ayşe kız senin ev dubleks mi? aynen öyle senin düzenine alışana kadar zaman alıyor ama alışınca annelerini bile beğenmiyorlar..
eşim aslında pek sebze düşkünü değildir..et olsun hamurişi olsun yeter ona..hergünde onlar yenmezki..bende senin gibi illa çorba salata olacak..bakıyorumda sebze yemeklerini bile bazen tercih ediyor hamurişlerine..maşallah birde iştahlı ben 5-6 kişilik yemek yapıyorum ikimize..mutfak konusunda beceriklidir ama..
ev işlerinde her işime yardımcı Allah razı olsun..camlarımı bile siler..evde olduğumuz zaman birimiz süpürür diğerimiz evi siler..öyle yanı paylaşımlı iş yaparız..
dağınıklık bizdede var..ama alıştırdım artık bir yerde bırakıyor eşyalarını..öyle olunca toplaması daha kolay oluyor..
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda
ben eve gidince bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum canım...
sağol canım teşekkür ederim..tek gelin olmanın faydaları canım..
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız.bana bir fikir verin 1 saat kaldı işten çıkmama :))acıktımda
Ayşecim süpersin,aynen canım..aynı taktikler bende de var hihihihi..
kızlar iştahlarınız ne durumda ? benim bugünlerde iştahım açıldıhiç böyle iştahlı yemek yediğimi hatırlamam bu yaşıma kadar :)
hemen kilomdan da belli olmuş..neyseki başlarda almadım kilo da iyi gidiyorum hala
ben geldimm...yarın dr kontrolümüz var. çok merak ediyorum. yavrum nasıl, gelişimi nasıl, suyu artmış mı hala az mı???çok dua edin bize fıstık teyzeleri. şeker yüklemem 26. haftada olucak. hava serinledi hala bütün gece ağzım kuruyor, terliyorum. tatlı en baştan beri yemiyorum. hiç aram yok. çaya bile bal koyuyorum. iştahım yok zaten dr da bebek iyi beslenemiyor zayıf demiştiöğlen de çarpıntım oluyor. 120 ye kadar çıkıyor. sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırsak inş süper olucak:)
ya hep duyardım arkadaşlarımdan falan dünyayı yicem, iştahım şöyle acıldı, gözüm dönüyor vs vs..
bende hic böyle olmadı bende şu ana kadar..
hatta acıkmıyorum diyebilirim..
yemek vakti geldi deyip yiyorum yemeğimi :)))
canımm hem kolay hem tadı harika olacak bir şey söyliyim tavuk veya hindi but al fırın torbasına koy baharat tuz ve büyük büyük doğranmış soğanla doldur ağzını sık at fırına, yanına da patates püresi yap mmmh mükemmel oluyor
ben hindi butu dünden aynen bu şekilde yapmıştım, bugün de püre yapmak istiyordum ama evde boykot ilan ettiğim için hiçbi şey yapamıyorum
teşekkür ederiz teyzesihayırlı olsun canım güle güle kullan :)))
kızlar iştahlarınız ne durumda ? benim bugünlerde iştahım açıldıhiç böyle iştahlı yemek yediğimi hatırlamam bu yaşıma kadar :)
hemen kilomdan da belli olmuş..neyseki başlarda almadım kilo da iyi gidiyorum hala
Aaa ikili sayılara düşmüşüm, hiç farkında değilim :)
Gel gör ki, hala bir tekmecik yok
evet canım dublex
aynen öyle kayınvalıemelre gidiyoruz mesela eve gelıyoruz oh ya dıyo ınsnaın evi gibisi yok diyo
annem gıycem zaman ütülerdi şimdi hepsi ütülü istedııgmı gıyyorum hemen dıyo yanı zamanla alışıyo cidden :)
bırazcıkda ısrarcı olmakta fayda var cocuk gibi sımarıyo baznede kocısım :)
eşim herseyı yer eti de sebzeyı de ama hamurısı ve et ürünü bişey varsa özellıkle köfte, sote vs hayatta
affetmez gider gelir el atar yemeğe hemen ondna yemek ıster ya bi büyü bi kendıen gel diyorum ben de
bizizm evımızde annem çorba , ana yemek , makarna veya pilav yanında yoğurt cacık veya ayran
tursu veya salata böyle yenır hep yanı yemekte kola içilmez...mangal köfte neym varsa içilir ancak...et yemeği
sebze yemeği sırasıyla pişirilir falan öyle bi düzen vardı hala da öle devam edıo
babamda bunu nıye pişridin bunu yemem etmem dien bı adam değil önune koydugunu yer ses etmez :)
e ben de öle alışmışım eşimin aileisnde öle bi düzen yok artık kayınvalıdem ugrastıda düzenmı oturmadı zaman
içinde bıktı da pes mı ettı bılmıyorum yoksa elinden her yemek gelir...ama öle düzene alışkın değildi
evlenınce alıştı bızımkı mecbur :)
maşallah canım eşien benımkı gibi mutfaga da duskun demekkı kendı kendıne yemek bile uyduruyo bulantım varken her vıtmaını
alaım die enteresan meyve kokteyllerı bile yapioduben de hersyeını koymaıs ıcın yer göstredım hatta gunelrce attıgı yerden
alıp bak buraya koycaz burda düzenlı olcak die 0-6 yas gurubuna analtıormus gibi analttım ama yok düzelmedi dagınık
napim bu kadarcıgını da kabul edeım barı dedım kabullendım en sonunda :)
cnm şu bayram geçsin hemen randevu alıcam,yediklerime dikkat ediyorum bakalımYüksek çıkmış gerçekten. Doktor ilaç falan verebilir, git bakalım ne diyecek. ne zaman göstereceksin sonucunu ?
cnm hamile kıyafetleri maşallah zaten fiyatları uçuk oluyo..ben beğenemedimde sen ne güzel alabilmişsin ya şükür,LCw olmasa ben giyinemicem heralde,dar paça pantolon getirmişte kıçım bayram ettiBen de dün yalvar yakar eşimi dışarı çıkarttım da, üstüme başıma 2-3 şey aldırdım. kalabalıktan, trafikten nefret ediyor, hafta içi gideriz diyor sürekli.
Neyse gittik aldık bi hamile mağazasından bişeyler
1 elbise
1 askılı kot blüz ( yakasında kırmızı kurdeleden bişeyler var,çok şirin)
1 hamile taytı
elbiseye biz de 130 lira verdik ama bayramda giyicem onu. içime oturdu eşimin. ona da kot gömlek alıcaktık , vazgeçti almadı :)))))
Benim de var canım, Kemik ağrısıymış o... Doktor bazı hamilelerde oluyor, son aylarda daha da zorlaşır baskı arttıkça dedi. Ca Mg verdi... Zor oluyor anlıyorum seni..
Aaa ikili sayılara düşmüşüm, hiç farkında değilim :)
Gel gör ki, hala bir tekmecik yok
herkesde farklı işte demekki,bende kendime şaşırıyorum,normalde iştahlı değilimdir çünkü..ya hep duyardım arkadaşlarımdan falan dünyayı yicem, iştahım şöyle acıldı, gözüm dönüyor vs vs..
bende hic böyle olmadı bende şu ana kadar..
hatta acıkmıyorum diyebilirim..
yemek vakti geldi deyip yiyorum yemeğimi :)))
çabuk da acıkıyorum :26: hakkımda hayırlısı :)eli maşalılık forever kenkss
cnaım benım ıştahım değilde açlık hıssım arttı ya :S
su son haftaya kadara gayet normaldım zamanı gelıcne yemegımı yıyodum oh paşa paşa iyiidim
ama son bı hafat 10 gundur yemek yıyorum yarım saat sonra kanrım bomboş sankı gunelrdır bısey yememıs
gibiyim bunalr yanıltıcı bılıorm onun ıcın ara öğünümü arttırdım ama yok olmuyo dayanmıyorum açlığa basım dönuyo
fln ufak ufak porsiyonalrı arttırıcam napim ama iştahım artmadı açlık hıssım arrttı :)
canım ınsallah guzel haberlerle gelrısın doktordan çok çok dıkkat et kendıne dualarımızdaısn canım
sağlıkla gelcıek ınsallah bebegın
ya kırmızı patıge de dediğim gibi iştahım değil ama açlık hıssıma rttı hemen acıkıyorum ben :S
doymuyo bu kız ya yedıkce yıyeyım ıstıyo :)
tavugu ben de öle yapıyorum bak çok güzel oluyo ımh ımh :)
ayrıca patates püresine de bayılıyorum yaa :) o naıs bi lezzettır öylee
yalnız ben hindi etını hıc sevemedim nedense :26:
KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrrben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasak burda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:
KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrrben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasak burda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:
maşallah bebişine...Bebegimin 30 haftasi yarin bitecek yani yarin tam 7 bucuk aylik olcagiz....
Kilosu 1.700 dr bebek cok büyük böyle giderse doguramazsin diyor...
Her defasinda bu kadin korkutuyo beni ya psikolejimi bozdu millet bebgim kafa asagi dönsün diye bekler normal dogum icin beninmki 22 haftadan beri bas asagi bak ne güzel normal dogum yapacaksin diye moral vercene sürekli doguramazsin diyo delimi ne ya...
2 hafta ilerde gidiyormus normalde bu kiloda 32 haftalik bebek olurmus...
Her gittigimde idrar aliyor aninda bakiyorlar ne var ne yok diye seker cikti cisimde :)))) offf yaa bunaldim valla artikseker gibiyimde ondan herseyimde seker cikiyo kadimda cisimde :))))
Sekerin bebege saglikli kilo aldirmayacak yag depolayacak cocuk diyobiseyde yemedim ki sabah sekerimi cikaracak anlamiyorum ya...
güzel günlerde kullanın inş...Cumartesi aldıklarımdan bi taneside buydu kızlar.Kadife tulum çok begenerek aldım rengide kırmızı deil nar çiçeği rengi çok şeker bişiy ama....
Eki Görüntüle 537791
maşallah kuzucuna...kızlar cuma günü doktora gittim.bebişim 1.300 gr.olmuş.maşallah haftasıyla uyumlu.bide dr.4 boyutluda bakarken ağzını açtı ve dilini çıkardıresmen gördük.hiç anne babaya dil çıkarılırmı,hele bi doğsun koparıcam o dilini
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
Bizde havadisler böyle arkadaşlar..
aaa merak ediyom kuzum etmemmiii :)) valla ben koyarım eşim biliyo buraya resim koydugumu bişi demiyo :)))aa aşkolsun sen bizi merak etmiyon mu yani
ben buraya resim koyamam eşim uçurur beni :)
bencede bravoo..Allah razı olsun beni çok mutlu etti..üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam..zaten kaynanatör falan değildir..benim o yönde şikayetim yok..el üstünde tutuyorlar beni..
evet canım takım aldık ikeadan..tugbanın aldıklarından..ben birde şifonyer aldım..yanındada biraz ıvır zıvır dolap düzenleyiciler, kutular falan..eşime parayı vermiş bugün..artık bayramdan sonrada odamız gelir..odamız tam olunca resim eklerim inş..
sen geçen karnımda su kabarcığı gibi bişi oyunuyo dememişmiyidin ya ben mi yanlış hatrlıyrum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?