malum benim hediyeleşme topiğinde yeller esiyor :)))))))))))))
o yüzden burdan duyurayım..
çekilişi yaptımmm liste önümde hehehehehh
kim kime cıktı hepsi bendee..
valla cekilişi yaparken baya bi heyecanlandım haa
hayırlı uğurlu olsun herkeseeeeeeeee
özelden atıcam sırayla.. şu 10 dk olayı olmasaydı keşke bekliycem 10 dk dolsun diye akşamı bulur heralde :26:
öpüyorum hepinizi
canım maşllah kuzuna sana da geçmiş olsun kendine çok dikkat et bebişimiz için herşeye katlanacağız elimiz mahkumGünaydın arkadaşlar, güzel haftalar
Cuma kontrolum vardı, oğluşumun gelişimi çok iyi, yalnız bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı, hatta protein kaybı çıktı, hergün tansiyonumu günde 3 defa kontrol ettirecem preaklamsi olabilirmiş. Bu arada bi çanta ilacım olduhangisini içeceğimi şaşrdım, bebe aspirini, kan ilacı, vitamin elevit, magnezyum ilacı, kalsiyum ilacı, idrar yolları için antibiyotik, antiseptik. Doktorum bu ilaçları verdi ama ben hepsini kullanmıyorum, sadece benim için önemli olduklarını düşündüklerimi kullanıyorum. Bi bebek dünyaya geliyor ama anneden de neler alıyor. Yeterki sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz biz herşeye katlanırız. Kızlar sizler hangi ilaçları içiyorunuz??
canım şekerin yüksek diye canını sıkma topu topu 3 ay dişini sık ben de 12 yıldır şeker hastasıyım hamilelikte oldukça zor oluyor ama katlanıyoruz işte sana tavsiyem günde 6 öğünü atlama şeker tüketme gün içinde süt iç içine de az miktarda tarçın koy tarçın şekeri düzenliyor sakın aç kalmayeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm
günaydın güzellikler(herkese tek tek söylemiş olayım:) )
güzel haftalar, hayırlı bereketli günler gelecekler olsun herkese...
ya dün akşam, aylar önce aldığım bir unsuz kek tarifini yapayım dedim
ama tatlandırıcı değil normal şeker kullandım,
önce bayaa bi kabardı sonra altı pişmiyor diye bakayım dedim çöktü içine,
üstü lastik gibi oldu içi pişmedi falan
rezil oldum benim "ne zaman yiycez" diyip duran kocişe..
zaten dün bana tembel imasında bulunmuştu,
üstüne kekim de olmayınca iyice dalga geçti
ben de bugün bu evde boykot var yazısı astım,
bi daha da elimi bir şeye sürmüyorum her işi sen yap dedim.
bayram öncesi kötü oldu temizlik bile yapmadım o da yapmazsa yandım demektir ama dedik bi kere, geri dönemeyiz artık
bu arada geçen gün göbeğime az bişiy su dolu bardak koydum hareketlerini net görmek için,
kızım bir tepikliyor görmelisinizinşallah rahatsız olduğundan vurmuyordur
günaydın canım hamdolsun :)
aa neyın varkı uykunu mu alamadın ?
çekirdek ın işleri yoğundu canım ondan sanırrım giremedı yeşimde gelri bırazdan :)
ben de taam hediyeleşme topiğini açmsıtım kı mesajını gordumm :)
ay cok heyecanlandımmmm yaaa
özelden atıcam sırayla.. şu 10 dk olayı olmasaydı keşke bekliycem 10 dk dolsun diye akşamı bulur heralde :26:
öpüyorum hepinizi
günaydın güzellikler(herkese tek tek söylemiş olayım:) )
güzel haftalar, hayırlı bereketli günler gelecekler olsun herkese...
ya dün akşam, aylar önce aldığım bir unsuz kek tarifini yapayım dedim
ama tatlandırıcı değil normal şeker kullandım,
önce bayaa bi kabardı sonra altı pişmiyor diye bakayım dedim çöktü içine,
üstü lastik gibi oldu içi pişmedi falan
rezil oldum benim "ne zaman yiycez" diyip duran kocişe..
zaten dün bana tembel imasında bulunmuştu,
üstüne kekim de olmayınca iyice dalga geçti
ben de bugün bu evde boykot var yazısı astım,
bi daha da elimi bir şeye sürmüyorum her işi sen yap dedim.
bayram öncesi kötü oldu temizlik bile yapmadım o da yapmazsa yandım demektir ama dedik bi kere, geri dönemeyiz artık
bu arada geçen gün göbeğime az bişiy su dolu bardak koydum hareketlerini net görmek için,
kızım bir tepikliyor görmelisinizinşallah rahatsız olduğundan vurmuyordur
ya [sıze=3]aherdo[/sıze] bari hediyeleşme topiğinde nöbet tutanlara atsaydın mesajları öncee
hof ya
Progestan diyorum daha da başka bir şey demiyorum
Ayyy canım çekti bende kek yapıcam
Ne iştah varmış arkadaş bende, mızmız çocuklar gibi duyduğumu istiyorum.
Bekliyoruz aherdocum
Günaydınlar...
O yapsın o zaman keki hıh!
‎'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN
yaaaa kızlar haftasonu oğluma bir şeyler alim dedim.ama çok tecrübesizim ben ya:)neyden kaç tane alayım bilemedim kiyenidoğan tulummu alıyosunuz,yoksa alt üst takımmı daha iyi olur.bir de yenidoğan toplamda kaç tane olsun.buarada çanta almıştım ya ben.geldi.çoook güzel kızlar çok beğendim.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.myceyin emzirme önlüğünün kumaşı güzel ama takması zor geldi cırtcırtlı olsaydı daha iyiydi.emzirme yastığınıda arkadaşım önerdi aldım ama pişman oldum bile sanki.ama çanta çok iyi
Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası Bej 23124 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar her ayrıntı düşünülmüş.büyük.günlükte kullanabileceğiniz bir çanta.buarada ben siyah nakışlı modelde aldım.
Günaydın arkadaşlar, güzel haftalar
Cuma kontrolum vardı, oğluşumun gelişimi çok iyi, yalnız bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı, hatta protein kaybı çıktı, hergün tansiyonumu günde 3 defa kontrol ettirecem preaklamsi olabilirmiş. Bu arada bi çanta ilacım olduhangisini içeceğimi şaşrdım, bebe aspirini, kan ilacı, vitamin elevit, magnezyum ilacı, kalsiyum ilacı, idrar yolları için antibiyotik, antiseptik. Doktorum bu ilaçları verdi ama ben hepsini kullanmıyorum, sadece benim için önemli olduklarını düşündüklerimi kullanıyorum. Bi bebek dünyaya geliyor ama anneden de neler alıyor. Yeterki sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz biz herşeye katlanırız. Kızlar sizler hangi ilaçları içiyorunuz??
günaydın kızlar mutlu haftalar
Günaydın kızlar
ay Allah tan haftasonu ara ara girip topiği kontrol etmısım yoksa bitecek gibi değilmiş :)
kocişim dün bazı hamurişleri aşerdiği içün onalrı pişridim ayakta durmaktan belım kopptu
bi de pişmeıdmı ne zmana pişicek hadı yıyelım çcouk gibi dıkıldı basımda :) e mayalı şey bu bekleemdne olmaz dıyorum
ayy ayy :) bi de sırtımdan usutmusum yel almısım sanırım nasıl fenaydım heryeırm agrıodu nanelımonumu agrı kesıcımı alıp erkenden yattım
terlemısım gece bi güzel ohhh kendıme geldım bu sabah zımba gibiydim 7 de kalktım ayaga :) evi sildim mutfagı topladım
banyoyu yıkadım giyindım iş yerıne kadar yurudum bi de :)
begemın gelısıms eysınde gözleırnı açmsıtır fln yazıo ama benımkı gözlerı acalı bayaa olduyavrusuma maşallah
doktorum bu akşam için cagırmsıtı gidelim bakalım ne diceek :)
canlarım napıyonuz ya
bu topikte biri bahsetmişti çatı kemiği ağrısından ne alamde acaba o hala ağrı varmıki hatrlamyrum nckini. hatta resimde koymuştu ....bende de var o çatı kemiği ağrısı ya uff 3 gündür çok ağryo ağryo derken hareket ederken otrup kalakarken ö<elliklz doktroada nasıl anlatıcam bilmiyoum alltan bakarmıki anlatrsam ay erken doğum demek falan diildir demi yaaa .....
cnm bikini bölgesinin iki kenar agrısındanmı bahsediorsun.bi resim koymuştum daha önce.bende o agrı giderek artıyor oturup kalkarken yürürken cok agrı oluyor
sanada gecmiş olsun.son aylarda ne yapacaz bilmiyorum
nilhans ta da aynı sorun vardı galiba.doktoru normal demişti yalnış hatırlamıyorsam.
canım maşllah kuzuna sana da geçmiş olsun kendine çok dikkat et bebişimiz için herşeye katlanacağız elimiz mahkum
canım şekerin yüksek diye canını sıkma topu topu 3 ay dişini sık ben de 12 yıldır şeker hastasıyım hamilelikte oldukça zor oluyor ama katlanıyoruz işte sana tavsiyem günde 6 öğünü atlama şeker tüketme gün içinde süt iç içine de az miktarda tarçın koy tarçın şekeri düzenliyor sakın aç kalma
öpüyorum hepinizi
yeşim83 ve çekirdek sizleri merak ettim kaç gündür girmiyosunuz kızlar..çekirdekcim şeker sonuçların nasıl çıktı..benim yine yüksek diyet yapıcam elim mahkum cnm
ilk sana atıcam sözzzz bekle birazdan geliyo :))))))))
aysecim maşallah enerjine, hamarat insan başka oluyo yaa :)) ama dikkat et kendine çok yorma. dogumda lazım olcak bu enerjiler. börek dedin canım cekti kız :)) neyse ki memelekete gidicem annem yapmıştır :))
bebeğine de maşallah canım. allah ım nazardan korusun. inş hayırlı haberlerle gelirsinben de özledim oğluşumuuuuuuu (
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?