Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,köt ü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...
Slm topiğimizin tatlı anneleri ve bebekleri..
nasılsınız bakalım? biz şimdi doktordan geldik..şeker yüklememiz oldu..herşey yolunda çok şükür..ama ben 75 kilo olmuşum yani toplamda 11 kilo almış bulunmaktayım..vay halime şişko karı oldum çıktım yawww..kızım 1257 gr olmuş teyzeleri..doktor teyzemiz maşallah 2 hafta önden gidiyor yine dedi..kızımın keyfi yerinde..minacık burnusu var kızımın..
Ayşe ben senin kaderini paylaşıyorum kan değerlerim yine düşmüş ya olamaz..8,6 olmuş..ne ilaçlar fayda veriyor ne pekmez..çıkacağına düşüyor..ne yapacağiz böyle? çayı falanda kestim..ay bilmiyorum valla..
hafiften idrar yollarımda iltihapta varmış..bol bol su içmem yeterliymiş bu aşamada..desene 3-4 litre çıkaracağız..içtiğimiz su az geliyor demek..
kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
OGTT AÇLIK BİRİM: 70.00 - 110.00 SONUÇ: 96
OGTT TOKLUK BİRİM: 70.00 - 140.00 SONUÇ: 208
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
limangodann verdiğim siparişler geldi,mağazaya göre 50lira uyguna aldım ama yınede kıyafetim çok az, giyecek bişey bulmamak çok kotu
özellikle üst kıyafet...
dün bi mağaaya baktım elbıseler komedi
ya 50yaşta doğum yapılıyoda ben mi bılmıyorum benım yaşımdakıler nasıl gıysın bunları dedim oyle bakıyo kadın
koyu renkler dümdüz babanne elbiseleriEki Görüntüle 535177 Eki Görüntüle 535178 Eki Görüntüle 535179
Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum
Eki Görüntüle 535310
Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
kızlar bişey sorucam. ilk zamanlarda süt sağma makinesine ihtiyaç olur mu?
hiç bilgim yok. Hangi marka iyidir. Siz alıcaksanız hangisini düşünüyosunuz?
günaydın arkadaşlarrr
akşam eşimlee dışarı cıktık başbaşaaa teleferige bindikk.
ay cok romantiktii. dışarıdan bakıldıgında içerisi kesinlikle görülmüyor, içerde kamera olabilir diye huylandım bişi yapamadık ama güzel bi fantazi olurduu
ay çekirdek aklıma sen geliyosun nasıl haklısın haftada 1gitmeye bende hissetmezken sırf iyi desinler görmesemde olur diye giderdim
Ben normal de sezaryen de doğurdum, hiç de korkmadım ama videoyu seyrettikten sonra iş değişti şimdi korkuyorummmmmm.. İzlemeyenler şimdiden sonra izlemesin..cnm kesinlikle var sende o ışık.bikere cok cesaretli bi kadınsın.o dogum videolarını izlemek her kadının harcı degil
özelliklede sezeryan dogumu izlemek büyük cesaret
acıkcası ben suda dogum ve normal dogum videolarını coookkk izledim keyifle hemde :)) (kızlar suda dogumu izleyin mutlaka)
ama sezeryanı izlemeye cesaret edemedim.
aynennn dedigin gibi dogum sancısı adet sancısı gibi.
yani ben 3 cm e kadar olan sancıyı cektim regli sancısının aynısıydı.ama sancılar sıklaştıkca tavan yaptıkca agrının şiddetini bilmiyom cnm
inşallah herşey yolunda gider de normal dogum yaparsın.o istek var sende cünkü :)
Al benden de o kadar... Az kaldı diye hamile pjaması almadım... Eşiminkileri çekiyorum göbüşümün üstüne kadar... Üstüne tunik.... Çok şık olmasamda erkek Fato gibi oluyorum...ayyy benim de en büyük derdim pijama sıkıntısı ve evde giyebilecegim ev pijaması..dün şoyle bi gezindim gonlume gore bulamadım yaa :S artık eşiminkileri giyiyorum arada
Bizde ne eşimde ne bende istek var... Karşılıklı azaldı hormonlar... Progesteronun etkisimi bilmiyorum, yoksa göbeğim çekiciliğimi gölgeliyor mu artık neyse bilemedim....Kızlar cinsel hayatınız sekteye uğradı mı bu aralar ?
Eşim bana pek yanaşmıyo, ben korkmuyorum ama sanırım o korkuyo. kardeş kardeş yaşıyoruz valla 1 aydır. konuşmuyoruz bile bu konuyu. istemiyo diye düşünüyorum,üstüne gitmiyorum.
Nolcak böyle bilmem, hormonlar da tavan :26:
Helal olsuuun kız.. Bulursun bence vakit sizde bu azim varken...Korkuyodur canım, çok doğal olarak. ama evet bizim hormonlardan mıdır artık nedir bilmem, durumlar fena bende de.
Biz sadece çocuk arada telef olcak deyip gülüyoruz bazen
Neyse son3 ay diyelim. Sonra uykumuz olmadığında, çocuk ağlamadığında, aç olmadığında, altı alındıktan sonra, kendimizi iyi hissettiğimizde, kociş de yorgun olmadığında fırsat gelir belki
Wencim doğum günün kutlu olsun canım! Nice güzel yıllar olsun bebişinle ve eşinle...
Kızlar ciciler çok güzel bu arada. Çok imrendim ama bu ay dipteyim, hiçbişey alamıyorum.
Neyse doğduktan sonra alcaz artık vakit bulabilirsek
hehehe tıpta ayıp olmaz bebişim
cnm bizde 10 günde bir yapıyoruz.risk misk yok cinsel ilişki devam dedi doktorumuz ama ben isteksizim nedense..eşime diyorum ben ayrıda düştük kuzucum diye ,oda olsun oğluşumuza kavuşcaz ya diyo,bende o doğunca da eskisi gibi olmıycak diyorum napalım aile olucaz ya diyo,içimin yağları eriyosenin erken doğum riskin var diye eşin yanaşmıyodur.malum erkeklerin hormonları bizden daha duyarlı bu işe cnm..
Aslıcım öncelikle geçmiş olsun bayaa yüksek görünüyor.. Diyet diyebilir.... Allah kolaylık versin...kızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
208 Çıkmış yaaa
kızlar akıl verin napiim diyetmi yapıyım.sadece 8 kilo aldım şimdiye kadar ama çok tatlı tüketiyorum ondanmı bikaç gün önceden tatlıyı biraz kesmelimiydim acaba şeker yüklemesi yaptırmadan önce.. dün akşam akşam 11de tahin pekmez yemiştim.12dede yattım uyudum bu sabahta 9:00'da kanım alındı.oyüzdenmi bukadar yüksek acaba.. üzüldüm yaaa:85: ne yapıcak ne diycek doktor acaba şimdi
Ben de canım ya sağa sola dönerken çok zorlanıyorum...saol esracım merak etmişsin duygulandım bak şimdi :)
bugün gelemedim pek vaktim olmadı olan vaktimide o biberon mu şu yastıkmı geçirdim valla..
emzirme yastığının kalıbını buldum diktirmeye karar verdim..stokları yok çoğu beğendiğim desenlilerin,kılıf diktiricem nasılsa onuda dikiversin terzi dedim..
İsteyen olursa kalıbı buraya ekleyebilirim kızlar..
bu arada ben 2 gündür çok zor geçiriyorum kolay dönemler geçti galiba,karnım çok geriliyor,kasığım sancıdı dün gece bayaa..zor uyuyorum..daha 3 ayım var şimdiden böyle zorlanırsam yandım yani..
Çok güzel yaa... Haftası benden önde olanlara imreniyorum....Merhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..
Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..
Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..
Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?
Katılıyorum ertesi güne kalınca yarısını okuyorum, sonra pes edip bırakıyorum okumayı...ayy bu topikteki herkes ne kadar geveze yaa oku oku bitmiyo anacıım yoruldum bıraktım gari
AAAAAAAAAA iyisimi bir muhabir bulup seni takip ettireyim.. İyi haber çıkar.günaydın arkadaşlarrr
akşam eşimlee dışarı cıktık başbaşaaa teleferige bindikk.
ay cok romantiktii. dışarıdan bakıldıgında içerisi kesinlikle görülmüyor, içerde kamera olabilir diye huylandım bişi yapamadık ama güzel bi fantazi olurduu
Amiin.. Bu duayı etmemize vesile olan arkadaşımızdan da razı ol ya Rabbi..Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,köt ü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...
Ben de şekerli yememe konusunu psikolojik baskı haline getirdim kendime... Ama arkadaşlar söylemişti şu mercimek salatasını tuttum... Yeşil mercimek protein deposu....eşim benden daha çok yiyor o da tuttu..ben abartilmadigi surece herseyden yenilecegini dusunuyorum
sekerin filan cok yuksek ckarsa diyet yaparsin ayri ama normalde bence cokta kisitlamamak lazim
gece hafif seyler yersin sut meyve gibi. son aylardayiz elbette kilo alicaz cok normal ya. zaten 13-15 kilo cok normal toplamda
ben suana kadar 6 kg aldim 7-8 kilo daha hakkim var :)
canım maşallah hep güzel haberler alırsın inş...Günaydın güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım umarım herkes îidir bîzim dün kontrolümüz vardı bebişim çok iimiş çok şükür 36cm 1400 gr olmuş kızımbende 2 kilo almışım doktorum biraz yavaşlayalım dedi geleck ay 34 haftalık olcam inş ve ilk nts bağlancakmışım wencim doğumgünün kutlu olsun canım
canım üzülme şimdiden hele bir 100lük yapılsın onda da sonuç yüksek çıkarsa doğuma kadar şekerden uzak durman gerekecekkızlar moralim bozuk yemin ederim başıma ağrılar girdi 50 lik şeker yüklemesi yaptırmıştım ya bugün eşim sonuçları alıcak demiştim ya getirdi şimdi açlık iyi de, tokluk kan şekerim çok yüksek çıkmış.sanırım doktor 100 lük şeker yüklemesi ister diye düşünüyorum.niye böyle çıktıki çok tatlı tüketiyorum ayarım kaçtı galiba:26: sonuçlarımı yazıyorum ;
208 Çıkmış yaaa
Merhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..
Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..
Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..
Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?
maşallah canım sana ve bebişine hep iyi haberler ile gelirsin inş ben normal doğumu çok istiyorum ama kısmet bakalımYoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
canım çok beğendim çantanı bebişle güle güle kullan ay bende istiyorum nerden aldınız sorabilirmiyim ??
çok beğendim ya ne güzeller bunlar...
bu resim çerçevesi gibi geldi bana aslında ne güzel olur minik çerçeve içinde bebişin resmini de koymak... nazar mı değer dersiniz...
ne kadar dogru diyorsun canim gurbetlik cok zor helede benim gibi dunyanin bir ucundaysan
Almanya isvicre de zordur ama bizimki cok baska
Turkler tum ulkede toplasan belki ogrencisi ailesi derken 100 kisiyi gecmez.
turk marketler yok gida sorunlu. ptt ile getiriyoruz kuru gidalari ama bozulacak seyler sorun oluyor.
yunan peyniri bulunca seviniyoruz :)
gida cok onemli gercekten. disarda heryere yemek yiyemiyorsun. bir hasta olsan yemek yapamazsin
Allahtan kiz krese gidiyorda alisik kore yemeklerine bende biraz yiyebiliyorum ama esim nefret ediyor
simdi dogumda tutucaz birini belki tarif edersem yapar turk yemegi belkide yapamaz belli degil
oldukca zor yani. Allah yardimcimiz olsun.
evet canim cerceve ama dagitilan kisiler öyle degerlendiir diye dusundum herheste bebgimin resminin olmasini istemem...
Çoook beğendim ben bunu yaaaa, nerden bulcammm
Ben sana msjla yazarim canim....
doğru diyosun. Ama fikir şahane. Pahalı olmazsa düşünebilirim ben de...[/QUO
Cok pahali gelmedi bana canim 1.60 tanesi.. yani ben indirttim :))))
Sende yaparsin azcik pazarlik...
herkese günaydın
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu bir gün olsun inşallah....
doğru diyosun. Ama fikir şahane. Pahalı olmazsa düşünebilirim ben de...[/QUO
Cok pahali gelmedi bana canim 1.60 tanesi.. yani ben indirttim :))))
Sende yaparsin azcik pazarlik...
HMM. NERDEN ALDINKİ İNDİRİM YAPTILAR... YURT DIŞINDASIN SANIYORUM SENİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?