2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)

Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...

Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))

Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...

Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...

Bunlarda akabilari :)) 0_3 ay icin :))

Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)

O ne yaa... Çok haklısın, ben bile kızdım... Allah Allah.

oğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor

bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:

hayırlı olsun fıstığım bebişin güzel günlerde uyusun inşallah tabii sen bi hevesle yormuşsun kendini lütfen dikkat et

Eki Görüntüle 537380

bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:
çok tatlı bi kaban güzel günlerde kullanın siz de karın ölçüsüyle hafta birebir uyumlu olmayabilir takma boşuna yanii senin ebenin kafası krışmış

maşallah çok güzel hepsi güzel günlerde kullanın inş

sağol canım, işte doğru düzgün beslenmiyorum:18: bebeğim iyi mi değil mi merak ediyorum. en son ultrasound 20. haftadaydı, eğer ebe gerekli görmezse doğuma kadar da bir daha yok. 2 hafta sonra karnım bir daha ölçülecek 2cm den fazla fark çıkarsa, ultrason.

karın ölçüsü çok güvenilir değil diye korkuyorum ben de, ya daha da küçükse, gelişmiyorsa diye

aslii güle güle kullan kıyafetleriniii

uzum bugusu oglun mışıl mışıl ,gazsız, sancısız uyusun içinde inş cok güzel aldıkların

reputable güle güle giysin oglun cok güzel.
karın ölcüsünden bebegin saglık durumu nasıl anlaşılıyor hiçç anlamadım.böle sacma bişi de duymadım
bu ingilizlerde bi tuhaf.bizim gibi 15 güne bir usg ye girmesenizde en azından ayda 1 alın hastanızı usg yee.
ay ben catlardım kesin ya.valla ii dayanıyonuz.

Son düzenleme:

bayıldım çok tatlı hepsi
nivea sponsorluğunda komidini de:)
bende bayramda çıkıyım da şu indirim çeklerini kullanıyım diyorum milupa dan gelmişti
benimki bayrama gelemeyecekmiş, keşke gelseydi annemler gelınce yerleştiridik ama neyse artık

cnm iyi günlerde kullansın giysin bebişin inşallah hepsini

Eki Görüntüle 537380

cnm güle güle giysin bebişin,takılma cnm bebeğinin gelişimi, iyiyse karnının küçük olması bişey ifade etmez iç karnın geniştir belki demedimi bunu o ebe olacak şahıs

yukardan aşağı ölçüyorlar karnı, elleriyle bebeğin pozisyonunu falan kontrol ediyorlar. ben de çatlarım diyordum ama el mahkum. yine de endişeleniyorum bazen, herkes burda oğlum 900 gr olmuş vs derken çok imreniyorum

Çok güzel çok beğendim.. Komidini nerden aldın?? Benim de ihtiyacım var bayıldım valla...

işte gelişiminin iyi olduğunu bilmek için bu ölçüden başka bir muayene yok ki

haklıısn valla kim olsa imrenir.usg resmi filan veriliyordur umarım

Hic sorma :) öyle olmus hakketten...

Olsun cnim sonradn yerlestirisin hayirlisi herseyin :)

hafta hafta normal göbek ölcüleri varmı sende.bizde geri kalmayalım ingilizlerden,ölcelim göbişleri

eşimle okuyoruz da, bilir ingilizler doğrusunu diyor.
vala biz bu usgye girip duruyoruz adamların bir bildikleri varki ölçüyorlar...gerçi santimetreyle de ölçmüyordurdur inç le heralde

eşimle okuyoruz da, bilir ingilizler doğrusunu diyor.
vala biz bu usgye girip duruyoruz adamların bir bildikleri varki ölçüyorlar...gerçi santimetreyle de ölçmüyordurdur inç le heralde

az önce nasıl ölcüldügüne dair link verildi.bildigin mezure ile ölçülüyormuş.
valla ben hiçç şikayetci degilim usg ye girmekten .onun heyecanııda bi başka güzell oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…