cnm nasıl içiyon o igrenc şeyelri hergün yaa.ben gün aşırı içiyom ,1 gün birini bigün digerini.ama içerken midem agzıma geliyorrr:120:Kalsiyum Magnezyum sabah biri akşam birini içiyorum. Azaltır dedi..
..
cnm cok gecmiş olsun Allah şifa versin eşine.Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
aldıklarını güle güle kullan cnm.
emzirme yastıgını bende aldıgıma pişman olmuştum hiç bi halta yaramadı ölece duruyor arabada.
1 tane 11 parca hastane cıkışı
1 tanede 5 parcalı hastane cıkışı
1 kadife tulum yeni dogan
1 tane 3-6 aylık penye tulum
pijaması patikli ikili takımlar oluyor onlardan da 1 tane al yeni dogan için yeterli.
tek alt patikli pijamalardan al 2 tane tulumun içine giydirirsin.bunları yeni dogan degilde bi numara büyük al
selam arkadaşlar nabersinizzz
ben bugün erkenden bitirdim temizligimi cokkk rahatımm
dün akşam kızım uyduktan sonra eşimle keyif yaptık sonrada gece 11 den sonra temizlige kalktık
wc ,banyo ve balkonları temizlettim eşimee
çırpılcak battaniye ,nevresim yatak örtülerini çamaşırları çırptırdım balkondan.
bende evi toprladım ,dolap ,cekmece filan düzenledim.zaten hep düzenlidirde bi gözden gecirdim :)
buzdolabıma göz gezdirm malum bayram geliyor etlere yer lazım :)
mutfak dolaplarını eşime sildirm zaten temizlerdi ama yinede bi el degdi iyi oldu
bende mikrodalga ocak fırın buzdolabı fayansını siliverdim.eşime sahur yaptırdım sonra yattık.saat 3 e geliyordu :)
sabah ta yatakları kapatı evimi süpürdüm sildim.bi tozumu alcam.yemegimide yaptım dündenn
valla kuş gibi hafif hissediyom kendimi bugünn:119:
ayyyy sonunda geldimmmmm :)))
kızlarr bikaçgündür inanılmaz yoğunum ara ara kaçıp gelip baktım napıyosunuz diye ama yazamadım ve çok özledimmmmmm :))
cumartesi alışverişi dibine vurdum kuzuma birsürü şey aldım önce ben çıktım alışverişe veeee kuzum battaniye , 3 tane kadife tulum (hiç almamıştım az kalsın üşücekti kuzum) , küvet fili kova , sebamed kozmetik ürünleri , biberon event 2li küçük boy, tırnak makası , taragı , burun aspiratörü , boğulma önleyici yastık , kendime gögüs pedi ve gögüs ucu :))
akşamda babasıyla gittik beşiktaşlı uyku seti (üzerinde kartallar yuvasında uyur ) yazıyo bayıldımmm , bide şirinli nevresim :))))
artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır bi ateş ölçeri kaldı bide arabası puseti tabi unuttugum bişiler yoksa sadece yıkayıp düzenlemesi kaldı :))
Ben de dün yalvar yakar eşimi dışarı çıkarttım da, üstüme başıma 2-3 şey aldırdım. kalabalıktan, trafikten nefret ediyor, hafta içi gideriz diyor sürekli.
Neyse gittik aldık bi hamile mağazasından bişeyler
1 elbise
1 askılı kot blüz ( yakasında kırmızı kurdeleden bişeyler var,çok şirin)
1 hamile taytı
elbiseye biz de 130 lira verdik ama bayramda giyicem onu. içime oturdu eşimin. ona da kot gömlek alıcaktık , vazgeçti almadı :)))))
bencede bravoo..Allah razı olsun beni çok mutlu etti..üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam..zaten kaynanatör falan değildir..benim o yönde şikayetim yok..el üstünde tutuyorlar beni..
evet canım takım aldık ikeadan..tugbanın aldıklarından..ben birde şifonyer aldım..yanındada biraz ıvır zıvır dolap düzenleyiciler, kutular falan..eşime parayı vermiş bugün..artık bayramdan sonrada odamız gelir..odamız tam olunca resim eklerim inş..
KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrrben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasak burda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:
cnm senin kociştende Allah razı olsun yine baya yardımcı oluyor sana bak ne güzel maşallahh
erkekelr annelerinden nasıl alışıyorlarsa evlendiklerinde de devam ettirmeye calışıyorlar
mesela benim kocamda terlik giyme huyu yoktu.yeni evliyiz bide kış ayı adam yalınayakgeziyor kalebodurun üstünde.ben veriyom terligi o cıkarıyor.
bak cocugumuz olmaz üşütürsen sperm sayın düşer v.s diye diye adama alıştırdım terligi
ellerini yıkayınca havluya silme alışkanlıgıda yoktu direkt üstüne silerdi yaa şaka gibi:)))
banyoda 1 bornoz ,1 büyük havlu bir baş havlusu vardır ona ait..ama o duştan sonra bir küçük baş havlusuyla hertarafını siler cıkardııayy çıldırıyordum o böle yapınca
valla cocuk gibi egittimm kocamı yeni baştan.şimdi maşallahı var.1 kullandıgı baş havlusunu birdaha kullanmıyor efendii
yani bizim kaynanatöre sorsan ondan temizi yoktur gencken ama daha cocuguna bi el silme alışkınlıgı kazandıramamış :)
ama hakkını yemeyim eşimi ahlak yönünden cok güzel yetiştirmiş.çok saygılıdırr.benim sülalem eşime hayrandır mesela.öve öve bitiremezler
genc kızlara allah size benim koca gibi bi eş nasip etsin derim hepsi yüksek seslee bagırarak aminnnnn derlerrr
Allah başımızdan eksik etmesin onları.amin.
ahaa bi eli maşalı dahaaa :))Merhaba kızlar!
Haftasonu temizlik yaptırdım ben de kocişe. Sağolsun yaptı baya.
Hem de tripli olmama rağmen yardım etti. Aslında daha iyiymiş. Naz da yapamıyo ya. Paşa paşa yaptı valla tüm evi. Gıkı çıkmadı, küsüm ya
İyi taktikmiş valla. Hiç yapmadığı kadar iş yaptı.
Ama yemek ve ütü hala bende tabi. Neyse o kadar yardım ettiğine şükür.
Tontirikçim yaptığın liste için teşekkürler. İlk kez anne olcaklar için çok iyi oldu bu, onu okucam ayrıntılı bi şekilde. Sağol canım.
tşkler cnmCnmcım çok güzel bi liste yazmışsın valla ellerine sağlık..Nette denk gelipte baktıgımda o kadar gereksiz ıvır zıvırlarla dolu uzun uzadıya listeler vardıki gözüm yoruluyordu okumaktan bune ya diyordum.O listedekilerin hepsi kullanılmıcaktırda eminim yani.Ama senin listen çok iyi olmuş hemde tecrübelisin enazından..Şimdi bunlara bakarak eksiklerimi filan tamamlarım...Tekrar Saol canım.....
Ohh ohh Maşallah size ya...Tebrik ederim valla ne güzel bir iş paylaşımı yapılmış ohh mis gibi olmuştur evin.güle güle kirletin canım.Ellerinize sağlık...
Harikasın ya tontirik :):) Hepsine güldüm ama o kırmızıladığım yere ayrı güldüm valla:):) bravo ama eğitimin sonucunu almışsın
kız tontirik allah iyiliğini versin emibizim babiş geldi apar topar yemeğini verdim yalvar yakar çıkarttım gittim o gömleği aldım duramadım yerimde ama valla okadar kıyafet denedim bunu beyendim yani he ne popo çıktı dışarı ne göbek fırtladı ne oy kalçalar kalçalar
şimdi ben napıcam kalkıp çay koyıyım kocişe hizmet ediyim bulaşıklarıda atyım makinaya onlara bile dokunmadan fırladım ne çatlağım ya
dedim tontiriğe söliyim sölemesem çatlarım demi ama
My first friend - Huggies - Ogilvy & Mather Argentina - YouTube
annişler yukarıda verdiğim linki bir izleyin allah aşkına.çok ama çokkkkkkkkkk güzelll.kendimi doğuma ve bebeğimi görmeye çok daha hazır hissettim şimdi:)))
Kızlar bu arada ben göbeğime hergün çatlak varmı die bakarken bacağımdaki çatlağı farketmemişimSabah gördüm kırmızı kırmızı kısa kesikler şeklinde 2 bacağımın üst kısmında sandım üzerine pijama lastiğim gelmiştir yada bişiyin izi çıkmıştır die düşündüm ama akşama kadar geçmeyince anladımki çatlamışım...Bebeyağıda kullanıyordum sık sık olmasada duştan sonraları.Ama ne olursa olsn ne kullanırsak kullanalım çatlayacağımız varsa bundan kaçış yok galiba...yinede sağlık olsunn ne dielim bebişlere feda olsn.....
Günaydın arkadaşlar, güzel haftalar
Cuma kontrolum vardı, oğluşumun gelişimi çok iyi, yalnız bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı, hatta protein kaybı çıktı, hergün tansiyonumu günde 3 defa kontrol ettirecem preaklamsi olabilirmiş. Bu arada bi çanta ilacım olduhangisini içeceğimi şaşrdım, bebe aspirini, kan ilacı, vitamin elevit, magnezyum ilacı, kalsiyum ilacı, idrar yolları için antibiyotik, antiseptik. Doktorum bu ilaçları verdi ama ben hepsini kullanmıyorum, sadece benim için önemli olduklarını düşündüklerimi kullanıyorum. Bi bebek dünyaya geliyor ama anneden de neler alıyor. Yeterki sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz biz herşeye katlanırız. Kızlar sizler hangi ilaçları içiyorunuz??
yaaaa kızlar haftasonu oğluma bir şeyler alim dedim.ama çok tecrübesizim ben ya:)neyden kaç tane alayım bilemedim kiyenidoğan tulummu alıyosunuz,yoksa alt üst takımmı daha iyi olur.bir de yenidoğan toplamda kaç tane olsun.buarada çanta almıştım ya ben.geldi.çoook güzel kızlar çok beğendim.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.myceyin emzirme önlüğünün kumaşı güzel ama takması zor geldi cırtcırtlı olsaydı daha iyiydi.emzirme yastığınıda arkadaşım önerdi aldım ama pişman oldum bile sanki.ama çanta çok iyi
Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası Bej 23124 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar her ayrıntı düşünülmüş.büyük.günlükte kullanabileceğiniz bir çanta.buarada ben siyah nakışlı modelde aldım.
‎'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN
Bebegimin 30 haftasi yarin bitecek yani yarin tam 7 bucuk aylik olcagiz....
Kilosu 1.700 dr bebek cok büyük böyle giderse doguramazsin diyor...
Her defasinda bu kadin korkutuyo beni ya psikolejimi bozdu millet bebgim kafa asagi dönsün diye bekler normal dogum icin beninmki 22 haftadan beri bas asagi bak ne güzel normal dogum yapacaksin diye moral vercene sürekli doguramazsin diyo delimi ne ya...
2 hafta ilerde gidiyormus normalde bu kiloda 32 haftalik bebek olurmus...
Her gittigimde idrar aliyor aninda bakiyorlar ne var ne yok diye seker cikti cisimde :)))) offf yaa bunaldim valla artikseker gibiyimde ondan herseyimde seker cikiyo kadimda cisimde :))))
Sekerin bebege saglikli kilo aldirmayacak yag depolayacak cocuk diyobiseyde yemedim ki sabah sekerimi cikaracak anlamiyorum ya...
Cumartesi aldıklarımdan bi taneside buydu kızlar.Kadife tulum çok begenerek aldım rengide kırmızı deil nar çiçeği rengi çok şeker bişiy ama....
Eki Görüntüle 537791
Merhabalar güzel anneler ve ukları..
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyidir inşAllah..
Bugün babamı yolcu ettik.. Babamla çok güzel vakit geçirdik..
Anneme telefonda takılıyor ben artık gelmeyeceğim kızım bana çok güzel bakıyor diyo.. :)
Tahlil sonuçlarımı aldım.. Pek iyi çıkmadı sonuçlar.. Ama hissediyordum böyle olacağını..
Kan problemim yoktu hiç, kan değerim düşmüş..
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bir ilaç verdi. Tek kullanımlıkmış, bebeğe zararı olmaz dedi..
İnşAllah çabucak geçer.. Kan ve idrar tahlili yapmışlardı şekere de bakmışlar.. Şeker konusunda bir sıkıntım yokmuş.
Bizde havadisler böyle arkadaşlar..
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?
annişler yukarıda verdiğim linki bir izleyin allah aşkına.çok ama çokkkkkkkkkk güzelll.kendimi doğuma ve bebeğimi görmeye çok daha hazır hissettim şimdi:)))
canım merhaba hoşgeldin :) ne güzel ana kız mutlu mesutsunuz maşallah.
tahlillerini çok sıkıntı etme, benim de kan problemim ilk kez çıktı, demir hapımı 2ye çıkardı doktor ve hiç geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var, 2. antibiyotiğimi kullandım dün bitti...benim de şekerimde problem yok yani her şeyimiz aynı sayılır senle ama canını sıkma, enfeksiyonun geçsin gerisi önemli değil şükür şekerin yokmuş en önemlisi o çünkü. ama o tek kullanımlık ilacı merak ettim ya fitil falan mı adı nedir söyler misin çünkü ben 2 kutu antibiyotik + 1 kutu fitil kullandım ama işe yaramadı gibi görünüyor :/
Sağolasın canım, inşAllah geçer. Kan değerleri için sadece kullandığım kan hapını dozunu arttırdı. Günde 2 tane içeceği. Bayramdan sonra tekrar kontrole gel dedi.. Ben birde keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum.cnm idrar yolları iççin olan tek dozu bende kullandım hiç bi zararı yok inşallah çabuk geçer kan değerleri için peki ilaçmı verdiler ???
Allah kavuştursun cnm.sonucların içinnde gecmiş olsun.tek kullanımlık şaseyi içtiginde, baya tut kendini hemen çişe gitmee.
bana doktorum yada eczacı sölemedi bende çiş gelince hemen yaptım pek faydasını göremedim
İnşAllah canım.. Çok teşekkürler.. Evet şeker olayına bende sevindim..Gecmis olsun canim insAllah ilaclar hemen fayda eder..
Sekerin cikmamasina sevindim...
Allah kavuştursun canım benim..benimde kan değerlerim düşük..ilacımın dozunu ikiye çıkarttık..enfeksiyon için bol bol su içmelisin..
Ben de dün yalvar yakar eşimi dışarı çıkarttım da, üstüme başıma 2-3 şey aldırdım. kalabalıktan, trafikten nefret ediyor, hafta içi gideriz diyor sürekli.
Neyse gittik aldık bi hamile mağazasından bişeyler
1 elbise
1 askılı kot blüz ( yakasında kırmızı kurdeleden bişeyler var,çok şirin)
1 hamile taytı
elbiseye biz de 130 lira verdik ama bayramda giyicem onu. içime oturdu eşimin. ona da kot gömlek alıcaktık , vazgeçti almadı :)))))
bencede bravoo..Allah razı olsun beni çok mutlu etti..üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam..zaten kaynanatör falan değildir..benim o yönde şikayetim yok..el üstünde tutuyorlar beni..
evet canım takım aldık ikeadan..tugbanın aldıklarından..ben birde şifonyer aldım..yanındada biraz ıvır zıvır dolap düzenleyiciler, kutular falan..eşime parayı vermiş bugün..artık bayramdan sonrada odamız gelir..odamız tam olunca resim eklerim inş..
geçmiş olsun canım inş en kısa sürede düzelir...
Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
canım çok geçmiş olsun idrar yolları enf için o tozdan ben de kullandım zararı yokmuş merak etme enf çok tehlikeli Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir...
helall sana beeee.iştee buuuu
güle güle kullan tatlımm yaaa sevindim senin adınaa.begendiysen sorun yok
altına bişi aldınmı.hazır kocayı cıkarmışken onuda halletseydinn :))
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?