2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar baksanıza cok şirin.
fiyatı bana uygun geldi.sepet ,yastık ,hastane cıkışı ,battaniye.mavi ve pembeside var butik bebede ama tükenmiş

Ayy cok güzel bence bu rengi harika...

Mavi yada pembe sevmiyorum bebekte...

Allah korusun yara olma durumunda kullanılıyormuş ya da işe başlayınca sağıp bıraktığımda gün içersinde ondan içmesi iiçin gerekiyormuş. Eki Görüntüle 535404

resim küçük mü belli oluyor mu?

görünüyor canm hepsini ezberleyecek kadar incelediğimden anlayabiliyorum :) evet bunuda tavsiye eden çok var,ayrıca kauçuk uç anne memesine en yakın diyorlar(ben görüntüsünü sevmesemde :) önemli olan işlevi tabi) ..alabilirim listemde ,buda var ..saol..

mrh annişler aslında doğumdan sonra çalışmasak evde otursak süper olacak ama bakıyorumda benim gibi ev kredisi ödediği için çalışmak zorunda kalan annişler var ama olsun bizde kendimizi bebişlerimiz için çalışıyoruz onlara daha ii bir gelecek için uğraşıyoruz diye motive etmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olur inşallah Rabbim büyüktür kimseyi sıkıntı koymaz bebişlerimiz rızkıyla gelir inşallah amin

amin canım inşallah.

kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda

slm canim sikma canini bende takarim öyle kücük ayrintilara bosver vardir herseyde bir hayir canim hayirlisi olsun artik hersey gönlünce olur insallahh canim benim..

bize en yakin cami 3 saatlik yolda tr ye gidince ezan sesini duyunca bir garip olmustum ozlemisim:)
kalabalik olmaniz ne guzel benim burda gorustugum sadece 3 tane turk arkadas var tekide aralikta gidiyor.
Ama yinede tum bunlara ragmen kendi evimde esimle cocugumla olmaktan memnunum. kizima hamileligimde bir cahillik edip esim
ydisindayken ben ist daydim cok zor oldu. buraya alismak icin cok zorlandim ne yalan soyleyeyim
anlayis farkli kultur farkli yemekler fapfarkli:))
ilk geldigimde cok ac kaldim hamile halimle. yogurt yapmasinida bilmiyordum
simdi manti acabilecek seviyeye geldim. kotu komsu adami ev sahibi yaparmis o hesap astim kendimi resmen. dilide basladim
ogrenmeye kizimin hocalariyla kelime kelime ingilizceyle anlasmaya calisirken simdi korece anlasabiliyoruz.
cok super ogrenemedim henuz ama derdimi anlatabiliyorumki markette bir yumurtayi soramiyordum
ingilizce sorsan onlar anlamiyordu ayy benim de cenem dustu valla hasassim bu konularda baya zorluk yasadigim icin
o yuzden buraya gelen turklere becerebildigim kadar yardimci olmaya calisiyorum.
ay cok uzuldum bende Allaha havale ediyorum potronunu yuh yani adamin bir yatmadigi kalmis orda ne istiyorki?
ins guzel normal saatleri olan iyi bir yerde is bulur ama bulmadan hakikaten cikmasin.
o borctan bizdede mevcut ve insanin elini kolunu baglliyor gercekten. ins bitiririzde rahata ereriz gerci cok var daha

canim ben manuel kullandigimda kizim 6-7 aylik civarindaydi , domuz gribine yakalandim o yuzden ilac kullandim dr emzirme dedi
bende kesilmesin diye sagip attim. yani normalde yaram yoktu alismistim zaten sorunsuz emziriyordum
ama o pompa benim canimi cok yakti. bende internette gordum elektrikli acitmiyor diye. kendim kullanmadim ama el pompasi acitiyor yada ben beceremedim tam kullanmayi ama sagabiliyordum acilar icindede olsa sutten kesilmesin diye
off cok zordu

slm canim sikma canini bende takarim öyle kücük ayrintilara bosver vardir herseyde bir hayir canim hayirlisi olsun artik hersey gönlünce olur insallahh canim benim..

Slm cnm sikmiyorum ya hevesim gectimi benim bir seyden daha aklim takili kalmaz oraya...

Aynen dedigin gibi her seyde bir hayir vardir...

Sagol canim benim seninde hersey gönlünce olsun...

herkeze hayirli günler diliyorum hersey gönlünüzce olur insallahhh..bol bol tekmeli günler hepimize..

kızlar baksanıza cok şirin.
fiyatı bana uygun geldi.sepet ,yastık ,hastane cıkışı ,battaniye.mavi ve pembeside var butik bebede ama tükenmiş

buna benzer bir sepet bende alicegim. disinida denizci konseptine uygun kece ile susler dosiyecegim
dogum sonrasida bez degistirme sepetine cevirecegim :)
cok guzelmis. :)

Seni cok iyi anliyorum dil bilmemek beni en cok yaralayan bunaltan seydi cünkü ben kendimi ifade edemedigim zaman icine kapanan bir insanim..

Konusmayi seviyorum kendimi ifade etmeyi kendi isimi kendim görmeyi bunu cok önemsiyorum... Hep esime muhtac olmak beni delirtiyodu ama o buna anlam veremiyodu anlamiyodu beni..

Geldikten 3 ay sonra kursa basladim bana öyle ii geldiki artik alisverisimi herseiymi kendim yapmaya ögrendiklerimi pekistirmeye basladim...

Simdi hastanede tek kaldim bak anlasabiliyorum anlayabiliyorum... Ama yinede bilmedigim zorlu terimler oluyo heleki gebelikte :) o yüzden esime ihtiyacim oluyo...

Ama gebeliktete dil gelisiyomus onu anladim cok ögrendim yine... Acil biseyler oldumu konusma cesaretini ögrendim tutuk kalmamam gerektigini ögrendim su 1 haftada...

Dedigin gibi esimle mutluyum burda olma sebebimde zaten o... Ama senin yemek sorunu cekmen daha bir zorluk ya üzüldüm ama buda senin ekndini yemek konusunda gelistirmene sebep olmus :)

Ben Almanyaya özenirdim bizden daha olanaklilar türkler orada cok daha fazla türklere ait sehir var ya orda :) kuyumculari magazalari vs.. vs.. oarasi iice türkiye oldu neredeyse...

Ama senden duyunca burasi oraya nazaran bir tik daha iyi.. Allah yardimcin olsun canim bu sartlarda bile mutluysak deger demektir hrseye :) Insanin külüründen vatanindan ayri kalmasi kolay degil..

Baskalari icin belki cok önemli degilidr bu ama ben cok cekiyorum özlem türkiyeye gidince simarik cocuklar gibi oluyorum :) benimde cenem düstü :)))

kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda

Canım benım su an yok cok sukur ama bi ara olmuştu sabah yedııgm poğaçadan ve caydan oldugunu

farketmıstım bırakıp düzgün bişiler yiyincee gcmsıtı yedıkelrınde yapıyor olabilir reflü de yapıyor olabilir

gaviskon içtin mi ?

evet canım ya sorma keşke bebişlerimizle olabilsek ama zor napalım...

ben de kendımı öle rahatlatıyorum

Aldıklarını güle güle kullan canım.. Rabbim cc evlatlarımızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu muhteşem duyguyu tattırsın inşAllah..

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Çok güzel kilosu. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Kana da dikkat et canım.. İnşAllah yükselir değerin..

Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım.. Boşver moralini bozma canım.. Bende kilo alamıyorum diye üzülüyorum. Aslında kilolu hamile kaldım çok almakta istemiyorum ama hamileliğimin başından beri 3 kilo adım hala öyle. Gerçi en son gittiğimde bebeğim 1 kilo olmuştu ama ne bileyim içime kurt düştü..

Aldıklarını güle güle kullan canım.. Dediğin gibi kıyafet bulmak çok zor.. Neye göre yapıyorlar bu elbiseleri bende anlamış değilim.

MaşAllah bebişine kilosu çok güzel.. Rabbim cc nazarlardan saklasın canım..

Sırt ağrısı ne alaka deme canım.. Bende de başladı sırt ağrısı. Ve bende toplamda 3 kilo aldım. Kiloyla alakası yok sanırım..

Kızlar kalan ipliklerle değerlendirmeler yapıyorum da bereye benzer bişiy yaptım :) Nasıl olmuşş..Bu arada o bebek de benim mankenimdir bitirdiklerimi onun üzerinde deniyorum

Eki Görüntüle 535310

Yine döktürmüşsün canım.. Ellerine sağlık çok cici olmuş..

Kıyamam ya insan sinir oluyor ama elden de birşey gelmiyor. Bizim babamızda bu aralar çok çalışıyor ama mecbur.. Masraflar arttı bu ara mesaileri ilaç gibi gelecek bize..
Tabi haber verse en azından sen daha rahat beklerdin.. Sıkma canını inş..

Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..

Rabbim cc bir mani, keder vermezse normal doğum istiyorum canım.. Korkmuyormusun dersen korkuyorum ama en sağlıklısı normal doğum olunca bende öyle olmasını istiyorum.. Ama bakalım ne nasip olacak.. Hakta hayırlısı inşAllah..

Çok güzell canım.. Çok beğendim.. Rabbim cc sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. Ohh hemen hemen herşey hazır.. Daha fazla ağırlaşmadan hazırlamak en iyisi aslında..

Amin.. Aminn... Amin... Can-ı gönülden amin.. Rabbim cc razı olsun canım.. Ne güzel dua etmişsin..

Çok güzel yaa.. Acısını düşünmedin mi ne kadar güzel geliyor insana.. :)

Canım.. Sıkma canını inşAllah.. Rabbim cc dualarını kabul etsin.. Dediğin gibi bir kapı kapanır başka bir kapı açılır inşAllah.. Rabbim cc sizin için en iyisini en hayırlısını nasip etsin inşAllah..

Rabbim cc tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun inşAllah.. Kolay değil ama yine herşey bebişleriniz için onlara daha iyi bir gelecek sunmak için..

ciger yiyen var mı?

Ben yedim.. Yemememiz mi gerekiyor yoksa. :S

Ebemiz mide yanması olursa soda iç demişti ama denemedim hiç.. Bi dene istersen canım.. İnşAllah iyi gelir.. Rabbim cc şifa versin inşAllah..

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız....

Keyifli, huzur verici bir gün olsun hepimiz için inş...Çalışanlar kolay gelsinnn sizlerede...

insanin hassas oldugu konu olunca konusacak cok sey oluyro :)) orda yerel dil mi var yoksa ingilizce mi?
burda ingilizce konusulsa belki daha kolay adapte olabilirdim. korece sondan eklemeli bir dil turkce gibi o yuzden oldukca zor
ek cok fazla. birde seviyeleri var tabi. dikkat etmen gerekiyor. Almanyaya bende ozeniyorum valla zaten ucakla 2 saat
ustelik biletler cok ucuz yani buraya gore . bizim bir gidis gelisimiz milyarlara patliyor bu yuzden sadece yilda 1 kere gidebiliyorum
birde cocuk2 yasini gecince nerdeyse yetiskin bilet ucreti kadar oduyorsun. 2. cocuk 2. yasini nerde doldurursa sanirim artik hep orda kalmam gerekicek :))) benim kizim oldugu icin tutuk kalma gibi bir durumum olmadi cunku mecbur kaldim. sende simdi kalmissin:)
dr a gidince genelede iletisimi ben kuruyorum ilac isimlerini bile ogrendim eczaci eksik ilac verince soruyorum adam bakip kaliyor suratima. :) ozur diliyor tabi sonra daldirmis oda. bilmeyen biri olsa eksik alip cikar iste. kizim sikca hasta oldugu icin 3-5 tane cocuk hekimi biliyorum. ve kendimce en iyisi buldum suanda:) Allahtan cok yardimsever insanlar. ogretmenleri doktoru cok iyiliklerini
gordum.

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyei herkesler iyidir inşAllah..
Ben bu ara şu kilo meselesine takıldım ya..
Aslında kilo almaya çok müsait bir vucüdüm var..
Eskiden su içsem yarar modundaydım.. Kilolu hamile kaldım 72 ile kaldım hamile ve şuan 75 im.
Yemeği de kısmadan yiyorum ama neden kilo almıyorum anlamadım..
Bebeğimin kiosunu öğrenince rahatlıyorum gerçi doktor başta kilomu ölçünce neden kilo almıyorsun diyo sonra bebeğe bakınca kilosu gayet iyi diyo..
Kafama takmalıyım sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…