- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
Canım ben bu esimin yerli yersiz saçma esprilerinden bıktım yaa bı türlü büyüyemiyor garip garip şimdi saga sola haber vermiş Rus bakıcı istiyormuş ya allahım biz daha evimize temizliğe kadın bulamıyoruz bu garip ücra memlekette kaldığı Rus bakıcı önce espri sandim yok bütün dostlarımın dlinde geyik muhabbetininde bu kadarı fazla yaa başka esprimi yok cocuğuma ben bakarım onuda bunca yıldan sonra kavusmusken kimsenin eline veremem Rus bakıcı kültürlü olurmuş ben buna daha da kızdım yahu ben yüksek mühendisim tamam bunun cocuk bakmakta alakası yok ama pardon da egitim diye bahsettigi üniversite egitimi. Aaaaaa boşaycam bu adamı yaaa
hayırlı olsun fıstığım bebişin güzel günlerde uyusun inşallah tabii sen bi hevesle yormuşsun kendini lütfen dikkat etEki Görüntüle 537325
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Eki Görüntüle 537326
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Eki Görüntüle 537327
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Eki Görüntüle 537328
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Eki Görüntüle 537329
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Eki Görüntüle 537330
Bunlarda akabilari :)) 0_3 ay icin :))
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
çok tatlı bi kaban güzel günlerde kullanın siz de karın ölçüsüyle hafta birebir uyumlu olmayabilir takma boşuna yanii senin ebeninoğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor
Eki Görüntüle 537380
bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:
maşallah çok güzel hepsi güzel günlerde kullanın inşEki Görüntüle 537325
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Eki Görüntüle 537326
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Eki Görüntüle 537327
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Eki Görüntüle 537328
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Eki Görüntüle 537329
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Eki Görüntüle 537330
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
hayırlı olsun fıstığım bebişin güzel günlerde uyusun inşallah tabii sen bi hevesle yormuşsun kendini lütfen dikkat et
çok tatlı bi kaban güzel günlerde kullanın siz de karın ölçüsüyle hafta birebir uyumlu olmayabilir takma boşuna yanii senin ebeninkafası krışmış
Eki Görüntüle 537325
Eki Görüntüle 537326
Eki Görüntüle 537327
Eki Görüntüle 537328
Eki Görüntüle 537329
Eki Görüntüle 537330
cnm iyi günlerde kullansın giysin bebişin inşallah hepsiniEki Görüntüle 537325
Eki Görüntüle 537326
Eki Görüntüle 537327
Eki Görüntüle 537328
Eki Görüntüle 537329
Eki Görüntüle 537330
cnm güle güle giysin bebişin,takılma cnm bebeğinin gelişimi, iyiyse karnının küçük olması bişey ifade etmez iç karnın geniştir belki demedimi bunu o ebe olacak şahısoğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor
Eki Görüntüle 537380
bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:
aslii güle güle kullan kıyafetleriniii
uzum bugusu oglun mışıl mışıl ,gazsız, sancısız uyusun içinde inş cok güzel aldıkların
reputable güle güle giysin oglun cok güzel.
karın ölcüsünden bebegin saglık durumu nasıl anlaşılıyor hiçç anlamadım.böle sacma bişi de duymadım
bu ingilizlerde bi tuhaf.bizim gibi 15 güne bir usg ye girmesenizde en azından ayda 1 alın hastanızı usg yee.
ay ben catlardım kesin ya.valla ii dayanıyonuz.
Eki Görüntüle 537325
Eki Görüntüle 537326
Eki Görüntüle 537327
Eki Görüntüle 537328
Eki Görüntüle 537329
Eki Görüntüle 537330
cnm iyi günlerde kullansın giysin bebişin inşallah hepsini
cnm güle güle giysin bebişin,takılma cnm bebeğinin gelişimi, iyiyse karnının küçük olması bişey ifade etmez iç karnın geniştir belki demedimi bunu o ebe olacak şahıs
yukardan aşağı ölçüyorlar karnı, elleriyle bebeğin pozisyonunu falan kontrol ediyorlar. ben de çatlarım diyordum ama el mahkum. yine de endişeleniyorum bazen, herkes burda oğlum 900 gr olmuş vs derken çok imreniyorum
haklıısn valla kim olsa imrenir.usg resmi filan veriliyordur umarım
bayıldım çok tatlı hepsi
nivea sponsorluğunda komidini de:)
bende bayramda çıkıyım da şu indirim çeklerini kullanıyım diyorum milupa dan gelmişti
benimki bayrama gelemeyecekmiş, keşke gelseydi annemler gelınce yerleştiridik ama neyse artık
12. ve 20. haftada verdiler ama 20. haftadaki pek iyi değil başka istedik olmaz dedi
http://www.upstatenyhbmidwives.com/wp-content/uploads/2012/01/Midwife-measure.jpg
ölçüyü şu linkteki gibi yapıyorlar
Çok güzel çok beğendim.. Komidini nerden aldın?? Benim de ihtiyacım var bayıldım valla...
hafta hafta normal göbek ölcüleri varmı sende.bizde geri kalmayalım ingilizlerden,ölcelim göbişleri
Teskkürler canim.. :)
Ikea dan aldim canim yatagida komidinide...
eşimle okuyoruz da, bilir ingilizler doğrusunu diyor.
vala biz bu usgye girip duruyoruz adamların bir bildikleri varki ölçüyorlar...gerçi santimetreyle de ölçmüyordurdur inç le heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?