2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım senin yaptığın hediyeşme topiğinde bir liste var ya, bence sen oraya kimin kim çıktığını yaz ki, adres ve telefon güncellemelerini kişiler arasında halletsin. yoksa 10 dakikada 1 attığın özel mesajlarla, senin kişilere dönmen çok zor olur her defasında canım..

ama çok heyecanlı. benım alacağım kişinin kızı var ve ben çok mutlu oldum. çünkü benım oğluşum olucak ve kız kıyafetlerine hep özenerek bakardım. şimdi pembiş hediyelere bakıcam hep.

milsacım cnm geçmiş olsun.kıl dönmesinden abimde ameliyat olmuştu.en iyisi bu rahatsızlıkta ameliyat zaten.rabbbim acil şifa versin cnm

ah cnm anlattıkalrında eşimi gördüm bende malum kaynanatörümü sevmem ama takdir ederim hep böyle merhametli saygılı herkes tarafından sevilen bi evlat yetiştirdikleri için..şeytan kulağına kurşun herkes takdir eder eşimi,arkadaşlarım bile eşlerinden için ''senin eşinle dünyanın öbür ucuna göndeririz eşlerimizi'' derler..eşim kendi bile müezzin gibi suratım var ne istiyosun daha deyip espiri yapar..bazen uyuz eder beni hep ben merkezcidir..yani bunu böyle yaptım sana de bende yapmıştım der hemen savunuşa geçer kendini yani..neyse çok övündüm birazda dövüneyim temzilik konusunda bende çoook çaba sarfettim.%70 başarılı oldum sayılır..sokdum biraz kalıba.eskisinden iyi enazından bunada şükür sonradan olma bukadar oluyo yapıcak bişey yok,senin kayınvaliden temizmiş en azından benimki peks evmez temizliği,o varsa yoksa çamaşırı elinde yıkar öle atar çamaşır makinesine.değişik bi insan
dönde bii evine bak demi
nasıl duygulandımm minnoşlar çok güzeldi yaaa bayıldım videoya..bizimde kuzucuklarımız böyle doğucak işte yaa

cnm sorma neler sürdüm ama benimde bacaklarımda var dizden yukarda..göbeğimde yok şimdilik inş. olmaz ama yanlarımda var ..mor mor,eşime bol bol gösteriyorum alışsın diye çıtır hallerimi gördün bu hallerimide gör diyorum...oda seviyo onları..kuzusu varya içimde anne olunca şaftı kayıyomuş insanın diyorum gülüyo olsun diyo,artık mayokini giyeriz pareosuzda hayatta denize gidilmez selülitlerimde çıkmaya başladı sanki pöfffffffff

slm kizlar kacgündür giremedim herkez iiydir insallahhh.kendilerine bayramlik alanlar bebislere ciciler alan arkadaslarim güle güle kullanin saglikla sihatle insallahhh..doktora gidenler bebisleri görenler herseyin yolunda olmasina sevindim..sekeri yüksek cikanlar diet yapan arkadaslarim allah yardimciniz olsun insallahhh..arkadaslar aklimda olanlari yazdim unuttugun arkadaslarim varsa kusura bakmayin..herkeze bende hayirli bayramlar diliyorum arkadasimin biri yazmis ne güzel civil civil bayram hazirligi valla insani özendiriyorsunuz. bayram alisverisi bayram temizligi ayrica temizlik yapan arkadaslarim evinizi güle güle kirletin insallahhh...bizim burda bayram olmuyor buruk geciyor nerde türkiyedeki gibi bayram üzülsekte yapcak birsey yokkk herkez sevdiklerinle güzel huzurlu mutlu saglikli bayramlar gercirsin insallahhhh...

slm canım nasılsın.....ne zaman gidiysun sen doktora......amin canım güzel duaların dileklerin için .... merak etme be canım biz burdayız burdan bayramlaşır türkiyede gibi hissettiririz sana kendini ...türkiyede bile bayramı tınlamayıp bayramınj 1. günü eşofmanlarla yürüyüşe gidenler var normal gün gibi yanii..insan yeterki yaşamak istesin bayramımızı

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...

kızlar bayrama içimizdeki küçücük canlımızlar giricez inşallahhhhhhhh
bu ne güzel bir mutluluk
Allahım sana binlerce sükür olsunnnnnnnnnnnnnn
bunu bizlere nasip eylediğin içinnnnnnnnn
Hamdü senalar olsunnnnnnnnnnn

Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.

hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.

sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo

off ya
:26:

merhaba hanimlar
2-3 gundur eve elimi suremedigim icin vahim durumdaydi herzamanki gibi
dun resmen diskalifiye oldum :) o kadar yoruldum ki yemek bile yapamadim makarna vardi kizima onu verdim
normalde cok uzuluyorum zaten secen bir cocuk ama halimde yoktu birseyler yapmaya
esim isten gelince sagolsun kahvaltilik birseyler hazirladi yedik bulasiklari yikadi bende erkenden yattim.
sabah kalkinca uykumu almisim ama hala bir yorgunluk var ustumde.
neyse kan testi icin kizi yolladiktan sonra hastaneye gittim. eve geldim hala cok yorgunum ama yemek temizlik beni bekliyro tabiki
neyse temizledim yemekleride yaptim pisiyorlar simdi
Allah calisan hamilelere yardim etsin diye diye ev temizledim kizlar hakikaten cok zorlaniyorum ben
bu batma yuzunden cigerim bobregim delindi galiba,ayaktada batiyor oturuncada
yarin kizin hocasi gelicek oburgunde esimin is arkadaslari sonrada dinlenirim artik br sure :)
kalabaligi cok seviyorum ama derman kalmadi. dahada 30. haftadayim 10 koca haftamiz var. Allah yardim etsin bize.

Günaydın kızlar
Çorluda yağmur var,hava soğuk
Yaza alışmıştık sanırım ...

tekirdağ da çok karanlık ve yağmur yağıyor
berbat çorluda 30 kişi kayıpmış dediler bir yeri çamur basmış orada dediler
varmı acaba öyle bişey yaa???

benimde bir kere olumune spor yapicam diye kilitlenmisti belim.
hastaneye gittik sicak su torbasi koydular birde dusuk voltajli elektrik verdiler hamile degildim tabi
bazilarinada kirmizi isik tutuyorlardi adini tam bilmiyorum ama o iyi geliyormus.
bir git hastaneye istersen ilac almadanda duzelebilirsin. gecmis olsun.

maalesef buralarda pek bayram ruhu olmuyor ama bebisle olmak guzel tabi :)

cnm ççok geçmiş olsunn bi ağrı kesici alsan en azından rahatlatır biraz yada bi doktorunla konuş kuzum belki bişi önerebilir ?

cnmm ohh maşşallah mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin inşallah :)) ohh yemeklerde onmuş ocağa daha ne olsun valla çok özeniyorum sana hee bende 4 gözle 32 haftayı bekliyorum yani kasım 16 son :)) ondan sonra bende evi toparlıcam yemek börek çörek yapcam inşallah :))
yaaa bu ağrı gögüs altındaki kemikmi o ise bende de fena bazen gece bile ağrısına uyanıyorum benimde 11 haftam var Allahım inşallah çabuk geççmesini nasip ederse biran önce alırız kuzucukları kucağımıza :))

günaydınlar herkese bugün yine bir sürü iş beni bekliyor

GÜNAYDIN CANIM,,,AYNEN BENİDE BUGÜN Bİ TON İŞ BEKLİYO :)

Dikkat edicez artık.Dinlen bol bol..oldumu canım

Günaydın kızlar
Çorluda yağmur var,hava soğuk
Yaza alışmıştık sanırım ...

günaydın şekerim....evet hava böle kapalı olunca içim daralıyo benim

canim bence kulak asma o hemsireye . her kilolu cocuk sekerden dolayi kilolu olmuyor bir kere.
irsi olabilir iyi besleniyordur. bendede sinirda cikti dikkat etmeye calisiyorum tatli yiyorum hemen arkasindan limonlu suyu iciyorum
aksam cok yuklenmiyorum yemege takdir Allah in artik daha ne yapayim.
5 kiloyu normal doguran var catin musaitse niye olmasin seni korkutmasina izin verme
hem benim kizimada iri bebek yok 2 hafta onden gidiyor bir suru sey zirvaladilar bir dogdu 3 kilo normal bebek
burda bir arkadasa 3800gr demisler 3400 gr dogdu zaten kiloyu tam tahmin edemiyorlar
sen moralini yuksek tut dinlen ins bebisin gununude dolduracak kolaycada dogruacaksin buna inandir kendini canim. bebisine de masallah
kiyamam edemem deme bence yardim iste canim.
zaten rolda yapmiyrouz ki ben su aralar yorgunlukla basedemiyorum yastik ariyor kafam
dun bir dag bulasigi yikadi temizlik elinden geliyor ama benim sorunumda su, icime sinmiyor ben yapmayinca
sanki istedigim kadar temiz olmuyor gibi geliyor :)
yoksa supurur siler bulasiklari yikar. bir yemek yapamaz iste. aslinda onuda yapar zorda kalsa ama ben cok bunaltmak istemiyorum
yani yapabilecegim kadarini yapiyorum ihtiyacim oldugunda yardim istiyorum. cunku oda calisiyro kolay degil calismak
suistimal etmemeliyim bu durumu orta yolu bulmaya calsiiyorum.
sende kusme bence durumunu anlat yardim iste kayitsiz kalmayacaktir. yok illa yapmayacagim diyorsa
kadin tuttur :)

ben geldiimm
kızımı gördüm çok mutluyum, gelişimi hala 3 gün ileride

herşey yolunda bebeğim dönmüş ama kanım hala düşükmüş benim yaa

yedi bitirdi kanımı benim cücük
benim kaim nasil cikicak acaba haftaya ptesi alicam sonucu.
masallah bebisine bende cok ozledim bebisimi cok merak ediyorum ama su sigorta olayini hirs yaptim bekliyorum.
haklisin canim. benimde canim cekiyor birde ydisinda olanlar da bulamayadabilir yani ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…