- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
baktikca icim kiyiliyor yawwfsüpersinnn.yaparsın sende normal dogum inşallah
dur ozaman bide sezeryanla alakalı bi resim koyayım sana
arkadaşlar bu resimleri koyuyorum diye umarım kızmıyorsunuz.
son anda şok yaşamamak için her kadın bu iki dogum şekilinede hazırlıklı olmalı.
başınıza neler gelecegini bilirseniz daha belincli olursunuz.
benim ilk dogum normal oldu ama bunda herşey yolunda gitmezse sezeryan olma riskimde herzaman var.
kendimi alıştırmak için resimlere bakıyorum.ama halaa video izleyemiyorum.
yine döktürmüşsün eline saglıkkk cnm cok şirin olmuşKızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum
Eki Görüntüle 535310
ben ben bennnnnYoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
kızlar bişey sorucam. ilk zamanlarda süt sağma makinesine ihtiyaç olur mu?
hiç bilgim yok. Hangi marka iyidir. Siz alıcaksanız hangisini düşünüyosunuz?
benim lazim olmadi sutum geldi sezaryandim ustelik ama yara oldu tabi uclari o ayri konu.
daha sonra hasta olmustum dr sut verme bebege dedi sagdim attim el pompaiyla 1 hafta sonra devam ettik
ama elektrikler acitmiyor diye duymustum el pompasi acitiyor
ya insan telefonuna bakar bari bu saatte toplantı olmayacagına göre gayet acabılır telini.sonucta evde hamile eşi var.gece bile teli açıktır kapat radyasyon yayıyo uyurken derım ya anneme bısey olursa nasıl ulasacak der.bana bişey olmaz ama anasına ya olursa.ben en ıyısı uyuyayım yoksa bu sinirle patlıcam.
ne kadar dogru diyorsun canim gurbetlik cok zor helede benim gibi dunyanin bir ucundaysanValla deselenmesinde ne olsun canim
Bak bu haldeyim ailem yanimda yok...
Nette telefonlarda kalmislar kac gündür..
Arkadas o bu komsu bir yere kadar...
Insanin nazi ailesine gectigi gibi gecmiyor...
Bebek icinde türkiyede gercekten cok daha fazla secenek olanak var...
Ama burda da mutlu olmak zorundayiz :)) bu sartlarda ne yapalim...
Senin sanirim 3. bebisin :) bu arada kardeismi getirme olayimda yas oldu
sabah kursa gittim geldim kizimada gelirken sicak tutucak ciciler aldim.
burda hava acayip sogudu aniden gunes var ama ruzgar cok soguk esiyor.
bu sefer bilerek buyuk beden aldim :) hemen kuculmesin diye.
simdi evdeyim ve dinlenmeye calisiyorum ama cok uykum var.
1 saat sonrada kiz gelicek. zor uyurum artik bir cay iceyim bari. 2. bardak hakkim :)
takma bence canım... şöyle düşün doktor acaba sana bi önceki randevunda ne dediğini hatırlıyormu?
ohh iç tabii. ya evde olmak nası bişidir yaw. ünv. mezun olduğumdan beri yıllık izinlerimi saymazsam 1 gün bile evde oturmadım. mezun olduğum hafta işe başladım ve yıllardır çalışıyorum. Hep derdim çocuğum olunca evimde çocuğuma kendim bakıcam die. o da olamıyor maalesef ev kredimiz var çalışmak zorundayım. neyse 9 yıl sonra bitiyor kredi. belki 2. bebeğim olursa çalışmam
hatırlamıyor da ben hatırlattım :))bu seferde ben seni zayıf görmeye alışmıştım dedi :)
demet sana kesinle katılıyorum bebeğim 4 gün önden gidiyo böyle iyi dedi çok öne geçmesin dedi.
yeşim gerçekten ya normal insan bile 1 kilo alıyor.3 aldım diye kızdı :/yani senin hesaplar benim doktora ters canım :))
ayrıca şimdi ben ne yemiyim ne yiyim bu seferde bebek zayıf kalırsatatlı yemiycem,bal yiycekmiyim mesela...tereyağ??muhteşem ikilimde :)
sen surekli calismaya alistiysan cabuk sikilirsin bende sikiliyorum bazen ama islere zor yetisiyorum inanki
evde olmanin guzel yonleride var kotu yonleride
sen surekli calismaya alistiysan cabuk sikilirsin bende sikiliyorum bazen ama islere zor yetisiyorum inanki
Allah calisan hanimlara yardim etsin nasil altindan kalkiyorlar bilmiyorum.
bir kizim var sagolsun hergun evi supuruyorum. mutlaka birsey doker sacar temiz duzenli kalamaz ev.
yemek bulasik camasir derken zaten zaman gecip gidiyor birde ders calisiyorum
gerci bu son gunlerde serdim biraz ama normalde calisiyorum :)
cocuk olunca evdede olsan oyle uykun hergeldigindede yatilmiyor musait olamiyorsun yani
simdiki gibi. gelmesine 1 saat kaldi ben tam dalarim o gelir sersem gibi olurum o yuzden yatmiyorum.
hatırlamıyor da ben hatırlattım :))bu seferde ben seni zayıf görmeye alışmıştım dedi :)
demet sana kesinle katılıyorum bebeğim 4 gün önden gidiyo böyle iyi dedi çok öne geçmesin dedi.
yeşim gerçekten ya normal insan bile 1 kilo alıyor.3 aldım diye kızdı :/yani senin hesaplar benim doktora ters canım :))
ayrıca şimdi ben ne yemiyim ne yiyim bu seferde bebek zayıf kalırsatatlı yemiycem,bal yiycekmiyim mesela...tereyağ??muhteşem ikilimde :)
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,köt ü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...
off yeşimm sabah sabah kopardın beniii.teleferik fantazisinden sonra yazdıgın msja bakk töbe yarabbimmm
ayy yurtdışındaki arkadaşların bu klavye sorunuu beni zorla günaha sokuyorr :89:
napiyim harfimiz yok :)))) kiz guldurdun beni ya :)
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,köt ü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?