2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

SONUÇLARIM:

OGTT AÇLIK: normal değerler : 70.00-110.00 sonuç:98
OGTT 1 SAAT SONRA: normal değerler: 110.00-190.00 sonuç: 223
OGTT 2 SAAT SONRA:normal değerler: 110.00-165.00 sonuç: 183
OGTT 3 SAAT SONRA:normal değerler: 110.00-145.00 sonuç: 146
3.saate bile sınırdayım düşün cnm.daha doktoruma göstermedim.bayramdan sonra gidicem valla bunaldım doktordanda..ama çokta kafama taktımayrıca 2 günlük diyetlede böle çıkması normal..yediklerime dikkat ediyorum cnm şimdilik.inşallah senin sonuçların güzel çıkar

Son düzenleme:

Allah kavuştursun cnm.sonucların içinnde gecmiş olsun.tek kullanımlık şaseyi içtiginde, baya tut kendini hemen çişe gitmee.
bana doktorum yada eczacı sölemedi bende çiş gelince hemen yaptım pek faydasını göremedim.

hoşgeldinn.nerelerdesin sennn, dedim heralde kendi keçelerini bitirdi bizlerede yapıyorrr bişiler
uzum bugusu iyi eve cıktı.

Son düzenleme:

kız nerdesın sen merak ettik :)

iyiyiz biz hamdoslun sorun yok :)

hee öleymıs standartmış :) bana da öle dediler belkı polar alıp kendım dıkerım gözüm keserse bılmıyorum bakıcaz

ben de daha önce öle bişi kullanmadım evet accık tırt geldı bana da ama napalım

ayşee diz kapagına kadar önden dügmeli trençkot vardır sende mutlaka.dügmeleri kapanmasa da onu giy üstünüde bi şalla kapatt tamamdırr

ben böle yapcam valla.

canım trençkotum yok ama dizlerime kadar baska bi giysim var yalnız bu havadada giyilmez

şimdi şalla neym idare edıorm napayım hava az daha soğuyunca ancak o üstümü giyip şalla kapatırım :)

ay o zaman ıns doğurmus oluruz ya kar kış yagmadann

kızlar selam..

GYNO FERRO SANOL kullanan war mı? nasıl alıyorsunuz bu ilacı aç mı tok mu?

ben kullanıyorum canım ya sabah aç karnına ya da kaçırdıysam acıkınca yemek yemeden yarım saat once fln

kan ıalcımı ıctıysem peşindne kahvaltı yapacaksam veya yemek yıyeceksem kalsiyum içerikli olmamasına

dikkat edıyoırum bılıosn demir ilacı bi işe yaramıyo o zaman :)

Benim de var canım, Kemik ağrısıymış o... Doktor bazı hamilelerde oluyor, son aylarda daha da zorlaşır baskı arttıkça dedi. Ca Mg verdi... Zor oluyor anlıyorum seni..

çok uzun degilmisinn dalga mı geciyon yaw.türk kadınının boy standartlarının üstündesin
valla benim listede herkez varr.beni eklersen herkezi görürsün ben sana diyimm:))

ohh ohh ne güzel güle güle kullanın canım ayy çok heyecanlıyız hepimiz az kaldı benimde sadece odası ve banyo bakım ürünleri kaldı inşallah bayramdan sonra onlarıda bitiricez ,unuttuğumuz bişe varsa da artık aklımıza geldikçe yada ihtiyaç oldukça alcaz napalım

Beni iyice heyecan sarmaya başladı.
Sanki her an olacakmış gibi bazen kalbim aniden çarpıyor hem heyecan hem de azcık tedirginliklten.

Aynı canım ya bende öyleyim böyle birden bi heyecan basıyor kalbim atıyor sonra sakinleşiyorum sonra yine

kızlar selam..

GYNO FERRO SANOL kullanan war mı? nasıl alıyorsunuz bu ilacı aç mı tok mu?

aç karnına cnm

Hayırlısıyla geçse ama tabi bu anlar da güzel.

kızlar Tekirdağ kapkaranlıkkkkkkkkkkkkkkkk
korkuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yağmur yağıyorrrrrrrrrrrrrrr

hani bi laf vardır nasıl alıştırırsan öle gider diye.
sen başta tüm sorumlulugu üstüne aldıysan adamında şimdi iş yapmak zoruna gidiyor olabilir cnm :)
ben evlendikten bi kaç hafta sonra tırnaklarımı çıkardımm haftarca attıgı corapları yerden almadım üstünden atlayıp gectim v.s..
evi mok götürdü zamanlarda olduu hiç umursamadım.sonra da uzlaşıp iş bölümü yaptık.oda üstüne düşen işleri yaptı sagolsun.mesela cam silemem ben evimiz en süt kattaa
yada wc banyonun fayanslarını fırcalayamamm anca yerini yaparım.halıyı yıkarım banyoda ,akşam eşim geldiginde durlatırım.tek başıma nasıl kadırıyım leş gibi halıyı v.s
al eline süpürgeyi bezi evi temizle ,ütü yap ,yemek yap demiyom ama güc isteyen şeyelride eşime yaptırıyorum.

sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))

ay kızlar sormayın dünden beri içim acıdı zaten ( kuzenimin nişanı var bayramda onun için aldım biraz özentili bişey olsun dedim. gezecek vaktim de yok daha dogrusu vaktim var eşim gezdirmiyo sağolsun, hiç sevmiyo dolaşmayı ( ondan girdim o magazaya aldım. ama ciddden çok pahalı daha da vermem artık ( günlük kıyafetlere ben de vermiyorum o kadar. lcw hamile koleksiyonundan büyük beden kısmından takılıorum genelde.

cnm nişan da giymek için özel bi kıyafetse pahalıdır tabi.
neyse cnm boşver takılmaa almışsın artık ,keyfini cıkart, güzel güzel giyyy, ortalıkta bi salın millet güzel bi hamiş görsün

Son düzenleme:

Hemde cok istiyorum bosu bosuna neden sezeryan olayim 4 kiloya kadar doguruyo millet normal cocuk...

Bu cavurlar kiloyu hic sevmiyo cocuktada annedede :)))

Isvicreli anneler var 4 cocuk dogurmuslar pespese bebegi kucaginda yeni dogmus kadin sanki iskelet :))) mnicik cocuk doguruyorlar...

3 bucuk en ideal bebek diyo ne gerek var fazlasina ben zaten merakli degilim koca bebek dogurmaya saglikli olsun yeter napim sekerden aliyosa dikkat ediyorum elimden geldigince...

Gecmis olsun canim insAllah ilaclar hemen fayda eder..

Sekerin cikmamasina sevindim...

Hosgeldin canim bizde seni özledik :)

Iyiyim canim cok sagol evdeyim yatiyorum dikkat ediyorum kendime yürümüyorum is yapmiyorum dinleniyorum bol bol hersey yolunda....

Sen nasilsin bebeis nasil ?

oh canım maşallah baya birşeyler almışsın..desene alışveriş tamam..hepsini iyi günlerde kullan canım..bizde odasını siparış verdik kuzumun..babaannemiz aldı odasını hediye..çok şaşırdım desem yeridir..tahmin ediyordum ama yinede beklemiyordum..halısını tülünü falan anneannemiz alacak..babamız badanasını yapacqak..bana kaldı hazır olan eşyaları düzenlemek..Allah eşyaları yerleştirip, bebeğimize kavuştuğumuz günleri göstersin..

yok canım ama aklıma gelmiyor değilsin yani..ne yapalım yavaş yavaş oluyor birşeyler..Allah razı olsun eşimden bana yardımcı iş konusunda o yüzden bende yaptığımı inceden yapabiliyorum..

maşallah bebeğine canım..

sende bendensin kuzumm bende acıyorum hamile elbisesine verilen paraya bende dün gittim lcw den elbise aldım 40 tl bide kinetiksten spor ayakkabı aldım oda 50 tl tamamdır daha bişi almam doğuma kadar :))

güle güle kullan canım aldıklarını..

bende penyeciye 10tl etek diktirdim siyah..onun üstünede bluz diktiriyorum al sana bayramlık..evet pelerin insanı biraz şişko gösteriyor..biraz daha beklersen kışa doğru güzel şallar oluyor pazarda falan..

Allah kavuştursun canım benim..benimde kan değerlerim düşük..ilacımın dozunu ikiye çıkarttık..enfeksiyon için bol bol su içmelisin..

merak ettik kız seni meğersem pc bozukmuş..hoşgeldin aramıza

selam güzel annler,inşallah herkes iyidir..
Aman allahım 100 den geri sayabilirim artık :)

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin kııız... Bizim evde iki tane canavar var 8 ve 4 yaşlarında her gün atraksiyon gerilim... İçeridekini düşün artık..
en de karnına çarptı diye çok korktum..

Yüksek çıkmış gerçekten. Doktor ilaç falan verebilir, git bakalım ne diyecek. ne zaman göstereceksin sonucunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…