2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın güzellikler(herkese tek tek söylemiş olayım:) )
güzel haftalar, hayırlı bereketli günler gelecekler olsun herkese...

ya dün akşam, aylar önce aldığım bir unsuz kek tarifini yapayım dedim
ama tatlandırıcı değil normal şeker kullandım,
önce bayaa bi kabardı sonra altı pişmiyor diye bakayım dedim çöktü içine,
üstü lastik gibi oldu içi pişmedi falan
rezil oldum benim "ne zaman yiycez" diyip duran kocişe..
zaten dün bana tembel imasında bulunmuştu,
üstüne kekim de olmayınca iyice dalga geçti
ben de bugün bu evde boykot var yazısı astım,
bi daha da elimi bir şeye sürmüyorum her işi sen yap dedim.
bayram öncesi kötü oldu temizlik bile yapmadım o da yapmazsa yandım demektir ama dedik bi kere, geri dönemeyiz artık

bu arada geçen gün göbeğime az bişiy su dolu bardak koydum hareketlerini net görmek için,
kızım bir tepikliyor görmelisiniz inşallah rahatsız olduğundan vurmuyordur

hadi hayırlısı sabırsızlıkla beklemekteyim :)

canım maşllah kuzuna sana da geçmiş olsun kendine çok dikkat et bebişimiz için herşeye katlanacağız elimiz mahkum

yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm
canım şekerin yüksek diye canını sıkma topu topu 3 ay dişini sık ben de 12 yıldır şeker hastasıyım hamilelikte oldukça zor oluyor ama katlanıyoruz işte sana tavsiyem günde 6 öğünü atlama şeker tüketme gün içinde süt iç içine de az miktarda tarçın koy tarçın şekeri düzenliyor sakın aç kalma

günaydın cnaımm :)

ayy sorma ben de dün limonlu kek yapayım dedim tarıf ara ara baktım yok kendım yazdım bi tarıf :)
neyse mutfaaga gectım fırına koydum kek birden bi kabardı nasıl ama ay tasıcak mı tasmıckamı die beklıyorum
bi yandna da ya ıcı pişmezse ya üstü yanarda içi çiğ kalırsa die düşünüorm cunku daha önceden basıam gelmsıtı
ama bı yandna da dıyorum kı yok olmaz 150 C de başaldım pişirmeye bu bir ikincisi 40 dakıka kuralını ıhlal edersen
asıl içi çiğ kalır ayşe sabret edım :) benım 40 dakıka kuralım var kekı koyduktan sonra 40 hadı oldu 35 dakıka gecmeden
kesınlıklee fırının kapağıını açmam yoksa o keki mahvolmuş say :) neyse tam 38 dk oldu yeter artık dedım anam
bi çıakrdım böle koskocaman kabarmsı içi sünger gibi çok güzeldi sanırırm tereyagı ve sekerı ıyı cırptıgım ıcın bu sefer
daha cok kabardı kek ben en çok ona bağladım :)

bence sen bugun de bı kek yap şöle kocaman
görsün kocan benımkı de öledir akrabalar arkadaslar çok begenırelr yapmayı da sevıyorum yedırmeyı de
ama bi kere yansın dibi tutsun tamam kurtul dilinden kurtulabiliyosan gıcıkalr anam gıcıklar

‎'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN

Progestan diyorum daha da başka bir şey demiyorum
Ayyy canım çekti bende kek yapıcam
Ne iştah varmış arkadaş bende, mızmız çocuklar gibi duyduğumu istiyorum.

Bekliyoruz aherdocum

Günaydınlar...
O yapsın o zaman keki hıh!

ayyy bence de progetsann pııfff

yap canım benımde gecen hafat full canım çekti yaptım dün :)

ay ben bugun bi börek tarıfı gordum görme görme müthişş bişeyyy

yarın olmadı sonrakı gün mutlaka pişirmelıyım :)

Son düzenleme:

Gözlerim doldu süpermiş...

güle güle kullanın canım. ben de öyle acamiyim daha hiç birşey almadım bakınıorum. sadece bi liste yaptım kendime sırayla almaya başlıcaz inş.. bu çantayı e bebekte gordum canım kırmızısını çok begendim ben de çok kullanışlı gorunuyo. sırt cantası ya da bundan alıcam ben de.

geçmiş olsun canım. vala benim de öyle bi sürü ilaç krem. her odada işyerimde birer tane var. elevit, demir ilacı sıvı bişey öksürük şurubu gibi, bir de kalsiyumum var suda eriyenlerden 3 tane kullanıyorum.. bir de krem var mantar için.

günaydın kızlar mutlu haftalar

günaydın canım.. :))

aysecim maşallah enerjine, hamarat insan başka oluyo yaa :)) ama dikkat et kendine çok yorma. dogumda lazım olcak bu enerjiler. börek dedin canım cekti kız :)) neyse ki memelekete gidicem annem yapmıştır :))
bebeğine de maşallah canım. allah ım nazardan korusun. inş hayırlı haberlerle gelirsin ben de özledim oğluşumuuuuuuu (

mrhaba kizlar
hsonu baya yogun gecti hic giremedim gecmiside okumaya omrum yetmez herhalde:)
bebis icin son hazirliklari yapmaya calisiyorum. kardesimden gelen bebek kiyafetleri vardi ama kislik yoktu icinde
bir iki kadife tulum, kalim takim alayim diye niyetlendim internetten baktim basim dondu valla
bu ay basi besik haric tum iviri ziviri tamamlanmis olucak nasip olursa.
sampuan ve kremleri de alicam. catlaklari gideren bir krem, birde gogus ucu icin almayi dusunuyorum.
bu bebekte olurmu bilmiyorum ama onlem olarak hazir bulunsun dedim.
dun tartildim 2 haftada 300 gr almisim:) cok sevindim.
ayin 3 undede dr a gidicem nasip olursa. bebisimi cok ozledim :)

cnm bikini bölgesinin iki kenar agrısındanmı bahsediorsun.bi resim koymuştum daha önce.bende o agrı giderek artıyor oturup kalkarken yürürken cok agrı oluyor
sanada gecmiş olsun.son aylarda ne yapacaz bilmiyorum
nilhans ta da aynı sorun vardı galiba.doktoru normal demişti yalnış hatırlamıyorsam.

günaydın tontirikcimm... o ağrı bende de var canım.. iki haftadır harekete bağlı bir ağrı hissediyorum (((
özellikle sol tarafımda.. gece dönerken cok hissediorum özellikle de..
normal di mi tontirikk??

sağol cnm evet.şeker rahatsızlığım yoktu daha önce hatta 1ay öncesine kadar yapılan kontrollerimde açlık kan şekerim bile en alt sınır 70.00 ken benim 75-78 falan çıkıyodu iyiydi..anlamadım şimdi açlığım 98lerde tokluğum 200lerde..diyet yapıcam mecburen,gebelikten sonra biticekmiş.biraz irsi sanırım rahmetli babamda diyabet hastasıydı,baba tarafı hep şeker hastası,piyango banada vurmuş anlaşılan doğumdan sonra geçsede artık çok çok tatlıları hamurları kaçırmamam lazım ilerde şeker hastası olmamak için..3 ay sabredicem artık sanada çok geçmiş olsun cnm benim

canım makara kukaraya mesaj atsana
o moderatör oldugu için on dk beklemesi gerekmiyor herkese gönderir listeyi

ya da birine mesaj attıktan sonra "şu şu şahsa şu mesajı atar mısın" diye not düşebilirsin
böylece akşama kadar her on dk da bir uğraşmamış olursun

yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm

Burdayım tatlım benim, işlerim çok yoğun ara sıra bakıp 2 satır okuyup kayboluyorum. ama takipteyim merak etme :)
cumartesi ben çok tembeldim,kendimi kaldıramadım bir türlü yataktan,sanırım yorulmuşum geçen hafta çok, gidemedim şeker yüklemesine, haftaya cumartesiye erteledik.
Sonucun kaç çıktı ? ilaç insülin falan yok di mi canım ?

ilk sana atıcam sözzzz bekle birazdan geliyo :))))))))

Ben de isterdim bilmek

canım kış gelınce böle oluyorum ben yazın rehavet çökuyo ınanır mısın yemek bile pişiresım gelmıo

ama hava serınleyınce kendıme gelıyorum ay canım yap ya da al ye barı cekmesın canın yaa :)

amın canım ınss hepimizinkını korusun Rabbın :) inş. bakalım

Ay canım çok heycanlandım tam temizlık yapıyodum bi kızlara bakiim dedim yazını gördüm simdi 4 gözle msj ını bekliyorum ondan sonra temizliğe devam :))

Kız limonlu kek dedin canım istedi şu temizliği bitireyim hemn yapcam yoksa aklımda kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…