milsacım cnm geçmiş olsun.kıl dönmesinden abimde ameliyat olmuştu.en iyisi bu rahatsızlıkta ameliyat zaten.rabbbim acil şifa versin cnmCanım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
ah cnm anlattıkalrında eşimi gördümcnm senin kociştende Allah razı olsun yine baya yardımcı oluyor sana bak ne güzel maşallahh
erkekelr annelerinden nasıl alışıyorlarsa evlendiklerinde de devam ettirmeye calışıyorlar
mesela benim kocamda terlik giyme huyu yoktu.yeni evliyiz bide kış ayı adam yalınayakgeziyor kalebodurun üstünde.ben veriyom terligi o cıkarıyor.
bak cocugumuz olmaz üşütürsen sperm sayın düşer v.s diye diye adama alıştırdım terligi
ellerini yıkayınca havluya silme alışkanlıgıda yoktu direkt üstüne silerdi yaa şaka gibi:)))
banyoda 1 bornoz ,1 büyük havlu bir baş havlusu vardır ona ait..ama o duştan sonra bir küçük baş havlusuyla hertarafını siler cıkardııayy çıldırıyordum o böle yapınca
valla cocuk gibi egittimm kocamı yeni baştan.şimdi maşallahı var.1 kullandıgı baş havlusunu birdaha kullanmıyor efendii
yani bizim kaynanatöre sorsan ondan temizi yoktur gencken ama daha cocuguna bi el silme alışkınlıgı kazandıramamış :)
ama hakkını yemeyim eşimi ahlak yönünden cok güzel yetiştirmiş.çok saygılıdırr.benim sülalem eşime hayrandır mesela.öve öve bitiremezler
genc kızlara allah size benim koca gibi bi eş nasip etsin derim hepsi yüksek seslee bagırarak aminnnnn derlerrr
Allah başımızdan eksik etmesin onları.amin.
nasıl duygulandımmMy first friend - Huggies - Ogilvy & Mather Argentina - YouTube
annişler yukarıda verdiğim linki bir izleyin allah aşkına.çok ama çokkkkkkkkkk güzelll.kendimi doğuma ve bebeğimi görmeye çok daha hazır hissettim şimdi:)))
cnm sorma neler sürdüm ama benimde bacaklarımda var dizden yukarda..göbeğimde yok şimdilik inş. olmaz ama yanlarımda var ..mor mor,eşime bol bol gösteriyorum alışsın diyeKızlar bu arada ben göbeğime hergün çatlak varmı die bakarken bacağımdaki çatlağı farketmemişimSabah gördüm kırmızı kırmızı kısa kesikler şeklinde 2 bacağımın üst kısmında sandım üzerine pijama lastiğim gelmiştir yada bişiyin izi çıkmıştır die düşündüm ama akşama kadar geçmeyince anladımki çatlamışım...Bebeyağıda kullanıyordum sık sık olmasada duştan sonraları.Ama ne olursa olsn ne kullanırsak kullanalım çatlayacağımız varsa bundan kaçış yok galiba...yinede sağlık olsunn ne dielim bebişlere feda olsn.....
My first friend - Huggies - Ogilvy & Mather Argentina - YouTube
annişler yukarıda verdiğim linki bir izleyin allah aşkına.çok ama çokkkkkkkkkk güzelll.kendimi doğuma ve bebeğimi görmeye çok daha hazır hissettim şimdi:)))
slm kizlar kacgündür giremedim herkez iiydir insallahhh.kendilerine bayramlik alanlar bebislere ciciler alan arkadaslarim güle güle kullanin saglikla sihatle insallahhh..doktora gidenler bebisleri görenler herseyin yolunda olmasina sevindim..sekeri yüksek cikanlar diet yapan arkadaslarim allah yardimciniz olsun insallahhh..arkadaslar aklimda olanlari yazdim unuttugun arkadaslarim varsa kusura bakmayin..herkeze bende hayirli bayramlar diliyorum arkadasimin biri yazmis ne güzel civil civil bayram hazirligi valla insani özendiriyorsunuz. bayram alisverisi bayram temizligi ayrica temizlik yapan arkadaslarim evinizi güle güle kirletin insallahhh...bizim burda bayram olmuyor buruk geciyor nerde türkiyedeki gibi bayramüzülsekte yapcak birsey yokkk herkez sevdiklerinle güzel huzurlu mutlu saglikli bayramlar gercirsin insallahhhh...
Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
Günaydın kızlar
Çorluda yağmur var,hava soğuk
Yaza alışmıştık sanırım ...
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
kızlar bayrama içimizdeki küçücük canlımızlar giricez inşallahhhhhhhh
bu ne güzel bir mutluluk
Allahım sana binlerce sükür olsunnnnnnnnnnnnnn
bunu bizlere nasip eylediğin içinnnnnnnnn
Hamdü senalar olsunnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar mutlu günler
cnm ççok geçmiş olsunn bi ağrı kesici alsan en azından rahatlatır biraz yada bi doktorunla konuş kuzum belki bişi önerebilir ?Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
merhaba hanimlar
2-3 gundur eve elimi suremedigim icin vahim durumdaydi herzamanki gibi
dun resmen diskalifiye oldum :) o kadar yoruldum ki yemek bile yapamadim makarna vardi kizima onu verdim
normalde cok uzuluyorum zaten secen bir cocuk ama halimde yoktu birseyler yapmaya
esim isten gelince sagolsun kahvaltilik birseyler hazirladi yedik bulasiklari yikadi bende erkenden yattim.
sabah kalkinca uykumu almisim ama hala bir yorgunluk var ustumde.
neyse kan testi icin kizi yolladiktan sonra hastaneye gittim. eve geldim hala cok yorgunum ama yemek temizlik beni bekliyro tabiki
neyse temizledim yemekleride yaptim pisiyorlar simdi
Allah calisan hamilelere yardim etsin diye diye ev temizledim kizlar hakikaten cok zorlaniyorum ben
bu batma yuzunden cigerim bobregim delindi galiba,ayaktada batiyor oturuncada
yarin kizin hocasi gelicek oburgunde esimin is arkadaslari sonrada dinlenirim artik br sure :)
kalabaligi cok seviyorum ama derman kalmadi. dahada 30. haftadayim 10 koca haftamiz var. Allah yardim etsin bize.
günaydınlar herkese bugün yine bir sürü iş beni bekliyor
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
Günaydın kızlar
Çorluda yağmur var,hava soğuk
Yaza alışmıştık sanırım ...
canim bence kulak asma o hemsireye . her kilolu cocuk sekerden dolayi kilolu olmuyor bir kere.Bebegimin 30 haftasi yarin bitecek yani yarin tam 7 bucuk aylik olcagiz....
Kilosu 1.700 dr bebek cok büyük böyle giderse doguramazsin diyor...
Her defasinda bu kadin korkutuyo beni ya psikolejimi bozdu millet bebgim kafa asagi dönsün diye bekler normal dogum icin beninmki 22 haftadan beri bas asagi bak ne güzel normal dogum yapacaksin diye moral vercene sürekli doguramazsin diyo delimi ne ya...
2 hafta ilerde gidiyormus normalde bu kiloda 32 haftalik bebek olurmus...
Her gittigimde idrar aliyor aninda bakiyorlar ne var ne yok diye seker cikti cisimde :)))) offf yaa bunaldim valla artikseker gibiyimde ondan herseyimde seker cikiyo kadimda cisimde :))))
Sekerin bebege saglikli kilo aldirmayacak yag depolayacak cocuk diyobiseyde yemedim ki sabah sekerimi cikaracak anlamiyorum ya...
kiyamam edemem deme bence yardim iste canim.
aah ah keşke işve cilve falan işe yarasa da yaptırabilsem.
zaten senin "ona yaptır" dediğin işleri yapacak olsa, tüm evi halletmiş olur :) ama nerdee. bi de işten yorgun gelip onunla mı uğraşıcam der, hatta kızar bana akşam geldiğinde aynı konuyu sürdürdüğümü görünce ama ben de dedğin gibi beğenmeyen kendi yapar dedim diye vazgeçemiyorum zaten..aslında gebelik öncesi için haklı tembel demekte:) ama vallahi 5 kat iş yapar oldum son 3 aydır, ama umursayan kim.. allahtan bayramda gelenimiz hiç olmiycak, bu kavga sürer gider çünkü bu gidişle..
benim kaim nasil cikicak acaba haftaya ptesi alicam sonucu.ben geldiimm
kızımı gördüm çok mutluyum, gelişimi hala 3 gün ileride
herşey yolunda bebeğim dönmüş ama kanım hala düşükmüş benim yaa
yedi bitirdi kanımı benim cücük
haklisin canim. benimde canim cekiyor birde ydisinda olanlar da bulamayadabilir yani ben :)KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrrben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasak burda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?