devletten şeker yüklemesinin sonucunu aldım doktorada gösterdim allaha şükürler olsunki güzel çıktı darısı tüm şeker yüklemesi yaptrcak arkadaşalrın başına yarında kendi dokotruma gidicez benden şeker yüklemesi isticek bende yaptrdım diecem
sonuç alırken sırada kadının biriyle tartıştım ufaktan 5 dk oldu sıraya geçeli kadın geldi önüme geçiyo ben burdaydım abiye sor diyo bişi demedim hiç sonra baktım kadın gitmiş önümde yok bi baktım sonra otryo taaa ilerde sonra sıra bana geldi önümde beliriverdi dedim otyrarak sıra beklenmiyo hanımefendi benim bacam aryo dedi bende bu halde okadar yol yürüdüm otrmadan sıraya geçtim beklyrum dedim herkes şait ben sıradayım dio dedim evet herkesinde işi yok sizi takip ediyo ay böle insanlara deli oluyrum vallahi heeözel,kle uyanıklık yapıyp öne geçenler sıra bekleyemiyosan git özlede yaptr kardeşim işini ya kıy parana
neyse bizim kaynantör battaniye bide hastahane çıkışı aldı allah razı olsun götrdü beni ben beğeniyim die daha eksik biş varmı alalım die kaçkekere sordu.....
canım inş güzel haberler ile gelirsin dualarımız seninle...ben geldimm...yarın dr kontrolümüz var. çok merak ediyorum. yavrum nasıl, gelişimi nasıl, suyu artmış mı hala az mı???çok dua edin bize fıstık teyzeleri. şeker yüklemem 26. haftada olucak. hava serinledi hala bütün gece ağzım kuruyor, terliyorum. tatlı en baştan beri yemiyorum. hiç aram yok. çaya bile bal koyuyorum. iştahım yok zaten dr da bebek iyi beslenemiyor zayıf demiştiöğlen de çarpıntım oluyor. 120 ye kadar çıkıyor. sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırsak inş süper olucak:)
benim hiç iştahım yok mecburen yiyorum o yüzden 1.5 aydır kilo da almadım...kızlar iştahlarınız ne durumda ? benim bugünlerde iştahım açıldıhiç böyle iştahlı yemek yediğimi hatırlamam bu yaşıma kadar :)
hemen kilomdan da belli olmuş..neyseki başlarda almadım kilo da iyi gidiyorum hala
hadi gözün aydın canım kanın da düzelir inş...ben geldiimm
kızımı gördüm çok mutluyum, gelişimi hala 3 gün ileride
herşey yolunda bebeğim dönmüş ama kanım hala düşükmüş benim yaa
yedi bitirdi kanımı benim cücük
evet canım aynı oldu dicem ama benimkisi kız odası senin ki erkek..yoksa mobilya yanı..ben Kocaelide olduğum için internetten sipariş verdik 7 gün içinde kargo teslim ediliyormuş canım..anammm aynı oldu demek odalarımız güle güle kullan cnmm :)) nie bayramdan sonra geliyo biz ogün aldık geldik kurduk ???
hadi ya yarın dokotruma gidicem bakaılm bi soryım bende tuhaf bi ağrı ya hareket ederken yani oturup kalkaerken oluyo demi.....ca mg nası bişey iyi geliyomu peki bu ağrı için
evet canım aynı oldu dicem ama benimkisi kız odası senin ki erkek..yoksa mobilya yanı..ben Kocaelide olduğum için internetten sipariş verdik 7 gün içinde kargo teslim ediliyormuş canım..
olsun anca bizde badana boya yaparız, mobilya geldimide kurarız hemencecik..
Bu arada yine e-bebekteki kampanyadan prima premium care bezlerden aldık. tanesi 25 tl ama 3lü paket alırsan 69 tl ve 3 tane de primanın ıslak mendili hediye. ve istediğin numaradan seçebiliyosun istersen hepsini yeni doğan al istersen 1,2,3 no al. sana kalmış
Kalsiyum Magnezyum sabah biri akşam birini içiyorum. Azaltır dedi..
Ben çok ayakta kaldığım günlerde daha çok olduğunu hissediyorum.. Bir de yere oturduğumda..
Bacaklarının gerginliğiyle kemik üzerine baskı çok oluyor galiba...
Doktora elinle yerini göster, çünkü ben ilk anlattığımda rahim ağzı zannetti sonra gösterince orası desene dedi... Orası dicem de adına ne koyacağımı bilemedim dedim... Bayan doktor, bi de zamanla doktorla yakınlık kuruluyo... Güldü o da..
bende kaşe manto vb baktım ağlamaklı oldum 2hafta önceayşee diz kapagına kadar önden dügmeli trençkot vardır sende mutlaka.dügmeleri kapanmasa da onu giy üstünüde bi şalla kapatt tamamdırr
ben böle yapcam valla.
kızlar iştahlarınız ne durumda ? benim bugünlerde iştahım açıldıhiç böyle iştahlı yemek yediğimi hatırlamam bu yaşıma kadar :)
hemen kilomdan da belli olmuş..neyseki başlarda almadım kilo da iyi gidiyorum hala
canım sendemi izmitteydin ay neçok izmitli var buluşun seneye yaza bende geleyim :) kuzularıda tanıştırırız
Karnımın alt tarafında, baya kasığa yakın baloncuklar patlıyo sanki ama 2 günde 1 falan hissediyorum.
bariz bir hareket ya da tekme yok.
barsak nasıl guruldar, aynen öyle.
Ben de döndüğünü, vurduğunu, bi tarafın şiştiğini falan görmek istiyorum artık.. ben de tepiklerle uyanmak istiyorum artık.. ben de yavrumla aramdaki o eşsiz bağ kurulsun istiyorum artık .. poff
hadi gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış..bebeğin cicilerinide güle güle kullanın..
Kalsiyum Magnezyum sabah biri akşam birini içiyorum. Azaltır dedi..
Ben çok ayakta kaldığım günlerde daha çok olduğunu hissediyorum.. Bir de yere oturduğumda..
Bacaklarının gerginliğiyle kemik üzerine baskı çok oluyor galiba...
Doktora elinle yerini göster, çünkü ben ilk anlattığımda rahim ağzı zannetti sonra gösterince orası desene dedi... Orası dicem de adına ne koyacağımı bilemedim dedim... Bayan doktor, bi de zamanla doktorla yakınlık kuruluyo... Güldü o da..
Allah iyiliğini versin kııız... Bizim evde iki tane canavar var 8 ve 4 yaşlarında her gün atraksiyon gerilim... İçeridekini düşün artık..
en de karnına çarptı diye çok korktum..
vala bu hafta bende kendimi tutamıyoru
başlarda siz aşerirken gülüyordum kavanozu yolda açıyoruz turşu canımız çekıyor diyenler vardı
benım aşermem yeni başladı, yatmadan turşu yedim,tatlının haddi hesabı yok
doydu dıye kalkıp 1saat sonra mutfakta aç kedi gibi dolanıyorum:)
Allah kavuştursun cnm.sonucların içinnde gecmiş olsun.tek kullanımlık şaseyi içtiginde, baya tut kendini hemen çişe gitmee.
bana doktorum yada eczacı sölemedi bende çiş gelince hemen yaptım pek faydasını göremedim.
hoşgeldinn.nerelerdesin sennn, dedim heralde kendi keçelerini bitirdi bizlerede yapıyorrr bişiler
uzum bugusu iyi eve cıktı.
kız nerdesın sen merak ettik :)
iyiyiz biz hamdoslun sorun yok :)
hee öleymıs standartmış :) bana da öle dediler belkı polar alıp kendım dıkerım gözüm keserse bılmıyorum bakıcaz
ben de daha önce öle bişi kullanmadım evet accık tırt geldı bana da ama napalım
canım trençkotum yok ama dizlerime kadar baska bi giysim var yalnız bu havadada giyilmez
şimdi şalla neym idare edıorm napayım hava az daha soğuyunca ancak o üstümü giyip şalla kapatırım :)
ay o zaman ıns doğurmus oluruz ya kar kış yagmadann
ben kullanıyorum canım ya sabah aç karnına ya da kaçırdıysam acıkınca yemek yemeden yarım saat once fln
kan ıalcımı ıctıysem peşindne kahvaltı yapacaksam veya yemek yıyeceksem kalsiyum içerikli olmamasına
dikkat edıyoırum bılıosn demir ilacı bi işe yaramıyo o zaman :)
Hosgeldin canim bizde seni özledik :)
Iyiyim canim cok sagol evdeyim yatiyorum dikkat ediyorum kendime yürümüyorum is yapmiyorum dinleniyorum bol bol hersey yolunda....
Sen nasilsin bebeis nasil ?
oh canım maşallah baya birşeyler almışsın..desene alışveriş tamam..hepsini iyi günlerde kullan canım..bizde odasını siparış verdik kuzumun..babaannemiz aldı odasını hediye..çok şaşırdım desem yeridir..tahmin ediyordum ama yinede beklemiyordum..halısını tülünü falan anneannemiz alacak..babamız badanasını yapacqak..bana kaldı hazır olan eşyaları düzenlemek..Allah eşyaları yerleştirip, bebeğimize kavuştuğumuz günleri göstersin..
yok canım ama aklıma gelmiyor değilsin yani..ne yapalım yavaş yavaş oluyor birşeyler..Allah razı olsun eşimden bana yardımcı iş konusunda o yüzden bende yaptığımı inceden yapabiliyorum..
maşallah bebeğine canım..
güle güle kullan canım aldıklarını..
bende penyeciye 10tl etek diktirdim siyah..onun üstünede bluz diktiriyorum al sana bayramlık..evet pelerin insanı biraz şişko gösteriyor..biraz daha beklersen kışa doğru güzel şallar oluyor pazarda falan..
Allah kavuştursun canım benim..benimde kan değerlerim düşük..ilacımın dozunu ikiye çıkarttık..enfeksiyon için bol bol su içmelisin..
merak ettik kız seni meğersem pc bozukmuş..hoşgeldin aramıza
milsa ne yaptın keceleri bitirdinmii?resim bekliyozz
Milsacım çok geçmiş olsun canım.Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
valla ben de her işi üstüme almıyorum iyice şımarıyolar tembelleşiyolar o zaman
he an gelıyo sımartıyorum da ama herseyın sınırı var :)
haftasonu mesela eşim kahvaltıyı hazırladı ben de evi süpürdüm tozları aldım oturduk yedık ıctık
masayı topladık beraber...çamaşırları asar toplar mesela sepet üst katamı cıkıcak balkon mu yıkancak
eşim yapar tek sıkıtnımız ıste dagınıktır iş yerıdnen gelır çantayı koltuga pantolonu
öbür odaya gömleği baska odaya cıakrırı benım cınler tepeme cıakr nıe öle yapiosn die noclak orda dursa der eşimde
yanı 4 yıldır bitek bu değişmedi hoş kayınvalıdem de dagınıktır böle büyümüş adam 1 ay evi süprümesem
evi toparlamasam nıye temzılenmedı demez.. :)
bu huyu değişmiyo yoksa her ısımı yaapr yemek de yapar sağolsun 4 ay bulantı cektım mutfaga giremedım
her gun yaptı yemegımızı :) bulasıgımzıı yıkadı sağolsun :) ama bıkeresınde çamaşır yıkıyorum ütülüyorum
yoruluyorum yardım istiyorum die yapma yapma diodu ya yapcam die tartsııoduk sonra benim şarteller attı yapmadım giyecek bişei kalmadı
aşkım çamaşır yıkamıcak mıyız gömlek kalmamıs...yaa dedım yıkama etme dıodun ben düzenlı temiz giyin die yapiorm
sne kıymet bılme ayır çamaşırları makınaya at çalıştırıcam dedim öel öel yola getırdım azbucuk yoksa çok zor yaa
köfte salata var dielim çorba yemezdı direk köfteden başlardı olmaz çorbasız başlanamz die die alıştırdım
yemediği yemekelri herbişeye alıstırdım olmaz öle şımarıklık aaaa ksokcoa adam çorba yemeyene yok diyorum
anaları şıamrtmış ayol yarın öbürgün çocuk olcak babamda yemıoyo kı ondan dicek hem cocukla ugras hem adamla
iyisimi vakıt varken eldekını düzeltmek
bencede bravoo..Allah razı olsun beni çok mutlu etti..üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam..zaten kaynanatör falan değildir..benim o yönde şikayetim yok..el üstünde tutuyorlar beni..
evet canım takım aldık ikeadan..tugbanın aldıklarından..ben birde şifonyer aldım..yanındada biraz ıvır zıvır dolap düzenleyiciler, kutular falan..eşime parayı vermiş bugün..artık bayramdan sonrada odamız gelir..odamız tam olunca resim eklerim inş..
tontirik listeni bende beğendim sağol ay ne alcaz demekten bende çıtçıtlıları üşür diye hep uzun kollu aldım ilk 3aya 5tane yeter bari bidaha kısa kollu ve kolsuz alayım hem yaz gelir kilotlu çorapta alayım oğluşa çok şirin oluyolar :) daha banyo yapmaya bişeyi yok oğluşun lavobada yıkarmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?