2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ya bende bişi yok çok şükür

bebiş aşağı vurunca bir tek ani bi acı oluyor başka bir şey olmuyor

vajina ağrısı fena oluyo ama bak geçen hamileliğimde oluyordu 24-25 haftada başlamıştı sanırım

ve çok pis bir ağrı ama bu sefer olmadı....hım bi de beyaz akıntı var bayadır var normal ama beni de rahatsız ediyo

demir ilacı kullanıyorum ben de,coraspin 100,bir de iğne işte...doğumdan sonra bir ay kadar daha kullanıp bırakacaksın dedi dr um.15 gün de bir gideceğim ben de bu aydan sonra.daha bir sürü eksiği var bebeğin de....nerden başlasam bilemedim...eksik bitmiyor anacım.

o beyaz süt kıvamındaki akıntıdan bende de var.sürekli ıslaklık hissediyorum ,rahatsız ediyor.kramplar bende bir kaç kez oldu anlamadım ben de...son zamanlarda pek olmuyor.hatta eşim dalga geçti : benden uzak duruyorsun ya o yüzden oluyor diye :)

Son düzenleme:

Merhaba canım
Bende de beyaz akıntı var koyu kıvamda demekki normal bu haftalarda çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi

kizlar okudukca sayfalar bitecegine artiyor:) cok hizlisiniz masallah
bende yuruyunce cok oluyor dun aksam patlayacak gibiydim. sonra bir banyo yaptim o cok rahatlatiyor.
cok dogru bencede insan kendini nasil sartlandirirsa oyle olur. dogumu normal bir sey gibi gormeliyiz.
normal dogumu cok istiyorum ins Allah nasip eder kolaycacik dogururuz.:)
bende bubchenle mustela arasinda kalmistim mustela aldim. konak onleiciymis bir deneyeyim diyorum
yagini birde pisik kremini aldim. yuzune birsey almadim yada losyon kizimda kullanmamistim cunku
ne kadar da dogal olsalar azcik kullanmak lazim diye dusunuyorum.her banyoda sampuan kullanmayin diyorlar sade suyla yikamak iyiymis.
bende de dayiyor bir yerlerini kafa asagida olduguna gore ya topugu ya totosu ama sert:) dokununca hissediliyor
2 gundur costu gidiyor masallah haftalar ilerledikce azalicak muhtemelen.
canim2. saat cok cikmis. normalde benim 1.saat cok yuksekti 189 idi. 2. saat 142 dikkat et canim tehlikeli gercekten
ben bogazimi tutamiyorum off cok kiziyorum kendime ama sigara gibi birsey tatli yemek benim icin
dayanamayip tirtikliyorum hep
bence gayet guzel canim . gule gule kullansin bebis.
ben zyagi suruyorum birde prgantre denilen bir krem kullaniyorum. gobek deligimin yaninda kucucuk bir catlagim oldu kreme baslamadan once simdi yeni catlak yok eskilerden kalanlar var. Herhalde dogum sonrasi akmi karami cikar ortaya. :)

Allah yardim etsin canim ya valla ben bi taneyle oturdugum yerde oturamiyorum batmalrin yuzunden iki tane olsa yatalak kalicaktim herhalde.
hayırlı günler

bu sabah bacağıma giren berbat bir krampla uyandım resmen çığlık attım ya hayatımda hiç böyle biişey olmamıştı, sanırım doğum sancım gelince de öyle olcam
ben alistim artik kramplara feci can yakiyor magnezyum kullaniyorum kramp olur olmaz sonra unutuyorum icmeyi:)
canim yandikca aklima geliyor icmek:)
masallah AYse cim sadece 4 kilomu aldin? rekor sende yani:) ben simdiye kadar 7 kilo aldim 5-6 daha alirim herhalde
ama dogum sonrasi cok cabuk gidiyor tesellim o :)
ben magnezyum kullaniyorum umut fakirin ekmegi :) kramplar cok can yakici cunku.
kalsiyum kullanmiyorum ama protein tozu aldim dr a sordum kullanabilirsin dedi
2 gunde 1 kere icicem onu.

off öğle yemeğimi yiyordum gene yemeği yer yemez istifra ettim yaa

bulantı fln da yoktu gayet güzelce yiyordum ay çok sinirim bozuldu karnım da aç

bu çok sık olmaya başladı artık

masallah AYse cim sadece 4 kilomu aldin? rekor sende yani:) ben simdiye kadar 7 kilo aldim 5-6 daha alirim herhalde
ama dogum sonrasi cok cabuk gidiyor tesellim o :)
.

canım rekor mu bilmiyorum bendend aha az alan vardır muhtemelen :) evet 4 kg deyım henüz

sabah tartıldım bayramda almışımdır diyordum ama almamışım :) ben bundan sonra kilo alırım sanırırm ya

zaten son 2-3 haftadır çok sık acıkıyorum dikkat ediyorum ama zaten de az kaldı inşallah

doğum sonrası ödem yoksa kilo çabuk gidiyo canım ona da dikkat ediyorum tabii ki aman ödem olmasın :)

ben hiç hazırlığa başlamadım malum daha önce hayal kırıklıkalrımız olduğundan

hala biraz çekimseriz alışveriş konusunda gene de ufak tefek bişisileri var kızımın sağlıkla gelsinler de inşallah

Merhaba topiğimizin güzel anneleri ve bebekleri

nasılsınız bakalım? Bayram Bayram derken oda geçti gitti..bir dahaki bayram bebeklerimizle birlikte olacağız inş..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
tamam tatil güzeldi gezdik tozduk, evimizi toparladık ettik ama ben bir daha anladım ki sürekli evde duracak birisi değilim..bakalım bebek olduktan sonra yoğunluktan fikrim değişirmi? ev kadınlığı bana göre değil ama kızım için katlanacağım bir süre..

yani bayram falan dememişsiniz yine kaynatmışsınız maşallah..oku oku anca cevap yazabildim sizlere..

kızlar size de oluyor mu ? saniyede bir düzenli olarak pıt pıt pıt atıyor göbiş . hıçkırık diye okudum dün gece 10dk . sürdü nerdeyse , sabahta oldu daha kısa sürdü.normaldir dimi ? kalp atışı gibi uzun sürünce uykumu kaçırdı dün gece telaş yaptım..hıçkırıkın bebeğe bir zararı yoktur inşallah.

off öğle yemeğimi yiyordum gene yemeği yer yemez istifra ettim yaa

bulantı fln da yoktu gayet güzelce yiyordum ay çok sinirim bozuldu karnım da aç

bu çok sık olmaya başladı artık

desene yine tosta talim edeceksin..baharatlı mı yiyorsunda dokunuyor acaba canım..ben baharatı fazla kaçırdım mı hemen istifra ediyorumda..bu konuyu bir doktoruna danış istersen..

herkeze hayirli günler arkadaslar cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun herkeze iyi haftalar diliyorum..ayrica herkez tek tek dökülmeye baslamis hadi baslariz artik kaynatmaya

merhaba canım hoşgeşdın ay ınsallah seneye bebıslerımızle bayram kutluycaz vee

büyümüş olcaklar güzel cici bayramlıklar giydiricez inşallahh :)

ya keşke ben de öyle düşünsem bu arada canım sen napıcaksın bebiş işini kim bakıcak ya bir de

bu konuda evhamlanıyorum yani bebek gün içinde neler yapıcak nelere ıhtıyacı olucak bizi çok arıycak mı

tecrübeli anneler şööyle bi paylaşsa da öğrensek deil mi ya hu sen merak etmıyor musun ben merak ediyorum :)

başımıza neler gelcek acebaa hem çalışıp hem bebek büyütürken :)

evet canım oluyo bebısım özellikle bayramda baya hıckırdı :) bızımıkı de 10 dk civarı sürüyo

kendısı rahatsız oluyo bi de hem hıckırıyo hem tepıklıyo sinir oluyo galiba

bi zararı yok aksine bu nefes alma egzersizi yaptıkalrını gösterıyor :)

desene yine tosta talim edeceksin..baharatlı mı yiyorsunda dokunuyor acaba canım..ben baharatı fazla kaçırdım mı hemen istifra ediyorumda..bu konuyu bir doktoruna danış istersen..

yok canım baharatlı değil arkadaşaların canı çekmesin diye söylemedim bildiğin hafif kış sebzesi

yani güzelce de yiyordum birden geldi gene anlamadım ki...

bebek midemi sıkıştırıo ondan oluyo diyorum ama bu kadar da denk gelmez ki diyorum dr a gidince sorucam ya

artık aa yani :) bulantı fln olsa haa bulantı geri döndü ok dicem oluyo cunku son aylarda ama bulantım yok

biraz yemeğim kaldıekmeğimde var tosta gerek kalmaz ıns ya tost mideme oturuyo

Güzel annişler merhaba Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun sancılardan falan konu açılmış ben de çok sıklaşmaya başladı kasıklarımdan vajinaya doğru bir ağrı oluyor bazen bi de ayakta durunca sanki bebek aşağı doğru inmeye çalışıyomuş gibi hissediyorum ne bu ben de anlamadım tecrübesizlik işte:26::26:

cnm aynıları bendede oluyor sanırım normal baksana sende bende bikaç kişide aynısını yaşıyor:44:
hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

canım f temelin varsa, bence hemen dönersin, ve daha zaman var sınav tarihleri de açıklanmadı, benim beraber çalıştığım arkadaşım lisede bile görmediği halde, daktilografi kitabından çalışarak f klavyeyi öğrendi ve şuan memur düşün..bence senin alışman daha da kolay olur, f klavye ile tam on parmak yazıyosun ve daha hızlı oluyosun..ben f çalışmanı öneniririm, katiplerin bir sitesi var, orda kendini sınayabiliyorsun, sıralamaya falan giriyorsun yazdığın kelime sayısına göre, orda da çalışmanı tavsiye ederim tatlım..Allahım inşallah hakkında hayırlı olanı nasip etsin..

slm kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. çok yorucu bi bayram geçti, bütün aile toplandık kalabalıktık yalnız bugün herkes gidince kaldık bi başımıza eşimde işe gitti yine evde yalnızları oynamaya başladım(( havada kapalı tam depresyon modundayım yani...hamileliğin zor dönemleri başladı galiba, ağırlaşmaya başladım ben iyice, fazla kiloda almadım aslında ama. bu cuma kontrolümüz var 1 aydır göremedim merak ediyorum kızımı:) ayşe bu çarpıntıda yakamı bırakmadı senin nasıl durumlar? inşallah doğumla üstümüzden gider bu durum

hic cekimser olma canim ben cok saglamciyim ama benim bile eksigim kalmadi sayilir:) cunku Allain izniyle yasam sinirii gectik.
en guzeli gununde dogmalari ama simdi bile dogsalar yasarlar .
bizim buyuk olarak bir besik kaldi. zaten oda yapmayacagim icin yeterli olucak. buyuyunce ins odasinida yapmak nasip olur yaklasik
10 hafta sonra kucagimizda olucaklar dusuncesi bile insani heyecanlandiyor:))
benim de bir ara baslamisti bulantilar. cok sukur suan iyiyim o konuda.
ins seninde kisa surede gecer canim bulabilrmisin bilmiyorum ama yesil elma bana iyi geliyordu
normal o hickirik:) bende olmadi ama olani cok duydum . bizimki icerde kazi calismasi yapmaktan hickiriga vakit bulamiyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…