cnm bünye meeslesi bu kimi insan hamilelikte kilo almaz kimi çok fazla alır..bebeğinin kilosu iyiyse gelişimi güzelse bence sevin bile kilo almadığın içinMerhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyei herkesler iyidir inşAllah..
Ben bu ara şu kilo meselesine takıldım ya..
Aslında kilo almaya çok müsait bir vucüdüm var..
Eskiden su içsem yarar modundaydım.. Kilolu hamile kaldım 72 ile kaldım hamile ve şuan 75 im.
Yemeği de kısmadan yiyorum ama neden kilo almıyorum anlamadım..
Bebeğimin kiosunu öğrenince rahatlıyorum gerçi doktor başta kilomu ölçünce neden kilo almıyorsun diyo sonra bebeğe bakınca kilosu gayet iyi diyo..
Kafama takmalıyım sizce..
slm canim hadi gözün aydin canim benim iyi cikmis insallahh diger arkadaslarinda iyi cikar..bebisini kucagina alinca verirsin canim takma kafaya.masallahh sübhanallahh prensesine kocaman olmus yerim ben onu yaa..demekki findik burunlu olcak annesi kuzun..
Merhaba Hamişlerim..
Dün Doktordaydım Rutin Gebelik Kontrolümüz Vardı..
Bebeğim 1.300 kg Olmuş..
Boyu da 29 cm..
Eliyle Sol Yanağını Kapattı Göstermiyor Kendini..
Kan Sayımım Yapıldı Düşük Çıktı Kan İlaçlarını Artık Sabah + Akşam İçiyorum..
İdrar Testi Yapıldı Çok Az Enfeksiyon Çıktı Gebeliğe Bağlı..
Onun İçinde Tek Dozluk Antibiyotik Verdi..
Onu da Hallettik..
3 Günde 1 Tansiyonunu Ölçtür 13.9'un Üzerinde Olursa Ara Beni Dedi..
Birde Günde 1 Öğün Kırmızı Et Ye Dedi..
Ceviz, Badem v.s.
Tuzlu ve Tatlı Yeme, Hamur İşini de Kes Dedi..
Benden Bu Kadar Sizler Nasılsınız ?
Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum
öncelikle eve çıkmana çok sevindim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım seni çok merak ettik..kendine dikkat et, güzelce dinlen yorma kendini..aldığın çantayı çok beğendim güle güle kullan...çantam bana hediye geldi, gelmeseydi bende bundan alacaktım..Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
kuzum yaa bırak 20 dakika sonra sağlıkocağına aşı olmaya gidince tansiyonum ölçüldü 10a 5 çıktı ,tansiyonumda hep iyi çıkıyo..şekerim niye böyle çıktı anlamadım,sanırım akşam yatarken yedim ondan böyle oldu..açlık kan şekerim geçen hafta 78di bugün 96 çıktı iyi sayılır o ama tokluk yuh yani 208 şok oldum bundan sonra tatlı matlı yemem,yesemde haftada 1 gün ödül vericem kendime.bakalım elmayla karnıbaharla dengeliyim diyet yapayımda öle gideyim şu 100lük glikoz illetine
cnm iyi günlerde kullan beğendim tatlım
günaydın arkadaşlarrr
akşam eşimlee dışarı cıktık başbaşaaa teleferige bindikk.
ay cok romantiktii. dışarıdan bakıldıgında içerisi kesinlikle görülmüyor, içerde kamera olabilir diye huylandım bişi yapamadık ama güzel bi fantazi olurduu
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,köt ü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...
orkide
masallah bebegine kilosu cok guzel
kan dusuklugu benimde en korktugum sey kara uzum cekirdeginin ogutulmusu kan yapiyormus
onu denedinmi? suya da artik susamadan iciyorum bebis icin. 2lt kesin iciyorumda 3 u bilemiyorum
brde tahlil yapilinca 10 dan yukarimi olmasi gerekiyor?
günaydın amin canımHerkese günaydın
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, sakin, mutluluk dolu bir gün olsun inşallah....
valla eşim gece geç geldi diye uykum kaçtı sabah da sarhoş gıbı uyandım okula gittim. yeni geldim bi süt içip yatıcam.size bakmadan da yatamıyorum hani
aslında canım çok sıkkın eşim işten ayrılmaya karar vermiş.nasssı yanı dedımcok bunaldım artık üzerime cok gelıyorlar falan fılan.yahu her ay 2000 lıra kredı borcumuz var dıger gıderlerı saymıyorum bıle.benım maaş devede kulak neye yetcek... allahım adam cok bunalmasa hayatta bunu demez.deli gıbi işine bağlı adamı bu hale getıren patronunu allaha havale edıyorum.iş bul öle cık dedım bılmıyorum öğlen çat dıye gelebılırım dıyo.uffff!!! rabbim bi kapıyı kapar bi kapıyı acar bızı darda koymaz dıyıp sakinlesıyorum.oturdum fetih suresini okudum 1200 defa.dilim damagım kurudu valla allah kabul eder inşallah.ne zaman darda kalsam okurum acamayacagı kapı yok allahın izniyle.ben bi süre alışveriş yapmazsam ıyı olcak:18:
mrh annişler aslında doğumdan sonra çalışmasak evde otursak süper olacak ama bakıyorumda benim gibi ev kredisi ödediği için çalışmak zorunda kalan annişler var ama olsun bizde kendimizi bebişlerimiz için çalışıyoruz onlara daha ii bir gelecek için uğraşıyoruz diye motive etmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olur inşallah Rabbim büyüktür kimseyi sıkıntı koymaz bebişlerimiz rızkıyla gelir inşallah amin
MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Çok güzel kilosu. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Kana da dikkat et canım.. İnşAllah yükselir değerin..
yeşim zor günler olmuş,meme yarası çok feci diyorlar canım yaa
meryem bende kilo almıyorum canım telaşlanma bebeğin kilosuna bak yeter ..
ideal kilom 51 ama hasta olduğum döneme denk geldi gebelik başlangıcı 48 kilo idim, şimdi yine 52 kiloyum ideal kilomdayım ve bebeğin kilosuda var birde..sadece göbek dolaşıyorum :) arkdan bakınca hiç hamile gibi değilsin diyorlar,yürüme şeklim de değişmediğinden
cnm bünye meeslesi bu kimi insan hamilelikte kilo almaz kimi çok fazla alır..bebeğinin kilosu iyiyse gelişimi güzelse bence sevin bile kilo almadığın için
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Eskiden su içsem yarar modundaydım.. Kilolu hamile kaldım 72 ile kaldım hamile ve şuan 75 im.
Bebeğimin kiosunu öğrenince rahatlıyorum gerçi doktor başta kilomu ölçünce neden kilo almıyorsun diyo sonra bebeğe bakınca kilosu gayet iyi diyo..
insanin hassas oldugu konu olunca konusacak cok sey oluyro :)) orda yerel dil mi var yoksa ingilizce mi?
burda ingilizce konusulsa belki daha kolay adapte olabilirdim. korece sondan eklemeli bir dil turkce gibi o yuzden oldukca zor
ek cok fazla. birde seviyeleri var tabi. dikkat etmen gerekiyor. Almanyaya bende ozeniyorum valla zaten ucakla 2 saat
ustelik biletler cok ucuz yani buraya gore . bizim bir gidis gelisimiz milyarlara patliyor bu yuzden sadece yilda 1 kere gidebiliyorum
birde cocuk2 yasini gecince nerdeyse yetiskin bilet ucreti kadar oduyorsun. 2. cocuk 2. yasini nerde doldurursa sanirim artik hep orda kalmam gerekicek :))) benim kizim oldugu icin tutuk kalma gibi bir durumum olmadi cunku mecbur kaldim. sende simdi kalmissin:)
dr a gidince genelede iletisimi ben kuruyorum ilac isimlerini bile ogrendim eczaci eksik ilac verince soruyorum adam bakip kaliyor suratima. :) ozur diliyor tabi sonra daldirmis oda. bilmeyen biri olsa eksik alip cikar iste. kizim sikca hasta oldugu icin 3-5 tane cocuk hekimi biliyorum. ve kendimce en iyisi buldum suanda:) Allahtan cok yardimsever insanlar. ogretmenleri doktoru cok iyiliklerini
gordum.
Sağolun kızlar ya motive edici birşeyler duymaya ihtiyacım var bu aralar.. İçimi rahatlattınız çok sağolun.. Bebeğimin herşeyi iyi gidiyor çok şükür.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun o zaman bütün endişeler bitecek inşAllah..
canım inş bebegin kilo alıyodurMerhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
öncelikle eve çıkmana çok sevindim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım seni çok merak ettik..kendine dikkat et, güzelce dinlen yorma kendini..aldığın çantayı çok beğendim güle güle kullan...çantam bana hediye geldi, gelmeseydi bende bundan alacaktım..
gurbetlik çok zor..bende Türkiyeye evlendim ailem Almanya' da..insanın eşiyle ne kadarda mutlu olsa ailesinden uzak olmak bir eksiklik..bizimde nasibimiz böyleymiş..
bayıldım çok güzeller...
Canım benım su an yok cok sukur ama bi ara olmuştu sabah yedııgm poğaçadan ve caydan oldugunu
farketmıstım bırakıp düzgün bişiler yiyincee gcmsıtı yedıkelrınde yapıyor olabilir reflü de yapıyor olabilir
gaviskon içtin mi ?
evet canım ya sormakeşke bebişlerimizle olabilsek ama zor napalım...
ben de kendımı öle rahatlatıyorum
Aldıklarını güle güle kullan canım.. Rabbim cc evlatlarımızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu muhteşem duyguyu tattırsın inşAllah..
MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Çok güzel kilosu. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Kana da dikkat et canım.. İnşAllah yükselir değerin..
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım.. Boşver moralini bozma canım.. Bende kilo alamıyorum diye üzülüyorum. Aslında kilolu hamile kaldım çok almakta istemiyorum ama hamileliğimin başından beri 3 kilo adım hala öyle. Gerçi en son gittiğimde bebeğim 1 kilo olmuştu ama ne bileyim içime kurt düştü..
Aldıklarını güle güle kullan canım.. Dediğin gibi kıyafet bulmak çok zor.. Neye göre yapıyorlar bu elbiseleri bende anlamış değilim.
MaşAllah bebişine kilosu çok güzel.. Rabbim cc nazarlardan saklasın canım..
Sırt ağrısı ne alaka deme canım.. Bende de başladı sırt ağrısı. Ve bende toplamda 3 kilo aldım. Kiloyla alakası yok sanırım..
Yine döktürmüşsün canım.. Ellerine sağlık çok cici olmuş..
Kıyamam ya insan sinir oluyor ama elden de birşey gelmiyor. Bizim babamızda bu aralar çok çalışıyor ama mecbur.. Masraflar arttı bu ara mesaileri ilaç gibi gelecek bize..
Tabi haber verse en azından sen daha rahat beklerdin.. Sıkma canını inş..
Rabbim cc bir mani, keder vermezse normal doğum istiyorum canım.. Korkmuyormusun dersen korkuyorum ama en sağlıklısı normal doğum olunca bende öyle olmasını istiyorum.. Ama bakalım ne nasip olacak.. Hakta hayırlısı inşAllah..
Çok güzell canım.. Çok beğendim.. Rabbim cc sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. Ohh hemen hemen herşey hazır.. Daha fazla ağırlaşmadan hazırlamak en iyisi aslında..
Amin.. Aminn... Amin... Can-ı gönülden amin.. Rabbim cc razı olsun canım.. Ne güzel dua etmişsin..
Çok güzel yaa.. Acısını düşünmedin mi ne kadar güzel geliyor insana.. :)
Canım.. Sıkma canını inşAllah.. Rabbim cc dualarını kabul etsin.. Dediğin gibi bir kapı kapanır başka bir kapı açılır inşAllah.. Rabbim cc sizin için en iyisini en hayırlısını nasip etsin inşAllah..
Rabbim cc tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun inşAllah.. Kolay değil ama yine herşey bebişleriniz için onlara daha iyi bir gelecek sunmak için..
Ben yedim.. Yemememiz mi gerekiyor yoksa. :S
Ebemiz mide yanması olursa soda iç demişti ama denemedim hiç.. Bi dene istersen canım.. İnşAllah iyi gelir.. Rabbim cc şifa versin inşAllah..
Hic yemedim yediremediler yemeye calistim basarili olamadim hmen istifra ediyorum...
Agzima süremiyorum kücüklügümden beri...
Ama esim cok seviyor onun icin azicik yapiyorum...
mide yanması iin bana doktorum bir iki yudum soğuk süt iyi gelir demişti. ama denemedim daha.
o cesaretli anne adaylarından biri de benim canım :))))))))Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
Eki Görüntüle 535322 Eki Görüntüle 535323 Eki Görüntüle 535324 Eki Görüntüle 535325 Eki Görüntüle 535326 Eki Görüntüle 535327
Haftaya geliyor insAllah :) yatagi, dolabida kurulacak hemen esyalarini yerlestiririm cantasinida hazirlarim :) oohhh :) simdiden rahatladim :))
Mevlüt sekerlerinide ismaradim hastanedeyken onlarda 2 haftaya elimde olur...
Cok mesudum :))))
kız tontirik senden korkulur vallaabenim kocada şu saatte gelcem dedi ve dedigi saatten 2 saat sonra geldi.telefon edip haberde vermedi
gece saat 1 de geldigi için kapıda kaldı.zile bastı defalarca ama acmadım döndüm arkamı uyudumm
o da anasına gitti yatmaya.
erttesi gün süt dökmüş kedi gibiydi.ben surat 5 karış adamla konuşmadım bi kac gün.ne yemek hazırladım ne gidip gelirken ugurladım.
vallaa yatagada almadım gitti kanepede uyuduu.cünkü ben ona defalarca kez dedim bak gecikecegin zaman haber ver diyeee
ama işe daldımmı unutuyor herşeyi sinir oluyorum.
bu olaydan sonra kuzu oldu , telefon eder gecikiyorum yada yoldayım diye.
günaydın arkadaşlarrr
akşam eşimlee dışarı cıktık başbaşaaa teleferige bindikk.
ay cok romantiktii. dışarıdan bakıldıgında içerisi kesinlikle görülmüyor, içerde kamera olabilir diye huylandım bişi yapamadık ama güzel bi fantazi olurduu
valla eşim gece geç geldi diye uykum kaçtı sabah da sarhoş gıbı uyandım okula gittim. yeni geldim bi süt içip yatıcam.size bakmadan da yatamıyorum hani
aslında canım çok sıkkın eşim işten ayrılmaya karar vermiş.nasssı yanı dedımcok bunaldım artık üzerime cok gelıyorlar falan fılan.yahu her ay 2000 lıra kredı borcumuz var dıger gıderlerı saymıyorum bıle.benım maaş devede kulak neye yetcek... allahım adam cok bunalmasa hayatta bunu demez.deli gıbi işine bağlı adamı bu hale getıren patronunu allaha havale edıyorum.iş bul öle cık dedım bılmıyorum öğlen çat dıye gelebılırım dıyo.uffff!!! rabbim bi kapıyı kapar bi kapıyı acar bızı darda koymaz dıyıp sakinlesıyorum.oturdum fetih suresini okudum 1200 defa.dilim damagım kurudu valla allah kabul eder inşallah.ne zaman darda kalsam okurum acamayacagı kapı yok allahın izniyle.ben bi süre alışveriş yapmazsam ıyı olcak:18:
ciger yiyen var mı?
kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?