2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
İkea nın ürünlerine benzettim ama emin olamadım. Ben de oğlumun odasını ikea dan aldım. Komidini veya şifonyeri yok bizim takımın bakim bu komidin çok hoş olmuş :)))

Bilmem türkiyede ikea yi gezmistim ama buraki ürünlerin cogu orda yok...

Sen yinede bakarsin canim insAllah bulursun yoksada güzel bir komidin alirsin :)

netten baktım şimdi bizim doktorlarda göbiş ölcümü yapıyormuş aslında ama bize bölesi denk gelmedi :)
burdaki mantık kadının rahmini ölcmekmiş.rahim ölcüsü bebegin gelişimi hakkındada bilgi verirmiş
haftada 1 cm büyüme normalmiş.
rahmi ölcmeninde bi kac yolu varmış.nette ayrıntıları yazıyor merak edenler için

Hay Allah nette sorun var sanırım yazdığım gitmedi diye yine yazdım. Şimdi hepsi görünüyor :))

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin Gebedaşım..
İyi Günlerde Kullanın..

Son düzenleme:

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanın inşallah

az önce nasıl ölcüldügüne dair link verildi.bildigin mezure ile ölçülüyormuş.
valla ben hiçç şikayetci degilim usg ye girmekten .onun heyecanııda bi başka güzell oluyorrr

Benimde dr da göbekten mezurayla ölcüm yapiyor canim..

12. ve 20. haftada verdiler ama 20. haftadaki pek iyi değil başka istedik olmaz dedi

http://www.upstatenyhbmidwives.com/wp-content/uploads/2012/01/Midwife-measure.jpg

ölçüyü şu linkteki gibi yapıyorlar

vallaha şaşırdım:44: iyi bişey olmasa yapmazlar tabi ama neden usgye sokmuyorlar ben merak ederim bebeğimi en son 20.haftada gördüm diyosun bebeğimi 20.haftadada gördüm ama şuan 25.haftayı bitirdim ve 2 gün önce gördüm okadar çok büyümüşki tipi okadar oturmuş ki bariz bana benziyor mesela sağlıklı olsun gerisi önemlid eğil tabi.ilginç geldi.bi arkadasım var mesela almanya bremende oturuyor.türkiyeden gelin gitti oraya.doktorlardan hiç memnun değil..türkiyeye gelincede çıkıyor burdada bi doktoru var..Türkiye geriden geliyo dersin ama kıyafet olarakta doktor olarakta türk doktorlar daha iyi diyor..almanların hepsi paspalmış giyimde falan ama mesela ben almanları soğuk insanlar bilirdim.arkadasım tanımadığın insanla gözgöze gel hemen hallo derler selamsız geçmezler sıcak insanlar diyo

Son düzenleme:

Kızıma İsim Bulun Teyzeleri..

Son düzenleme:
merhabalar herkeslere :) şeker yüklemesini 29-30 haftalarda yaptıran var mı aranızda?

Benimki de haftaya yapilacak, 30. haftada olacagim. Yapilabilecek en erken tarihte yapilmasi eger bir sorun varsa hemen mudahale edebilmek, diyete hemen baslamak icin, yoksa 1-2 hafta gec yapilmasi normal bir gebelikte cok onemli olmasa gerek. Tabii benimkilerin rahatligi suradan geliyor: her muayenemde basit bir idrar testi yapip idrardaki glukoz ve proteine bakiyorlar, onlar her zaman normal cikti. Eger onlarda bir anormal sonuc cikmis olsaydi seker yuklemesini hemen yaparlardi. Sende de bu idrar testlerinden yapmis sorun gormemislerse ondan aciliyet vermemis olabilirler.

Tanem yada Balım nasıl
kızım olsaydı çok istemiştim bunlardan birini ama oğluşum olcak, gerçi kocacım Balım'a olmaz çok laf atarlar filan diodu ama yinede çok istiodum

Tanem Çok Güzelmiş...
Bende Oğlum Olsaydı Ege Koyacaktım..

Aklımda Şimdilik Öykü Var.. :44:

Tanem yada Balım nasıl
kızım olsaydı çok istemiştim bunlardan birini ama oğluşum olcak, gerçi kocacım Balım'a olmaz çok laf atarlar filan diodu ama yinede çok istiodum
bu kadar olur ,bi yakınım bebek doğana kadar ismi balım olucaktı ,bebiş doğduktan sonra iş hayatında bebeğin ismi kız olduğu için balım iş yerinde yada dışarıda kullanması zor olur diye tanem koydular :)

Son düzenleme:

aa ciddimisin :) Ruh ikizim filanmış heralde arkadaşın şaşırdım walla, benim yapamadığımı yapmışlar canı gönülden tebrik ediyorum onları Kızım olsaydı bende Balım çok istesemde koyamicaktım Tanem olucaktı kesin :)

Ölüçüme mölçümden bahsedilmiş ama ;benimki şuana kadar ne göbeğimi ne de başka yerimi ölçtü :))))
bayramdan sonra gideceğim dr bi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…