öyle gideyim bakayım.sonuç ne olucak.inş. düzelir
Selam güzel anneler ve minişleri :)
23 Ekim'de şeker yüklemem var umarım sonuçlar iyi olur. Ailede şeker hastalığı yok ve hamileliğim boyunca yediğim tatlı parmakla sayılacak kadar az. Tatlıyla pek aram yoktur. Benimde karnımda sertleşme oluyor sanırım oğlum itiyor öyle hissediyorum. Normal doğum istiyorum ve internetten doğum izlemekten kusucam artık :) yine de alamıyorum kendimi izleyip ağlıyorum anneyle bebeğin o ilk buluşması çok duygulandırıyo beni sadece o ilk buluşma için normal doğum yapılır yani.. Zaman çabucak geçse ve oğlumla tanışsak artık :))
Valla deselenmesinde ne olsun canim
Bak bu haldeyim ailem yanimda yok...
Nette telefonlarda kalmislar kac gündür..
Arkadas o bu komsu bir yere kadar...
Insanin nazi ailesine gectigi gibi gecmiyor...
Bebek icinde türkiyede gercekten cok daha fazla secenek olanak var...
Ama burda da mutlu olmak zorundayiz :)) bu sartlarda ne yapalim...
Senin sanirim 3. bebisin :) bu arada kardeismi getirme olayimda yas oldu
hayirmi canim neden getiremiyorsun merak ettim bak simdi..evet insanin ailesi gibi olmuyor ve nazin sadece onlara geciyor haklisin evet canim 3.bebis..
Haklısın Elimi Çabuk Tutmalıyım..Yaa sorma buralarda yapa yalnizim yarami destin :)))
Ah türkiyede olsam neler yapardimda kisitliyim burda hep...
Gezemiyorum ki ben zaten evde bile 7 dk dan fazla ayakta durmam yasak...
Benim oglum biraz aceleci erken dogum riskim var...
InsAllah kafana göre bisey bulursun canim yaptir hemen az kalmis seninde surda ne var hemen geciyo günler..
Ben Sarıyı Çok Severim..bende bebeklerde pembe yada mavi die şartlanınca sevmiyrum ama pembe renk güzel erkekte de mavi değilde lacivert yada kırmızı çok yakıştryorum oğlum olsaydı odası kesin kırmızı beyaz olucaktı babamızın hevesi vardı zati sarı kırmızı yapıcaktı odasını gene yap diyrum kıza yakışmıyo dio uyuz ediyo beni yani yazık bebişine pembeden mahrum kalıcak
Ben Sarıyı Çok Severim..
Kızımın da Kıyafetlerini Ekru, Sarı ve Yeşil Aldım..
Ufak Ufak Pembe Çiçek Böcek Var Malesef..
Eşin Sanırım Bizim Gibi GS'li..
Kapı Süsümüzü Ekleyeyim Eşine Göster..
Beğenirse Sende Aynısından Al Canım..
Eki Görüntüle 535359
Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum
bu resim çerçevesi gibi geldi bana aslında ne güzel olur minik çerçeve içinde bebişin resmini de koymak... nazar mı değer dersiniz...slm canim cokk güzeller cok hosuma gitti bunlarda güzel fikir bence kücük not koymak icin evet hemde hatira olur...
ben de doktora deıdm banyo sonrası da çarpıntım oluyo diyorum banyo öncesi çok heyecanlandıysan da
olur diyodedim ne demek istiyo la bu üstü kapalı üstü kapalı hönk oldum ahahahah yok heyecanlanmadım dedim bende
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
masallah bebegine canim :)slm kızlar,
doktora gitttik biz.şeker yüklemesi filan feş mekan derken bu saati bulduk yaaa....şekerim iyi çıktı çoooook şüküüüürr.tosunumuz 961 gr olmuş teyzoşlar.büyümüş...karın ağrıların normal sertleşmeler,ağrılar olurmuş.dün kilo al diyo demiştim ya adam gider ditmez çok mu kilo aldın sen dedi...ayda 1 kilo al dedi.tatlı yokmuş.morelim bozuldu....al al dedi şimdide alma diyo öfffffffffffff...al sana kaya nereye dayarsan daya
evet biraz yuksek benim 160 cikmisti ama onun oncesinde hamurisini baya kacirmistim. belki senin yediklerinde tetikledi.kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
valla cnim tr oyle gercekten ya kizima hamilyken cok zor bulmustum bazilarinida zirf mecburiyetten aldimlimangodann verdiğim siparişler geldi,mağazaya göre 50lira uyguna aldım ama yınede kıyafetim çok az, giyecek bişey bulmamak çok kotu
özellikle üst kıyafet...
dün bi mağaaya baktım elbıseler komedi
ya 50yaşta doğum yapılıyoda ben mi bılmıyorum benım yaşımdakıler nasıl gıysın bunları dedim oyle bakıyo kadın
koyu renkler dümdüz babanne elbiseleriEki Görüntüle 535177 Eki Görüntüle 535178 Eki Görüntüle 535179
masallah canimMerhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..
Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..
Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..
Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?
masllah yaprak ya. sansli bebek valla:) yazinda ciciler yaparsin artik sen su merserize iplerden:)Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum
Eki Görüntüle 535310
yani seni kiskirtmak istemiyorumda mecbur degilse o saate kadar niye kaliyorki ? en sinir oldugum sey ya. sende git annene yatsin oda isyerinde en iyisisinir bastı bu saat olmuş koca hala gelmedi.cebini açmıyo iş yerınden ulaşamıyorum.insan bu kadar işkolik olurmu ya.doğursam kalsam evde haber vermicem.öfff çok kızdım valla başlıcam işine de maaşına da.gelince kızsam bardan mı geliyorum diye o bana daha çok kızar eminim.
ben dusunuyorumda dr dusunmuyor pofffYoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
bayildim canim ya harika bir model. gule gule kullan.Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
Selam arkadaşlar yaw bacılar ben gelince siz gidiyosunuz anacım ben de sadece okuyorum:26: bu arada doğum mevzusu açılmış valla ben hem normal doğumu hem de sezaryen doğumu netten izleyip duruyorum psikopat gibipek korkmuyorum aslında ben,sık sık akıntısı olan bi insanım bu yüzden doktorlar değişik aletlerle kurcalamışlardır beni bide iki hafta önce fazla bi akıntım olmuştu ben de suyum geldi sandım doktor çok ilginç bir aletle alttan muayene etti bi de bana gösterdi kocaman şeyi biraz canım yandı tabii doktorum çatımın da iyi durumda olduğunu söyledi .. Herşeyin hayırlısı bakalım ama doğal yollar herzaman daha sağlıklı
ayy bu topikteki herkes ne kadar geveze yaa oku oku bitmiyo anacıım yoruldum bıraktım gari
tontirik o fotoları görmeseydim keşke şu dakikalarda normal doğumdan fena halde korkar durumdayım
aslında epidural en mantıklısı sanırım ama bakalım onu da yapabilecek miyiz ki
Haklısın Elimi Çabuk Tutmalıyım..
1.5 Ay Kaldı..
Nasıl Geçti Anlamadım.. :26:
Ben Sarıyı Çok Severim..
Kızımın da Kıyafetlerini Ekru, Sarı ve Yeşil Aldım..
Ufak Ufak Pembe Çiçek Böcek Var Malesef..
Eşin Sanırım Bizim Gibi GS'li..
Kapı Süsümüzü Ekleyeyim Eşine Göster..
Beğenirse Sende Aynısından Al Canım..
Eki Görüntüle 535359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?