2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

amin canım ne güzel sabah sabah dua almak ve vermek

günaydın çenesi düşük karular daha sabahtan bukadar ilerlerse akşam gelince okudur yine

biz kan hapımızı içtik bikahvaltı bi duş çıkıp minişimin kalbine bakmaya gidicez tıpta bizde bakalım dedi ya aslında içim rahat ama olsun enazından pıtpıtlarını duyalım bidaha görme zamanımız 8kasım çok var ama şu tepikler gerçekten rahatlatıyor ay çekirdek aklıma sen geliyosun nasıl haklısın haftada 1gitmeye bende hissetmezken sırf iyi desinler görmesemde olur diye giderdim

kız tontirik sabah daha kahvaltı etmeden ay neyse resimlere baka biliyorum da video izleyemem herhalde ay ben sezaryen diyorumda çok kilolu bi kız vardı iç dikişleri patlamıştı ay bide onun zorluğunu çekcez aslında en güzeli normal doğumda hayırlısı

Ah canım ya benımd edegerler öyle cidden napcaz bilemedım ben de elimden gelenı yaptım ama

yok napalım...idare edıcez artık neysekı bebekelrımız ıyı maşallah canım kızcenee koccaman olmus yaa :)

burnunu yesınler onunnnn :)

canım tatlıyı çok tuketmekle de alakası vardır ama çoğu kez yok cunku şeker hatsalıgı karaciğerin işleviyle alakalı
bi durum birde dün tatlı yedım bugun şeker yukske cıktı diede bişey yok bi önceki yediğin etkılemez yanı
dediğim gibi karaciğerin işlevi ile alakalı...insülin direncinle aldıgın şekeri nasıl kullandıgıyla fln
zaten az kaldı doğuma o zmana kadar dikkat edersen briaz sorun olmaz bence...

ay tebrıkelr canım tam da vemrek istediğim tepkıyı vermısın ha aynen 50 yasınd akadın elbısesı resmen hepsi
insan sinir oluyo...güzel yaptıkalrı modelleride leoparlı zebralı desenler fln yapmıslar hey yarabbım giycek kıyafet
bulduk da leopar desenımız eksık kaldıydı demıstım :) güle güle kullan canım aldıkalrını

Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum

Eki Görüntüle 535310

ellerine sağlık canım çok güzel olmus :)

Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..

ben normal doğum dusunuyom da doktorum düşünmuyo sezeryan da oalbülü bilemıyrouz yanı canım kısmet
bu arada bebek şekeri bayatlamaz mı demişin ya badem şekeir koycan heralde e o da haftaalrca kuruyemsıcıde
beklıo bayatlamıo yanı çok takılmamak lazım direk fabrıka çıksıı taze taze almıcan kı gene kuruyemıscıdekı
beklemısı alcan canım :)

ayy cok güzelmiş canım güle güle kullann :) oh oh hersey yolunda hadı bakalım :)

kızlar bişey sorucam. ilk zamanlarda süt sağma makinesine ihtiyaç olur mu?
hiç bilgim yok. Hangi marka iyidir. Siz alıcaksanız hangisini düşünüyosunuz?

canım evde olucaksan ve bebegını emzırıceksen gerek yok bence...he calısıcam 2 ay sonra işe dönücem diosan al
sütünü sağ koy dolaba sen yokken içirirler...

günaydın canım ooh iyi yapmıssınız :)
valla biz o ortamları hiç affetmeyız kamera varsa da el sallarız

orkide
masallah bebegine kilosu cok guzel
kan dusuklugu benimde en korktugum sey kara uzum cekirdeginin ogutulmusu kan yapiyormus
onu denedinmi? suya da artik susamadan iciyorum bebis icin. 2lt kesin iciyorumda 3 u bilemiyorum
brde tahlil yapilinca 10 dan yukarimi olmasi gerekiyor?

günaydın arkadaşlar kahvaltıdan önce bir bakmak istedim ne alemdesiniz diye ama muhabbetler başlamış bile ne güzel :) benim minik prenses acıktı heralde baya hareketli karnımızı doyuralım sonra yine uğrarız inşallah :)

Eki Görüntüle 535339

Pempisleride var cok tatlilar :)

Çoook beğendim ben bunu yaaaa, nerden bulcammm

ay çekirdek aklıma sen geliyosun nasıl haklısın haftada 1gitmeye bende hissetmezken sırf iyi desinler görmesemde olur diye giderdim

Yaaa sorma kuzum, her cuma gidiyorum, bazen dayanamıyorum salı çarşambadan kapısını tıklatıp " yine beeeennn" diyorum doktora, o da gülüyo :) benim bi şikayetim yok diyo adam, istersen her gün gel diyo allahtan :)
Yarın yine görücem oğluşumu inşallahh iyidir.

Ben normal de sezaryen de doğurdum, hiç de korkmadım ama videoyu seyrettikten sonra iş değişti şimdi korkuyorummmmmm.. İzlemeyenler şimdiden sonra izlemesin..
ayyy benim de en büyük derdim pijama sıkıntısı ve evde giyebilecegim ev pijaması..dün şoyle bi gezindim gonlume gore bulamadım yaa :S artık eşiminkileri giyiyorum arada
Al benden de o kadar... Az kaldı diye hamile pjaması almadım... Eşiminkileri çekiyorum göbüşümün üstüne kadar... Üstüne tunik.... Çok şık olmasamda erkek Fato gibi oluyorum...
Bizde ne eşimde ne bende istek var... Karşılıklı azaldı hormonlar... Progesteronun etkisimi bilmiyorum, yoksa göbeğim çekiciliğimi gölgeliyor mu artık neyse bilemedim....
Helal olsuuun kız.. Bulursun bence vakit sizde bu azim varken...

Aslıcım öncelikle geçmiş olsun bayaa yüksek görünüyor.. Diyet diyebilir.... Allah kolaylık versin...
Eşinin dediği çok doğru aile olmak çok güzel... İlk oğlumda hastaneye iki kişi girdikten sonra aileye katılmış üçüncü kişi beni de eşimi de çok heyecanlandırmıştı.. Bunu ikinci oğlumda da yaşadım...
Şimdi mutfaktaki 4 kişilik masanın artık yetmeyeceği düşüncesine bile heyecanlandım....
Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla dolu huzurlu bir yuva versin.. ÇOK GÜZEL..
Ben de canım ya sağa sola dönerken çok zorlanıyorum...
BU arada ben kalıbı istiyorummm. Gönderirsen sevinirimmm...
Çok güzel yaa... Haftası benden önde olanlara imreniyorum....
Kocaman kız olmuş maşallah..
Ben hiç yememe dikkat edemiyorum hamur işine düştüm... Engel olamazmışım gibi geliyor...Ne zararı olur acaba şekerim yüksek çıkmadı.. Toplam 5,5 kilo aldım.. Başka ne zararı olur benim hamurumun...
ayy bu topikteki herkes ne kadar geveze yaa oku oku bitmiyo anacıım yoruldum bıraktım gari

Katılıyorum ertesi güne kalınca yarısını okuyorum, sonra pes edip bırakıyorum okumayı...
AAAAAAAAAA iyisimi bir muhabir bulup seni takip ettireyim.. İyi haber çıkar.
Amiin.. Bu duayı etmemize vesile olan arkadaşımızdan da razı ol ya Rabbi..
Ben de şekerli yememe konusunu psikolojik baskı haline getirdim kendime... Ama arkadaşlar söylemişti şu mercimek salatasını tuttum... Yeşil mercimek protein deposu....eşim benden daha çok yiyor o da tuttu..

canım maşallah hep güzel haberler alırsın inş...

canım üzülme şimdiden hele bir 100lük yapılsın onda da sonuç yüksek çıkarsa doğuma kadar şekerden uzak durman gerekecek

Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
maşallah canım sana ve bebişine hep iyi haberler ile gelirsin inş ben normal doğumu çok istiyorum ama kısmet bakalım

günaydınn anneler ve minik yegenlerim :) nasılsınız?
+kısa bi tur attım topikte.
+biz iyiyiz allah a şukur bi sorunumuz yok..oğlum bu aralar daha sakin sadece o kadar.
+bayram telaşı aldı beni.. izin aldım inş memlekete gidicez.
+hepinize sevgiler, şimdilik çıkmam gerek

çok beğendim ya ne güzeller bunlar...

bu resim çerçevesi gibi geldi bana aslında ne güzel olur minik çerçeve içinde bebişin resmini de koymak... nazar mı değer dersiniz...

Evet canim cerceve ama dagitilan kisiler öyle degerlendiir diye dusundum herheste bebgimin resminin olmasini istemem...

Offf canim ya senin daha zormus Allah seninde yardimcin olsun...

Yine bizde türk cok toplandigimiz camilerimiz var tabi minaresisz gerci adi cami ama aslinda bana göre dernek türkler hep orda toplaniriz mevlüdümüde orda yapicam...

Türk bakkallarimiz marketlerimiz var helal et yiyebiliyoruz...

Birtek kimsesizlik zor... Sen cok daha uzaksin

Ama insan esiyle bebeisleriyle ailesiyle mutlu oldumu her seye katlaniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…