- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
İkea nın ürünlerine benzettim ama emin olamadım. Ben de oğlumun odasını ikea dan aldım. Komidini veya şifonyeri yok bizim takımın bakim bu komidin çok hoş olmuş :)))
Teskkürler canim.. :)
Ikea dan aldim canim yatagida komidinide...
Eki Görüntüle 537325
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Eki Görüntüle 537326
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Eki Görüntüle 537327
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Eki Görüntüle 537328
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Eki Görüntüle 537329
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Eki Görüntüle 537330
Bunlarda akabilari :)) 0_3 ay icin :))
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
Eki Görüntüle 537325
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Eki Görüntüle 537326
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Eki Görüntüle 537327
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Eki Görüntüle 537328
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Eki Görüntüle 537329
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Eki Görüntüle 537330
Bunlarda akabilari :)) 0_3 ay icin :))
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
Bilmem türkiyede ikea yi gezmistim ama buraki ürünlerin cogu orda yok...
Sen yinede bakarsin canim insAllah bulursun yoksada güzel bir komidin alirsin :)
Hay Allah nette sorun var sanırım yazdığım gitmedi diye yine yazdım. Şimdi hepsi görünüyor :))
Katoloktan baktım şimdi ama yok burda ondan :) başka bir model bakacağız mecburen.
az önce nasıl ölcüldügüne dair link verildi.bildigin mezure ile ölçülüyormuş.
valla ben hiçç şikayetci degilim usg ye girmekten .onun heyecanııda bi başka güzell oluyorrr
12. ve 20. haftada verdiler ama 20. haftadaki pek iyi değil başka istedik olmaz dedi
http://www.upstatenyhbmidwives.com/wp-content/uploads/2012/01/Midwife-measure.jpg
ölçüyü şu linkteki gibi yapıyorlar
cnm limon gibi asitli doktoru yasaklamıştı babama.bide şekerli şeyleri..oyüzden dedim ama sen yinede her gittiğinde danış doktoruna cnm
anam kız senin kaynanatörde ayrı bi arıza benimki gibi..valla eşim iyi olmasa benden yana olmasa 5 dakika dahi çekemem..anında alırdım anamın evinde soluğu..çıldırtacak bunlar bizi yaauuww
ayol senin kocada bi hoş..o rus bakıcıyı naparım ben varya bacaklarını ortadan ikiye caaaart diye ayırırım,,gelicek bakıcı anam yaşında olmalı valla
aryacım ben de tam onu diycektim.tontiriiiik kaynanatörünün derdi başka annem :
az kaldı cnm hepinizde duyucaksınız burdan ,o muhterem gün geldiğinde onu nasıl haşladığımı duyacaksınızdişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcam
anladım cnm ben 29 ekimde dr un muayenesine gideceğim o zaman sorarım
valla söyliycem doktorumu ölçsün benideBenimde dr da göbekten mezurayla ölcüm yapiyor canim..
merhabalar herkeslere :) şeker yüklemesini 29-30 haftalarda yaptıran var mı aranızda?
Kızıma İsim Bulun Teyzeleri..
Tanem yada Balım nasıl
kızım olsaydı çok istemiştim bunlardan birini ama oğluşum olcak, gerçi kocacım Balım'a olmaz çok laf atarlar filan diodu amayinede çok istiodum
bu kadar olur ,bi yakınım bebek doğana kadar ismi balım olucaktı ,bebiş doğduktan sonra iş hayatında bebeğin ismi kız olduğu için balım iş yerinde yada dışarıda kullanması zor olur diye tanem koydular :)Tanem yada Balım nasıl
kızım olsaydı çok istemiştim bunlardan birini ama oğluşum olcak, gerçi kocacım Balım'a olmaz çok laf atarlar filan diodu amayinede çok istiodum
bu kadar olur ,bi yakınım bebek doğana kadar ismi balım olucaktı ,bebiş doğduktan sonra iş hayatında bebeğin ismi kız olduğu için balım iş yerinde yada dışarıda kullanması zor olur diye tanem koydular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?