sabah iki bacağımada kramp girmesiyle uyandım eşim ov ov düzeldi..magnezyumda içiyorum 3 gündür ama daha pek bi fayda etmedi.kalktım kahvaltımı ettim..yağmur yağıyordu yine.malum iki gündür gök delindi rabbim afet vermesin ama bandırma da sel oldu..alt yapıyı sağlamlaştırdılar sözde gazelllgüneş açtı balkonumdan bi baktım aman Allahım gökkuşağı..çocuklar gibi sevindim ya la güneşte açtı oooh miss bakın şu güzelliğe
Eki Görüntüle 538293 Eki Görüntüle 538292
günaydın annişler ve kuzucukları
ayşecim seninde zor ben heroda görebileceğim şekilde olsun isterdim tek kalsam korkarım kız senin evinden :26: canım ya hepsini alt kata taşıman da iyi olmuş zaten düşmüştün bide artık dahada zor olurdu zırt pırt in çık
sabah iki bacağımada kramp girmesiyle uyandım eşim ov ov düzeldi..magnezyumda içiyorum 3 gündür ama daha pek bi fayda etmedi.kalktım kahvaltımı ettim..yağmur yağıyordu yine.malum iki gündür gök delindi rabbim afet vermesin ama bandırma da sel oldu..alt yapıyı sağlamlaştırdılar sözde gazelllgüneş açtı balkonumdan bi baktım aman Allahım gökkuşağı..çocuklar gibi sevindim ya la güneşte açtı oooh miss bakın şu güzelliğe
Teşekkürederim canım ama öle yorulmuşumki akşam kayınvalidem de yemegi yedik hemen eve çıktık yattım hemen ama sızmısızm resmen
kızlar günaydın
ya çok giremiyorum topiğe arada sırada bakıorum ama müdür var bu aralar yazamaıorum pek
bgn kısmetse yola çıkıcaz inş
sabah eşimle atıştık biraz beni işe bırakırken o yuzden moralim iyi değil .
ilk defa sesini yükseltti(
yola da cıkıcaz bgn. çok üzüldüm ama.
ooo kadar fark oluyormu aclik tokluk arasi. bilmiyordum .
dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dim
akşam uyuduktan sonra bir ses gürültü zıpladık yataktan alt kattaki uşak annesiyle kavga ediyordu 17 yaşlarında delikanlı nasıl bağrıyor annesine anneside ona bir ara annesine vurduğunu bile düşündüm sessizleşti birden ortalıksonra annesi yine başladı bağırmaya ama uşak daha fazla bağırıyordu annesi sus komşular duycak dedikçe uşak banane ben mi istedim burada oturmayı nefret ediyorum bu evdende komşulardanda 14 yaşımdan beri bu konuda baskı yapıyorsunuz filan neler neler diyor sonra kapılar yumruklandı duvarlar yumruklandı kapılar vuruldu öyle kötü oldumki bebeğime dokunup dua ettim Allah asi evlat vermesin kimseyi o duruma düşürmesin doğru yoldan saygıdan sevgiden ayırmasın evlatlarımızı o kadına Allah yardım etsin tam ergenlik dönemi erkek çocuğu Allah yardımcısı olsun
amin canım erkek de olsa kız da osla ergenlık çok zor bi dönem ki erkek fena gucun de yetmıyo bıyerden sonra
kayınvalidem dioda bı kere eve 3 de geldı maşayla dıkıldım karsısına gucum yetmedı aldı elimden maşayı çok zoruma
gitmıstı dio öle maalesef...bazen çocukalr yanlış yapiyo bazen aileler alevlendırıo meseleleri Allah saygılı ana baba sözü
dinleyen evlat asıb etsın ama bizi de aklı basında mantıklı büyüklerden eylesın kı yanlış yönlendırmeyelım...
aslıııııııııııııııııı ya kaldır oresmi hem deniz gör hem gökkuşağı oh benim annemlerde de deniz görüyoduk yemek yaparken hemen cam önünde olurdum şimdi emlakçı evi satarken deniz görüyo diyor çatlak hemde ne görme alt komşumla 2hafta arayla almışız onada aynısını demiş şimdi altkatlarda oturanlara takılıyoruz 5 le 6 arası güneş batarken o esnada ufukta deniz gözüküyor eh emlakçıda kandırmamış denize benzer bişey var orda
mandiş amin canım hem sağlıkla hem hayırlısıyla gelsinler inşallah ay nezor şimdikiler bağırıyorda döverde ay ben sert olurum okonularda diyorum ama şimdikiler ne yapsan sorunlu oluyolar ay ıslah etsin rabbim hepsini
aslıııııııııııııııııı ya kaldır oresmi hem deniz gör hem gökkuşağı oh benim annemlerde de deniz görüyoduk yemek yaparken hemen cam önünde olurdum şimdi emlakçı evi satarken deniz görüyo diyor çatlak hemde ne görme alt komşumla 2hafta arayla almışız onada aynısını demiş şimdi altkatlarda oturanlara takılıyoruz 5 le 6 arası güneş batarken o esnada ufukta deniz gözüküyor eh emlakçıda kandırmamış denize benzer bişey var orda
mandiş amin canım hem sağlıkla hem hayırlısıyla gelsinler inşallah ay nezor şimdikiler bağırıyorda döverde ay ben sert olurum okonularda diyorum ama şimdikiler ne yapsan sorunlu oluyolar ay ıslah etsin rabbim hepsini
slm kizlar kacgündür giremedim herkez iiydir insallahhh.kendilerine bayramlik alanlar bebislere ciciler alan arkadaslarim güle güle kullanin saglikla sihatle insallahhh..doktora gidenler bebisleri görenler herseyin yolunda olmasina sevindim..sekeri yüksek cikanlar diet yapan arkadaslarim allah yardimciniz olsun insallahhh..arkadaslar aklimda olanlari yazdim unuttugun arkadaslarim varsa kusura bakmayin..herkeze bende hayirli bayramlar diliyorum arkadasimin biri yazmis ne güzel civil civil bayram hazirligi valla insani özendiriyorsunuz. bayram alisverisi bayram temizligi ayrica temizlik yapan arkadaslarim evinizi güle güle kirletin insallahhh...bizim burda bayram olmuyor buruk geciyor nerde türkiyedeki gibi bayramüzülsekte yapcak birsey yokkk herkez sevdiklerinle güzel huzurlu mutlu saglikli bayramlar gercirsin insallahhhh...
kız varya aklıma bile bile gelmedi resmi koyarken manzara ben sadece gökkuşağını göstermek istemiştim okkaaateşekkür ederim bu arada cnm manzaram güzel ,sabah balıkçıların balık teknelerle gırgırlarla balık tutmaktan martılar eşliğinde döndüğünü de görmen lazım OFFFF süper oluyo, deniz otobüsüde geliyo gidiyo falan kahvaltıyı hiç sorma zaten heheheheh rabbim herkese nasip etsin ama kira benime vim yauww,keşke benim olsa ama değil..ama olsun evim evim güzel evim kirada olsa benim evim diorum ve avutuyorum kendimi.ayrıca bu daha manzaranın yarısı,sağ tarafta şehrin meydanı görünüyo :)) cnm alemsin kızsın valla :) Allah sana daha iyilerini nasip etsin cnm
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
cok gecmiş olsun kızlarrr.bugun çok rahatsızım halsizim yataktan kalkamadım bile nie böle oldu hıc anlamadım :S
bide babamız ömerin yanına utku düşünmüş bakalım gerçi benim adım heristediğini zor elde eden anlamında ve gerçekten hayatımca hep öyle oldu utku da Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer eh bu bebişte öyle oldu diyor kırmayalım iki ismi olsun istemesemde bakalım :44: e teyzoşlar ömer utku nasıl sizce
ahh ahh devlette öle canım bi de erkekler yapio ya onu ben ona ıflıt oluorm gidio oturuo burda ben vardım kardesım ben
hamile halımle dıkılıorm sende bi zahmet dıkılıver yanı yanı çarpttımmı dişlerını dökmek ıstıyom o dereece :)
cicilerınızı gule gule kullanın canım babanne hedıyesıı hee :)
ooo kadar fark oluyormu aclik tokluk arasi. bilmiyordum .
dijitaldi ikisde ayni tipti canim. ayin 3 unde kendi dr uma gidicem o zaman belli olur ak mi kara mi?:)) 2 hafta once 61 dim
Amin
haklısın erkek gücü var onun etkiside var sanırım ben güçlüyüm pozunda oluyorlar
kaynananda haklı zoruna gitmezmi eskiden olsa gülerdim kendi yıllarımı düşünüp bizim ergenliğimiz bile ezikmiş derdim ama şimdi ilerde aaba ne olacak kızımda aynısını yaparmı nasıl davranmalı diyorum kendimi yerine koyup korkuyorum açıkcası
yeni bebişler herşeyi anne karnında öğreniyor demet şimdiki çocuklara bakıyorum o ne bilmişlik herşeye cevapları var :)
bişey danışmak istiorum sizlere 32.hafta da normel doğum izni raporunu alsam ama 35 haftaya kadar çalışmaya devam etsem daha sonra raporum bitince 3 hafta yı da kullansam nasıl olur sizce
bi de kızıma berra ismini koymak istiyorum fakat peygamber efendimiz (sav) o ismi değiştirin değiş bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
bu arada yaşasın bugün son gün ama yarın evde temizlik beni beklio
he ya sarsak karıyok oram arıyo yok buram aryo laflarından bıktım zaten .....biz mübarek eç biyanımız ağrmıdan mal gibi beklyoz ama sırada uff ayşe ya bak yine sinir oldum
sağol bebişim aynen babaanne hediyesi oldu
kız doktorun amaliyati neymiş öle nasıl bi sezeryan merak ettim bukadar uzamış
sen ne için gidicen hastahaneye bu akşam
oluyo yeşimcim oluyo bende oluyo yani açken
kızlar günaydın
ya çok giremiyorum topiğe arada sırada bakıorum ama müdür var bu aralar yazamaıorum pek
bgn kısmetse yola çıkıcaz inş
sabah eşimle atıştık biraz beni işe bırakırken o yuzden moralim iyi değil .
ilk defa sesini yükseltti(
yola da cıkıcaz bgn. çok üzüldüm ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?