güle güle kullanlimangodann verdiğim siparişler geldi,mağazaya göre 50lira uyguna aldım ama yınede kıyafetim çok az, giyecek bişey bulmamak çok kotu
özellikle üst kıyafet...
dün bi mağaaya baktım elbıseler komedi
ya 50yaşta doğum yapılıyoda ben mi bılmıyorum benım yaşımdakıler nasıl gıysın bunları dedim oyle bakıyo kadın
koyu renkler dümdüz babanne elbiseleriEki Görüntüle 535177 Eki Görüntüle 535178 Eki Görüntüle 535179
günaydın hanımlar mutlu günler
bende de var o aslinda cok kilo da almadim. ama uyurken zar zor sagimdan soluma donuyorum.
biberon ne marka aldin
kirmizipatikcim msj sayim yetersizmis ozel msj icin yarin cvplarim msjini tatlim
1,5 ay mı aman allahım ne hayecanlı :)Şekerli Olmasa Ayıp mı Olur ? :44:
Benim Doğumuma Kaldı 1.5 Ay..
Bayatlamaz mı Yahu ? :44:
Nasıl Bir Yol İzlesem ki ? :26:
esracım bu konuyuda çoğu annelerden örnekler alarak araştırdım bayaa,kızlar bişey sorucam. ilk zamanlarda süt sağma makinesine ihtiyaç olur mu?
hiç bilgim yok. Hangi marka iyidir. Siz alıcaksanız hangisini düşünüyosunuz?
HMM. NERDEN ALDINKİ İNDİRİM YAPTILAR... YURT DIŞINDASIN SANIYORUM SENİ..
Netten siparis verdim canim...
Benimde sirtim agriyo bilgisayar başında çalışıyorum ondan sanırım. Kilodan değil bence.
valla eşim gece geç geldi diye uykum kaçtı sabah da sarhoş gıbı uyandım okula gittim. yeni geldim bi süt içip yatıcam.size bakmadan da yatamıyorum hani
aslında canım çok sıkkın eşim işten ayrılmaya karar vermiş.nasssı yanı dedımcok bunaldım artık üzerime cok gelıyorlar falan fılan.yahu her ay 2000 lıra kredı borcumuz var dıger gıderlerı saymıyorum bıle.benım maaş devede kulak neye yetcek... allahım adam cok bunalmasa hayatta bunu demez.deli gıbi işine bağlı adamı bu hale getıren patronunu allaha havale edıyorum.iş bul öle cık dedım bılmıyorum öğlen çat dıye gelebılırım dıyo.uffff!!! rabbim bi kapıyı kapar bi kapıyı acar bızı darda koymaz dıyıp sakinlesıyorum.oturdum fetih suresini okudum 1200 defa.dilim damagım kurudu valla allah kabul eder inşallah.ne zaman darda kalsam okurum acamayacagı kapı yok allahın izniyle.ben bi süre alışveriş yapmazsam ıyı olcak:18:
günaydıınnn
1,5 ay mı aman allahım ne hayecanlı :)
esracım bu konuyuda çoğu annelerden örnekler alarak araştırdım bayaa,
sütün gelse de gelmesede al canım çünkü sütün bol gelirse sağıp biriktiriceksin yoksa göğüste birikip tıkanma yaparsa vay haline durum oluşuyor,iltihap oluyor ve çok kötü sonuçlar oluyor..
elektrikli acıtmaz manuel acıtır diye bir durum yok eğer acıyorsa yapıcak bişey yok yara olmuştur bir kere bebekten sebep ona bağlanmamal ,manuel olanlar için sadece el yoruyor diye yorumlar var..
ben mauel aldım bir annenin tavsiyesi üzerine..Lansinoh aldığım marka..yapamazsam elektrikli alırım sanırım gereksiz masraf yapmak istemedim...
manueli kullanan anne önce bebeğine emzirip uyarıyormuş göğsünü diğer memeye geçince uyarılanı rahatça pompalıyormuş,birde sabahları ve banyodan sonra bol olacak malum o zamnlarda pompalayıp biriktiriyormuş..yoğun gelen zamanlarda yorulmaya kalmıyor tabi el..
böyle işte canım,yine de karar senin..
bu arada biberona karar veremedim cam olsa ağzını beğenmiyorum ağzı geniş olsa cam olmuyor çok karışık bir durum
ağzı geniş olsunki anne memesine benzesin memeyi bırakmaması için,ama cam olanda daha sağlıklı geliyor..hala karar vermiş değilim :S
aynı sıkıntı bendede var canım sırtım çok ağrıyo bilgisayar başında çalıştığımız için iki büklüm oturuyoruz ondan oluyo bencede akşamları eve zor atıyom kendimi
esra bir de sen çalışıcakmışsın sanırım ,eğer iş yerinde pompalıyacaksan elektrikli iyi olur canım senin için..medela marka öneriyorlar genelde elektriklide..
ben uzun bir süre çalışmayacağım dışarıda..home ofis çalışıcam kısmetse..
Görümcemde manuel varmış onu alıcam gerekirse elekrikli alırım sonradan. hem birikim yapmak için lazım hem de işe başlıcam ben lazım yani sonuç olarak... inşallah yara olmaz bakalım lansinohun meme ucu kremini aldım ben de indirimdeydi. doğuma 1 ay kala sürmeye başlayın diyorlar. bakalım...
biberon konusunda da chicco nun cam ve kauçuk uçlu olanını aldım. yine kullananların tavsiyeleri üzerine. Sen de araştır içine sineni alırsın.
b
valla eşim gece geç geldi diye uykum kaçtı sabah da sarhoş gıbı uyandım okula gittim. yeni geldim bi süt içip yatıcam.size bakmadan da yatamıyorum hani
aslında canım çok sıkkın eşim işten ayrılmaya karar vermiş.nasssı yanı dedımcok bunaldım artık üzerime cok gelıyorlar falan fılan.yahu her ay 2000 lıra kredı borcumuz var dıger gıderlerı saymıyorum bıle.benım maaş devede kulak neye yetcek... allahım adam cok bunalmasa hayatta bunu demez.deli gıbi işine bağlı adamı bu hale getıren patronunu allaha havale edıyorum.iş bul öle cık dedım bılmıyorum öğlen çat dıye gelebılırım dıyo.uffff!!! rabbim bi kapıyı kapar bi kapıyı acar bızı darda koymaz dıyıp sakinlesıyorum.oturdum fetih suresini okudum 1200 defa.dilim damagım kurudu valla allah kabul eder inşallah.ne zaman darda kalsam okurum acamayacagı kapı yok allahın izniyle.ben bi süre alışveriş yapmazsam ıyı olcak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?