2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kalsiyum Magnezyum sabah biri akşam birini içiyorum. Azaltır dedi..
..
cnm nasıl içiyon o igrenc şeyelri hergün yaa.ben gün aşırı içiyom ,1 gün birini bigün digerini.ama içerken midem agzıma geliyorrr:120:

cnm cok gecmiş olsun Allah şifa versin eşine.

Cnmcım çok güzel bi liste yazmışsın valla ellerine sağlık..Nette denk gelipte baktıgımda o kadar gereksiz ıvır zıvırlarla dolu uzun uzadıya listeler vardıki gözüm yoruluyordu okumaktan bune ya diyordum.O listedekilerin hepsi kullanılmıcaktırda eminim yani.Ama senin listen çok iyi olmuş hemde tecrübelisin enazından..Şimdi bunlara bakarak eksiklerimi filan tamamlarım...Tekrar Saol canım.....

Ohh ohh Maşallah size ya...Tebrik ederim valla ne güzel bir iş paylaşımı yapılmış ohh mis gibi olmuştur evin.güle güle kirletin canım.Ellerinize sağlık...

Hayırlı olsun aldıkların cnm,ne güzel bitirmiş oldun valla.Güzel günlerde sağlıkla giysin kullansın yavrunuz....

güle güle giy aldıklarını cnm....

Hayırlı olsun odanız orkidecim...Kızın sağlıkla büyüsün odasında inş.....

Aynen valla bi ara öğlen girmiştim.Limonlu kekten bahsedilmişti.Topiği kapatıp limonlu kek tarifi aradım deli gibi :) Sonra yaprak ne yapıyorsun olmaz boşver dedim zorla kandırdım valla kendimi

Harikasın ya tontirik :):) Hepsine güldüm ama o kırmızıladığım yere ayrı güldüm valla:):) bravo ama eğitimin sonucunu almışsın

ahaa bi eli maşalı dahaaa :))
senin kocanada maşallah cnm valla takdir ediyom ben böle erkekleri.zorlada olsa yapıyorlar buda bişiydir. mesela benim babamı öldürsen kalkıp elini bişiye sürmezz,tam maçodurr

liste içindee bişi degil tatlımmm:)

herkeze i akşamlar :))
bayramdan sonra bebiş için dr a gidicem ;boyunu kilosunu öğrenicem ama daha var ,o kadar merk ediyorum ki :))))

valla yazılanları oku oku bitmiyor ,ohh kocalar temizliten tutunda herşeyden bahsedilmiş :)ben kendim yapıyorum yavaş yavaş ,çalışmadığım için ,hafta içi yapıyorum ,allahtan doğuma yakın annem gelicek temilziğe yardım edicek ,duruma bakıcam ,kayınvalidem beni gıcık etmezse kendim yapıcam annemle ,ama gıcık olursam kadın tuttucam ,şimdiki planım bu :)
bu aralar kendisine nedense kasılıyorum ,doğuma yakın kasıklarımızda kasılmalar olur ya :)))doğuma hazırlık için ;işte o kasılmalar beyin kıvrımlarıında oluyor ,:)
her gebenin anatomisi farklıdır

kız tontirik allah iyiliğini versin emi bizim babiş geldi apar topar yemeğini verdim yalvar yakar çıkarttım gittim o gömleği aldım duramadım yerimde ama valla okadar kıyafet denedim bunu beyendim yani he ne popo çıktı dışarı ne göbek fırtladı ne oy kalçalar kalçalar

şimdi ben napıcam kalkıp çay koyıyım kocişe hizmet ediyim bulaşıklarıda atyım makinaya onlara bile dokunmadan fırladım ne çatlağım ya
dedim tontiriğe söliyim sölemesem çatlarım demi ama

tşkler cnm

listenin işinize yaramasına sevindim :)

Harikasın ya tontirik :):) Hepsine güldüm ama o kırmızıladığım yere ayrı güldüm valla:):) bravo ama eğitimin sonucunu almışsın
bende sinirden gülerdim cnm
hani bi laf vardır "erkekler çocuk gibidir ,onlarla istediginiz gibi oynayın" diye.bende oyun bitmez:)) :94:

Son düzenleme:

helall sana beeee.iştee buuuu

güle güle kullan tatlımm yaaa sevindim senin adınaa.begendiysen sorun yok
altına bişi aldınmı.hazır kocayı cıkarmışken onuda halletseydinn :))

Kızlar bu arada ben göbeğime hergün çatlak varmı die bakarken bacağımdaki çatlağı farketmemişim Sabah gördüm kırmızı kırmızı kısa kesikler şeklinde 2 bacağımın üst kısmında sandım üzerine pijama lastiğim gelmiştir yada bişiyin izi çıkmıştır die düşündüm ama akşama kadar geçmeyince anladımki çatlamışım...Bebeyağıda kullanıyordum sık sık olmasada duştan sonraları.Ama ne olursa olsn ne kullanırsak kullanalım çatlayacağımız varsa bundan kaçış yok galiba...yinede sağlık olsunn ne dielim bebişlere feda olsn.....

Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesef Belime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?

cnm aynenn çatlıyacagı varsa çatlanıyor maalesef.bende cok kremlenip yaglandım ama banamasın demedi.inan bi kac yıl sonra cok belli bile olmuyorr

bence hepsini al canım sonuçta çoğu takviye ve senin gücünü arttırmak için...

çantayı çok beğendim tatlım gerçekten hem çok şık hem de kullanışlı duruyor güle güle kullan

biz haftasonu mothercare deydik kadife bir tulum vardı alsak mı almasak mı kadının biri durdu geri döndü yanımıza geldi yeni doğan almayın benim 40 günlük kızım var direk 3-6 ay giydi gelenlerin hepsini değiştim dedi zaten her şey elinizin altında gelir alırsınız stok yapmayın dedi

alınacaklardan bir iki tane alıp beklemek lazım her bebeğin ihtiyacı farklı oluyormuş
bazı arkadaşlar ihtiyaç listelerini yazmışzaten onlara bakıp alırsın
ama ben burun aspiratörünü falan dr a sorup alacağım bazı dr lar önermiyormuş kılcal damarları çatlatabilir diye, ben de bebe yağı pişik kremi gereksiz en iyisi eczane ürünleri ve doğal zeytinyağı...

süper yaa bunu anneme okusam kesin abime yapar, annem abime şaka yapmayı çok sever

canım bazı dr lar aşırı önem veriyor bu şeker ve kilo işine benim bazı arkadaşlarım vardı seninki gibi dr lara denk geldiler hatta biri zayıf olmasına rağmen hepi topu 7 kilo aldı dr çok sıkı diyet yaptırdı kıza uymayınca kızdı falan ama garibim asık suratla dolaştı 9 ay
tabiki seni zorlaması ve kötü düşünmeye sevketmesi aşırı korkutması iyi değil ama şeker önemli cidden
şöyle dedi benim dr um "biz bebeklerin gelişimini kilolarından takip ederiz örneğin senin bebeğinde preeklemsi vardır gelişmiyordur ama şeker yüzünden kilosu normal olur biz de o bebeği normal kabul ederiz istemeden yani beni yanıltmış olursun geç kalırız" dedi. sonra sende şeker olursa bebeğinde de ileride şeker çıkabilir yani aslında dikkat edilemesi gereken bir durum ama öyle bunalıma girme kendini bil dikkat et yeter bence

Cumartesi aldıklarımdan bi taneside buydu kızlar.Kadife tulum çok begenerek aldım rengide kırmızı deil nar çiçeği rengi çok şeker bişiy ama....
Eki Görüntüle 537791

bayıldım hepsine süper yaaaaaa

canım çok geçmiş olsun idrar yolları enf için o tozdan ben de kullandım zararı yokmuş merak etme enf çok tehlikeli Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir...

canım nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama madem ikiz bebek bekliyorsun iş yeri seni idare etsin ne bileyim haftanın bir günü gitmesen olmaz mı bir konuş istersen ya da geç gitsen işe çünkü dediğin gibi ne kadar dayanırsan o kadar iyi
bir de çok yormuşsun bugün kendini ağrı çekmişsin çok tehlikeli bir daha ne olursa olsun koşturma canım...

Çok sağolasın canım.. Hemen hemen herşeyimiz aynı canım.. Bir toz verdi doktor.. Suya katılıp içilecek. Şuan yanımda değil. Yarın ismini yazayım sana. Uyumadan önce içecekmişim. İnşAllah seninde enfeksiyon en kısa sürede geçer. Ben bu toza benzer birşeyi daha öncede kullanmıştım. Tek kullanımlık.. Ve çokta memnun kalmıştım. Sonuç aynı olursa haberdar ederim seni..

cnm idrar yolları iççin olan tek dozu bende kullandım hiç bi zararı yok inşallah çabuk geçer kan değerleri için peki ilaçmı verdiler ???
Sağolasın canım, inşAllah geçer. Kan değerleri için sadece kullandığım kan hapını dozunu arttırdı. Günde 2 tane içeceği. Bayramdan sonra tekrar kontrole gel dedi.. Ben birde keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum.

Amin inşAllah sağolasın canım.. Evet aynen dediğini yapacağım. Doktor demedi ama eczanedeki kadın sıkı sıkı tembihledi çişini tutabildiğin kadar tut diye. İnşAllah işe yarar..

Gecmis olsun canim insAllah ilaclar hemen fayda eder..

Sekerin cikmamasina sevindim...
İnşAllah canım.. Çok teşekkürler.. Evet şeker olayına bende sevindim..

Allah kavuştursun canım benim..benimde kan değerlerim düşük..ilacımın dozunu ikiye çıkarttık..enfeksiyon için bol bol su içmelisin..

Amin inşAllah.. Sağolasın canım benim.. Aynen benim ilacın dozu da ikiye çıktı.. Suyu arttırmaya başladım bile..

Güle güle kullan canım..

Hayırlı olsun canım.. Güzel günlerde kullanın inşAllah..

geçmiş olsun canım inş en kısa sürede düzelir...

sağolasın canım.. İnşAllah geçer çabuk. Heran tuvaletim varmış gibi hissediyorum..

Çok geçmiş olsun canım..

canım çok geçmiş olsun idrar yolları enf için o tozdan ben de kullandım zararı yokmuş merak etme enf çok tehlikeli Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir...

Sağolasın canım benim.. Bebeğe zararı olmadığını duyunca daha çok rahatlıyorum bende.. Evet erken doğuma sepep olabilirmiş onda biranönce geçer inşAllah..

Sen neler yapıyorsun canım..

süper bişi ya ne tatlılar öyle allahım nekadar güzel bi mucize verdi bize şükürler olsun herkese tattırsın bu duyguyu

helall sana beeee.iştee buuuu

güle güle kullan tatlımm yaaa sevindim senin adınaa.begendiysen sorun yok
altına bişi aldınmı.hazır kocayı cıkarmışken onuda halletseydinn :))

sayende bebişim sağolasın hızır gibisin mübarek eşime seni anlattım topiğin neşe kaynağı die .....altıma taytlarım var gerek yok ya gerek oldukça alyrum zaten....

ayıp ayıp körmü bu insanlar çok ayıp yaaa nolur yer versen ayakta gitsen ölürmüsün sevaba girersin bi hayr duası alırsın siz böle yer vermedi die yazınca valla pis sinirlerinyrum insanlık nere gidiyo böle yahuu:44:
izin konusunda ben senin yerinde olsam çalışırdım ama bilemem işte zor oluyo diyosun ne çektiğini tam olarak yaşamadan anlayamam ama az çok tahmin edebiliyrum e hamişiz bizde allah sabır kuvvet versin sana zor gerçekten doğumdan sonrada bırakamayabilirsin bebişi hani dayanabilirsen biraz daha dayan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…