- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
bayram öncesi herkeseeeeeeeeee selamlarrrrrrrrrrrrr
kızlar
bayramınızı şimdiden kutluyorum
çünkü yarın belki çok yoğun olurum yazamam
çok iyi bayramlar geçirmeniz dileğimle
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 537713
çooookk saçma ya ben çok yemek yiyince karnım daha şişik oluyo mesela
ya da bebeğim bazen top gibi yuvarlanıyo sanırım göbeğimin bir yeri şişiyo
yani karın ölçüsü sürekli değişiyo gün içinde
bir de mesela benim bebeğimin kilosu haftası haftasına uyumlu, ama karnım diğer hamişlere göre daha küçük
herkes iç karnımın geniş oldugunu söylüyor, böyle bişey de var
bence bilimden uzak bir uygulama, bir cm için de boşu boşuna takma kafana ayol mezroyu azcık kaydırsa bile bir cm küçük ya da büyük çıkabilir
aslii güle güle kullan kıyafetleriniii
uzum bugusu oglun mışıl mışıl ,gazsız, sancısız uyusun içinde inş cok güzel aldıkların
reputable güle güle giysin oglun cok güzel.
karın ölcüsünden bebegin saglık durumu nasıl anlaşılıyor hiçç anlamadım.böle sacma bişi de duymadım
bu ingilizlerde bi tuhaf.bizim gibi 15 güne bir usg ye girmesenizde en azından ayda 1 alın hastanızı usg yee.
ay ben catlardım kesin ya.valla ii dayanıyonuz.
Vallahi Ayşe'cim çok çok enteresan bir gün böyle sorunlarım olacağını biri bana söylese gulerdim ama bu nedir ya böyle abuk gubik saçma sapan akılcılıktan çok uzak bir kocam var benim
az kaldı cnm hepinizde duyucaksınız burdan ,o muhterem gün geldiğinde onu nasıl haşladığımı duyacaksınızdişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcam
Eki Görüntüle 537325
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Eki Görüntüle 537326
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Eki Görüntüle 537327
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Eki Görüntüle 537328
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Eki Görüntüle 537329
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Eki Görüntüle 537330
Bunlarda akabilari :)) 0_3 ay icin :))
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
Günaydın arkadaşlar, güzel haftalar
Cuma kontrolum vardı, oğluşumun gelişimi çok iyi, yalnız bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı, hatta protein kaybı çıktı, hergün tansiyonumu günde 3 defa kontrol ettirecem preaklamsi olabilirmiş. Bu arada bi çanta ilacım olduhangisini içeceğimi şaşrdım, bebe aspirini, kan ilacı, vitamin elevit, magnezyum ilacı, kalsiyum ilacı, idrar yolları için antibiyotik, antiseptik. Doktorum bu ilaçları verdi ama ben hepsini kullanmıyorum, sadece benim için önemli olduklarını düşündüklerimi kullanıyorum. Bi bebek dünyaya geliyor ama anneden de neler alıyor. Yeterki sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz biz herşeye katlanırız. Kızlar sizler hangi ilaçları içiyorunuz??
günaydın kızlar mutlu haftalar
günaydın canım maşallah bebısınee :) aman aman dikkat et he atrlama tansıyon meseelsını
idrarda da proteın varsa durum bir tık ciddi demek oluyo dikkat et yedıkelrıen ıctıkelrıne tansıyonuna
ben de clexane iğne , bebe aspirini , elevit ve demir hapı kullanıyorum canım :)
çok şükür kalsiyum magnezyum konsuunda bi sıkıntım yok en çok korktuğum şeydi ya o kalsiyum magnezyum
ilaçlarını hiiiç sevmıyorum çok şükür gerek olmadı :)
doktorunun verıdkelrınden kan ilacı , bebe aspirini ve idrar yolu ıcın verdiği en önemlileri bence
günaydın canım
Nasıl bacaklı hale geliyor anlamadım ama hoşmuş... Hayırlı günlerde giysin inşallah...oğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor
Eki Görüntüle 537380
bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:
Titiz bayanın hali başka... Maşallah, ben evde olduğum halde bi ortalığı topladım o kadar, başlamak zor geliyor... Eğilip kalkmak ta zorlaşmaya başladı... Sabah 6:30 da kalkıp kahvaltı hazırla oğluşu ve kocişi gönder.. Kahvaltıyı topla, yatakları düzelt.. Sanki dünyanın işi gibi geliyor bana... Çalışırken nasıl yetişiyormuşum acaba... İnşallah siz de doğum iznine ayrılın rahatlayın artık...Günaydın kızlar
ay Allah tan haftasonu ara ara girip topiği kontrol etmısım yoksa bitecek gibi değilmiş :)
kocişim dün bazı hamurişleri aşerdiği içün onalrı pişridim ayakta durmaktan belım kopptu
bi de pişmeıdmı ne zmana pişicek hadı yıyelım çcouk gibi dıkıldı basımda :) e mayalı şey bu bekleemdne olmaz dıyorum
ayy ayy :) bi de sırtımdan usutmusum yel almısım sanırım nasıl fenaydım heryeırm agrıodu nanelımonumu agrı kesıcımı alıp erkenden yattım
terlemısım gece bi güzel ohhh kendıme geldım bu sabah zımba gibiydim 7 de kalktım ayaga :) evi sildim mutfagı topladım
banyoyu yıkadım giyindım iş yerıne kadar yurudum bi de :)
begemın gelısıms eysınde gözleırnı açmsıtır fln yazıo ama benımkı gözlerı acalı bayaa olduyavrusuma maşallah
doktorum bu akşam için cagırmsıtı gidelim bakalım ne diceek :)
Ayşeciğim seninde dedğin gibi kan ilacı, bebe aspirini ve idrar yolu için olan antiseptiği kullanıyorum, hepsini kullansam evin yolunu bulamam heraldeCanım akşama inşallah güzel haberlerle dönersin...
Titiz bayanın hali başka... Maşallah, ben evde olduğum halde bi ortalığı topladım o kadar, başlamak zor geliyor... Eğilip kalkmak ta zorlaşmaya başladı... Sabah 6:30 da kalkıp kahvaltı hazırla oğluşu ve kocişi gönder.. Kahvaltıyı topla, yatakları düzelt.. Sanki dünyanın işi gibi geliyor bana... Çalışırken nasıl yetişiyormuşum acaba... İnşallah siz de doğum iznine ayrılın rahatlayın artık...
Herkese günaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim bütün enerjim çekilmiş gibi
İki basamaklı rakamlara düştük bugün
Allah'ım YaRabbim kavuştur sağlıkla, huzurla, mutlulukla yavrularımıza...
yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm
malum benim hediyeleşme topiğinde yeller esiyor :)))))))))))))
o yüzden burdan duyurayım..
çekilişi yaptımmm liste önümde hehehehehh
kim kime cıktı hepsi bendee..
valla cekilişi yaparken baya bi heyecanlandım haa
hayırlı uğurlu olsun herkeseeeeeeeee
özelden atıcam sırayla.. şu 10 dk olayı olmasaydı keşke bekliycem 10 dk dolsun diye akşamı bulur heralde :26:
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?