2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yeşim zor günler olmuş,meme yarası çok feci diyorlar canım yaa

meryem bende kilo almıyorum canım telaşlanma bebeğin kilosuna bak yeter ..

ideal kilom 51 ama hasta olduğum döneme denk geldi gebelik başlangıcı 48 kilo idim, şimdi yine 52 kiloyum ideal kilomdayım ve bebeğin kilosuda var birde..sadece göbek dolaşıyorum :) arkdan bakınca hiç hamile gibi değilsin diyorlar,yürüme şeklim de değişmediğinden

Son düzenleme:
cnm bünye meeslesi bu kimi insan hamilelikte kilo almaz kimi çok fazla alır..bebeğinin kilosu iyiyse gelişimi güzelse bence sevin bile kilo almadığın için

çok sağol canım teşekkür ederim..amin inş hepimiz biran evvel kavuşuruz yavrularımıza..aldığımız kiloları veririz inş..gerçi eşim çok memnun..şişkoluk sana çok yakıştı diyor..

Merhaba canım..uzun zamandır yoksun..iyiyiz şükür..maşallah bebeğine canım..benimde kan değerlerim düşük çıktı..sabah akşam kullanacağız ilaçları bakalım..inş bundan sonra düzelir..bu arada bende normal doğum düşünenlerdenim canım..

Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum

hay maşallah sana ellerine sağlık..döktürmüşsun yine..mesaj attım canım bakarsın..

Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))

Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...

Cok mesudum :))))
öncelikle eve çıkmana çok sevindim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım seni çok merak ettik..kendine dikkat et, güzelce dinlen yorma kendini..aldığın çantayı çok beğendim güle güle kullan...çantam bana hediye geldi, gelmeseydi bende bundan alacaktım..

gurbetlik çok zor..bende Türkiyeye evlendim ailem Almanya' da..insanın eşiyle ne kadarda mutlu olsa ailesinden uzak olmak bir eksiklik..bizimde nasibimiz böyleymiş..

Eki Görüntüle 535339

Pempisleride var cok tatlilar :)

bayıldım çok güzeller..

fazla kafaya takma canım ya..gitmeden 1 hafta önce diyet uygulayınca 100 lük iyi çıkar inş..

günaydın canım..seni gidi yaramaz seni..

aminnnnn...

sagol canım..yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum kansızlık yüzünden ama hamileliğimin başından beri düşüşte..çay bilem içmiyorum ya..en az 3 litre su içiyorum ama nafile..

Herkese günaydın
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu bir gün olsun inşallah....
günaydın amin canım

Allah yardımcınız olsun canım..Rabbim bir kapı açar inş..üzme fazla kafaya takma, vardır herşeyde bir hayır..

Allah hepimizin yardımcııs olsun..

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Çok güzel kilosu. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Kana da dikkat et canım.. İnşAllah yükselir değerin..

teşekkürler teyzesi..amin canım..inş yükselir değerler..

cnm bünye meeslesi bu kimi insan hamilelikte kilo almaz kimi çok fazla alır..bebeğinin kilosu iyiyse gelişimi güzelse bence sevin bile kilo almadığın için

Sağolun kızlar ya motive edici birşeyler duymaya ihtiyacım var bu aralar.. İçimi rahatlattınız çok sağolun.. Bebeğimin herşeyi iyi gidiyor çok şükür.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun o zaman bütün endişeler bitecek inşAllah..

Canım kimisi de diyor ki kilolu olanlar fazla kilo almazmış etrafımda da gördüğüm kadarıyla doğru gibi geliyor bana. Hem bebeğin kilosu sağlığı iyiyse bence kafaya takman çok komik olur Alemsin hee ne güzel işte bebeğin kilosu iyi ve sen kilo almıyorsun herkesin istediği de bu zaten hayatımm

Aynen öyle damarimiza basmisiz :)

Buranin dili Almanca ama birde Isvicre Almancasi var kursa gidiyordum cabuk ögreniyordum disari cikinca ne konusluyo anlamiyordum...

Ayriyetten bazi kantonlarinda Fransizca ve Italyanca konusuluyor... Biz Alman kantonundayiz... Bu arada kanton sistemi birtek Isvicrede var...

Bide o sorunu cektim :) ben ögrenemiyorum mu diye bunlar yöresel konusuyomus meger daha cok yaslilari...

Bide Isvicre Almancasi bilmeyince surat yapiyorlar ögrenmelisin diyorlar... Ama devlet dairelerinde özel kurumlarda iste yüksek Almanca geciyo...

Sonra biri bana takma sen yüksek Almancayi ögren Isvicre Almancasini ilerde az buz anlayacaksin duya duya dedi...

Lütfen benimle yüksek Almanca konusun ben Isvicre Almancasi anlmiyorum diyorum okumuslari gencleri hemen basliyo hastanedede öyle anlastim cunku onlarin konusmalarini anlamak mumkunsuz :))

Esim ikisinide cok güzel konusuyor cünkü burada dogmus büyümümüs bazen ona köylü köylü konusma diyorum :))))) gülüyo..

Aynen canim cocuk olunca daha ii ögreniliyormus herkes bunu diyor dedigin gibi mecbur kaliyorsun bak benim ki simdiden mecbur birakti :))

Cok sey basarmissin tebrik ederim seni tek tük türkün oldugu bir yerde yemek sorunu oldugu halde en azindan bildigin yabani bir dilin varken onun bile konusulmadigi bir yerde ii seyler yapmissin...

Bilet konusunda da zorluk cekmen zor olmali bile fazla geliyor 3 saat sürüyor burdan... Simdi bayram mesela firlamistir bilet fiyatlari... dogumdan 2_3 ay sonra gitmeyi dusunuyorum nasil olacak bakalim...

Koreliler sicak insanlar cok merak ediyorum koreyi... Bir kac dizi izlemistim Kore dizisi cok gülmüstüm sempatik ve yardim severler dizilerde gercektete öyle demek...

Bide sey dikkatimi cekti görücü usulu evlenmek var onlarda da sanirim görüsmeler düzenliyorlar felan dogrumu bu ? :)

Ne güzel canim almamissin iste sevinmelisin bebeginde iyiyimis...

68 le kaldim 82 oldum su haftada 2 kilo verdim ama buna cok sevindim :)))

bende senin gibiyim canım .yediğim herşey yarardı.71le hamile kaldım ama ilk 5 ay mide bulantıısndan kilo verdim.şimdi 75 kiloyum .3 hafta önce gittim doktora bebeğimde 1 kilo olmuştu .doktora sordum bi anormallik yo demi fazla kilo almıyorumya dedim.hayır bebek güzel gelişiyor kilosuda iyi.kilo almaman senin için daha iyi dedi.

merhaba arkadaşlar

nasılsınız?bebekleriniz ve siz iyisinizdir işallah.artık herkes hazırlıklara başlamış yarılamış.zaman geçtikçe dolaşmak zorlaşıyor bide kış geliyor dahada zorlaşacak.

işallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder allah ım.

canım inş bebegin kilo alıyodur
bende şuan 90 kiloyum 85 ile hamile kaldım herkez bana 100 geceçeksin derdi ama şuan öle deyil 2 aydır sanki hep aynı kilodayım
yemekte fazlasıyla yiyorum ama,kızımda 25 kilo almıştım
inş bebekler kilo alıyodur
saglık ocagına aşı için gittigimde ebe beni tebrik etti hiç kilo almamışın diye

Son düzenleme:

Cok sagol canim benim Allah razi olsun...

Ben senin tarafa sen benim tarafa gitmissin :))

Insanin dogdugu büyüdüyü yerden vazgecmesi zor oluyor...

Esim yapamaz türkiyede mesela...

Evet hersey nasip kismet aile eksiklik ama her güzellik bir arada olmuyor iste...

yok içmedim arada vuruyor canım fena halde sabahta süt içtim her sabah yediklerimi yedim

maden suyunu deneyim haklısın iyi gelebilir

Canım ben de 57 ile hamile kaldım ilk aylar çok bulantım oldu 54 e düştüm şu an 60 oldum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum ki?
bazen ben de kafama takıyorum bebeğim çok şükür sağlıklı o yüzden önemsemiyorum.

mide yanması iin bana doktorum bir iki yudum soğuk süt iyi gelir demişti. ama denemedim daha.

Hic yemedim yediremediler yemeye calistim basarili olamadim hmen istifra ediyorum...

Agzima süremiyorum kücüklügümden beri...

Ama esim cok seviyor onun icin azicik yapiyorum...

cnm ciger dograrken elini hiç biyerine sürme sakın.çocukta leke olur derler.
hurafedir diye düşündüm ama cevremde bi kac kişide denk geldim.
amcamın eşi hamileyken cigerle ugraşmış ve o sıra bogazını kaşımış ,kuzenimin bogasında leke var meselaa.
googleye hamilelikte cigere ellemek diye aratırsan yaşanmış hikayeleri okuyabilirisn.

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
o cesaretli anne adaylarından biri de benim canım :))))))))
ağrı eşiğim cok düşüktür ama yine de normal istiyorum.. epidural diye de bişey var yani neticede..
büyük kolaylık.. inşallah güzel bir doğum geciririz hepimiz..

mesut olmakta haklısın canım :))))))) cok güzel bir çanta.
güle güle kullan :)))

kız tontirik senden korkulur vallaa adamı mumdan doğru yapmışsın helal sana.. belki de böyle olmak lazım

çılgın aşıklar siziiiiiiiiiiiiii

alah dualarını kabul etsin canım.. ama daha işi bırakmış değil sonucta.. belki de eşin bırakıcağını söylediğinde durum değişir.. onlar da hatalarını anlarlar, belki zam bile gelebilir maaşa :)) pozitif düşünelim iyi olsun inşallah

ciger yiyen var mı?

ben yiiyorum 10 günde bir falan.. dr um izin verdi :))))))))))))

kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda

ben gaviscon ile buldum cözümü..
beni herşey yakıyor ama ilk keşfettiğim şey çiğ sebzelerdi.. domates, salatalık gibi.. sabah bunları yemeyi bıraktım ve yanma gecmişti..
acı ya da baharatlı şeyler de yapıyor yanma..
ama cok enteresan bugünlerde su içince yanıyorum.. su icmesem hiç bişey yok. ama onu da icmeden duramam ki (((((((
dün sırf bu yanma yüzünden kustum yine.. bu ikinci oluyor..

Kızlar dogum zamanları yaklaştıkça bakıyorum sayfalar jet hızında ilerlemiş. Benim evde dün temizlik vardı esim buldu bu sefer kadını anlatmıştım burda çok zor temizliğe kadın bulmak. Neyse sabah aldı esim kadını iyi başladık ama kötü bitirdik ya kadın gün boyu aa e vinız ne büyük aa salon amma güzelmiş aaa senin telefonun ne değişik filan dedi durdu neyse biz bir iki kirmayada başladık bu arada önce yukarı banyonun takımını kırdı sonra esimin sevdiği kupayı kırdı sonra servis tabağı derken en son neyi kırdı biliyormusunuz LAPTOPumu yaaaaaa üzüntüden oldum bu ne nazarı bı kadın yaa mahvetti beni. İnsanın gözü bu kadar mı keskin olur.sabahtan beri servis ayarlamaya çalışıyorum. Erzurum'dan istanbula gönderiden şimdi Allah bilir ne zaman gelir esim baktı ağlıyorum sinirden , gitti bı iPad aldı geldi .yani kadının sayesinde bende ilk defa esimin benim duygusallığına cevap verdigini gördüm normalde ne yapalım olsun der geçerdi ilgilenmezdi. Ya dedi bana sen aglayinca ne güzel oluyorsun. Yahu bendeymis kabahat hep ağlar zırhlar biçare olmalıymışım ki adam beni sevsin

sundan dolayı sormustum. ciger de sakatat grubuna girdigi icin bi zararı olur mu diye. cok severim ben bugun de yedim.aherdonun da dr si izin vermis.. no problem o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…