2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

anladım canım eşim de memur adliye de daha tarih belli değil ve muhtemeln şubat gibi olurmuş klavye sınavı
ben şimdi q klavyede başladığımda 85 kelime yazıyorum 3 dakikada arefe günü başladım çalışmaya hoş bayramda pek
çalışmadım ama şu an kelime hesabıan göre 120 vuruş hesabına göre 170 kelime fln yazıyorum eşime sordum
o f i de q yu da çok hızlı kullanıyor dere geçerken at değiştirme bence dedi ama sen de aklımı çeldin kız :) f i denicem bi
temelim var eğitimini aldım yaparım gibi geliyo o siteyi biliyorum ara ara hata verdiği için
ben şu an buradan çalışyorum Klavye hız testi / Klavye sürat testi
çalışma sonrası güzel ayrıntılı rapor veriyor ...sağol canım bilgilendirdiğin için amin cümlemiz için hayırlısı olsun
sen naıs yapıcakısn bu bebek ve çalışma işini ay ben bu günlerde hep bunu düşünüyorum :S

canım sağol seninde bayramın mübarek olsun.....sorma bayram bol çarpıntılı geçti
gezmeye gidiyoruz çay içiyoruz ikram oluyo çaysız gitmiyo açık limonlu ıctım ama gene de mahvetti
beni ya hayır dersimi de almadım bugun içtim yarında içtim derken her gün çarpıntı çarpıntı valla cnaım doğursakta
geçse zaten kahveye fln hasret kaldım yaa :S

ınsallah canım sağlıkla kucgaımıza alırız evet yasam sınırını gectıler cok sukur :)

yaa ben de öyle düşünüyorum sezeryan dedielr ya bi de bana 8-10 hafta kaldı işte çok heyecanlı cidden

ya nasıl olucak çok merak ediyorum...benim bulantım yok canım birden istifra edıyorum

yeşil elma yıyorum hatta daha bugun yedım ara öğünümde

Son düzenleme:

canım ben 15 aralığa kadar çalışıp izine ayrılmayı planlıyorum..izin sonrası çıkışımı isteyip evde çocuğuma bakacağım inş..çalışacak olsam kayınvalidem bakar çocuğa..zaten altlı üstlü oturuyoruz sorun olmaz o açıdan..çokta iyi bakar ondanda eminim..borçlarımızı yılbaşına kadar kapatmayı düşünüyoruz..ufak tefek ödemeler tek maaşlada olur..senin evhamlandığın konularda bende evhamlıyım..ne olursa olsun bebeğimin bana ihtiyacı var diye düşünüyorum..o yüzden ben evde kalıp bebek büyüteceğim..
senin durumun çok farklı memur olma şansın var ve böyle fırsat her zaman insanın ayağına gelmez..borcunda var..değerlendirmelisin mutlaka..muhakkak zordur hem çalışıp hem bebek büyütmek ama bazen şartlar istemediğimiz şeyleri gerektirebiliyor..
sen bakıcı mı düşünüyorsun yoksa annen mi bakacak çocuğa?

o zaman sen bu konuyu doktorunla görüşmende fayda var..

as sağolasın..ne güzel ailece bayram geçirmişsin..evet kalabalık sonrası çok kötü oluyor..insan kendini yalnız ve terk edilmiş hissediyor..

kızlar doktordan geldik bebişkomuz 1350 gram olmuş. sağlıklı görünüyor dedi doktor. esneme hareketi yaptı eşimle çok güldük bütün gece boyunca beni uyutma gündüzde yatıyor beyfgendi ultrason cihazınıa girince niye uyandırdınız modunda esniyor. elleri ayakları iyi maşallah. bi sıkıntı yok allahın izniyle kafa ölçüsü şu bu normal dedi doktor. 1 ay sonra tekrardan kontrolümüz var. bebiş normal pozisyonunuda almış kafa aşağıda buna çok sevindim.36. haftadan sonra nasıl doğum yapılacağına karar veririz dedi. şimdilik bu kadar

tatlım bende bebek büyütmeken yana oyunu kullananlarddanım. mühendsiliği bıraktım zira sahada çalışmak bir hayli yorucuydu ee yeter 11 sene bir fiil mühendislik yağtım hemde aktif olarak kafi bence. borçta harçta ödenir benim bebeişkomun bütün vaktiyle bir olmaktan daha değerli değil hiç bir şey. benim kayınvalidem yok vefat etti. kendi annemse antepte biz erzurumdayız yanımda olsa seve seve bakardı zaten ama yinede işimi bırakmaktan yana kullanırdım ben oyumu

selamlar herkese boyle 2 sayfa 2 sayfa okumak cok zevkliymis calisirken bakamadigim icin aksam ne bakarsam o oluyordu artik 2 gunum kaldi sonra buralardayim insallah.annemi ozledim ya onlar hacta.gelmelerine az kaldi gerci ama ben cok ozledim su reklam varya annemin gozunde ben hep kucuktum diye biten onda hep aglayasim geliyor zaten sulugoz oldum ciktim..bi de kizlar su cati agrisi dediginiz sey bende de cok fena giderek artiyor kendi yatagimda idare ediyor da kanepeye falan uzanirsam kalkmakda adim atmak da cok zor oluyor caresi yok anladigim kadariyla hayirlisi

Hastaneden geldim, bebeğim iyiymiş. Boyutları normal, kilosu 1600 gr olmuş.
Yüzünün de fotosunu aldım.
Artık ebe karnımı ölçtüğünde sormayacağım bile kaç cm diye

Çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğunu duyunca Allah'a şükürler olsun

hım anladım canım çalışmıyacaksın yani....ben de aralığın 15 ne kdr çalışıp doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum
dediğin gibi hem borcum var hem de memurluk kazanamışken kaçırmamalıyım...muhtemelen zorlanıcam ama memurluk olmayıp da
özel sektörde çalışıp bebekle uğraşmak daha zor olurdu zaten öyle olsa özel sektör için değmez der
başka bi hal çaresine bakmaya çalışırdım.....en azından devlet sosyal haklarımı tam olarak verir
inşallah bunun da üstesinden geliriz...

benim annem de kız kardeşim de evımın yakınalrında oturuyorlar fakat ben ikisine de
yüklemek istemıyorum annem herseyını yoluna koymus artık dınlensın diye düşünüyorum bekarken kardeşlerını büyütmüş
evlenınce kendı cocuklarını e şimdi de az nefes alsın :) kız kardeşimin bir çocugu var e sımdılerde ıkıncıyı dusunuyolar
ona bırakamam apartmanımda bırakabiliceğim biri var henüz konusmadım ama bakıcı olrk ona bırakmayı dusunuyorum hem komsum
bebegın uykusu bölünmemıs olur sabahın körunde yollara dusmemıs olur en ıysıı apartmandakı ıns kadın da olumlu karsılar
eşiyle ayrılmışlar büyük bi oğlu var beraber yasıyolar işte giriş katta olduğu için balkondu düşme riski vs de yok
çok kafama yatıyo yani de işte bakalım kabul edicek mi nasıl olucak işi gücü yok evde zaten kabul eder bence ama :)
hayırlısı olsun canım ya yaşayıp görücez artık :)

Essira, bendensin canım. Benim de 12 oldu sanırım bu ay, gidince çemkirir artık benim diyetisyen jinekologum:26:
Geçen ay 10 kilo almıştım. Bu ay 2 yi hayli hayli almışımdır. Bu ay bayram vardı, çok yedirdiler, benim bi suçum yok dicem.
Çatlak olmadı canım benim daha ama esas son ayda oluyomuş galiba. Kremlerini bebe yağını sür canım bol bol, suyunu da eksik etme.
Bebişinin sağlıklı olduğuna da çok sevindim. Maşallah bak kilosu da süper! Doğum türü konuşuluyor ha!
NE kadar da az kaldı değil mi?! Çok heyecan bastı birden:44::18::18:

papatyacım! Senin kaynanatör işbaşındaymış yine deseneValla Allah kolaylık versin canım.

ayşecim ne güzel izne ayrılmana çok az kalmış. Seninle aynı gün izni hak ediyoruz ama ben eğer iyi hissedersem kendimi, 5 haftamı aktarcam bakalım. Etrafımdaki herkesten bu konuda baskı görüyorum. Annem bile geçende dayanabildiğin kadar dayan kızım, sonra çok lazım olcak o günler dedi, tamam dedim. Doktorum da sıkıntılı bi durum görmezse bi 5 hafta daha sabretmeye çalışcam bakalım. Herkes için hayırlısı olsun ne diyelim!

aaa eşinle meslektaşız o zaman ne güzel.. yani canım senin aklını karıştırmayı asla istemem tabi ama benim fikrim bu, f klavyeyle daha hızlı yazarsın ki temelin var, bir iki hafta dene bakalım, ilerleme olacak mı, baktın olmuyo, q ya dönersin yapcak bişi yok ama f ile kazanırsan sınavı çalışmaya başladığında da f ile çalışmak senin işlerini daha da kolaylaştıracaktır.. ben iznimi 1 yıla tamamlamayı düşünüyorum, 4 ay ücretli zaten, e 40 günde iznim var, üstüne onu da kullanırım sonrasını da ücretsiz izin alırım, belli olmaz belki ücretli izin 6 aya çıkar o zaman daha da çok işime gelir..

oh maşallahh çok sevindim canım :) Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasib etsin :)

canım 23 kasımda ayrılabılıyorum ızne doktorumla hesapladık gecen gun

ama ben de işte sabredeyım de 15 aralıkda cıkayım dıyorum

36 haftalık fln oluyorum o zaman zaten sezeryan kesınleşrise 38 haftada da doğum olucak ıns canım

tabıı cok sıkıntılı ve rahatsız olmazsam doktorum da izin verirse devam edicem ıns...

sen de calısıcaksın dımı doğumdan sonra sen napıcaksın annen mi bakıcak yoksa bakıcı fln mı ayarlıycaksın

ne düşünüyosun bu bebekle çalışma hususunda canım :) evet söz sende

maşallah canım bebişinee sağlıkla gelsin ınsallah :)

yaa artık gülüyolar esniyolar parmak emiyolar bıcırıkalr büyüdüler de :)

oy maşallah subhanallah bebişine canım..hadi hayırlısı bakalım canım..

bende ne olursa olsun bebeğime kendim bakmak istiyorum..maddi olarak ihtiyacımda yok Allaha şükür..zaten fazla ara geçmeden ben ikinci çocuğuda düşünüyorum..ikisi büyüsün öyle tekrar çalışırım diyorum..

hadi gözün aydın canım maşallah..bak evhamlanacak birşey yokmuş demekki..

evet canım baya bi süre ağır ceza mahkemelerinde çalıştı kocişim çok yoruldu ama güzel çevre edindi
şimdi de komisyonda :) şu an çok memnun işinden yerinden :) evet biraz deneyeyim bakalım ne olucak
rahat edersem ona geçerim :)

anladım canım ama sonrasında çalışmaya devam ediceksin değil mi ? ücretli izin 6 aya cıksa 10 numara 5 yıldız olur da
ahh ahh nerdee :) napsak toplu dua felan mı yapsak çıkması için eheuehu

hakkımızda hayırlısı olsun ya benim çevremde bebeğini başkasına bırakıp çalışan kimse olmadığı için bu konuda
hiç bi örneğim yok bunun için endişeliyim biraz ne olucak ne biticek bebek nasıl etkilenicek bilmiyorum
bu açılardan çok düşünüyorum inşallah her açıdan sağlıklı evlatlar yetiştirebiliriz...adliyede kreş var da
3 yaşından sonra alıyolar kreşe...diyorum bebiş direk 3 yaşında doğaydı anne baba bebiş hepimiz bi arada olurduk gün içinde

evet canım doğru düşünmüşsün..eğer ki kadın kabul ederse senin için çok rahat olur..bebeğin düzeni hiç bozulmaz..hemde kadıncağıza destek olmuş olursun sevaba girersin..zaten anneler kayınvalideler evet ben bakarım diyorlar ama iş başa gelince çok zorlanıyorlar..ben kayınvalidemde görümcemin kızına baktı bir dönem çok zorlandı..evler çok yakın olmasına rağmen çok zorlandı..Allah gönlüne göre versin canım..

hadi gözün aydın canım maşallah..bak evhamlanacak birşey yokmuş demekki..

ebe korkuttu, 30 hafta olduğuna emin misin, bebek büyümüyor galiba vs.

ay_she .!.:
oh maşallahh çok sevindim canım :) Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasib etsin :)

Allah razı olsun. Cümlemiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah

masallahhh sübhanallahh kuzuna herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim hadi gözün aydin bebisde normal pozisyondaymis annesi bir avazda kurtulursun insallahh hepimiz canim benim..

seninde mübarak olsun canim benim..evet insani hava etkiliyor canim bende ayni öyleyim kar soguk icim daraldi resmen cokkk sinirliyim agresifim yaa 2 gündür herhalde hormanlardan insallahh benimde üstümden gider insanin hic birsey yapasi yokkk valla canim.evet canim zor günler agirlasmaya basladik hepimiz bende kilo almadim canim yaa 56 kiloyla basladim simdi 59 kiloyum ama sanki cok agir hissediyorum kendimi canim allah yardimcimiz olsun su günleri sag saglim atlatiriz tüm hamislerimiz insalalhhh..bende göremedim yaa kuzumu özledimcanim kendine iiyi bak bebisede..

İkinizin de gözleri aydın maşallah diyelim hep böyle devam etsin inşallah

canım bende daha olmuyor ama anne karnında bebekler hıçkırabiliyorlarmış.hiç telaş yapma yani ama yinede aklında kalmasın doktoruna bi danış istersen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…