2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın arkadaşlar......
umarım herkesler iyidir...
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..

bu sabah cok kötü bişey oldu..
iş yerine gelebilmek için önce otobüse sonra metroya biniyorum.
metrodan inince de işyerinden bir arac gelip alıyor cünkü mesafeli baya iş yerine ve oraya kadar giden bir vesait yok..
neyse.. metrodan aradım ark dedim ben geliyorum o da tamam diğer ark da alıcam zaten seni de alırız..
indim baktım ne bekleyen var bizden ne de araç..alla alla dedim aradım nerdesin diye acmadı..
sonra diğer ark aradım benimle beraber alınacak olanı.. dedi ki biz kaza yaptık
şok oldum.. ve baya da şiddetli bir kaza olmuş.. üçü de yaralı, biri daha ağır..
düşünsenize o araçta ben de olabilirdim..
sabah da otobüste dua okuyarak geldim allahım sağ salim kurtar hepimizi diye
olayı duyan herkes iyi ki sen yoktun icinde diyolar.. işte nasip belki şu anda hastanede olucaktım..

tabiki hayır zaten 72le hamiş kalmışsın.bebeğin iyi napcan kız kiloyu biz alıyozda noluyo.kızdı işte doktorum.

sundan dolayı sormustum. ciger de sakatat grubuna girdigi icin bi zararı olur mu diye. cok severim ben bugun de yedim.aherdonun da dr si izin vermis.. no problem o zaman

canım yiyebilirsin tabi ki sadece cok fazla tüketimi a vitamini depolanmasına sebep oluyormuş..özellikle sormuştum..haftada bir yemende sakınca yok demişti. gönül rahatlığı ile yiyebilirsin canım oh afiyet olsun ben cok severim ciğeri :))))))))

Evet canim inanirim :)

Annem bana hamileyken kurban kesmisler annemin eline yürgi varmis hayvanin...

Babannem hemen onlari kaba koy eve götür elinide sakin biyerine sürme leke kalir demis..

Annemin beli kasinmis dayananamis kasimis gidene kadar...

Benim yürek lekem var kahverengi belimde :)))

Al sana bir hikaye daha :))

Bende hamile oldugumdan beri ciger yapmadim esime allahtan istemedide...

Benimki de tam tersi. ağlayınca kaçar :)

sundan dolayı sormustum. ciger de sakatat grubuna girdigi icin bi zararı olur mu diye. cok severim ben bugun de yedim.aherdonun da dr si izin vermis.. no problem o zaman

canım her sakatat değil,mesela beyin zararlı hayvandaki hastalık beyinden geçebiliyormuş diye açıklama yapan doktorlar var..e birde temizlenme durumundan dolayı sakıncalı olanlar var kokoreç gibi mesela :)

aherdo geçmiş olsun ,Allah korumuş canım seni ve bebeğini..

essira bencede ağlamayı alışkanlık haline etirme erkekler sürekli ağlayan kadınları sevmezler,ilk görünce adam kıyamamış demek :))

bende çok duygusalım tv fln izlerken ya da bişi olduğunda ağlarım üzülerek artık gülüyo bnmki yine mi ağladın ne ara akıyo o yaşlar diyip güldürüyo birde üstüne

CANIM BOŞVER KİLOYU BENDE ALAMIYORUM BAK 26. HAFTAMA GİRDİM SADECE 2 KİLO ALDIM
doktorum çok iyi diyor çünkü bebekte hiç bir sorun yok
kilo alınca sonra verilmiyor
bebek değil kendiniz kilo alıyorsunuz diyorlar kızıyorlar
ve doğum yapan arkadaşlarım kilolarını hiç geri vermediler tombiş kaldılar
boşver naapacan kiloyu bebişin sağlıklı olsun yeterrrrrrrr

akşam annemler,abimler eşimin annesi,ablası vs geldiler.benim doğum günümü kutladık.senelerdir ailemden ayrıydım.hepsi ile doğum günü kutlamayalı çok olmuştu. çocuk gibi iyi ki doğdun fln dediler ben mumları üflerken alkışladılar :))) ay çok hoştu yaaaaaaaaa :))

Ayyy canım benim yaa valla verilmiş sadakan varmış rabbim korumuş seni de bebişini de :18:

ay inanmıyorum laptopu kırmayı nasıl becerdi yaa tebrık eıdyorum kadını cidden fena nazar değirmiş

ne ınsanalr var yaa

canım Allah korumuşş seni de bebeğini de gercekten sen de oalbilridin o arabada ay çok şükür

arkadaşların da bir an önce iyileşirler inşallah Allah ım acil şifalar versin...

ben kaçkere yedim çok faydalı bence bişeycik olmaz kan yapar :) dışarda ye elini yüzüne sürme:))

çok geçmiş olsun canım.

canım her sakatat değil,mesela beyin zararlı hayvandaki hastalık beyinden geçebiliyormuş diye açıklama yapan doktorlar var..e birde temizlenme durumundan dolayı sakıncalı olanlar var kokoreç gibi mesela :)
ben geçen gün kokareçte yedim.Allaha emanet ya.aklıma ne gelse yiyorum ben.allahın izni ile bişey olmaz

nice güzel senelere canım,bebeğin,dostların ve ailenle geçireceğin mutlu,sağlıklı yıllarınız olsun..

Ayyy canım benim yaa valla verilmiş sadakan varmış rabbim korumuş seni de bebişini de :18:

canım Allah korumuşş seni de bebeğini de gercekten sen de oalbilridin o arabada ay çok şükür

arkadaşların da bir an önce iyileşirler inşallah Allah ım acil şifalar versin...
saolun canım teşekkürlerr...

çok geçmiş olsun canım.

ben geçen gün kokareçte yedim.Allaha emanet ya.aklıma ne gelse yiyorum ben.allahın izni ile bişey olmaz

saol canım teşekkür ederim..

doğum günün kutlu olsun senin de..dün kultucaktım ama alıntı yapamadım cok gerideydi sanırım yazdığın, sonuna ilave edeyim dedim ama unutmuşum sanırım :))) nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim, eşin yavrun ve ailenle inşallah...

bu arada kokoreç canım cok istiyorum benim de..ama ilk trimesterde yasaklamıştı dr sakatat falan yasak diye.. sorcam bakalım izin verirse yerim ben de..
bazen önünden geciyoruz nasıl kokuyor dayanamıyorum ya ((((

nice güzel senelere canım,bebeğin,dostların ve ailenle geçireceğin mutlu,sağlıklı yıllarınız olsun..

çok teşekkürler canım :)

ayrıca geçmişe baktım da kilo ve doğum muhabbeti olmuş.
ben 20 kilo aldım:) sanırım rekor bende
nasıl bişey olmadığını bilmediğim içinde normal doğum düşünüyorum.cahil cesareti yani. tabi son anda fikrim değimezse yada doktor aksini söylemezse :)))

Ne güzel canim almamissin iste sevinmelisin bebeginde iyiyimis...

68 le kaldim 82 oldum su haftada 2 kilo verdim ama buna cok sevindim :)))

tabiki hayır zaten 72le hamiş kalmışsın.bebeğin iyi napcan kız kiloyu biz alıyozda noluyo.kızdı işte doktorum.

Sağolun kızlar ya sözleriniz ilaç gibi geldi.. Çok şükür bebeğimin kilosu da sağlığı da iyi. Ah şu ebem de beni tebrik etseydi daha rahat olurdum zaten. 2 gün önce gittim sağlık ocağına kiloma baktıktan sonra neden kilo almamışsın sen yoksa güzel beslenmiyormusun annesiii dedi.. Doktorumda başta aynı tepkiyi veriyor ama bebişimin kilosuna boyuna vs bakınca herşey çok güzel diyor. En son gittiğimde sordum zaten benim kilo almamamın bebeğime zararı varmı diye o da bebeğinin gelişimi gayet güzel bir zararı olmaz dedi. İşte etraftakiler aa sen hiç kilo almıyorsun neden acaba diye diye bunalttılar beni.. Ben zaten kiloluyum daha fazla almamam daha hayırlıdır belki de.

yok içmedim arada vuruyor canım fena halde sabahta süt içtim her sabah yediklerimi yedim

maden suyunu deneyim haklısın iyi gelebilir

İnşAllah iyi gelir canım..

Ay kızlar korkuttunuz beni. Aslında inanmam böyle şeylere ama tedirgin oldum birden.. Ben ciğer pek sevmem ama eşim seviyor. Hamileyken birkaç kez pişirdim ama biryerime elledim mi hatırlamıyorum.. Ama ellememişimdir ya şünkü çok sevmediğimden hiçbiryere bulaştırmadan biranönce yıkayayım diye bakarım..

Kıyamam yaa.. Kadın konuştukça sen Nas ve Felak surelerini okusaydın bol bol.. Bazılarının gerçekten nazarı değiyor. Sıkma canını birdaha da aynı kadını alma.. Bende çok inanırım nazara. Bekarken bir komşumuz gelmişti ve müthiş nazarı değer. Ah şu ne kadar güzelmiş diyip durdu inanın kadın adımını dışarı atar atmaz güzel dediği şey tuzla buz oldu.. Rabbim cc her türlü şerden, kem gözden korusun inşAllah..

Canım duaların karşı gelmiş.. Rabbim cc onlarada acil şifalar versin.. Rabbim cc kazadan beladan korusun.. İnsanın kaderi en baştan yazılı ama dua o kadar tesirli ki.. Çok dua ederek başımıza gelecek belaları sıkıntıları defedebilirmişiz.

Doğum günün kutlu olsun canım.. Rabbim cc sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli uzun ömğrler nasip etsin inşAllah..

ee yuhh yanii. bu kadar kırdıgı şeyin üstüne kaç para verdin ona merak ediyom
ben üstüne para alır yollardım galiba

saol canım.. heralde öyle oldu. amin inşallah iyileşirler. ikisi daha iyiler taburcu olucaklarmış. ama bir kişi kötü ameliyat olucakmış.. allah beterinden korusun yarabbimm...

Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve hayırlı ömrün olsun inşallah.

ayyy inanmıyorum yaaa yuuhhh diyorum yanii 2 kırmadan sonra ben kadını yollardım iyi 3e 4 e izin vermişsin sen bana ilk gelen kadın gardrobımın frenlerini kırdı da bir daha çağırmadım. Şimdikinden çookk memnunum umarım bu bi zarar vermez evime. Bardak tabak birşey değil de laptopu kırması çok feciii parasını vermeseydin bari ya da kesseydin ne bileyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…