Ay canım çok heycanlandım tam temizlık yapıyodum bi kızlara bakiim dedim yazını gördüm simdi 4 gözle msj ını bekliyorum ondan sonra temizliğe devam :))
iyi akşamlar kızlar bugün çok yorucuydu benim için sabah pazara gittik oradan bebek hayırlamaya misafirliğe derken telefon geldi babam rahatsızlanmış hadi onu hastaneye götür gıda zehirlenmesi çıktı neyseki çıkardık getirdik eve şimdi bizde evdeyiz dinlenmeye çalışıyorum
aldıklarını güle güle kullan canım..ben uyku seti yerine sadece başucu koruyucu almayı düşünüyorum canım..herkeze merhaba ;
bugunlerde herkez alışverişte,bayramda geldi ,herkez 2 kişilik alışverişte sanıırm :)
bende bugun ekru renk pijama takını aldım ,üstte yaka kısmında danteli olan vsvs..
nasıl giyiceksem kışın açıkrengi,üstelik lohusayken ,neyse hevesimizi alalımda :)
beşiği geçen hafta aldık hala daha gelmediler kurmaya,onlar kurmaya gelmeyince ben kafamda kuruyorum :))))
bebişin odasına uyku seti alıcam birde nevresim tk ,cibinlik gözümde öyle büyüyorki ,erteleyip duruyorum ,uyku seti için kullanışsız diyorlar ama ;yanları çubuk olduğu için mecburum almaya ,bugun sordum 180 dediler
slm kızlar nasılsınız? ayşe söledi merakta bırakmışım sizi kusuruma bakmayın ne olurannemle babam geldi istanbuldan 15 gündür burdalardı bu akşam döndüler.. ara ara yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım ama girip yazamadım.. alışverişti gelendi, gidendi derken hiç fırsatım olmadı özür diliyorum sizi meraklandırdığım için
biz minacıkla iyiyiz teyzleri bugün doktor kontrolümüz vardı tombik yanaklı kızım keyfi yerinde yatmış dil çıkarıodu bize1392 gr olmuş boyu da 39 cm miş yalnız ben bu ay biraz fazla kilo almışım anne bakımı yaramış :) bu arada beşiğimizle uyku setimizi aldık anneanneyle dede gelmişken halledelim dediler :) bayramdan sonra gelicek sanırım onlar da gelince fotolarım artık :)
sizler nasılsınız? o kdr çok sayfa geçmiş ki neler kaçırdım die bi göz atım dedim ama 300 den fazla sayfa yazılmış :)
Bu komidini teyzeleri :) öylesine yerlstirdim hepsi benim dolabimdaydi bunun üstüne 2 katli beyaz raf gelecek kozmatikleri o rafa yerlestirecegim babasi eksik almis farin parcasini monta edemedik duvara :)
Yatagi kenari cikyior 2 yasindan sonra normal yatak oluyor 4 bilemediniz 5 yasina kadar yatiyor o zaman...
Nevresimlerini resim icin serdim cikardim sonra :))) bu halimle hicte üsenmedim esim görse kafami kirardi :))))
Odama yaptim kizlar 6 ay odamda yatiricam sonra odasina alicam bunlari beyaz bir dolap begendim birde oyuncak sandigi onlari alicam... Odasi bana uzak kücükken sürekli emziricem oda yamadim simdiden...
Babasiyla bunlari aldik 2 hafta önce tutturdu emzigide alalim diye insAllah emer cocuklar her emzigi tutmuyo cünkü.. Olmazsa baska bitane alirim artik...
Ayyy daha hersey tam bile degil eksik cok gibi geliyo hep daginik daginik muhakkak eksik kalan bisey oluyor... Gelip gidip yatagina bakiyorum :)
oğluşuma aldığım kaban, hem bacaklı, hem bacaksız giyilebiliyor:
bayram öncesi herkeseeeeeeeeee selamlarrrrrrrrrrrrr
kızlar
bayramınızı şimdiden kutluyorum
çünkü yarın belki çok yoğun olurum yazamam
çok iyi bayramlar geçirmeniz dileğimle
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 537713
canım napaım içim rahat etmıo ya pis huyum işte cumartesı sırf bus ebepten tartıstık gene eşimle
bi bırak bi rahat et bı dur ya diyo duramıyorum kendımı de yoruyorum eşimide iş yapmaya zoruyorum
o da sağolsun dagınık baya hem onun peşini toplıym derken bitiyorum tabiii az kaldı doğum ıznıne ama
inşallah 36-37 haftaya kadar calısmak ıstıyorum ınsallah rahat olurumda calısırım :)
Herkese günaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim bütün enerjim çekilmiş gibi
İki basamaklı rakamlara düştük bugün
Allah'ım YaRabbim kavuştur sağlıkla, huzurla, mutlulukla yavrularımıza...
Herkes iyidir ins, simdiden verimli bir hafta diliyorum herkese.
Sonunda biz isim konusunda karar verdik, güya bana birakmisti esim isim isini ama sagolsun cok düsüncelidir,sanirim yorulmama kiyamadigindan kendi kendine isimler bulup durdu=) ama cok sükur ortak bir isimde karar kirdik. Kizimizin ismi ins Sevde olacak. Arada listeye bakiyorum ekleyenler cok az siz de durumlar nasil?
hadi maşallah gözün aydın sende iki haneli oldun..
Aldım canım msjını çok teşekkürederim :))) yine gelirim öptümcanım mesaj kutuna bak... :)))))))))))))))))))))))
cnm bikini bölgesinin iki kenar agrısındanmı bahsediorsun.bi resim koymuştum daha önce.bende o agrı giderek artıyor oturup kalkarken yürürken cok agrı oluyor
sanada gecmiş olsun.son aylarda ne yapacaz bilmiyorum
nilhans ta da aynı sorun vardı galiba.doktoru normal demişti yalnış hatırlamıyorsam.
yaaaa kızlar haftasonu oğluma bir şeyler alim dedim.ama çok tecrübesizim ben ya:)neyden kaç tane alayım bilemedim kiyenidoğan tulummu alıyosunuz,yoksa alt üst takımmı daha iyi olur.bir de yenidoğan toplamda kaç tane olsun.buarada çanta almıştım ya ben.geldi.çoook güzel kızlar çok beğendim.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.myceyin emzirme önlüğünün kumaşı güzel ama takması zor geldi cırtcırtlı olsaydı daha iyiydi.emzirme yastığınıda arkadaşım önerdi aldım ama pişman oldum bile sanki.ama çanta çok iyi
Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası Bej 23124 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar her ayrıntı düşünülmüş.büyük.günlükte kullanabileceğiniz bir çanta.buarada ben siyah nakışlı modelde aldım.
Kız limonlu kek dedin canım istedi şu temizliği bitireyim hemn yapcam yoksa aklımda kalır
Merhaba canım.Akşam dr a gideceğini okudum rica etsem bişey sorarmısın dr una.Ben daha cumartesi gittim.Şİmdide kafama bişey takıldı.Dün mutfak masası bakmaya gitmiştik.Masa camdı adama kırılırmı falan diye sordu eşim.Adamda hayır dedi bakın gösteriyim şimdi dedi ama korkmayın dedi.Sonrada masaya yumruğunu güm diye indirdi.Ben kendimi hazırladığım için korkmadım çok sadece irkildim, ama bebek sıçramışmıdır korkmuşmudur onu olumsuz etkilemişmidir içime dert oldu.Sonra pişman oldum keşke adama deseydim vurmayın diye ama olan olmuştu artık.Oldu geçti banada her zamanki gibi stresi kaldıHepinize hayırlı bayramlar hanımlar bu arada
slm Arkadaşlar naber nasılsınız bakalım
Hafta sonu çok giremedim.Cumartesi arkadaşım vardı kızı ile.Bi arada dışarı çıktık yürüyüş için o arada eve yakın bi yerde bebiş ve çocuk giyim açılmış bi girelim dedik öylesine.Güya öylesineydi ama dayanamayıp 4 parça bişiyler aldım kızımaa.Ben pek hazır giyim almamıştım daha annemler de antep de yapıyor abartmayayım die ama görüncede dayanılmıyor işte..sürekli gidip diğer odaya bakıyorum cicilerine :) bide üzerlerinde ne güzel durucaktır kimbilir...Ayy yine heyacan yaptım ahanda...Gel 2 ay gel :) Pazar günüde hem pazar hem market yaptık.Malum bayramda bu haftaya dahil die.Sonra baya onları yerleştirmekle geçti zamanım.Yogun bi hafta sonunun ardından kızım pek hareketli deildi demekki gerçekten yorulunca hareketleri pek olmuyor.Ama geceleri Maşallahı vardı.Neyseki yarın kızımı görcem 40 gün aradan sonra yaşasınnnnnnnnnnnnnnn:)
Herkese keyifli bir hafta diliyorummm......
hediyeleşme topiğinde kimsecikler yok, aynı mesajı burda da paylaşayım barim:
hala cevap veren yok, kimse bilmiyor sanırım, hediye alacağımız kişiye de biz mi çıkıyoruz yoksa karma mı?
bu arada bana çıkan kişiye yeniyıl karıt da atıcam küçük bir yeniyıl ve yeni bebiş mesajı yazıp :) zaten yeni yılda dünyaya gelicekmiş yeğenim :))
yani maşallah subhanallah sana hızına yetişmek ne mümkün..bende oturmuyorum ama senin kadar değilim...her yere yetişiyorsun..
.
herkese merhaba
topiğimizin güzel anneleri nasılsınız? çok yoğun bir haftasonu geçirdikten sonra tekrar iş başı ve buradayız..benim iki gündür burnum çok kanıyor..hemde öyle böyle değil birden bir başlıyor durduramıyorum..başımda çok ağırıyor nasıl akşam olacak bilmiyorum..doktorumu aradım normal korkacak bişey yok dedi..
geçmiş olsun canım..
aldıklarını güle güle kullan canım..ben uyku seti yerine sadece başucu koruyucu almayı düşünüyorum canım..
hoşgeldin canım..evet seni merak ettik doğru..ailenle güzel vakit geçirmişsindir umarım..aldıklarınızı güle güle kullan iyi günlerde canım..
canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan..
güle güle kullan canım
iyi bayramlar cANIM
yani maşallah subhanallah sana hızına yetişmek ne mümkün..bende oturmuyorum ama senin kadar değilim...her yere yetişiyorsun..
hadi maşallah gözün aydın sende iki haneli oldun..
Bebegimin 30 haftasi yarin bitecek yani yarin tam 7 bucuk aylik olcagiz....
Kilosu 1.700 dr bebek cok büyük böyle giderse doguramazsin diyor...
Her defasinda bu kadin korkutuyo beni ya psikolejimi bozdu millet bebgim kafa asagi dönsün diye bekler normal dogum icin beninmki 22 haftadan beri bas asagi bak ne güzel normal dogum yapacaksin diye moral vercene sürekli doguramazsin diyo delimi ne ya...
2 hafta ilerde gidiyormus normalde bu kiloda 32 haftalik bebek olurmus...
Her gittigimde idrar aliyor aninda bakiyorlar ne var ne yok diye seker cikti cisimde :)))) offf yaa bunaldim valla artikseker gibiyimde ondan herseyimde seker cikiyo kadimda cisimde :))))
Sekerin bebege saglikli kilo aldirmayacak yag depolayacak cocuk diyobiseyde yemedim ki sabah sekerimi cikaracak anlamiyorum ya...
Cumartesi aldıklarımdan bi taneside buydu kızlar.Kadife tulum çok begenerek aldım rengide kırmızı deil nar çiçeği rengi çok şeker bişiy ama....
Eki Görüntüle 537791
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?