2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yap sen böyle yap..kıskanıyorum çok fena ona göre..bende tertemiz bir ev istiyorum..düzenli iş yapabilmek istiyorum yaa...senin yaptıklarını okudukça haftasonu tam gaz iş yapıyorum canım çıkıyor..

hem temizlik yapıp hem kulagımı cınlatmıyorsun umarım
cnm yaparsın sende haftasonu merak etme.temizlik konusunda epeyy azimlii bi hatunsun maşallahh
çocuk olduktan sonra bişeyelr düzene giriyorr ,işleri biriktirmemeyi ögreniyorsun.

kızlar yaa gebe magazasından dün alışveriş yaptım da bi tunik bi pant 230 verdim içim gitti zorunda olmasam almıcaktım
ist da nerelerden alışveriş yapıosunuz bildigim kadarıyla ebru hamile var orada da fiyatlar aynı gibi.
dış giyime dair de pek bişey yok. panço ve pelerin var. onlarda geniş gösteriyo diye almadım

güle güle kullansın canım maşallah tamamlamışsın az kalmış

ohaaa naptın yawww nasıl bişiki aldıkların merak ettim
cnm ihtiyacın varki almışsın ama pahalı ya.neyse begendiysen sorun yok güle güle kullan inş. 2.bebeiştede kullanırsın
ben bayramda siyah kumaş hamile pantolonumu giycem, 30 liraya almıştım sölemesi ayıptır

ayakkabılarımıda aldım 2 sini 50 ye :)üstümede aldıgım bi kac bişi vardı onlardan giyerim tamamdır.

Son düzenleme:
tugbaa güle güle kullanın cnmmmm ,kesenize bereketttt
çok çok saol cnm benim valla daha gelmeden ocağımıza incir ağacı dikti sıpam :)) olsun valla feda olsun kuzuma :))
güle güle kullansın canım maşallah tamamlamışsın az kalmış

çok saol cnm benim evet bitti sayılır ufak tepek bişiler var okadar Allaha şükür tamamladık bi oğluşumuz eksik onuda 4 gözle bekliyoz :)

kızlar cuma günü doktora gittim.bebişim 1.300 gr.olmuş.maşallah haftasıyla uyumlu.bide dr.4 boyutluda bakarken ağzını açtı ve dilini çıkardı resmen gördük.hiç anne babaya dil çıkarılırmı,hele bi doğsun koparıcam o dilini

sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))

Ben siyah pantolon giyeceğim, üstüne de bir tunik aldım.
Ayakkabı bulamadım malesef :26:
Ayaklarım zaten 40 numara bir de şiş olunca bulamadım
Kızlar birde burada hava soğudu pelerin aldım hamişler için ama hiç yakıştıramadım kendime ya

sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))

iyi yapmışınnn güle güle kullan cnm :)
ben o aldıklarınıı bayramda üstüne giyerekkk facede resimlerini görmek istiyommm.ayy herkez ekli bi sen yoksun yaa.niye böle oldukiii:26:

Son düzenleme:
Beni iyice heyecan sarmaya başladı.
Sanki her an olacakmış gibi bazen kalbim aniden çarpıyor hem heyecan hem de azcık tedirginliklten.

güle güle kullan sendee.
normalde mi 40 numara giyiyon yaw.sende baya boy var ozaman maşallahh :)
hani face eklicektin benii

güle güle kullanın canım bişeycık kalmamıs bi bebıs kalmıs o da sağ salim gelır ınsallah :)

canım 230 çok fazla olmus cidden yaa ben de pantolonumu 30 tl ye aldım önckeı hamılelıgımden de vardı

dönüşümlü gıyyorum zaten 4-5 aydan sonra gıymeye basladım üstlerımı de lcw den defactodan almsıtık kardesımle

o hamıleyken ben hamıleyken aldıkalrımız birikti öle öle gıyyorum bir de kardesım bi üst almsıtı bana uzun bi elbise

gebe butıkten o pahalı bıraz 100 tl di ama çok da kullanıslı gene kardesımde giyer hamıle kalınca :)

öle yanı daha uygun fıyata dıktıredebılrıdın canım neyse almısın bıkere düşünme boşver :)

ya ben de panço peleırn tarzı bişi baktım ama bulamadım bi tane denedım ama ufak yapmsılar

büyük boy yoktu serınledı hava baya bısıelr bulmam lazım :S

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)

Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.

Bizde havadisler böyle arkadaşlar..

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım nasılsınız?

bilgisayarım bozuldu kaç haftadır giremiyorum. sonunda yapıldı. inanalmaz özledim sizleri. umarım bebişler ve annelerin sağlıkları iyidir.

üzüm buğusunu merak ettim çok. durumu nasıl? bilenler yazarsa çok mutlu olurum.:44:

birazcık geçmişi okuyayım. çokk öptüm güzel anneler

güle güle kullan sendee.
normalde mi 40 numara giyiyon yaw.sende baya boy var ozaman maşallahh :)
hani face eklicektin benii

Teşekkürler canım. Boyum 1.70 çok uzun değilim ama ayağımın maşallahı var
Ya ben face açmak istiyorum ama kocişe söylesem izin vermez, söylemesem vicdan yaparım
Arada kaldım ama bende sizleri görmeyi çok istiyorum

ya ben de panço peleırn tarzı bişi baktım ama bulamadım bi tane denedım ama ufak yapmsılar

Standart dedi kız bana :26:
Ya böyle üstümde çok eğreti durdu gibime geldi.
Hiç sevmem o tarz şeyleri aslında ama göbişi kapatamadım başka türlü.
Çok iri durdum birde pelerinle.
Ay bak konuştukça soğuyorum kıyafetten

aah ah keşke işve cilve falan işe yarasa da yaptırabilsem.
zaten senin "ona yaptır" dediğin işleri yapacak olsa, tüm evi halletmiş olur :) ama nerdee. bi de işten yorgun gelip onunla mı uğraşıcam der, hatta kızar bana akşam geldiğinde aynı konuyu sürdürdüğümü görünce ama ben de dedğin gibi beğenmeyen kendi yapar dedim diye vazgeçemiyorum zaten..aslında gebelik öncesi için haklı tembel demekte:) ama vallahi 5 kat iş yapar oldum son 3 aydır, ama umursayan kim.. allahtan bayramda gelenimiz hiç olmiycak, bu kavga sürer gider çünkü bu gidişle..

canım merhaba hoşgeldin :) ne güzel ana kız mutlu mesutsunuz maşallah.
tahlillerini çok sıkıntı etme, benim de kan problemim ilk kez çıktı, demir hapımı 2ye çıkardı doktor ve hiç geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var, 2. antibiyotiğimi kullandım dün bitti...benim de şekerimde problem yok yani her şeyimiz aynı sayılır senle ama canını sıkma, enfeksiyonun geçsin gerisi önemli değil şükür şekerin yokmuş en önemlisi o çünkü. ama o tek kullanımlık ilacı merak ettim ya fitil falan mı adı nedir söyler misin çünkü ben 2 kutu antibiyotik + 1 kutu fitil kullandım ama işe yaramadı gibi görünüyor :/

ayşee diz kapagına kadar önden dügmeli trençkot vardır sende mutlaka.dügmeleri kapanmasa da onu giy üstünüde bi şalla kapatt tamamdırr

ben böle yapcam valla.

Son düzenleme:
kızlar selam..

GYNO FERRO SANOL kullanan war mı? nasıl alıyorsunuz bu ilacı aç mı tok mu?

iyi yapmışınnn güle güle kullan cnm :)
ben o aldıklarınıı bayramda üstüne giyerekkk facede resimlerini görmek istiyommm.ayy herkez ekli bi sen yoksun yaa.niye böle oldukiii:26:
hehehe kuzum demiştim yaa benim yokki eşimin var ikna etme çabalarındayım ikna edersen gelicem :)) merak etme sen ben çeker burda koyarım kendimi :))

cnm idrar yolları iççin olan tek dozu bende kullandım hiç bi zararı yok inşallah çabuk geçer kan değerleri için peki ilaçmı verdiler ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…