2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kizlar ya ben bugun kan idrar testi icin bir hastanye gittim
orda boy kiloda olctuler bu herzaman gittigim hastane degildi. yani soyle diyeyim benim gittigim kursla
anlasmali bir hastane genel saglik taramasi yapiyor ucretsiz
neyse orda kilom 60.8 cikti normalde kizimin kliniginde, gecen ctesi tartildigimda 61.3kg cikmistim
tartilardan kaynaklanyordur degilmi kilo vermis olamam herhalde bir karnim ac gittim bugun.
seker var diye dikkat edelim derken suyunumu cikardim acaba

Son düzenleme:

az kalmis izne cikmana :) evi temizleyip yemegi yapinca kus gibi hafif oluyorum psikolojim duzeliyor vallahi:)
ben sagima yatamiyorum artik cok ender yatiyorum. cunku batma cogaliyor sol tarafa yatinca kalcam uyusuyor
bebek asagi inse aslinda rahatlicaz ama oda 36. haftada diye biliyorum birde kizim gibi olursa son gune kadar
cekicem oda donmemisti ve batma yapiyordu surekli
zaten ben suandada sag tarafimda hep hareket hissediyorum.

canım cok gecmıs olsun ama bak hamıleyken kullanabılıcen kas gevsetıcı veya agrı kesıcı kremelr var canım

kadın doğumcuna bı danıs ıstersen ? ınsallah duzelırsın kısa sürede yaa

canım alt kattakı odalarım yetıyo ustu her hafta temzılemıyorum ya anam ın cık bu halımle bi de orayla ugrasmama nasılsa

sıksık girip cıkmıyoruz ama yatak odam ust kattayken baya yoruluyodum aşağı ındırdık hamıle kalınca ıste şimdi

rahatım hepsi aynı yerde...evet canım aynen dagınıklık bi kusur ona da kusur denrıse ne adamalr var cok sukur

Rabbim kimseyı şaşırtmasın...tüm eşlerin arasındakı muhabbetını arttırsın ınsallah :)

ohh evı temzıledın kekı yaptın kız maşallahh sanaa :)

canım haklısın yaa hem hamıle hem şekerli topiği olduk artıkın yazmaım ben de :) kusura bakma

ahh ahh devlette öle canım bi de erkekler yapio ya onu ben ona ıflıt oluorm gidio oturuo burda ben vardım kardesım ben

hamile halımle dıkılıorm sende bi zahmet dıkılıver yanı yanı çarpttımmı dişlerını dökmek ıstıyom o dereece :)

cicilerınızı gule gule kullanın canım babanne hedıyesıı hee :)

Bu bişey olmaz manasınamı geliyo:)İnşallah ay_she unutmaz sorar dr a yoksa ben arayıp dr uma sorucam.İçime dert oldu yaa oturdum ağladım bugün

canım soramadım cunku muayene olamadım tam bana sıra gelmsıtı dr un acil sezeryana cıkması gerektı

sonra haber geldı bi terslıkmı ne olmsu amelıyat 1,5 saat daha surucekmsı e bekleyemedım ben de maalesef

ama boşuna dert edıosn kendıne hiçbişey oldugunu snamıyorum canım sakin ol...bebegın hareket etmıomu hareket edıosa iyidir

canım gecmıs olsun Allah acil şifalar versın

canım tabıı kı ya memnunum tocişimden :) Allah razı olsun

ya dımı ınsna öle şeler goruyo kı cocuk eğitiyo gibi hıssedıo kendısını :)

ahlaklı olsunalr gerısı zaten gelıyo diyorum ya Allah şaşırtmaısn kımseyı davransıları da öle böle törpüleyerek bişekılde

yola getırıcez ıstee insna aynı anadan doğdugu aynı ortamda büyüdüğü kardesıyle anlaşamıo yerı gelıo elin admaıyla

hayatını bırleştiriosn böle şeler nromal yeter ki laf dınlesınelr

ayşe gelmedi doktordan sonra
ayıptır sölemesi biz hediyedaş olduk ta:)

enemmm bana sen mı hediye alcan bebiş özel mesjaını gördüm orda yazmamısın üstü kapalı olmus accuk

tel numaram lazımsa atayım canım ?

ah ya ne güzeller Rabbim bizede sağlıkla kavusmayı nasıb etsın yaa

canım çok rahatsızsam ve yer vermıoalrsa ben söyluyroum pardon oturabılır myıım diyorum kımse kusura bakmasın

ki sende ıkız tasıyosun yanı yaızk nasıl rahatsız olmussundur ayakta cıx cıx şöle yer vermeyen ınsanlara var ya iflit olurom yaa

tartı dijital değilmiydi canım...genelde bende değişik tartılarda tartılınca pek itimat etmiyrum sonuçta hepsi sıfırın üstünde tam durmuyo oynama oluyo herkesin tartısı bir değill yani ama dijitallerde tartılınca o iyi oluyo işte ona inanyrum

Günaydın kızlar

dün akşam doktora gittik eşimle ama tam ben gircekken dr acil sezeryana cıkmam gerekıyo gelcem hemen dedı

gitti bekle bekle yok sonra haber geldı terslık olmus sezeryan amelıyatı uzamış 1,5 saat daha sürücek dediler

bekleyemem die gerı geldım ben de bu akşam izin alabılırsem bu akşam gidicem bakalım....dün akşam annemelre gectık ordan

bugun samsuna gidiyolar bayramda burda yoklar onalrla vedalaştık öle iştee kayınvalıdemelrde eskısehrıde zaten kaldık öle

bi basımıza koca istanbulda :) bugun çok rahatsızım halsizim yataktan kalkamadım bile nie böle oldu hıc anlamadım :S

vakitlide yattım halbuki

canım birincısı tartı kaynaklı ıkınmcısı de diğerinde tok bus efer ac tartıldıysan fark olur tabıı

açla tok tartılma arasında 1 kg oynayabılıo sorun oldugunu sanmıyorum pek

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk

Biz Doğurunca Çıkar..

Kızlar Benim Sol Elim Çok Kasılıyor Geceleri..
Resmen Katlayamıyorum..
Korkuyorum Öyle Kalacak Diye..

cnm aç gittiğin için az çıkmıştır bide tartıdan tartıya farkediyo sen takma kafana :))

ayy evet yaa gün sayıyorum resmen :)) bende çok seviyorum cumartesi evi temizleyip yemeğide ocağa koyunca benden mutlusu yok biyandan ev misler gibi kokuyo biyandanda mutfaktan gelen yemek kokusu bayılıyorum :)))
ayy ayyy benim sol gögsümün altı inanılmaz ağrıyo bazen nefesimi kesiyo bende sağ tarafıma yatınca rahat ediyom zorla sola dönüyorum (
yaa aşagı inerse kemik ağrısı gidicek ama buseferde kasık ağrısı başlıcak dimi??? bende hep sağ tarafımda hissediyıorum hep orası sert :)

günaydın annişler ve kuzucukları

sabah sabah girdim ve aşagıda 5 kişi 27 ziyaretçi 32 kişi neden bahsettilerde doldu burası dedim

tontirik kilotlu çorabın sıktığını bilmiyodum deneyim işte ama kızlara tontik tontik giydirirler çok severdim oğluşumada alayım demiştim ay doğsunlar o bacakları totişi ısıralım inşallah

çekirdek geçmiş olsun ay bide zaten sorunluydu sanırım bencede kas gevşetici türevleri krem olarak kullanabiliyormusun sor doktoruna hem cuma görüşemicez özlersiniz dersin bide sıcak su koy bari ay çok kötüdür ya

ay dün haberlerde tekirdağ balıkesir ve çanakkkaleyi gördüm rabbim yardımcıları olsun biz camları silmedik yağmur yağsın diye takılıyoruz orda rabbim korusun hele tam bayram arifesi evini su basanları abimlerde edirnede su basan yerler belli der dere kenarına ev kuranlar ama insanların durumu varmı zamanında ucuza yapmışlardır ay çok zor bikerede yeni evli bi kız ağlıyordu tüm eşyeları mahvolmuş diye bizde alırken giriş ve çatı olmasın dedim ama anca çatı katına yetti maddiyat

ayşecim seninde zor ben heroda görebileceğim şekilde olsun isterdim tek kalsam korkarım kız senin evinden :26: canım ya hepsini alt kata taşıman da iyi olmuş zaten düşmüştün bide artık dahada zor olurdu zırt pırt in çık

bizim bugün çok çalışmamız lazım ki yarını kendimize ve gezmeye ayıralım babmızda geç çıkabiliriz fazla umutlanma diyor bakalım

bide babamız ömerin yanına utku düşünmüş bakalım gerçi benim adım heristediğini zor elde eden anlamında ve gerçekten hayatımca hep öyle oldu utku da Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer eh bu bebişte öyle oldu diyor kırmayalım iki ismi olsun istemesemde bakalım :44: e teyzoşlar ömer utku nasıl sizce

herkese selam, kiyafet konusu konusulmus, ben o konudan baya muzdarip oldum baslarda. her sey cok cirkindi, uzun sure eski kiyafetlerimi giydim, düğmelerimi falan iliklemeden.. ta ki H&M in mama koleksiyonunu kesfedene kadar. Ankara ve istanbul da H&M var, hatta ankara cepa da hamile bolumu var, istanbul da da istinye parktakinde var, ama digerlerini de sorup ogrenebilirsiniz.
Hem bissuru cesit var iclerinden seciyosunuz, lcw daki gibi onunuze koyulani almak zorunda degilsiniz, hem de fiyatlari ooyle gebe ye gore falan cok uygun. ben 30 liraya bi etek aldim, 60 liraya da mis gibi pantolon aldim. kaliteli ve cok guzel modelli, arkadan bakinca hic hamile kiyafeti oldugu belli olmuyo. 20 liraya da organik kumastan siyah tayt aldim. ise falan giyiyorum pantolonlarimi eteklerimi rahatca.. bayram icin de guzel seyler bulunaiblir, arayanlarin aklinda olsun.. herkese sevgiler :)

bide aherdocum sen hangi hastaneye gidiyorsun ben kordondaydım teyzemizden de memnunuz fakat anlaşmalı hastanelerde doğum yapılıyormuş dün eşimin oraya kordon kanı toplayıp istanbula gönderen biri gelmiş ve egepol ü övmüş bize hemen hepsi uzak ama bide orayla konuşalım diyorum şifada prof girerse nerdeyse benim kendi doktorumla aynı fiyata geliyor ama işte hepsi uzak eşime diyorum 2 3 aylık ev tutalım diye ay benide sezeryan tarihli korkutmuyorda hastaneler uzak olunca zamansız gece gelecek doğum korkutuyor acıyı geçtim hastaneye yetişme korkusu sardı ay eski usul evimde doğurcam en güzeli

oo o kadar fark oluyormu aclik tokluk arasi. bilmiyordum .
dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dim

cnm çok geçmiş olsun dinlen dikkat et kendine.bebişinede kendinede çok iyi bak tatlım

cnm çok geçmiş olsun geçenlerde benim aynı olmuştu 3 gün kıpırdayamadım..
eşim zeytinyağını ısıtıp onunla masaj yaptı..sonra da ütüyle havlu ısıtıp orayı sardık bi de şal sardım ancak açıldı.. ilaç alamadım ben de..
bi deneyin istersen zeytinyağı işe yarıyor

sabah iki bacağımada kramp girmesiyle uyandım eşim ov ov düzeldi..magnezyumda içiyorum 3 gündür ama daha pek bi fayda etmedi.kalktım kahvaltımı ettim..yağmur yağıyordu yine.malum iki gündür gök delindi rabbim afet vermesin ama bandırma da sel oldu..alt yapıyı sağlamlaştırdılar sözde gazelll güneş açtı balkonumdan bi baktım aman Allahım gökkuşağı..çocuklar gibi sevindim ya la güneşte açtı oooh miss bakın şu güzelliğe

Teşekkürederim canım ama öle yorulmuşumki akşam kayınvalidem de yemegi yedik hemen eve çıktık yattım hemen ama sızmısızm resmen

kızlar günaydın
ya çok giremiyorum topiğe arada sırada bakıorum ama müdür var bu aralar yazamaıorum pek
bgn kısmetse yola çıkıcaz inş
sabah eşimle atıştık biraz beni işe bırakırken o yuzden moralim iyi değil .
ilk defa sesini yükseltti (
yola da cıkıcaz bgn. çok üzüldüm ama.

canım çok geçmiş olsun mutlaka doktorunla görüş bence

akşam uyuduktan sonra bir ses gürültü zıpladık yataktan alt kattaki uşak annesiyle kavga ediyordu 17 yaşlarında delikanlı nasıl bağrıyor annesine anneside ona bir ara annesine vurduğunu bile düşündüm sessizleşti birden ortalıksonra annesi yine başladı bağırmaya ama uşak daha fazla bağırıyordu annesi sus komşular duycak dedikçe uşak banane ben mi istedim burada oturmayı nefret ediyorum bu evdende komşulardanda 14 yaşımdan beri bu konuda baskı yapıyorsunuz filan neler neler diyor sonra kapılar yumruklandı duvarlar yumruklandı kapılar vuruldu öyle kötü oldumki bebeğime dokunup dua ettim Allah asi evlat vermesin kimseyi o duruma düşürmesin doğru yoldan saygıdan sevgiden ayırmasın evlatlarımızı o kadına Allah yardım etsin tam ergenlik dönemi erkek çocuğu Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…