2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Tanem Çok Güzelmiş...
Bende Oğlum Olsaydı Ege Koyacaktım..

Aklımda Şimdilik Öykü Var.. :44:

Öykü'de çok güzel cnm ,Tanem'de düşünebilirsin o zaman
Bİzde isim bulamadık hala kafam çok karışık o konuda içime sinen iştee buu diceğim hiçbir isim yok hala ortada
Kuzey Aras dedik bi ara ama bilmiyom emin diilim hala:44:

Benim Aslında Aklıma Takılan..
Öykü Çok Güzel Ama Kuran'da Yok ve Anlam Olarakta Dine Uygun Değil..
Kafam Öyle Karışık ki Anlatamam..

Kulağına Atıyorum ( Elif ) Öykü Okutacağım, Sonrasında Kimlikte Dahil Sadece Öykü Olacak..

arkadaşlar ölçmedeki amaç daha az maaş vermek ebelere, drlara teknisyenlere vermektense, siz boşyere niye heveslendiiniz

beni gebeliğin başından beri dr görmedi mesela, sadece ebelerle muhatabım sadece riskli gebeliklerde ve ebenin gerekli gördüğü yerlerde drla görüşebiliyorsun.

şaşırdım cnm ,hangi hastaneki bu ?istanbulda mı

hımm evet dediğin gibi yapabilirsin Elif yada uygun gördüğün başka bir isimle beraber iki isimde koyabilirsin ikinci ismi o olur kimlikte de yazar olabilir yani,

Siz Nerede Yaşıyorsunuz ?
Burası Neresi ? :44:

hımm evet dediğin gibi yapabilirsin Elif yada uygun gördüğün başka bir isimle beraber iki isimde koyabilirsin ikinci ismi o olur kimlikte de yazar olabilir yani,

Sadece Kulağına Çift Okunacak..
Ama Kimlikte ve Normalde Öykü Olacak..
Çift İsimde Hiç Sevmem..

canlarım napıyonuz ya

bu topikte biri bahsetmişti çatı kemiği ağrısından ne alamde acaba o hala ağrı varmıki hatrlamyrum nckini. hatta resimde koymuştu .... bende de var o çatı kemiği ağrısı ya uff 3 gündür çok ağryo ağryo derken hareket ederken otrup kalakarken ö<elliklz doktroada nasıl anlatıcam bilmiyoum alltan bakarmıki anlatrsam ay erken doğum demek falan diildir demi yaaa .....

valla söyliycem doktorumu ölçsün benide
yaptırmassam uyuyamam,iyi bişey demekki yapıolar,benim doktor neden yapmıyoki,ve ben ilk defa duydum yauww,hiç bi doğuran yada hamile arkadasım bahsetmedi bundan

Bende duymamistim kimseden :) söyle bakalim nedicek :)

çooookk saçma ya ben çok yemek yiyince karnım daha şişik oluyo mesela
ya da bebeğim bazen top gibi yuvarlanıyo sanırım göbeğimin bir yeri şişiyo
yani karın ölçüsü sürekli değişiyo gün içinde

bir de mesela benim bebeğimin kilosu haftası haftasına uyumlu, ama karnım diğer hamişlere göre daha küçük
herkes iç karnımın geniş oldugunu söylüyor, böyle bişey de var

bence bilimden uzak bir uygulama, bir cm için de boşu boşuna takma kafana ayol mezroyu azcık kaydırsa bile bir cm küçük ya da büyük çıkabilir

ya mezura ile ölçümmü olur bu zamanda :)))ben anlamadım vallahi :)bu iş nasıl oluyor ,ölçüm deyince ,göbek ölçümü bende bunun makinasında ölçülüyor sanmıştım,valla şimdi hiçte merak etmiyorum ,mezura ile ölçümmü kalmış,sizin dr ya çok ilerlemiş,beni mkinada bile ölçmediler yada ben çok meraksız bi gebeyim :)))
neyse i gecelr öpüldünüz
not:* beşiğim 1 hafta oldu gelmedi ,adamlar bi beşik kurucaklar ,kafamda ben kura kura telef oldum

*,kaynanatörlerden bahsekdilmiş ,gebeliğin ilk haftaında kayınvalidemle küçük çapta bi kriz yaşamıştım ,bana göre
beni azarlamıştı (eşime göre ,hamileyim :)büyüttüm )neticede ağzımın payını aldım ,şimdi mesafeliyim ,bazen bana bi şey dediğinde ona gözümü kaydırıyorum ,çok çirkin ve tuhaf görünüyorum ama bi şey diyemiyor ,laf sokma deseniz laf sokmuyorum ,ters cevap vermek deseniz oda yok ,gayet karrşındakini sinir eden bi şey :)
ben 27 haftadır yapıyorum :)))nazar değmesin ,siz,de deneyin (ben seni tınlamıyorum ,sen beni kırdın ama,ben seni takmıyorum manasında )
gözleri hafif bayıltıp yukarı doğru kaldırıyorsuuz ,ıykkkkkkkkkkk(çok itici )Ç)

şimdi ben bunu neden yazdım ,kv bahsedilmiş bugun ,bugun full time ben bizimki ile birlikteydim hemde düğünde ,hemde gözümün içine bakıyordu ,üstelik onunla kalkıp karşılıklı boyun kırıp,bel kıvırıcam (ben sadece gözlerimi baydım )tüm düğün boyunca 5 kez kalk oynayalım dedi ,bu koca göbekle nasıl gerdan kırıcaksam ,bende tnlamadım ama ,golu kavgalı görümcesi attı ,hadi cnm karşılıklı oynayalım dedi ,''bende oynadım ,sanki ,içimde birikmiş ,kırılganlığım ,görümcesi ile oynayınca aktı gitti ,öyle ferahladım ki ,umarım ona kırgınlığımı ona cvp vererek değilde bu şekilde anlamıştır..
sonra kavgalı olan diğer eltisi geldi yanımıza,sonra diğer görümcesi ve diğer kavgalı eltisi ( yazıncaya kadar farketmmeiştim ama ,benimide neymiş anacım :)

gebelik beni tuhaflaştırdı galiba

Siz Nerede Yaşıyorsunuz ?
Burası Neresi ? :44:

ingiltere

burada hala bir çok şeyde 20 yıl öncesinin sistemi geçerli.

papatya sen ne fenaymışsın kııızzz :))
aayy yok benim kayınvalidem dünyanın en kötüsü de olsa yapamam heralde o kadarını
benim görümcelerim bze neler yapıyor onlara bile kötü davranamıyorum safmıyım neyim

b,i şey yapmadım zaten ,bi göz bayıyorum ,napımm 7 aydır kuruttup kendimi ,içime at at at :)neyse düğün olduda ,ohhh :)
valla cvp veremem laf sokamam ,ne bileyim ,kendisi ayıp etti zamanında ama ,yinede cevap verip tersliyemiyorum ,ama içimi allah biliyor :)
bence o bu akşam bana dua edicek ,bu gelini allah başımdan eksik etmesin diye:)düğününe gittiğimiz hatunun (biz erkek tarafı) imam nikahı yapıldı,tam 30 dk.gelin mehir için pazarlık etti ,hepimiz şokta ,en sonunda benim kayınpeder gelin hn orta yolu buluver deyiverdi:),))
kayınvalidemn benim için ne dua ediyordur ,bu gece bana nurlar yağar :)))))
şekerim ,kimse için kendini yıpratmaya fedakarlığa değmez,kimse için ,laf yiyipte hiç bi şey yokmuş gibi davranmak benim doğama tersss!!bende o sabır yok :)

Kızıma İsim Bulun Teyzeleri..

Tanem Çok Güzelmiş...
Bende Oğlum Olsaydı Ege Koyacaktım..

Aklımda Şimdilik Öykü Var.. :44:
cnm öykü'de güzelmiş ama fikir olsun diye isim yazalım madem annesi sana kızım olsaydı isim belliydi Duru Tanem olucaktı.ama duru diye sesleniriz diye söylüyorduk eşimle birbirimize.daha sonra beğendiğim isimler.. Ela,Eylül,Alya,Esila,Ada,Asya

kız varya sesle güldüm Allah seni napmasın valla benimkine ister amuda kalkıp biyerlerimi oynatayım anlasada anlamaz dahada inadına yapar,kadını 3 senedir kalıba sokamadık..uyuzluğuna yapıyo sanki eşimin yapma dediklerini :)

Son düzenleme:
sabah namazından beri uyuyamıyorum kızımı görcem bugün nasipse
çok özledim minnoşumu

rüyamda bir kadın yanımda doğuruyodu ama bebeğin önce ayakları geliyordu hmmm fazla doğum hikayesi okumuş olabilirm

ayy yok tatlım bana da öyle laf falan sokmazlar, cesaret edemezler yani
onlar alttan alta yapıyorlar yapacaklarını
eşime çok laf sokuyolar, o da saftirik işte anlamıyo pek
bizim ilişkiler biraz farklı, ortada problemler var ama somut değil
aslında somut ama belirgin değil adı yok ayy ne bileyim öyle işte iyiyiz biz kocamla böyle
ahh görümce görümce
görmeyeyim seni ömrümce misali

Kizlar bu ölcüm yöntemini bende kimseden duymadim türkiyede sanirim yurtdisinda olan bir yöntem...

Hic kimse duyup karsilasmadigina göre öyle demek ki...

Her gittigimde ölcüyor dr muhakkak bir bildikleri vardir...

Bunlar normalde de bazen bizim gülüp gectigimiz koca kari yöntemlerini uyguluyorlar cünkü :)

Ayy dr gidicem bu arada 1 hafta oldu eve geleli bakalim bebis ve ben ne alemdeyiz...

Nediyecek acaba meraktayim...

günaydınlar herkese uykusuz bir geceden sonra yine ayaktayım birkaç gündür çok yorulduğumu hissediyorum bu evin işi hiç bitmiyor bir de alışveriş eklenince neyseki pek eksiğimiz kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…