2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın güzel anneler ve minnoşları nasılsınz biz iiz çok şükür gece karnım çok agrıdı kasıldı kıpırdayamadım resmen neden öle oluyo anlamadım:44: şimide kızımla kahvaltı yapıo evi toplayıp dışarı çıkcam bi pantalon alıyım kendime bîde kuaföre gidiyim agda için anneme ugrayıp eve gelcem akşam yemekli gelcek annemler hazırlık yapiîm çok îşim var kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzulara ii bakın

ayyy görüntü süperrr o balkonda yazım süpper kahvaltı yapılır yaa çok şanşlısın :)

Günaydın kızlar
Hasta arkadaşlarımıza geçmiş olsun,
Yeni şeyler alanlar güle güle kullansın,
Morali bozuk olanlar feraha çıksın,
İşleri olanlar (ben) kolaylıkla bitirsin,
Allah herkesin gönlüne göre versin

Güzel, sakin, dingin, mutlu, huzurlu,, sağlıklı bir gün olsun inşallah :80:
Bugün 27. haftamıza girdik kızımla

Son düzenleme:

günaydın canım :)

yok korkmuyorum ya niye korkayım ama ın cık zor oluyodu tabi yatak odaıs yuakrdayken :)

off kramp çok kötüüüüüü bana bi kamp girer ben artık bi hafta iptal o derece ağrı yapio

canım ne güzel eçkmıssın fotoları cokgüzel yaa ben de pazar gecesı ruyamda gökkuşağı gördüm

tüm renkleri net bir şekilde denizin üzerinde çok güzeldi :)

Teşekkürederim canım ama öle yorulmuşumki akşam kayınvalidem de yemegi yedik hemen eve çıktık yattım hemen ama sızmısızm resmen

öyle oluyo canım ınsan hem iş yapıp yoruluyoruz e bebsı de var o da yoruyo normal :)

günaydın canım hayırlı yolculukalr sımdıden

olur canım öle arada üzülme akşama barıırsınızz :)

oo o kadar fark oluyormu aclik tokluk arasi. bilmiyordum .

dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dim

farkeder canım :) zaten tok tartılınmaz ya ben doktoruma gidiyorum mesela genelde akşamalrı gıdıyorum iş çıkışı

tartılmıyorum orda doktoruma bilgisini verıyorum sabah aç akrnıan tartıldım şu kadar kg die

tokken tartıldıugın gercek agırlıgını vermez.ç...sabah da aç karnına ve şişliklerın ınmsı sekılde tatılman lazım

çunku sabah kalkınca ödem olabilio :) gece boyu hareketsız kalındıgı ıcın

amin canım erkek de olsa kız da osla ergenlık çok zor bi dönem ki erkek fena gucun de yetmıyo bıyerden sonra
kayınvalidem dioda bı kere eve 3 de geldı maşayla dıkıldım karsısına gucum yetmedı aldı elimden maşayı çok zoruma
gitmıstı dio öle maalesef...bazen çocukalr yanlış yapiyo bazen aileler alevlendırıo meseleleri Allah saygılı ana baba sözü
dinleyen evlat asıb etsın ama bizi de aklı basında mantıklı büyüklerden eylesın kı yanlış yönlendırmeyelım...

aslıııııııııııııııııı ya kaldır oresmi hem deniz gör hem gökkuşağı oh benim annemlerde de deniz görüyoduk yemek yaparken hemen cam önünde olurdum şimdi emlakçı evi satarken deniz görüyo diyor çatlak hemde ne görme alt komşumla 2hafta arayla almışız onada aynısını demiş şimdi altkatlarda oturanlara takılıyoruz 5 le 6 arası güneş batarken o esnada ufukta deniz gözüküyor eh emlakçıda kandırmamış denize benzer bişey var orda

mandiş amin canım hem sağlıkla hem hayırlısıyla gelsinler inşallah ay nezor şimdikiler bağırıyorda döverde ay ben sert olurum okonularda diyorum ama şimdikiler ne yapsan sorunlu oluyolar ay ıslah etsin rabbim hepsini

Kızlar günaydınlar! Bayrama giriyoruz, bebişlerimiz içimizde.
İnşallah bir sonraki bayramda, şöyle ele gelirler, güzel güzel giyinir, gideriz bayram gezmesine.
Bugün kayınvaldemlere gidicez biz. O da kendi kayınvaldesigile gideceği için şehir dışında olacaklar. O yüzden bugünden gidelim kutlayalım dedik.
İnşallah seneye ramazanda hep birlikte oluruz, ailemizle şöyle şen şakrak, sağlıkla, huzurla.
Malum kardeşim olmayınca, çok güzel geliyo bana bu toplaşma, kalabalık olma fikri.
Hepinizin bayramı süper geçer umarım. Bayramdan sonra 30. haftaya gelmiş olucam ben de, çok heyecanlıyım o yüzden.
Zaten hemen bayram sonrası dokturumuza gidicez. Bakalım bebişimiz nasıl olmuş görücez.
Hepinize güzel günler diliyorum tontişler

chekirdekkcim! Geçmiş olsun canım. Zeytinyağıyla ovala bakalım iyi gelecek mi? Ben de bu gittiğimde soracağım, bacağım ağrıyor benim de. Bakalım ne verecek.

demet35! Ömer Utku Güzel bi isim canım. Bence gerçekten hoş olmuş.
Bak anlamı da güzelmiş hem.

Mom-to-be! H&M'in bebek reyonuna bayılıyodum ama hamile kısmını bilmiyordum. İyi oldu valla söylediğin. Cepa'ya bir bakayım canım.
Çok sağol!

Amin
haklısın erkek gücü var onun etkiside var sanırım ben güçlüyüm pozunda oluyorlar
kaynananda haklı zoruna gitmezmi eskiden olsa gülerdim kendi yıllarımı düşünüp bizim ergenliğimiz bile ezikmiş derdim ama şimdi ilerde aaba ne olacak kızımda aynısını yaparmı nasıl davranmalı diyorum kendimi yerine koyup korkuyorum açıkcası

yeni bebişler herşeyi anne karnında öğreniyor demet şimdiki çocuklara bakıyorum o ne bilmişlik herşeye cevapları var :)

unicavita sağol canım ay bende kocaya diyorum seneye beraber kutlucaz nasipse 2 3 yaştada babasıyla aynı gömlek kazak alır giydiririz oğluşu diyorum ay ben çok seviyorum inşallah nasip olur ay sağlıkla doğuralımda inşallah kuzuları

bizde bu yıl tek kaldık benim kayınvalidelerde pek yok böyle şeyler koca namaza gider gelir kahvaltı yapar çıkarız sülale gezmeye annemlerde de bu bayram tek kalacaklar abimler geçen bayram gitmişti kardeşim zaten yurtdışında ama babam büyük olunca gelen giden çok olur ay kısmet napalım busene tek oğluş babası ben geçecek bayrmaımız ama seneye inşallah herkez toplanır oğluşumda kalabalık görür :)

buarada ben çıkayım arada gelir okurum sizi çalışan ve temizlikle uğraşanlara kolay gelsin

kız varya aklıma bile bile gelmedi resmi koyarken manzara ben sadece gökkuşağını göstermek istemiştim okkaaa teşekkür ederim bu arada cnm manzaram güzel ,sabah balıkçıların balık teknelerle gırgırlarla balık tutmaktan martılar eşliğinde döndüğünü de görmen lazım OFFFF süper oluyo, deniz otobüsüde geliyo gidiyo falan kahvaltıyı hiç sorma zaten heheheheh rabbim herkese nasip etsin ama kira benime vim yauww,keşke benim olsa ama değil..ama olsun evim evim güzel evim kirada olsa benim evim diorum ve avutuyorum kendimi.ayrıca bu daha manzaranın yarısı,sağ tarafta şehrin meydanı görünüyo :)) cnm alemsin kızsın valla :) Allah sana daha iyilerini nasip etsin cnm

Son düzenleme:

ahh cnm kıyamam sana yaa.gurbetlik zor tabi.özellikle böle bayramlarda filan insan daha cok hissediyorr.ama sana şukadarını sölim inan önceki bayramlar yok artık.
yani ben o tadı alamıyorum.

küçükken köyde gecirirdik hep bayramları.
arefe gecesi saclarımızı corapla sarardık kuzenimle.sabaha kadar uyuyamazdık kafamızın acısından

sabah giyinir süslenir şeker toplamaya giderdik.bizim sülale kalabalıktır hep birlikte kahvaltı yapmak filan cok cokk keyifliydii

ama şimdi ankarada kutlanıyor bayramlar ve aynı normal gün gibi.bayramlaşmaya gittgimizde sanki normal ziyarete gidilmiş gibi hissediyorum

bişey danışmak istiorum sizlere 32.hafta da normel doğum izni raporunu alsam ama 35 haftaya kadar çalışmaya devam etsem daha sonra raporum bitince 3 hafta yı da kullansam nasıl olur sizce

bi de kızıma berra ismini koymak istiyorum fakat peygamber efendimiz (sav) o ismi değiştirin değiş bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
bu arada yaşasın bugün son gün ama yarın evde temizlik beni beklio

ay canım inşallah ev sahibide olursun kız öyle deme benimde ilk evim kirada çok güzeldi hergelen hele yaşlı teyzeler inşallah senin olur kızım diye girerdi evime seninde inşallah ikinci kendi, evin olur şimdiki acık dağ başı ama kendimizin işte daha 8yıl bankanında olsun :) ay ev bebek rabbim herkeze nasip etsin ikisine de yardım eder deniliyor nasip te etsin

ama senin kide ay anlatınca bile çok güzelmiş bizim hayalimiz eşimle zaten emekli olup herşeyde rahata erince balıkesirde akrabada yok ama ikimizde orda yaşamayı çok istiyoruz kısmet artıkın rabbim ömür verirse

bugun çok rahatsızım halsizim yataktan kalkamadım bile nie böle oldu hıc anlamadım :S
cok gecmiş olsun kızlarrr.

cnm utku ismi benim listemin başlarındaydı.ama eşim istemedi.Adıyla yaşasın oglun ben cok begendim isminii

gıızzzzz bizi çatlatmak içinmi koydun resmi.Allahımm manzaraya bakkk harikaaaa.yakın olaydık senin evden cıkmazdım aslı

he ya sarsak karı yok oram arıyo yok buram aryo laflarından bıktım zaten .....biz mübarek eç biyanımız ağrmıdan mal gibi beklyoz ama sırada uff ayşe ya bak yine sinir oldum
sağol bebişim aynen babaanne hediyesi oldu
kız doktorun amaliyati neymiş öle nasıl bi sezeryan merak ettim bukadar uzamış

sen ne için gidicen hastahaneye bu akşam

oo o kadar fark oluyormu aclik tokluk arasi. bilmiyordum .

dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dim

oluyo yeşimcim oluyo bende oluyo yani açken

Canım valla ben de tırsmıyor değilim ya :) ama yıne de bı açıdan da olurmsu yapabilrmısım gibi gelıo :)
iletişimin kuurlmaıs önmeli sanırım önce çünkü çok kişi bundan sıkayetcı
sen kendını cocuguna ne kadar acarsan o da sana açıyo kendını bence yoksa sen
okul naısldı sınavın var mı die net sorunca cocuk da evet hayır var yok de cevap verırı gecer ama bi muhabbet ortamı
olusturulursa belkı hersey daha kolay olur bılmıyorum ya karıısk işler yaşayıp görelim

canım 32. haftada doktoruna gidiyosun çalışmaya devamn etmek istemıyrosan çalışamaz raporu alıyorsun

ama çalıaşbilicek gibiysen çalıaşbilir raporu verıyıo en fazla

37. haftaya kadar calısabılıosn ama diyelımkı 35. haftada artık ızne cıkmak ıstıosn o zaman tekrar gidip

çalışamaz raporu alıosn o 3 haftayı da doğum sonrasına aktarıyorlar....

bu arada berra ismi anlam oalrka kusursuz gunahsız ınsan anlamıan geldıgı ıcın Peygamber efendımzı bu ısmı zeyneb ismi

ile değiştirmiştir...sorualrla islamiyet siteısnde bunun cevabı var bakabilirsin Peygamber Efendimiz (asv) neden Berre / Berra ismini değiştirmiştir? | Sorularla İslamiyet

günaydın kızlar...
kafama takılan bir şey var, hediyeleşme sadece bu topiktekiler arasında değil miydi? hediyeleşme topiğindeki listede adı olup bizimkinde olmayanlar var da..?

ay valla hastaneye gıdınce ceşit ceşit ınsan var hepsi bi garip :)

canım gecen pazartesı kontrolumuz vardı biliosn gıtmıstım muayne olmsutum dr a bı daha ne zaman geleım dedım

o da 10 gun ıcınde tekrar göruselım dedı kontrol suresı ıcınde yanı...ben de onun ıcın gıtmıstım dun hanı cagırdı die :)

ama işte amelıyta uzayınca bugune kaldı

valla canım sezeryanda ne odlu bılmıyorumm kı ters bişi flnmı oldu die aklıam geldı benımde cunku dr hemen gelcıem

sezeryan varmış çağırdılar dedi...hastanenın en ıyı doktoruna gidince böle oluo çok mesgul hatun

eşimde dio bu kaıdn da doğurt doğurt bıtıremedı ne zamna geslek doğumda dio

hayrola nolduu?? bayram öncesi hoş olmamış cnm ya.neyse yarın kocanın elini öpersin barışırsınızz
benim koca bayram namazından geldikten sonra koltuga yayılır agalar gibi oturur ve direkt elini uzatır uyuzz
bende gider elini öpüp bayramın mübarek olsun agam derim:))

yeni evliyiz eşimle yine kaynanatör yüzünden küsüz tabi.bayram namazından geldi direkt elini uzattı eşim:)
bi anlam veremedim elini öpecegim hiç aklıma gelmedi
eline bişi mi olduki diye bakıyorum bön bön.oda ne bakıyon öpte barışalım dedii sonra baya gülüşüp barıştıydık.
o nedenle bizde adet oldu bu el öpme konusu.hep ilk evlendigimiz zamanı hatırlar gülerizz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…