Burdayım tatlım benim, işlerim çok yoğun ara sıra bakıp 2 satır okuyup kayboluyorum. ama takipteyim merak etme :)
cumartesi ben çok tembeldim,kendimi kaldıramadım bir türlü yataktan,sanırım yorulmuşum geçen hafta çok, gidemedim şeker yüklemesine, haftaya cumartesiye erteledik.
Sonucun kaç çıktı ? ilaç insülin falan yok di mi canım ?
Ben de isterdim bilmek
Ben kullanıyorum. Sabahları aç karnına.kızlar selam..
GYNO FERRO SANOL kullanan war mı? nasıl alıyorsunuz bu ilacı aç mı tok mu?
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
Bizde havadisler böyle arkadaşlar..
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım nasılsınız?
bilgisayarım bozuldu kaç haftadır giremiyorum.sonunda yapıldı. inanalmaz özledim sizleri. umarım bebişler ve annelerin sağlıkları iyidir.
üzüm buğusunu merak ettim çok. durumu nasıl? bilenler yazarsa çok mutlu olurum.:44:
birazcık geçmişi okuyayım. çokk öptüm güzel anneler
bilgisayarım bozuldu kaç haftadır giremiyorum.sonunda yapıldı. inanalmaz özledim sizleri. umarım bebişler ve annelerin sağlıkları iyidir.
üzüm buğusunu merak ettim çok. durumu nasıl? bilenler yazarsa çok mutlu olurum.:44:
Standart dedi kız bana :26:
Ya böyle üstümde çok eğreti durdu gibime geldi.
Hiç sevmem o tarz şeyleri aslında ama göbişi kapatamadım başka türlü.
Çok iri durdum birde pelerinle.
Ay bak konuştukça soğuyorum kıyafetten
ayşee diz kapagına kadar önden dügmeli trençkot vardır sende mutlaka.dügmeleri kapanmasa da onu giy üstünüde bi şalla kapatt tamamdırr
ben böle yapcam valla.
kızlar selam..
Benim de var canım, Kemik ağrısıymış o... Doktor bazı hamilelerde oluyor, son aylarda daha da zorlaşır baskı arttıkça dedi. Ca Mg verdi... Zor oluyor anlıyorum seni..ewed sanırım dedğin yer yani kıllanmanın olduğu bölge işte....ya bu erken doğum falan demek diil dimi ...doktra sorsam bugün şeker yüklemesinin sonucunu göstericem devlettekine ama alttan bakar die korkyrum bakarmıki
senin ilk hamileliğinde de oluyomuydu böle bi ağrı
çok uzun degilmisinnTeşekkürler canım. Boyum 1.70 çok uzun değilim ama ayağımın maşallahı var
Ya ben face açmak istiyorum ama kocişe söylesem izin vermez, söylemesem vicdan yaparım
Arada kaldım ama bende sizleri görmeyi çok istiyorum
hehehe kuzum demiştim yaa benim yokki eşimin var ikna etme çabalarındayım ikna edersen gelicem :)) merak etme sen ben çeker burda koyarım kendimi :))
ayyyy sonunda geldimmmmm :)))
kızlarr bikaçgündür inanılmaz yoğunum ara ara kaçıp gelip baktım napıyosunuz diye ama yazamadım ve çok özledimmmmmm :))
cumartesi alışverişi dibine vurdum kuzuma birsürü şey aldım önce ben çıktım alışverişe veeee kuzum battaniye , 3 tane kadife tulum (hiç almamıştım az kalsın üşücekti kuzum) , küvet fili kova , sebamed kozmetik ürünleri , biberon event 2li küçük boy, tırnak makası , taragı , burun aspiratörü , boğulma önleyici yastık , kendime gögüs pedi ve gögüs ucu :))
akşamda babasıyla gittik beşiktaşlı uyku seti (üzerinde kartallar yuvasında uyur ) yazıyo bayıldımmm , bide şirinli nevresim :))))
artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır bi ateş ölçeri kaldı bide arabası puseti tabi unuttugum bişiler yoksa sadece yıkayıp düzenlemesi kaldı :))
Beni iyice heyecan sarmaya başladı.
Sanki her an olacakmış gibi bazen kalbim aniden çarpıyor hem heyecan hem de azcık tedirginliklten.
kızlar selam..
Hayırlısıyla geçse ama tabi bu anlar da güzel.ohh ohh ne güzel güle güle kullanın canım ayy çok heyecanlıyız hepimiz az kaldıbenimde sadece odası ve banyo bakım ürünleri kaldı inşallah bayramdan sonra onlarıda bitiricez ,unuttuğumuz bişe varsa da artık aklımıza geldikçe yada ihtiyaç oldukça alcaz napalım
Aynı canım ya bende öyleyim böyle birden bi heyecan basıyor kalbim atıyor sonra sakinleşiyorum sonra yine
aç karnına cnm
aah ah keşke işve cilve falan işe yarasa da yaptırabilsem.
zaten senin "ona yaptır" dediğin işleri yapacak olsa, tüm evi halletmiş olur :) ama nerdee. bi de işten yorgun gelip onunla mı uğraşıcam der, hatta kızar bana akşam geldiğinde aynı konuyu sürdürdüğümü görünce ama ben de dedğin gibi beğenmeyen kendi yapar dedim diye vazgeçemiyorum zaten..aslında gebelik öncesi için haklı tembel demekte:) ama vallahi 5 kat iş yapar oldum son 3 aydır, ama umursayan kim.. allahtan bayramda gelenimiz hiç olmiycak, bu kavga sürer gider çünkü bu gidişle..
ohaaa naptın yawwwnasıl bişiki aldıkların merak ettim
cnm ihtiyacın varki almışsın ama pahalı ya.neyse begendiysen sorun yok güle güle kullan inş. 2.bebeiştede kullanırsın
ben bayramda siyah kumaş hamile pantolonumu giycem, 30 liraya almıştım sölemesi ayıptır
ayakkabılarımıda aldım 2 sini 50 ye :)üstümede aldıgım bi kac bişi vardı onlardan giyerim tamamdır.
sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))
ay kızlar sormayın dünden beri içim acıdı zaten( kuzenimin nişanı var bayramda onun için aldım biraz özentili bişey olsun dedim. gezecek vaktim de yok daha dogrusu vaktim var eşim gezdirmiyo sağolsun, hiç sevmiyo dolaşmayı ( ondan girdim o magazaya aldım. ama ciddden çok pahalı daha da vermem artık ( günlük kıyafetlere ben de vermiyorum o kadar. lcw hamile koleksiyonundan büyük beden kısmından takılıorum genelde.
anladığım kadarı ile normal istiyorsun ama bebeğin gerçekten iri bi bebek olucak ,inş benimkide iri olur ,rabbimden tek dileğim sağlıklı ve iri bi bebek olsun ,benimkide 2 haftadır önde gidiyor ;bebek sağlıklı ,olsunda mühim olan o bence ,dr unada kafa yorma ,çünkü 3000 kg bebile 4000 kg bebeişin doğumu aynı olmaz gibime geliyor :)))
allah nazarlardan korusun 3-6 aylık alışverişlerde aklın yazlıklara gitmesin ,biraz daha kalın bi şeyler alırsan daha i olur bence :))))
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
ayyyy sonunda geldimmmmm :)))
kızlarr bikaçgündür inanılmaz yoğunum ara ara kaçıp gelip baktım napıyosunuz diye ama yazamadım ve çok özledimmmmmm :))
cumartesi alışverişi dibine vurdum kuzuma birsürü şey aldım önce ben çıktım alışverişe veeee kuzum battaniye , 3 tane kadife tulum (hiç almamıştım az kalsın üşücekti kuzum) , küvet fili kova , sebamed kozmetik ürünleri , biberon event 2li küçük boy, tırnak makası , taragı , burun aspiratörü , boğulma önleyici yastık , kendime gögüs pedi ve gögüs ucu :))
akşamda babasıyla gittik beşiktaşlı uyku seti (üzerinde kartallar yuvasında uyur ) yazıyo bayıldımmm , bide şirinli nevresim :))))
artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır bi ateş ölçeri kaldı bide arabası puseti tabi unuttugum bişiler yoksa sadece yıkayıp düzenlemesi kaldı :))
hem temizlik yapıp hem kulagımı cınlatmıyorsun umarım
cnm yaparsın sende haftasonu merak etme.temizlik konusunda epeyy azimlii bi hatunsun maşallahh
çocuk olduktan sonra bişeyelr düzene giriyorr ,işleri biriktirmemeyi ögreniyorsun.
kızlar cuma günü doktora gittim.bebişim 1.300 gr.olmuş.maşallah haftasıyla uyumlu.bide dr.4 boyutluda bakarken ağzını açtı ve dilini çıkardıresmen gördük.hiç anne babaya dil çıkarılırmı,hele bi doğsun koparıcam o dilini
sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))
Ben siyah pantolon giyeceğim, üstüne de bir tunik aldım.
Ayakkabı bulamadım malesef :26:
Ayaklarım zaten 40 numara bir de şiş olunca bulamadım
Kızlar birde burada hava soğudu pelerin aldım hamişler için ama hiç yakıştıramadım kendime ya
Allah kavuştursun canım benim..benimde kan değerlerim düşük..ilacımın dozunu ikiye çıkarttık..enfeksiyon için bol bol su içmelisin..Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Merhaba canım.Akşam dr a gideceğini okudum rica etsem bişey sorarmısın dr una.Ben daha cumartesi gittim.Şİmdide kafama bişey takıldı.Dün mutfak masası bakmaya gitmiştik.Masa camdı adama kırılırmı falan diye sordu eşim.Adamda hayır dedi bakın gösteriyim şimdi dedi ama korkmayın dedi.Sonrada masaya yumruğunu güm diye indirdi.Ben kendimi hazırladığım için korkmadım çok sadece irkildim, ama bebek sıçramışmıdır korkmuşmudur onu olumsuz etkilemişmidir içime dert oldu.Sonra pişman oldum keşke adama deseydim vurmayın diye ama olan olmuştu artık.Oldu geçti banada her zamanki gibi stresi kaldıHepinize hayırlı bayramlar hanımlar bu arada
SONUÇLARIM:
OGTT AÇLIK: normal değerler : 70.00-110.00 sonuç:98
OGTT 1 SAAT SONRA: normal değerler: 110.00-190.00 sonuç: 223
OGTT 2 SAAT SONRA:normal değerler: 110.00-165.00 sonuç: 183
OGTT 3 SAAT SONRA:normal değerler: 110.00-145.00 sonuç: 146
3.saate bile sınırdayım düşün cnm.daha doktoruma göstermedim.bayramdan sonra gidicem valla bunaldım doktordanda..ama çokta kafama taktımayrıca 2 günlük diyetlede böle çıkması normal..yediklerime dikkat ediyorum cnm şimdilik.inşallah senin sonuçların güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?