2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet canım dublex

aynen öyle kayınvalıemelre gidiyoruz mesela eve gelıyoruz oh ya dıyo ınsnaın evi gibisi yok diyo
annem gıycem zaman ütülerdi şimdi hepsi ütülü istedııgmı gıyyorum hemen dıyo yanı zamanla alışıyo cidden :)
bırazcıkda ısrarcı olmakta fayda var cocuk gibi sımarıyo baznede kocısım :)

eşim herseyı yer eti de sebzeyı de ama hamurısı ve et ürünü bişey varsa özellıkle köfte, sote vs hayatta
affetmez gider gelir el atar yemeğe hemen ondna yemek ıster ya bi büyü bi kendıen gel diyorum ben de

bizizm evımızde annem çorba , ana yemek , makarna veya pilav yanında yoğurt cacık veya ayran
tursu veya salata böyle yenır hep yanı yemekte kola içilmez...mangal köfte neym varsa içilir ancak...et yemeği
sebze yemeği sırasıyla pişirilir falan öyle bi düzen vardı hala da öle devam edıo
babamda bunu nıye pişridin bunu yemem etmem dien bı adam değil önune koydugunu yer ses etmez :)
e ben de öle alışmışım eşimin aileisnde öle bi düzen yok artık kayınvalıdem ugrastıda düzenmı oturmadı zaman
içinde bıktı da pes mı ettı bılmıyorum yoksa elinden her yemek gelir...ama öle düzene alışkın değildi
evlenınce alıştı bızımkı mecbur :)

maşallah canım eşien benımkı gibi mutfaga da duskun demekkı kendı kendıne yemek bile uyduruyo bulantım varken her vıtmaını
alaım die enteresan meyve kokteyllerı bile yapiodu ben de hersyeını koymaıs ıcın yer göstredım hatta gunelrce attıgı yerden
alıp bak buraya koycaz burda düzenlı olcak die 0-6 yas gurubuna analtıormus gibi analttım ama yok düzelmedi dagınık
napim bu kadarcıgını da kabul edeım barı dedım kabullendım en sonunda :)

kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda

ben bu akaşm annemelrdeyım yemek derdım yok :) yarın akşam ıspanak yapcam ınsallah :)

ben eve gidince bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum canım...

sağol canım teşekkür ederim..tek gelin olmanın faydaları canım..

Bende tek gelinim ama hic bir ayricalik görmedim :) biraz vurdum duymazlar ailecek..

kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda

canımm hem kolay hem tadı harika olacak bir şey söyliyim tavuk veya hindi but al fırın torbasına koy baharat tuz ve büyük büyük doğranmış soğanla doldur ağzını sık at fırına, yanına da patates püresi yap mmmh mükemmel oluyor
ben hindi butu dünden aynen bu şekilde yapmıştım, bugün de püre yapmak istiyordum ama evde boykot ilan ettiğim için hiçbi şey yapamıyorum

ben geldiimm
kızımı gördüm çok mutluyum, gelişimi hala 3 gün ileride

herşey yolunda bebeğim dönmüş ama kanım hala düşükmüş benim yaa

yedi bitirdi kanımı benim cücük

Ayşecim süpersin,aynen canım..aynı taktikler bende de var hihihihi..

eli maşalılık forever kenkss

cnaım benım ıştahım değilde açlık hıssım arttı ya :S

su son haftaya kadara gayet normaldım zamanı gelıcne yemegımı yıyodum oh paşa paşa iyiidim

ama son bı hafat 10 gundur yemek yıyorum yarım saat sonra kanrım bomboş sankı gunelrdır bısey yememıs

gibiyim bunalr yanıltıcı bılıorm onun ıcın ara öğünümü arttırdım ama yok olmuyo dayanmıyorum açlığa basım dönuyo

fln ufak ufak porsiyonalrı arttırıcam napim ama iştahım artmadı açlık hıssım arrttı :)

canım ınsallah guzel haberlerle gelrısın doktordan çok çok dıkkat et kendıne dualarımızdaısn canım

sağlıkla gelcıek ınsallah bebegın

ya kırmızı patıge de dediğim gibi iştahım değil ama açlık hıssıma rttı hemen acıkıyorum ben :S

doymuyo bu kız ya yedıkce yıyeyım ıstıyo :)

tavugu ben de öle yapıyorum bak çok güzel oluyo ımh ımh :)

ayrıca patates püresine de bayılıyorum yaa :) o naıs bi lezzettır öylee

yalnız ben hindi etını hıc sevemedim nedense :26:

hayırlı olsun canım güle güle kullan :)))
teşekkür ederiz teyzesi

benim tam tersine canım hiç yemek istemiyor ne yapacam bilmem..mecburen yiyorum bebeğim kilo alsın diye..yoksa yiyesim yok..

Aaa ikili sayılara düşmüşüm, hiç farkında değilim :)

Gel gör ki, hala bir tekmecik yok

hadi bakalım senin şafakta iki haneli oldu..tekmeleri hissedersin yakında inş..

Allah yardımcın olsun canım..dubleks evin bakımı çok zor ya..hiç iş bitiremiyor insan..sen o yüzden yerinde duramıyorsun anladım..
evet aynen benim annemde her konuda çok düzenli bir kadın..ve çok beceriklidir..insan düzene alıştı mı o şekilde devam etmek istiyor..ama zafer bizim 4 sene sonunda istediğimiz kıvama gelmişler şükür..olsun dağınıklıkları da olsun bir kusurları:))))))onada kusur denirse tabi..neler var neler ne kadar şükretsek azdır canım..

Kızlar ben geldim evimi temizledim bir güzel ama canım çıktı yaa acaip yoruldum şu banyoyu yıkamak zaten eziyet eğilmek ne kadar zorlaştı eşimde aradı yapamadığın kalsın akşam ben yaparım dedi balkonları ona bıraktım akşam yemeğinide kayınvalidemde yicez şimdi yatıyorum ayşecim iiki sölemişsin yaptımda yedim bile keki ya kızlar artık hastane çantasını hazırlasakmı ??? Bide bana hediye alcak olan güzel anneye sölüyorum numaramı yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum yazmadıysam özelden msj atsın hemen atarım

Yüksek çıkmış gerçekten. Doktor ilaç falan verebilir, git bakalım ne diyecek. ne zaman göstereceksin sonucunu ?
cnm şu bayram geçsin hemen randevu alıcam,yediklerime dikkat ediyorum bakalım

cnm hamile kıyafetleri maşallah zaten fiyatları uçuk oluyo..ben beğenemedimde sen ne güzel alabilmişsin ya şükür,LCw olmasa ben giyinemicem heralde,dar paça pantolon getirmişte kıçım bayram etti ara tara üst bulamadım defactodan L beden bi gömlek tarzı bişey aldım,şükür aldım ya 70 e mal oldu benim bayramlıkalr,varya bunların geri dönüşümü yok bide acıyorum bende eşin gibi alırken kıyamam yazık bu eşlere olan bunlara oluyo.sayemizde giyinemiolar

Son düzenleme:
Benim de var canım, Kemik ağrısıymış o... Doktor bazı hamilelerde oluyor, son aylarda daha da zorlaşır baskı arttıkça dedi. Ca Mg verdi... Zor oluyor anlıyorum seni..

hadi ya yarın dokotruma gidicem bakaılm bi soryım bende tuhaf bi ağrı ya hareket ederken yani oturup kalkaerken oluyo demi.....ca mg nası bişey iyi geliyomu peki bu ağrı için

valla bende kanat yapıcam ama nası yapıcama dair bişe belirleyememiştim şimdi burdaki kızlar sayesinde kafamda bişiler belirlendi mersi kızlarrrrr....

Aaa ikili sayılara düşmüşüm, hiç farkında değilim :)

Gel gör ki, hala bir tekmecik yok

sen geçen karnımda su kabarcığı gibi bişi oyunuyo dememişmiyidin ya ben mi yanlış hatrlıyrum:26:

herkesde farklı işte demekki,bende kendime şaşırıyorum,normalde iştahlı değilimdir çünkü..
çabuk da acıkıyorum :26: hakkımda hayırlısı :)

tavugu ben de öle yapıyorum bak çok güzel oluyo ımh ımh :)

ayrıca patates püresine de bayılıyorum yaa :) o naıs bi lezzettır öylee

yalnız ben hindi etını hıc sevemedim nedense :26:

hindi etini bende sevmem

KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrr ben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasakburda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:

Son düzenleme:

ayyyy evet bahsetmeyinnn.ağzımın suyunu topluyorummmm....tatlı krizlerindeyim.ama yasak

Allah kolaylık versin canım sana..doğru haklısın yazılmaması senin açından daha iyi olur..

kızlar ya e-bebek te Lansinoh marka süt sağma makinesi 200 küsürden 133 tl ye düşmüş. Nasıl acaba Lansinoh. kremlerde falan iyi de... ben Medela nın süt sağma makinesini düşünüyodum o 160tl
bu daha cazip geldi bana sanki

devletten şeker yüklemesinin sonucunu aldım doktorada gösterdim allaha şükürler olsunki güzel çıktı darısı tüm şeker yüklemesi yaptrcak arkadaşalrın başına yarında kendi dokotruma gidicez benden şeker yüklemesi isticek bende yaptrdım diecem

sonuç alırken sırada kadının biriyle tartıştım ufaktan 5 dk oldu sıraya geçeli kadın geldi önüme geçiyo ben burdaydım abiye sor diyo bişi demedim hiç sonra baktım kadın gitmiş önümde yok bi baktım sonra otryo taaa ilerde sonra sıra bana geldi önümde beliriverdi dedim otyrarak sıra beklenmiyo hanımefendi benim bacam aryo dedi bende bu halde okadar yol yürüdüm otrmadan sıraya geçtim beklyrum dedim herkes şait ben sıradayım dio dedim evet herkesinde işi yok sizi takip ediyo ay böle insanlara deli oluyrum vallahi hee özel,kle uyanıklık yapıyp öne geçenler sıra bekleyemiyosan git özlede yaptr kardeşim işini ya kıy parana

neyse bizim kaynantör battaniye bide hastahane çıkışı aldı allah razı olsun götrdü beni ben beğeniyim die daha eksik biş varmı alalım die kaçkekere sordu.....

Bu arada yine e-bebekteki kampanyadan prima premium care bezlerden aldık. tanesi 25 tl ama 3lü paket alırsan 69 tl ve 3 tane de primanın ıslak mendili hediye. ve istediğin numaradan seçebiliyosun istersen hepsini yeni doğan al istersen 1,2,3 no al. sana kalmış

maşallah bebişine...
Cumartesi aldıklarımdan bi taneside buydu kızlar.Kadife tulum çok begenerek aldım rengide kırmızı deil nar çiçeği rengi çok şeker bişiy ama....
Eki Görüntüle 537791
güzel günlerde kullanın inş...
maşallah kuzucuna...

geçmiş olsun canım inş en kısa sürede düzelir...

aa aşkolsun sen bizi merak etmiyon mu yani

ben buraya resim koyamam eşim uçurur beni :)
aaa merak ediyom kuzum etmemmiii :)) valla ben koyarım eşim biliyo buraya resim koydugumu bişi demiyo :)))

anammm aynı oldu demek odalarımız güle güle kullan cnmm :)) nie bayramdan sonra geliyo biz ogün aldık geldik kurduk ???

sen geçen karnımda su kabarcığı gibi bişi oyunuyo dememişmiyidin ya ben mi yanlış hatrlıyrum:26:

Karnımın alt tarafında, baya kasığa yakın baloncuklar patlıyo sanki ama 2 günde 1 falan hissediyorum.
bariz bir hareket ya da tekme yok.
barsak nasıl guruldar, aynen öyle.

Ben de döndüğünü, vurduğunu, bi tarafın şiştiğini falan görmek istiyorum artık.. ben de tepiklerle uyanmak istiyorum artık.. ben de yavrumla aramdaki o eşsiz bağ kurulsun istiyorum artık .. poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…