2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hadi gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış..bebeğin cicilerinide güle güle kullanın..

slm anneler ve minnakları

ayşecim sağol mbp yi çok merak ediyodum iyi olmasına sevindim endeleste gelmiş ay bebişlere bişey olmasında

tontirik listeni bende beğendim sağol ay ne alcaz demekten bende çıtçıtlıları üşür diye hep uzun kollu aldım ilk 3aya 5tane yeter bari bidaha kısa kollu ve kolsuz alayım hem yaz gelir kilotlu çorapta alayım oğluşa çok şirin oluyolar :) daha banyo yapmaya bişeyi yok oğluşun lavobada yıkarmışım :)

biz kocişle küsüz nazar değdi benim kazmama bide sana ne oldu diyor ay bunlara hasta olma nazlanma herdediklerine he de dün annesine gitmicemizi söyledi bizden çıkmaz diyor çıkmaz sa çıkmasın uyucam der yatarım ben ay gidemedik diye yapıyo millet kendi ailesine gidemedik diye yapar benimki benim aileme gerçi kalabalık görmemiş bizim sülalede damat diye nazlıyo kendi akrabaları soğuk işleri düşünce ararlar şimdi bayramdada görüşeceğiz diye yapıyor ama ben napayım kapıdan iki dakika görür geliriz yada beni hamileliğimi bahane et gitmeyelim diyorum bakalım

bizde cmt iş yaptık pazar ben yorgunluktan yattım paşada annesine gitti yattık yattık şimdide yağmur yağsada camlarım temizlense diye bekliyorum oda yağmıyor bayramda silip tülleri yıkarız yeni yaptık sayılır ama yinede temiz koksun istiyorum buakşamda kapıları silip toz alcam güya yaırnda sil süpür arife günüde gezeriz inşallah

canım inş güzel haberler ile gelirsin dualarımız seninle...
benim hiç iştahım yok mecburen yiyorum o yüzden 1.5 aydır kilo da almadım...
ben geldiimm
kızımı gördüm çok mutluyum, gelişimi hala 3 gün ileride

herşey yolunda bebeğim dönmüş ama kanım hala düşükmüş benim yaa

yedi bitirdi kanımı benim cücük
hadi gözün aydın canım kanın da düzelir inş...

anammm aynı oldu demek odalarımız güle güle kullan cnmm :)) nie bayramdan sonra geliyo biz ogün aldık geldik kurduk ???
evet canım aynı oldu dicem ama benimkisi kız odası senin ki erkek..yoksa mobilya yanı..ben Kocaelide olduğum için internetten sipariş verdik 7 gün içinde kargo teslim ediliyormuş canım..
olsun anca bizde badana boya yaparız, mobilya geldimide kurarız hemencecik..

hadi ya yarın dokotruma gidicem bakaılm bi soryım bende tuhaf bi ağrı ya hareket ederken yani oturup kalkaerken oluyo demi.....ca mg nası bişey iyi geliyomu peki bu ağrı için

Kalsiyum Magnezyum sabah biri akşam birini içiyorum. Azaltır dedi..
Ben çok ayakta kaldığım günlerde daha çok olduğunu hissediyorum.. Bir de yere oturduğumda..
Bacaklarının gerginliğiyle kemik üzerine baskı çok oluyor galiba...
Doktora elinle yerini göster, çünkü ben ilk anlattığımda rahim ağzı zannetti sonra gösterince orası desene dedi... Orası dicem de adına ne koyacağımı bilemedim dedim... Bayan doktor, bi de zamanla doktorla yakınlık kuruluyo... Güldü o da..

canım sendemi izmitteydin ay neçok izmitli var buluşun seneye yaza bende geleyim :) kuzularıda tanıştırırız

ay tatlıdan bahsedenler bende hiç tatlı isteği yok bide buşeker çıksaydı sinir olurdum ailede var annemde diyo sen yemezsin diye ama kola işte tüm tatlılara yetiyo haftassonu yine dayanamadık bizim kuzuda tembel dün bugün tepiklesin diye bekliyoruz bigün azcık coşuyo bidaha tık yok doğuncada böyle olsa ama çoşar ozaman da

ciciler ve odalar alanlar hayırlı olsun güzel güzel kullansınlar inşallah bide tek kullanımlık antibiyotik içecek olan arkadaş bende antibiyotik ve onu kullanmıştım gece vc işini hallet ve iç sonrada yat uyu nekadar içinde durursa okadar iyi ama benim kadar tuvalet tutan biri bile gece kalkıyosa sizleri düşünemiyorum

ay bide yemekleri yazın burdan bizim canımız bişey istemiyo sonra ay şunu yapayım diye canım istiyo bide şu bulgur pilavını sevsem neçok yazıyosunuz ama yok nasıl da faydalı biliyorum ama cık

gamzecim o uyanıklar heryerde oluyor ben geçen şeker kan sonucumu doktorada göstercem tekim bekliyorum bi kadın geldi oda hamilemi diye test yaptırmış değil testinide görüyorum oara kociş aradı konuşuyorum teli kapatıp giricem bu fırladı yerinden beni geçip girdi odaya kapıyıda kapadı eşime dedim telde sinirlenmicem ama sinir oldum bebiş yok çıktı ağlıyor hem üzüldüm hem hak yersen olcağı bu diyorum sanki 2dk sonra girsen ne olur aslında küçük bişey ama kul hakkın yinede çıkınca rabbim onada nasip etsin diye dua ettim bebiş çok farklı bişey çünkü

Son düzenleme:

canım marketlerde de 23 e düştü bizde 1numara ilk doğan bitane aldık başta sıvı kakayı emdiği için genelde bunu tavsiye ediyolar ama genelde 1paket yada 1buçuk yetiyormuş hemen kilo aldıkları için hemen 2ye geçiliyormuş bide izmirde olanlar rosmannn yanlış yazmış olabilirim karşıyaka ve kemeraltında var bide çankayada açıldı sanırım orda kampanya yapmışlardı 21 liraya biz ordan aldık sürüyormu bilmiyorum yolunuz düşerse bi bakın

bide hediyeleşenler biz busefer bazı nedenlerden katılamadık inşallah bebiş doğuncada yaparız hepinizin şimdiden cicileri hayırlı olsun girmeyip karışmayayım ama bi tarih koyun daha önce bunlarda çok sorunlar oldu ki genelde aynı gün hafta veriliyor çünkü herkezin ki ulaşırken geri dönenler ve ulaşmayanlar oluyor kargocular evde yok diyip kapıya gitmeyebiliyor ay kociş duymasın

canım bu ağrı bende 2 3 aya yakın var kimi hamilelerde olabiliyormuş bebiş doğunca geçecek inşallah benim doktorda rahim büyüyo dedi ult bakınca oğluş orda ayakta dikiliyordu güldü oyüzden dedi şimdide korksa yada sıkılsa orayı belledi hep oraya kaçıyor ve özellikle giyinirken tek ayağa dikilince acıyor oturarak giyinmek gerkiyormuş zorlamıcaz ama ben ilk yataktan yada kanepeden kalkınca daha çok acıyor yürüdükçe geçiyor doktorda erken doğum riskine karşı yürüme diyor
bide int aratınca eskiden popo üstü düşmüş olanlarda genelde o birleişm yerindeki kemikte ağrı oluyormuş bende yüksek okul okurken memeleketteydim çok kar yağar ve 3kez kadr düşmüştüm olabilir diyorum az kaldı doğum yapınca geçsinde şimdilik katlanıyoruz bakalım

ayşee diz kapagına kadar önden dügmeli trençkot vardır sende mutlaka.dügmeleri kapanmasa da onu giy üstünüde bi şalla kapatt tamamdırr

ben böle yapcam valla.
bende kaşe manto vb baktım ağlamaklı oldum 2hafta önce
bu göbekle olmuyor
pançoda daha beter kilolu gösteriyor
geçen yılkılerımi giyip büyük şallarla giycem idare ediyim 2ay napyım

vala bu hafta bende kendimi tutamıyoru
başlarda siz aşerirken gülüyordum kavanozu yolda açıyoruz turşu canımız çekıyor diyenler vardı
benım aşermem yeni başladı, yatmadan turşu yedim,tatlının haddi hesabı yok
doydu dıye kalkıp 1saat sonra mutfakta aç kedi gibi dolanıyorum:)

ama canım her anne hamileliği farklı yaşar.o bağırsak hareketleri bence bebişin hareketleri,,,,,bebek sağlıklı olsada sen de o duyguları yaşamak istysun doğal olarak

hadi gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış..bebeğin cicilerinide güle güle kullanın..

Saol canım amin insaallah

azalttımı peki magnezyum.....ccanım benim doktor erkek yaaaa ( nasıl gösteriyim elimle eşimde yanımda oluyo bide utanırım ben ya nasıl dicem ya ufff of

Allah iyiliğini versin kııız... Bizim evde iki tane canavar var 8 ve 4 yaşlarında her gün atraksiyon gerilim... İçeridekini düşün artık..
en de karnına çarptı diye çok korktum..

Bu bişey olmaz manasınamı geliyo:)İnşallah ay_she unutmaz sorar dr a yoksa ben arayıp dr uma sorucam.İçime dert oldu yaa oturdum ağladım bugün

ben bi elimde çikolata diger elimde salatık turşusu yedigimi biliyom bi kac gün önce.cok pis bogaz oldum:125:

Hosgeldin canim bizde seni özledik :)

Iyiyim canim cok sagol evdeyim yatiyorum dikkat ediyorum kendime yürümüyorum is yapmiyorum dinleniyorum bol bol hersey yolunda....

Sen nasilsin bebeis nasil ?

Canlarım ya sağolun, var olun hepiniz.

ÜZÜMBUĞUSU, çok geçmiş olsun cnm. Yarabbim bir daha göstermesin inşallah

milsa ne yaptın keceleri bitirdinmii?resim bekliyozz

Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatı Evde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.

Merhaba kızlar!

Haftasonu temizlik yaptırdım ben de kocişe. Sağolsun yaptı baya.
Hem de tripli olmama rağmen yardım etti. Aslında daha iyiymiş. Naz da yapamıyo ya. Paşa paşa yaptı valla tüm evi. Gıkı çıkmadı, küsüm ya
İyi taktikmiş valla. Hiç yapmadığı kadar iş yaptı.
Ama yemek ve ütü hala bende tabi. Neyse o kadar yardım ettiğine şükür.
Onun dışında çocuğum ve ben iyiyiz Tepikliyip duruyo anneyi. Bugün dersteydim, sunum yapıyodu bi arkadaş. Allam tepikledi durdu.
Bi de göğsümün hemen altı. Nasıl oluyo o kadar yukarda anlamadım.
Benim hamilelik sıkıntım da bacak ağrısı. Allam sol bacağım bir ağrıyo bir ağrıyo. Cumartesi sabahtan biraz ayakta kaldım diye, akşama kadar yattım.
Ayağa kalkınca nasıl acıyo her yerim. Nolcak bilmiyorum son aylarda. Allah yardımcımız olsun.

Ben bayram kıyafeti almadım kızlar. olanlarla idare edicem. Zaten parasızım bu ara, bi de kıyafetlere bayılamam para. İnşallah bi dahaki bayrama rahatlamış oluruz.

Tontirikçim yaptığın liste için teşekkürler. İlk kez anne olcaklar için çok iyi oldu bu, onu okucam ayrıntılı bi şekilde. Sağol canım.

Hepinize güzel haftalar diliyorum şeker anneler!

Milsacım çok geçmiş olsun canım.

cnm senin kociştende Allah razı olsun yine baya yardımcı oluyor sana bak ne güzel maşallahh
erkekelr annelerinden nasıl alışıyorlarsa evlendiklerinde de devam ettirmeye calışıyorlar
mesela benim kocamda terlik giyme huyu yoktu.yeni evliyiz bide kış ayı adam yalınayakgeziyor kalebodurun üstünde.ben veriyom terligi o cıkarıyor.
bak cocugumuz olmaz üşütürsen sperm sayın düşer v.s diye diye adama alıştırdım terligi

ellerini yıkayınca havluya silme alışkanlıgıda yoktu direkt üstüne silerdi yaa şaka gibi:)))
banyoda 1 bornoz ,1 büyük havlu bir baş havlusu vardır ona ait..ama o duştan sonra bir küçük baş havlusuyla hertarafını siler cıkardıı ayy çıldırıyordum o böle yapınca
valla cocuk gibi egittimm kocamı yeni baştan.şimdi maşallahı var.1 kullandıgı baş havlusunu birdaha kullanmıyor efendii

yani bizim kaynanatöre sorsan ondan temizi yoktur gencken ama daha cocuguna bi el silme alışkınlıgı kazandıramamış :)
ama hakkını yemeyim eşimi ahlak yönünden cok güzel yetiştirmiş.çok saygılıdırr.benim sülalem eşime hayrandır mesela.öve öve bitiremezler
genc kızlara allah size benim koca gibi bi eş nasip etsin derim hepsi yüksek seslee bagırarak aminnnnn derlerrr

Allah başımızdan eksik etmesin onları.amin.

valla şanslı gelinsin cnm. maşallahh
güle güle kullanın odanızıda . kaynanacıgın oda takımı için ne kadar para bayıldı? :)

gızz kilotlu corabı napıcan:)) yok cnm giydirme cocuga, kilotlu corap kan dolaşımı için önerilmiyor.
pijamayı filan iki kat giydiririrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…