cnm ççok geçmiş olsunn bi ağrı kesici alsan en azından rahatlatır biraz yada bi doktorunla konuş kuzum belki bişi önerebilir ?
cnmm ohh maşşallah mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin inşallah :)) ohh yemeklerde onmuş ocağa daha ne olsun valla çok özeniyorum sana hee bende 4 gözle 32 haftayı bekliyorum yani kasım 16 son :)) ondan sonra bende evi toparlıcam yemek börek çörek yapcam inşallah :))
yaaa bu ağrı gögüs altındaki kemikmi o ise bende de fena bazen gece bile ağrısına uyanıyorum benimde 11 haftam var Allahım inşallah çabuk geççmesini nasip ederse biran önce alırız kuzucukları kucağımıza :))
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
Allah yardımcın olsun canım..dubleks evin bakımı çok zor ya..hiç iş bitiremiyor insan..sen o yüzden yerinde duramıyorsun anladım..
evet aynen benim annemde her konuda çok düzenli bir kadın..ve çok beceriklidir..insan düzene alıştı mı o şekilde devam etmek istiyor..ama zafer bizim 4 sene sonunda istediğimiz kıvama gelmişler şükür..olsun dağınıklıkları da olsun bir kusurları:))))))onada kusur denirse tabi..neler var neler ne kadar şükretsek azdır canım..
Kızlar ben geldim evimi temizledim bir güzel ama canım çıktı yaa acaip yoruldum şu banyoyu yıkamak zaten eziyet eğilmek ne kadar zorlaştıeşimde aradı yapamadığın kalsın akşam ben yaparım dedi balkonları ona bıraktım akşam yemeğinide kayınvalidemde yicez şimdi yatıyorum ayşecim iiki sölemişsin yaptımda yedim bile keki ya kızlar artık hastane çantasını hazırlasakmı ??? Bide bana hediye alcak olan güzel anneye sölüyorum numaramı yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum yazmadıysam özelden msj atsın hemen atarım
KIZLAAAAR sizden rica etsem burda kek mek tatlı hamur türü şeylerden bahsetmeseniz.nooolllluuuurrrrrben feci tatlı düşkünüyüm bi okadar çokta tatlıya aşeriyorum ki anlatamam ama malum şeker yüksek çıktı artık yasak burda çok şeker hastası olupta tatlı yiyemeyenler var..daha önce bende yazardım yaptım yedim ettim diye özür diliyorum.ama okuyunnca içim bi fena oluyo:105:
devletten şeker yüklemesinin sonucunu aldım doktorada gösterdim allaha şükürler olsunki güzel çıktı darısı tüm şeker yüklemesi yaptrcak arkadaşalrın başına yarında kendi dokotruma gidicez benden şeker yüklemesi isticek bende yaptrdım diecem
sonuç alırken sırada kadının biriyle tartıştım ufaktan 5 dk oldu sıraya geçeli kadın geldi önüme geçiyo ben burdaydım abiye sor diyo bişi demedim hiç sonra baktım kadın gitmiş önümde yok bi baktım sonra otryo taaa ilerde sonra sıra bana geldi önümde beliriverdi dedim otyrarak sıra beklenmiyo hanımefendi benim bacam aryo dedi bende bu halde okadar yol yürüdüm otrmadan sıraya geçtim beklyrum dedim herkes şait ben sıradayım dio dedim evet herkesinde işi yok sizi takip ediyo ay böle insanlara deli oluyrum vallahi heeözel,kle uyanıklık yapıyp öne geçenler sıra bekleyemiyosan git özlede yaptr kardeşim işini ya kıy parana
neyse bizim kaynantör battaniye bide hastahane çıkışı aldı allah razı olsun götrdü beni ben beğeniyim die daha eksik biş varmı alalım die kaçkekere sordu.....
Bu bişey olmaz manasınamı geliyo:)İnşallah ay_she unutmaz sorar dr a yoksa ben arayıp dr uma sorucam.İçime dert oldu yaa oturdum ağladım bugün
Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
cnm senin kociştende Allah razı olsun yine baya yardımcı oluyor sana bak ne güzel maşallahh
erkekelr annelerinden nasıl alışıyorlarsa evlendiklerinde de devam ettirmeye calışıyorlar
mesela benim kocamda terlik giyme huyu yoktu.yeni evliyiz bide kış ayı adam yalınayakgeziyor kalebodurun üstünde.ben veriyom terligi o cıkarıyor.
bak cocugumuz olmaz üşütürsen sperm sayın düşer v.s diye diye adama alıştırdım terligi
ellerini yıkayınca havluya silme alışkanlıgıda yoktu direkt üstüne silerdi yaa şaka gibi:)))
banyoda 1 bornoz ,1 büyük havlu bir baş havlusu vardır ona ait..ama o duştan sonra bir küçük baş havlusuyla hertarafını siler cıkardııayy çıldırıyordum o böle yapınca
valla cocuk gibi egittimm kocamı yeni baştan.şimdi maşallahı var.1 kullandıgı baş havlusunu birdaha kullanmıyor efendii
yani bizim kaynanatöre sorsan ondan temizi yoktur gencken ama daha cocuguna bi el silme alışkınlıgı kazandıramamış :)
ama hakkını yemeyim eşimi ahlak yönünden cok güzel yetiştirmiş.çok saygılıdırr.benim sülalem eşime hayrandır mesela.öve öve bitiremezler
genc kızlara allah size benim koca gibi bi eş nasip etsin derim hepsi yüksek seslee bagırarak aminnnnn derlerrr
Allah başımızdan eksik etmesin onları.amin.
ayşe gelmedi doktordan sonra
ayıptır sölemesi biz hediyedaş olduk ta:)
My first friend - Huggies - Ogilvy & Mather Argentina - YouTube
annişler yukarıda verdiğim linki bir izleyin allah aşkına.çok ama çokkkkkkkkkk güzelll.kendimi doğuma ve bebeğimi görmeye çok daha hazır hissettim şimdi:)))
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Yarın sabahta Şeker yüklemesi için gideceğim dr a.İnşallah iyi çıkar sonuçlarım...Sizce ne yapayım izin konusunda?
kizlar ya ben bugun kan idrar testi icin bir hastanye gittim
orda boy kiloda olctuler bu herzaman gittigim hastane degildi. yani soyle diyeyim benim gittigim kursla
anlasmali bir hastane genel saglik taramasi yapiyor ucretsiz
neyse orda kilom 60.8 cikti normalde kizimin kliniginde, gecen ctesi tartildigimda 61.3kg cikmistim
tartilardan kaynaklanyordur degilmi kilo vermis olamam herhalde bir karnim ac gittim bugun.
seker var diye dikkat edelim derken suyunumu cikardim acaba
kizlar ya ben bugun kan idrar testi icin bir hastanye gittim
orda boy kiloda olctuler bu herzaman gittigim hastane degildi. yani soyle diyeyim benim gittigim kursla
neyse orda kilom 60.8 cikti normalde kizimin kliniginde, gecen ctesi tartildigimda 61.3kg cikmistim
tartilardan kaynaklanyordur degilmi kilo vermis olamam herhalde bir karnim ac gittim bugun.
doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk
cnm aç gittiğin için az çıkmıştır bide tartıdan tartıya farkediyo sen takma kafana :))kizlar ya ben bugun kan idrar testi icin bir hastanye gittim
az kalmis izne cikmana :) evi temizleyip yemegi yapinca kus gibi hafif oluyorum psikolojim duzeliyor vallahi:)
ben sagima yatamiyorum artik cok ender yatiyorum. cunku batma cogaliyor sol tarafa yatinca kalcam uyusuyor
bebek asagi inse aslinda rahatlicaz ama oda 36. haftada diye biliyorum birde kizim gibi olursa son gune kadar
cekicemoda donmemisti ve batma yapiyordu surekli
zaten ben suandada sag tarafimda hep hareket hissediyorum.
ooGünaydın kızlar
dün akşam doktora gittik eşimle ama tam ben gircekken dr acil sezeryana cıkmam gerekıyo gelcem hemen dedı
gitti bekle bekle yok sonra haber geldı terslık olmus sezeryan amelıyatı uzamış 1,5 saat daha sürücek dediler
bekleyemem die gerı geldım ben de bu akşam izin alabılırsem bu akşam gidicem bakalım....dün akşam annemelre gectık ordan
bugun samsuna gidiyolar bayramda burda yoklar onalrla vedalaştık öle iştee kayınvalıdemelrde eskısehrıde zaten kaldık öle
bi basımıza koca istanbulda :) bugun çok rahatsızım halsizim yataktan kalkamadım bile nie böle oldu hıc anlamadım :S
vakitlide yattım halbuki
canım birincısı tartı kaynaklı ıkınmcısı de diğerinde tok bus efer ac tartıldıysan fark olur tabıı
açla tok tartılma arasında 1 kg oynayabılıo sorun oldugunu sanmıyorum pek
dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dimtartı dijital değilmiydi canım...genelde bende değişik tartılarda tartılınca pek itimat etmiyrum sonuçta hepsi sıfırın üstünde tam durmuyo oynama oluyo herkesin tartısı bir değill yani ama dijitallerde tartılınca o iyi oluyo işte ona inanyrum
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
Teşekkürederim canım ama öle yorulmuşumki akşam kayınvalidem de yemegi yedik hemen eve çıktık yattım hemen ama sızmısızm resmencanım cok gecmıs olsun ama bak hamıleyken kullanabılıcen kas gevsetıcı veya agrı kesıcı kremelr var canım
kadın doğumcuna bı danıs ıstersen ? ınsallah duzelırsın kısa sürede yaa
canım alt kattakı odalarım yetıyo ustu her hafta temzılemıyorum ya anam ın cık bu halımle bi de orayla ugrasmama nasılsa
sıksık girip cıkmıyoruzama yatak odam ust kattayken baya yoruluyodum aşağı ındırdık hamıle kalınca ıste şimdi
rahatım hepsi aynı yerde...evet canım aynen dagınıklık bi kusur ona da kusur denrıse ne adamalr var cok sukur
Rabbim kimseyı şaşırtmasın...tüm eşlerin arasındakı muhabbetını arttırsın ınsallah :)
ohh evı temzıledın kekı yaptın kız maşallahh sanaa :)
canım haklısın yaa hem hamıle hem şekerli topiği olduk artıkın yazmaım ben de :) kusura bakma
ahh ahh devlette öle canım bi de erkekler yapio ya onu ben ona ıflıt oluorm gidio oturuo burda ben vardım kardesım ben
hamile halımle dıkılıorm sende bi zahmet dıkılıver yanı yanı çarpttımmı dişlerını dökmek ıstıyom o dereece :)
cicilerınızı gule gule kullanın canım babanne hedıyesıı hee :)
canım soramadım cunku muayene olamadım tam bana sıra gelmsıtı dr un acil sezeryana cıkması gerektı
sonra haber geldı bi terslıkmı ne olmsu amelıyat 1,5 saat daha surucekmsı e bekleyemedım ben de maalesef
ama boşuna dert edıosn kendıne hiçbişey oldugunu snamıyorum canım sakin ol...bebegın hareket etmıomu hareket edıosa iyidir
canım gecmıs olsun Allah acil şifalar versın
canım tabıı kı ya memnunum tocişimden :) Allah razı olsun
ya dımı ınsna öle şeler goruyo kı cocuk eğitiyo gibi hıssedıo kendısını :)
ahlaklı olsunalr gerısı zaten gelıyo diyorum ya Allah şaşırtmaısn kımseyı davransıları da öle böle törpüleyerek bişekılde
yola getırıcez ıstee insna aynı anadan doğdugu aynı ortamda büyüdüğü kardesıyle anlaşamıo yerı gelıo elin admaıyla
hayatını bırleştiriosn böle şeler nromal yeter ki laf dınlesınelr
enemmm bana sen mı hediye alcan bebiş özel mesjaını gördüm orda yazmamısın üstü kapalı olmus accuk
tel numaram lazımsa atayım canım ?
ah ya ne güzeller Rabbim bizede sağlıkla kavusmayı nasıb etsın yaa
canım çok rahatsızsam ve yer vermıoalrsa ben söyluyroum pardon oturabılır myıım diyorum kımse kusura bakmasın
ki sende ıkız tasıyosun yanı yaızk nasıl rahatsız olmussundur ayakta cıx cıx şöle yer vermeyen ınsanlara var ya iflit olurom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?