yap sen böyle yap..kıskanıyorum çok fena ona göre..bende tertemiz bir ev istiyorum..düzenli iş yapabilmek istiyorum yaa...senin yaptıklarını okudukça haftasonu tam gaz iş yapıyorum canım çıkıyor..
ayyyy sonunda geldimmmmm :)))
kızlarr bikaçgündür inanılmaz yoğunum ara ara kaçıp gelip baktım napıyosunuz diye ama yazamadım ve çok özledimmmmmm :))
cumartesi alışverişi dibine vurdum kuzuma birsürü şey aldım önce ben çıktım alışverişe veeee kuzum battaniye , 3 tane kadife tulum (hiç almamıştım az kalsın üşücekti kuzum) , küvet fili kova , sebamed kozmetik ürünleri , biberon event 2li küçük boy, tırnak makası , taragı , burun aspiratörü , boğulma önleyici yastık , kendime gögüs pedi ve gögüs ucu :))
akşamda babasıyla gittik beşiktaşlı uyku seti (üzerinde kartallar yuvasında uyur ) yazıyo bayıldımmm , bide şirinli nevresim :))))
artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır bi ateş ölçeri kaldı bide arabası puseti tabi unuttugum bişiler yoksa sadece yıkayıp düzenlemesi kaldı :))
kızlar yaa gebe magazasından dün alışveriş yaptım da bi tunik bi pant 230 verdimiçim gitti zorunda olmasam almıcaktım
ist da nerelerden alışveriş yapıosunuz bildigim kadarıyla ebru hamile var orada da fiyatlar aynı gibi.
dış giyime dair de pek bişey yok. panço ve pelerin var. onlarda geniş gösteriyo diye almadım
çok çok saol cnm benim valla daha gelmeden ocağımıza incir ağacı dikti sıpam :)) olsun valla feda olsun kuzuma :))tugbaa güle güle kullanın cnmmmm ,kesenize bereketttt
güle güle kullansın canım maşallah tamamlamışsın az kalmış
ohaaa naptın yawwwnasıl bişiki aldıkların merak ettim
cnm ihtiyacın varki almışsın ama pahalı ya.neyse begendiysen sorun yok güle güle kullan inş. 2.bebeiştede kullanırsın
ben bayramda siyah kumaş hamile pantolonumu giycem, 30 liraya almıştım sölemesi ayıptır
ayakkabılarımıda aldım 2 sini 50 ye :)üstümede aldıgım bi kac bişi vardı onlardan giyerim tamamdır.
ohaaa naptın yawwwnasıl bişiki aldıkların merak ettim
cnm ihtiyacın varki almışsın ama pahalı ya.neyse begendiysen sorun yok güle güle kullan inş. 2.bebeiştede kullanırsın
ben bayramda siyah kumaş hamile pantolonumu giycem, 30 liraya almıştım sölemesi ayıptır
ayakkabılarımıda aldım 2 sini 50 ye :)üstümede aldıgım bi kac bişi vardı onlardan giyerim tamamdır.
sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))
Ben siyah pantolon giyeceğim, üstüne de bir tunik aldım.
Ayakkabı bulamadım malesef :26:
Ayaklarım zaten 40 numara bir de şiş olunca bulamadım
Kızlar birde burada hava soğudu pelerin aldım hamişler için ama hiç yakıştıramadım kendime ya
ayyyy sonunda geldimmmmm :)))
kızlarr bikaçgündür inanılmaz yoğunum ara ara kaçıp gelip baktım napıyosunuz diye ama yazamadım ve çok özledimmmmmm :))
cumartesi alışverişi dibine vurdum kuzuma birsürü şey aldım önce ben çıktım alışverişe veeee kuzum battaniye , 3 tane kadife tulum (hiç almamıştım az kalsın üşücekti kuzum) , küvet fili kova , sebamed kozmetik ürünleri , biberon event 2li küçük boy, tırnak makası , taragı , burun aspiratörü , boğulma önleyici yastık , kendime gögüs pedi ve gögüs ucu :))
akşamda babasıyla gittik beşiktaşlı uyku seti (üzerinde kartallar yuvasında uyur ) yazıyo bayıldımmm , bide şirinli nevresim :))))
artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır bi ateş ölçeri kaldı bide arabası puseti tabi unuttugum bişiler yoksa sadece yıkayıp düzenlemesi kaldı :))
kızlar yaa gebe magazasından dün alışveriş yaptım da bi tunik bi pant 230 verdimiçim gitti zorunda olmasam almıcaktım
ist da nerelerden alışveriş yapıosunuz bildigim kadarıyla ebru hamile var orada da fiyatlar aynı gibi.
dış giyime dair de pek bişey yok. panço ve pelerin var. onlarda geniş gösteriyo diye almadım
Ben siyah pantolon giyeceğim, üstüne de bir tunik aldım.
Ayakkabı bulamadım malesef :26:
Ayaklarım zaten 40 numara bir de şiş olunca bulamadım
Kızlar birde burada hava soğudu pelerin aldım hamişler için ama hiç yakıştıramadım kendime ya
güle güle kullan sendee.
normalde mi 40 numara giyiyon yaw.sende baya boy var ozaman maşallahh :)
hani face eklicektin benii
ya ben de panço peleırn tarzı bişi baktım ama bulamadım bi tane denedım ama ufak yapmsılar
büyük boy yoktu serınledı hava baya bısıelr bulmam lazım :S
valla cnm bence hata yapmışın :) yeminini mecbur bozcan. 2 gün sonra bayram cünkü.dogumdan sonra 3 gün oruc tutarsın yeminini bozdugun için
bence tüm sorumlulugu üstüne almaa.kıyamam mıyamam filandaa hiççççç demeee.sırtlarında yük taşıtmıcaz onlaraa
kalk güzelce evini süpür sil tozlarını al
wc ,banyoyu camaşır suyuyla egilip fırcalamak bana işkence şuan.hemde kimsayal oldugu için bebege zararlı.eşine bunları yaptır akşam geldiginde.
balkonun varsa onlarıda yıkattır.ev süpürme işini kocama bırakmıyom cünkü halıyı süpürüyor kenarlarını caktırmadan bırakıyor ayuu
camların filan silincekse onalrıda sildirr.sonucta sen keyfinden silmemezlik yapmıyorsunki.
hamile halinle nasıl silceksin.eşine işve cilve artık neyden anlıyorsa bunları anlat güzelce :))
tembel gibi laflarlada hiçç gaza gelmeee.begenmeyen kalkar kendi yapar :130:
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
Bizde havadisler böyle arkadaşlar..
ya ben de panço peleırn tarzı bişi baktım ama bulamadım bi tane denedım ama ufak yapmsılar
büyük boy yoktu serınledı hava baya bısıelr bulmam lazım :S
hehehe kuzum demiştim yaa benim yokki eşimin var ikna etme çabalarındayım ikna edersen gelicem :)) merak etme sen ben çeker burda koyarım kendimi :))iyi yapmışınnn güle güle kullan cnm :)
ben o aldıklarınıı bayramda üstüne giyerekkk facede resimlerini görmek istiyommm.ayy herkez ekli bi sen yoksun yaa.niye böle oldukiii:26:
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
Bizde havadisler böyle arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?