2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bayram öncesi herkeseeeeeeeeee selamlarrrrrrrrrrrrr
kızlar
bayramınızı şimdiden kutluyorum
çünkü yarın belki çok yoğun olurum yazamam
çok iyi bayramlar geçirmeniz dileğimle
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 537713

slm anneler ve kuzucukları nasılsınız? inş hepimiz için iyi bir hafta olur.
hafta sonu giremedim geçmişşi de pek okuyamadım.
hafta sonu bol bol gezdim. e bebek mothercare joker :S
mothercarede indirim vardı yenidoğanlar için de. bayram dönüşü inş biz de başlıycaz alışverişe. oğluşuma bişeyler bakmak bile heycanlandırdı beni.
kendime de bayramlık bişeyler aldım :)) e bebekte de çantalar vardı 160 tl civarı.
kısmetse yarın mesai çıkışı yola cıkıcaz memlekete dogru.
sizler nasılsınız ne var ne yok ??

kızlar bi de ist modoko ya gittik beşik, yatak falan baktık da

tekstili ve yatagı dahil 950 tl diolar, tekstili almazsak 100 lira indirim yapıolar.
beşikler 3-4 yaşına kadar yatabileceği cinsten sallamalı kademeli falan .. park yataklara da baktık ama karar veremedik bi türlü :S

günaydın kızlar...raporum bugün sona erdi işe başladım tekrar 10 gün aradan sonra çalışmak pek i iii deil

canım o dediğin öle olmuyo bılmıyorum doktorun hıc rahımını eliyle muayene ettımı ama doktorlar

elleriyle dokunarak rahmın baslangıc bitiş noktasını tesbit ediytorlar yanı bılımden uzak bi uygulama değil aksine

uygun :) ayrıca sırt ustu dumduz yatırarak yapıyolar ölçümü yanı ıc karnın buyuk de olsa kucukte olsa

sırt ustu yatınca tam olrk ortaya cıkıo benım dr um daha gecen gun eliyle karnımı muayen edip rahmımın baslangıc bitis

noktasını gösterdi buraya kadar buyumus bak sınrıı burası bebek surlarda gezıyor diye anlatıyor hep :)

he ama nedir usg daha net daha kesın soncular verdiği için tabıı kı usg ölçümleri baz alınıyo ve tercıh edılıo

ve doktorların coğu artık bu yontemı kullanmıyorlar benım anneannem rahımdeki bebeği eliyle ceviriomus oo eskıelrde neler var :)

ayrıca usg de de doktor ölçüm noktasının baslangıcını bir milim ileri verya gerı koysa bebegın haftası

boyu kilosu farklı cıkar :)

eskıden usg yokken ölçüm o şekılde yapılıomus işte canım hatta bazı sağlık ocakalrında ebele hala öyle ölçüyolar ıstanbulda da

hala var yani ve evet 1 cm kucuk göbek 1 hafta gerı demek o da bi yöntem ıstee :) ama kendı kendımıze yanlıs ölcebılır yanı

rahım sınrıalrıyla ölçüm yapılıo dokunarak sınrıları anlayamazsak yanlış ölçeriz :)

Vallahi Ayşe'cim çok çok enteresan bir gün böyle sorunlarım olacağını biri bana söylese gulerdim ama bu nedir ya böyle abuk gubik saçma sapan akılcılıktan çok uzak bir kocam var benim

bişey dıyemıyorum canım şaşırdım şahsen :) benım eşim dese getırde bi güzel döveyım derdım heralde

az kaldı cnm hepinizde duyucaksınız burdan ,o muhterem gün geldiğinde onu nasıl haşladığımı duyacaksınız dişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcam

canım Allah yardımcın oslun...

çok güzel canım aldıkalrın güle güle kullanın ınsalahh :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, güzel haftalar
Cuma kontrolum vardı, oğluşumun gelişimi çok iyi, yalnız bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı, hatta protein kaybı çıktı, hergün tansiyonumu günde 3 defa kontrol ettirecem preaklamsi olabilirmiş. Bu arada bi çanta ilacım oldu hangisini içeceğimi şaşrdım, bebe aspirini, kan ilacı, vitamin elevit, magnezyum ilacı, kalsiyum ilacı, idrar yolları için antibiyotik, antiseptik. Doktorum bu ilaçları verdi ama ben hepsini kullanmıyorum, sadece benim için önemli olduklarını düşündüklerimi kullanıyorum. Bi bebek dünyaya geliyor ama anneden de neler alıyor. Yeterki sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz biz herşeye katlanırız. Kızlar sizler hangi ilaçları içiyorunuz??

Günaydın kızlar

ay Allah tan haftasonu ara ara girip topiği kontrol etmısım yoksa bitecek gibi değilmiş :)

kocişim dün bazı hamurişleri aşerdiği içün onalrı pişridim ayakta durmaktan belım kopptu

bi de pişmeıdmı ne zmana pişicek hadı yıyelım çcouk gibi dıkıldı basımda :) e mayalı şey bu bekleemdne olmaz dıyorum

ayy ayy :) bi de sırtımdan usutmusum yel almısım sanırım nasıl fenaydım heryeırm agrıodu nanelımonumu agrı kesıcımı alıp erkenden yattım

terlemısım gece bi güzel ohhh kendıme geldım bu sabah zımba gibiydim 7 de kalktım ayaga :) evi sildim mutfagı topladım

banyoyu yıkadım giyindım iş yerıne kadar yurudum bi de :)

begemın gelısıms eysınde gözleırnı açmsıtır fln yazıo ama benımkı gözlerı acalı bayaa oldu yavrusuma maşallah

doktorum bu akşam için cagırmsıtı gidelim bakalım ne diceek :)

Son düzenleme:
yaaaa kızlar haftasonu oğluma bir şeyler alim dedim.ama çok tecrübesizim ben ya:)neyden kaç tane alayım bilemedim ki yenidoğan tulummu alıyosunuz,yoksa alt üst takımmı daha iyi olur.bir de yenidoğan toplamda kaç tane olsun.buarada çanta almıştım ya ben.geldi.çoook güzel kızlar çok beğendim.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.myceyin emzirme önlüğünün kumaşı güzel ama takması zor geldi cırtcırtlı olsaydı daha iyiydi.emzirme yastığınıda arkadaşım önerdi aldım ama pişman oldum bile sanki.ama çanta çok iyi

Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası Bej 23124 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar her ayrıntı düşünülmüş.büyük.günlükte kullanabileceğiniz bir çanta.buarada ben siyah nakışlı modelde aldım.

Son düzenleme:

günaydın canım maşallah bebısınee :) aman aman dikkat et he atrlama tansıyon meseelsını

idrarda da proteın varsa durum bir tık ciddi demek oluyo dikkat et yedıkelrıen ıctıkelrıne tansıyonuna

ben de clexane iğne , bebe aspirini , elevit ve demir hapı kullanıyorum canım :)

çok şükür kalsiyum magnezyum konsuunda bi sıkıntım yok en çok korktuğum şeydi ya o kalsiyum magnezyum

ilaçlarını hiiiç sevmıyorum çok şükür gerek olmadı :)

doktorunun verıdkelrınden kan ilacı , bebe aspirini ve idrar yolu ıcın verdiği en önemlileri bence

günaydın kızlar mutlu haftalar

günaydın canım

Günaydın güzel anneler nasılsınız biz kızımla yeni uyandık uyanır uyanmaz foruma geldik umarım herkes iidir biz dün sînemaya gittik çanskkale 1915 e ay çok duygusaldı ( zşimdi kızımla bı kahvaltı yapiim teyzeleri hepînizi öptük

Ayşeciğim seninde dedğin gibi kan ilacı, bebe aspirini ve idrar yolu için olan antiseptiği kullanıyorum, hepsini kullansam evin yolunu bulamam heralde Canım akşama inşallah güzel haberlerle dönersin...

oğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor

Eki Görüntüle 537380

bu arada ebe karımı ölçtü 1 cm eksik çıktı yani 1 hafta, kafama taktım biraz :26:
Nasıl bacaklı hale geliyor anlamadım ama hoşmuş... Hayırlı günlerde giysin inşallah...
Bizi de ölçen olmadı ama bebeği suyunu selini ölçüyorlar o yeterlidir herhalde..

Titiz bayanın hali başka... Maşallah, ben evde olduğum halde bi ortalığı topladım o kadar, başlamak zor geliyor... Eğilip kalkmak ta zorlaşmaya başladı... Sabah 6:30 da kalkıp kahvaltı hazırla oğluşu ve kocişi gönder.. Kahvaltıyı topla, yatakları düzelt.. Sanki dünyanın işi gibi geliyor bana... Çalışırken nasıl yetişiyormuşum acaba... İnşallah siz de doğum iznine ayrılın rahatlayın artık...

ÜZÜM BUĞUSU aldıkların çok güzel.. Hem mobilyalar, hem nevresim takımı çok hoş...

Ayşeciğim seninde dedğin gibi kan ilacı, bebe aspirini ve idrar yolu için olan antiseptiği kullanıyorum, hepsini kullansam evin yolunu bulamam heralde Canım akşama inşallah güzel haberlerle dönersin...

eheuehu evet cnaım ya insna çok ılac ıcınce bi garip hıssedıyo :) ınsallah daha gecen pazartesı dr da idik

ama bugun ıcınde cagırdı gidelim bakalım :) iş çıkışı önce dr a sonra annemlere :)

canım napaım içim rahat etmıo ya pis huyum işte cumartesı sırf bus ebepten tartıstık gene eşimle

bi bırak bi rahat et bı dur ya diyo duramıyorum kendımı de yoruyorum eşimide iş yapmaya zoruyorum

o da sağolsun dagınık baya hem onun peşini toplıym derken bitiyorum tabiii az kaldı doğum ıznıne ama

inşallah 36-37 haftaya kadar calısmak ıstıyorum ınsallah rahat olurumda calısırım :)

Herkese günaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim bütün enerjim çekilmiş gibi
İki basamaklı rakamlara düştük bugün
Allah'ım YaRabbim kavuştur sağlıkla, huzurla, mutlulukla yavrularımıza...

yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm

Daha gelmemişken dünyaya korktum,
Ben ne yaparım ?
Oralarda demiştim,
Korkma !
Dedi bir melek,
Senin yanına dünyada da bir melek gelecek,
Sevindim,
Ben onu nasıl bulacağım ?
Diye sordum.
Merak etme !
Dedi melek o seni bulacak,
Onu çok seveceksin,
Yanından ayrılmayacak dünyadaki melek.
Ona anne diyeceksin !

Allah’ım, annem yalnız ve kimsesiz bırakmadı beni,
Yanımda oldu koruyucu bir melek gibi,
Anlattı bana ahireti ve seni,
Sende onu dünyada ve ahirette mutlu et Allah’ım,
Çünkü bana kıyamayan anne sevgisinden,
Çok daha büyüktür senin şefkatin,

Amin…

malum benim hediyeleşme topiğinde yeller esiyor :)))))))))))))
o yüzden burdan duyurayım..
çekilişi yaptımmm liste önümde hehehehehh
kim kime cıktı hepsi bendee..
valla cekilişi yaparken baya bi heyecanlandım haa
hayırlı uğurlu olsun herkeseeeeeeeee

özelden atıcam sırayla.. şu 10 dk olayı olmasaydı keşke bekliycem 10 dk dolsun diye akşamı bulur heralde :26:
öpüyorum hepinizi

günaydın canım hamdolsun :)

aa neyın varkı uykunu mu alamadın ?

yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm

çekirdek ın işleri yoğundu canım ondan sanırrım giremedı yeşimde gelri bırazdan :)

ben de taam hediyeleşme topiğini açmsıtım kı mesajını gordumm :)

ay cok heyecanlandımmmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…