oh canım maşallah baya birşeyler almışsın..desene alışveriş tamam..hepsini iyi günlerde kullan canım..bizde odasını siparış verdik kuzumun..babaannemiz aldı odasını hediye..çok şaşırdım desem yeridir..tahmin ediyordum ama yinede beklemiyordum..halısını tülünü falan anneannemiz alacak..babamız badanasını yapacqak..bana kaldı hazır olan eşyaları düzenlemek..Allah eşyaları yerleştirip, bebeğimize kavuştuğumuz günleri göstersin
hani bi laf vardır nasıl alıştırırsan öle gider diye.
sen başta tüm sorumlulugu üstüne aldıysan adamında şimdi iş yapmak zoruna gidiyor olabilir cnm :)
ben evlendikten bi kaç hafta sonra tırnaklarımı çıkardımmhaftarca attıgı corapları yerden almadım üstünden atlayıp gectim v.s..
evi mok götürdü zamanlarda olduu hiç umursamadım.sonra da uzlaşıp iş bölümü yaptık.oda üstüne düşen işleri yaptı sagolsun.mesela cam silemem ben evimiz en süt kattaa
yada wc banyonun fayanslarını fırcalayamamm anca yerini yaparım.halıyı yıkarım banyoda ,akşam eşim geldiginde durlatırım.tek başıma nasıl kadırıyım leş gibi halıyı v.s
al eline süpürgeyi bezi evi temizle ,ütü yap ,yemek yap demiyom ama güc isteyen şeyelride eşime yaptırıyorum.
güle güle kullanın cnm kızının odasını.kaynanayada bravooo
ne aldın oda olarak, takımmı?
oh canım maşallah baya birşeyler almışsın..desene alışveriş tamam..hepsini iyi günlerde kullan canım..bizde odasını siparış verdik kuzumun..babaannemiz aldı odasını hediye..çok şaşırdım desem yeridir..tahmin ediyordum ama yinede beklemiyordum..halısını tülünü falan anneannemiz alacak..babamız badanasını yapacqak..bana kaldı hazır olan eşyaları düzenlemek..Allah eşyaları yerleştirip, bebeğimize kavuştuğumuz günleri göstersin..
valla ben de her işi üstüme almıyorum iyice şımarıyolar tembelleşiyolar o zaman
he an gelıyo sımartıyorum da ama herseyın sınırı var :)
haftasonu mesela eşim kahvaltıyı hazırladı ben de evi süpürdüm tozları aldım oturduk yedık ıctık
masayı topladık beraber...çamaşırları asar toplar mesela sepet üst katamı cıkıcak balkon mu yıkancak
eşim yapar tek sıkıtnımız ıste dagınıktır iş yerıdnen gelır çantayı koltuga pantolonu
öbür odaya gömleği baska odaya cıakrırı benım cınler tepeme cıakr nıe öle yapiosn die noclak orda dursa der eşimde
yanı 4 yıldır bitek bu değişmedi hoş kayınvalıdem de dagınıktır böle büyümüş adam 1 ay evi süprümesem
evi toparlamasam nıye temzılenmedı demez.. :)
bu huyu değişmiyo yoksa her ısımı yaapr yemek de yapar sağolsun 4 ay bulantı cektım mutfaga giremedım
her gun yaptı yemegımızı :) bulasıgımzıı yıkadı sağolsun :) ama bıkeresınde çamaşır yıkıyorum ütülüyorum
yoruluyorum yardım istiyorum die yapma yapma diodu ya yapcam die tartsııoduk sonra benim şarteller attı yapmadım giyecek bişei kalmadı
aşkım çamaşır yıkamıcak mıyız gömlek kalmamıs...yaa dedım yıkama etme dıodun ben düzenlı temiz giyin die yapiorm
sne kıymet bılme ayır çamaşırları makınaya at çalıştırıcam dedim öel öel yola getırdım azbucuk yoksa çok zor yaa
köfte salata var dielim çorba yemezdı direk köfteden başlardı olmaz çorbasız başlanamz die die alıştırdım
yemediği yemekelri herbişeye alıstırdım olmaz öle şımarıklık aaaa ksokcoa adam çorba yemeyene yok diyorum
anaları şıamrtmış ayol yarın öbürgün çocuk olcak babamda yemıoyo kı ondan dicek hem cocukla ugras hem adamla
iyisimi vakıt varken eldekını düzeltmek
hayırlı olsun canım oda takımınız odayı boyayıp bi güzel yerleştirirsiniz temzı temzı ohh :)
valla tebrıkelr kayınvalıdeye ne güzel yapmış :)
Amiinn ecmain :)
oh canım maşallah baya birşeyler almışsın..desene alışveriş tamam..hepsini iyi günlerde kullan canım..bizde odasını siparış verdik kuzumun..babaannemiz aldı odasını hediye..çok şaşırdım desem yeridir..tahmin ediyordum ama yinede beklemiyordum..halısını tülünü falan anneannemiz alacak..babamız badanasını yapacqak..bana kaldı hazır olan eşyaları düzenlemek..Allah eşyaları yerleştirip, bebeğimize kavuştuğumuz günleri göstersin..
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda
Hayirli olsun canim :) helal olsun kayinvalidene benimde is bilen ilgilnen bir kayinvalidem olsaydi keske...
Merak ettim gelsinde biran önce yerlstir cek ekle resmini
Ben de dün yalvar yakar eşimi dışarı çıkarttım da, üstüme başıma 2-3 şey aldırdım. kalabalıktan, trafikten nefret ediyor, hafta içi gideriz diyor sürekli.
Neyse gittik aldık bi hamile mağazasından bişeyler
1 elbise
1 askılı kot blüz ( yakasında kırmızı kurdeleden bişeyler var,çok şirin)
1 hamile taytı
elbiseye biz de 130 lira verdik ama bayramda giyicem onu. içime oturdu eşimin. ona da kot gömlek alıcaktık , vazgeçti almadı :)))))
bencede bravoo..Allah razı olsun beni çok mutlu etti..üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam..zaten kaynanatör falan değildir..benim o yönde şikayetim yok..el üstünde tutuyorlar beni..
evet canım takım aldık ikeadan..tugbanın aldıklarından..ben birde şifonyer aldım..yanındada biraz ıvır zıvır dolap düzenleyiciler, kutular falan..eşime parayı vermiş bugün..artık bayramdan sonrada odamız gelir..odamız tam olunca resim eklerim inş..
iyi günlerde kullan canım :))))))))))))))
)))
kızlar iştahlarınız ne durumda ? benim bugünlerde iştahım açıldıhiç böyle iştahlı yemek yediğimi hatırlamam bu yaşıma kadar :)
hemen kilomdan da belli olmuş..neyseki başlarda almadım kilo da iyi gidiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?