kızlar doktordan geldik bebişkomuz 1350 gram olmuş. sağlıklı görünüyor dedi doktor. esneme hareketi yaptı eşimle çok güldük bütün gece boyunca beni uyutma gündüzde yatıyor beyfgendi ultrason cihazınıa girince niye uyandırdınız modunda esniyor. elleri ayakları iyi maşallah. bi sıkıntı yok allahın izniyle kafa ölçüsü şu bu normal dedi doktor. 1 ay sonra tekrardan kontrolümüz var. bebiş normal pozisyonunuda almış kafa aşağıda buna çok sevindim.36. haftadan sonra nasıl doğum yapılacağına karar veririz dedi. şimdilik bu kadar
selamlar herkese boyle 2 sayfa 2 sayfa okumak cok zevkliymis calisirken bakamadigim icin aksam ne bakarsam o oluyordu artik 2 gunum kaldi sonra buralardayim insallah.annemi ozledim ya onlar hacta.gelmelerine az kaldi gerci ama ben cok ozledim su reklam varya annemin gozunde ben hep kucuktum diye biten onda hep aglayasim geliyor zaten sulugoz oldum ciktim..bi de kizlar su cati agrisi dediginiz sey bende de cok fena giderek artiyor kendi yatagimda idare ediyor da kanepeye falan uzanirsam kalkmakda adim atmak da cok zor oluyor caresi yok anladigim kadariyla hayirlisi
Kızlar yavaş yavaş çıkayım ben mesai bitiyor
Kendimize ve yavrularımıza iyi bakalım
Canım ya sen bugünde mi çalışıyorsun? resmi tatil her yere bugun dinlenseydin keşke:2:
canım ben de keşke çalışmam gerekmese bebeğimle evde olsam diyorum
ama gel gör ki benim de çalışmam gerekiyor....kpss açıklanmadan amman bi şekilde geçiniriz diyordum ama
kpss de açıklanınca işe devam edeceğim kesinleşti gibi bir şey sadece bir sınav kaldı onu da geçerim gözüyle bakıyoruz
bakalım kesin olrk bilemeyiz tabii ki ama.....şimdiden bakıcı fln bakmaya düşünmeye başladık
bebeğimi başkasına bırakıp gitmem gerekicek ve onu özlüycem hep ama sen evde yanında olucaksın onunla
ilgileniceksin belki böyle düşününce rahatlarsın....ben de çalışmayı cok dert ediyordum ama son bir haftada baya
yol katettim sanırım eskiye göre daha olumlu düşünüyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar vajinada kramp ve arada bir yanma hissi hisseden varmı..nedir bu böyle yawww:44: sol taraftaki batmalardan bahsedilmiş,bendede vardı 1 hafta önce olmuyor şükür şimdi.sürekli beyaz akıntım var bi o rahatsız ediyor beni..ama bu vajinaya giren krampta nedir yahu
merhaba ;kızının cicişlerini ne güzel görümcen almış ,benimkide hep ben şunu alıcam ben bunu alıcam diyor ama ;hala tık yok :))hem almak istiyor hemde eli cebine gitmiyor tıpkı kayınvalidem gibi maşallah ,seninkide imrendim vallahi ,ben henuz bi zıbın bile görmedim :)))))
bebek harereketleri az olduğundan hastaneye gittim dün, nstye bağladılar 1 saat. bugün yine bağlayacaklar. karnım 5 cm küçük çıktı mezura ölçüsünde, pazartesi ultrasona girmemi söylediler. inşallah ölçünün küçük olması yapı meselesidir bebeğimin gelişimi falan durmamıştır
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
Selam şekerlerbebeğin hareketleri azalmıyor aslında büyüdükleri için farklı hareket ediyorlar yada biz fazla hareket ediyorsak onlar az hareket ediyor korkmamak lazım yalnız şu kahverengi akıntısı olan arkadaşım acilen doktora görünmelisin bence... Bu arada ben de bebişimin bir sürü cicisini tamamladım cuma günü arabasını da aldık chıcco travel enjoy du sanırım hem araba, hem puset ,bebeport, bide çantasıyla beraber 870 tl ye aldık odası da gelince bi güzel yerleştiricem herşeyini o zaman fotolarını da yüklerim öptüm sizi
slm canim ne güzel güle güle saglikla giysin kullansin hepsini insallhh..
hayırlı günler
bu sabah bacağıma giren berbat bir krampla uyandım resmen çığlık attım ya hayatımda hiç böyle biişey olmamıştı, sanırım doğum sancım gelince de öyle olcam
kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?
kızlar merhaba...yazmasam da hepinizi okuyor,takip ediyorum...ben de ocak annesi olacağım kısmetse...gece bacaklarıma çok kramp girmeye başladı son zamanlarda.sizlerde de oluyormuş okuduğum kadarı ile....dr um normal bunlar olacak diyor sağolsun saece.magnezyum ya da kalsiyum desteği vermeye gerek yok dedi.hiçbir faydası yokmuş.kullanan var mı sizlerde bu tür ilaçaları?
kızlar size de oluyor mu ? saniyede bir düzenli olarak pıt pıt pıt atıyor göbiş . hıçkırık diye okudum dün gece 10dk . sürdü nerdeyse , sabahta oldu daha kısa sürdü.normaldir dimi ? kalp atışı gibi uzun sürünce uykumu kaçırdı dün gece telaş yaptım..hıçkırıkın bebeğe bir zararı yoktur inşallah.
canım ben de 80 kilo oldum toplamda 10 kilo aldım henüz çatlaklarım da oluşmadı...Günaydın kızlar hasret biter artık foruma birbir geliyoruz.umarım herkes keyifli bir Bayram geçirmiştir .benim ili gündür sol kasığımda batma var.bugün doktor kontrolüm var bakalım öğleyi nasıl 1ay oldu doktora gideli en son 700 grandi tavşan büyümüş mü serpilmiş mi öğrenicez artık.ben en son bebişime sebamedin ürünlerini aldım bakalım ikna edebilirsem koçişi bügünde çanta hazırlıklarına giricem. Kızlar artık ben yıl nefes alıyorum 80 kiloya ulaştı ve toplamda 12 kilo almış oldum.göbeğimde değil ana yan simitlerinde çatlaklar oldu engelleyemedim sizde durumlar nasıl
canım ben neredeyse 1 buçuk aydır hiç kilo almadım bir sorun olmaz sanırım...kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?
kızlar doktordan geldik bebişkomuz 1350 gram olmuş. sağlıklı görünüyor dedi doktor. esneme hareketi yaptı eşimle çok güldük bütün gece boyunca beni uyutma gündüzde yatıyor beyfgendi ultrason cihazınıa girince niye uyandırdınız modunda esniyor. elleri ayakları iyi maşallah. bi sıkıntı yok allahın izniyle kafa ölçüsü şu bu normal dedi doktor. 1 ay sonra tekrardan kontrolümüz var. bebiş normal pozisyonunuda almış kafa aşağıda buna çok sevindim.36. haftadan sonra nasıl doğum yapılacağına karar veririz dedi. şimdilik bu kadar
kızlar bebişlerinize maşallah hep güzel haberler alırsınız inş...
Hastaneden geldim, bebeğim iyiymiş. Boyutları normal, kilosu 1600 gr olmuş.
Yüzünün de fotosunu aldım.
Artık ebe karnımı ölçtüğünde sormayacağım bile kaç cm diye
Çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğunu duyuncaAllah'a şükürler olsun
uyudugunuzda müthiş bir bacak krampıyla çığlık atarak uyanıyo musunuz bayanlar
benim sağ bacağım kaskatı oldu ya:26:
Maden suyu iç tatlım hıç bıseyın kalmaz
uyudugunuzda müthiş bir bacak krampıyla çığlık atarak uyanıyo musunuz bayanlar
benim sağ bacağım kaskatı oldu ya:26:
maden suyu iyi mi geliyormuş
ben normalde hiç içmem, şimdi mide yanmalarım da başladı aslında her gün içeyim bari
teşekkürler canım ya
hangi marka maden suyunu tercih ediyosunuz si
bende çalışıyorum canım..özel sektör olunca resmi tatil falan dinlemiyor..
hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
1 sene önce sigarayı bıraktım bebiş düşündüğümüz için....
hamilelğimin ilk aylarında -2 aylık falandı-bi ara istedi ,kendimi kasmıyayım canım çok istemesin diye 1 sigara yakıp 2 nefes alıp tiksindim iyice...
şimdi bayramın ilk gününden itibaren tekrar içmeye başladım ,günde bi tane ile başladım ,şimdi ise bugun 5 tane içtim ,o kadar stresliyim ki ,içmezssem ölücekmişim ,sinirden deliricekmişim gibime geliyor ,bi yandanda vicdan azabı çekip ağlıyorum neden içiyorum diye...
o kadar üzüntülüyüm ki,içmezsem kendime hakim olamayıp ağlıyorum ,içtiğimde bebek için vicdan azabından ağlıyorum ..
hamileleğinde şuanda sigara içen var mı ?
umarım -bayramım 4 gün boyunca berbat geçti-çok hassas bi yapım var-çok eğlenceli ve mutlu bi insanım ama bayramım tam bi gerilimdi,etkilendiğim şeyler oldu (dedikodu,kavga ,gürültü,kıskançlık)beni bağlayan şeyler olmasada etkilendim ,k.v bayramda herkezn bayramını zehir etti,ha banada bi laf sokucak diye strese girdim ..
şimdide sigaraya sarıldım
ne olur biri bende içiyorum ama genel geçici bi durum ,canın emin ol bi hafta sonra sigara görmek istemicek desinn
sabahki kv sorununuzuda okudum şimdi yazmak istedimhamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
hamilelğimin ilk aylarında -2 aylık falandı-bi ara istedi ,kendimi kasmıyayım canım çok istemesin diye 1 sigara yakıp 2 nefes alıp tiksindim iyice...
şimdi bayramın ilk gününden itibaren tekrar içmeye başladım ,günde bi tane ile başladım ,şimdi ise bugun 5 tane içtim ,o kadar stresliyim ki ,içmezssem ölücekmişim ,sinirden deliricekmişim gibime geliyor ,bi yandanda vicdan azabı çekip ağlıyorum neden içiyorum diye...
o kadar üzüntülüyüm ki,içmezsem kendime hakim olamayıp ağlıyorum ,içtiğimde bebek için vicdan azabından ağlıyorum ..
umarım -bayramım 4 gün boyunca berbat geçti-çok hassas bi yapım var-çok eğlenceli ve mutlu bi insanım ama bayramım tam bi gerilimdi,etkilendiğim şeyler oldu (dedikodu,kavga ,gürültü,kıskançlık)beni bağlayan şeyler olmasada etkilendim ,k.v bayramda herkezn bayramını zehir etti,ha banada bi laf sokucak diye strese girdim ..
ne olur biri bende içiyorum ama genel geçici bi durum ,canın emin ol bi hafta sonra sigara görmek istemicek desinn
hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?