2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım maşallah. Allah nazardan saklasın bebişini...

canım aklında bulunsun ben çok ağrıdığında soluma yatıp, bacaklarımın arasına yastık koyuyorum. öyle hafifliyor canım.

Çok alışmışım paramı kazanmaya.. İşim çok iyi ve iyi kazanıyorum. Bir başkası olsa asla çıkmazdı işten sanırım. Kimseye minnet etmek istemiyorum kocam bile olsa.. Bende bebeğimle vakit geçirecek olmaktan mutluyum. Tüm güzelliklere tanık olmak güzel ilk adımı ilk kelimeleri.. Bebeğimle ilgili hiç bir şey kaçırmayacağım. Bunları düşününce insanın içi biraz rahat ediyor. Oğlum okula başlayınca tekrar çalışırım herhalde.

Son düzenleme:
kılo almayanlara imreniyorum..
her ay 1kılo alarak başlamıştım ne güzel 24.hafta 6ay da 6kılo idim ama şimdi 8-9arası gidiyorum...
birden ne oldu bilemedim üstüne bayram geldi, annem de ellri dolu gelmiş tabı duramadım yedim boyle haftada 1kılo almaya devam edersem 20kıloyala kapatırırm
elbıse gıydim bugun törende herkes'ay ne şirin olmuşun diyor' ama benim ağlayasım geliyor:) Şimdiden uyuyamıyorum boyle kılo alsam sabahı hiç edemem sanırım hele saglık ocagında kı ebe dedi ki son haftalar evde kalınca alınıyor esas kılolar!!!!

Canım o bendede vardı,yüksek derecede enfeksiyon çıktı,ilaç tedavisiyle geçti şükür

Merhaba canım.. Çok sağolasın ama cicilerimizi görümcem almadı benim halam aldı. Görümcemin maddi durumu pek iyi değil, elinde olsa mutlaka yapar. İyidir benim görümcem.

İnşAllah bir sıkıntı çıkmaz canım.. Karnın nasıl 5 cm küçük çıkıyor anlamadım :S daha önce duymamıştım hiç.

Canım doktoruna danış mutlaka. Kişiden kişiye değişebiliyor akıntıların sebebi.

Arkadaşlarında dediği gibi bazı zamanlar biz çok hareket ettiğimizden anlayamayabiliyoruz hareketlerini.. Ben şöyle rahat bir şekilde oturunca veya uzanınca daha çok ve belirgin oluyor hareketleri.

Aldıklarınızı güle güle kullanın canım.. Sağlıkla, güzel günlerde inşAllah..

slm canim ne güzel güle güle saglikla giysin kullansin hepsini insallhh..

Amin inşAllah canım. Çok sağolasın..

hayırlı günler

bu sabah bacağıma giren berbat bir krampla uyandım resmen çığlık attım ya hayatımda hiç böyle biişey olmamıştı, sanırım doğum sancım gelince de öyle olcam

Ah ya kramplar öldürüyor resmen. Bayramın üçüncü günü krampla uyandım ve gün boyu ağrısını hissettim..

kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?

Canım ben hamileliğimin başından beri toplam 3 kilo aldım. Başta takıyodum ama gayet normal bir durummuş. Bebeğin kilo alıyorsa hiçbir soun olmaz canım..

Bebeğin hayırlı olsun canım.. Bana doktorum özellikle sordu kramp varmı diye ve var diyince hemen magnezyum ve kalsiyum yazdı. Bana çok iyi geldi.. Bir hafta içememiştim kalsiyumu hemen kramplar arttı. Ama ilaçları kullanmaya başlayınca rahatladım..

Gayet normal canım, endişelenme. Bende de oluyor arada.

canım ben de 80 kilo oldum toplamda 10 kilo aldım henüz çatlaklarım da oluşmadı...

kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?
canım ben neredeyse 1 buçuk aydır hiç kilo almadım bir sorun olmaz sanırım...

kızlar bebişlerinize maşallah hep güzel haberler alırsınız inş...

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Biz çok şükür iyiz. çarşamba günü kontrolümüz var.. Ayy çok özledim kızımı ben.
İnşAllah herşey yolundadır. Birde şeker yüklemesi olacak.. Bakalım durumlar nasıl..
Bugün babamızın son tatil günüydü. Yarın işbaşı yapacak.. Bizde haberler böyle.
Hepinizi öptüm..

uyudugunuzda müthiş bir bacak krampıyla çığlık atarak uyanıyo musunuz bayanlar
benim sağ bacağım kaskatı oldu ya:26:

maden suyu iyi mi geliyormuş
ben normalde hiç içmem, şimdi mide yanmalarım da başladı aslında her gün içeyim bari
teşekkürler canım ya

hangi marka maden suyunu tercih ediyosunuz si

ben hamileliğimden beri günde 2 şişe içiyorum ,tercihim özkaynak ama ,kalsiyum ve magnezyum oranını diğerleri ile kıyaslarsın ,ben kendimi bildim bileli günde 1 şişe içerdim ..bugun 3 tane içtim
normali 1-2 şişe uygun bence ,bende hiç kasılma yok ,nedeni belkide odur

bende çalışıyorum canım..özel sektör olunca resmi tatil falan dinlemiyor..

Valla canım saçını daha doğmadan süpürge eden anneler grubundansınız bence siz çalışanlar. Gerçekten çok zor hem hamile olup, hem çalışmak.

Bir de üstüne ev işleri. Valla ben öyle aman aman kilo falan almadım. ama küçüçük popom, kocaman göbeğim var. o yüzden zor hareket ediyorum, işe gitseydim ne yapardım bilmiyorum. Allah herkeslere bol kazanç versin de, şu bebişler doğduktan sonra herkesler evde kendisi baksın bebeğine...

hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
1 sene önce sigarayı bıraktım bebiş düşündüğümüz için....
hamilelğimin ilk aylarında -2 aylık falandı-bi ara istedi ,kendimi kasmıyayım canım çok istemesin diye 1 sigara yakıp 2 nefes alıp tiksindim iyice...
şimdi bayramın ilk gününden itibaren tekrar içmeye başladım ,günde bi tane ile başladım ,şimdi ise bugun 5 tane içtim ,o kadar stresliyim ki ,içmezssem ölücekmişim ,sinirden deliricekmişim gibime geliyor ,bi yandanda vicdan azabı çekip ağlıyorum neden içiyorum diye...
o kadar üzüntülüyüm ki,içmezsem kendime hakim olamayıp ağlıyorum ,içtiğimde bebek için vicdan azabından ağlıyorum ..
hamileleğinde şuanda sigara içen var mı ?
umarım -bayramım 4 gün boyunca berbat geçti-çok hassas bi yapım var-çok eğlenceli ve mutlu bi insanım ama bayramım tam bi gerilimdi,etkilendiğim şeyler oldu (dedikodu,kavga ,gürültü,kıskançlık)beni bağlayan şeyler olmasada etkilendim ,k.v bayramda herkezn bayramını zehir etti,ha banada bi laf sokucak diye strese girdim ..
şimdide sigaraya sarıldım
ne olur biri bende içiyorum ama genel geçici bi durum ,canın emin ol bi hafta sonra sigara görmek istemicek desinn

stresten başlamışsın belli ki cnm. dr a anlat bu durumu. psikoloğa yönlendrir belki. terapiyle atlatırsın seni üzen bu durumu

kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?

sabahki kv sorununuzuda okudum şimdi yazmak istedim
çok zor gerçekten allah sabır güç versin
ama yavrunu düşün onun hiç şuçu yok ,çok şükür gelişimi çok iyi idi hep okudum
yavrun için sabırlı ol canım
benim komşumda 9 ay boyunca günde 5-6 sefer iççerdi nerde bırakmak dahada artırdı
çok şükür bebek ii saglıklı ama ne kadar olsa onu içine çekmek,ilerde ne olacagını bilemez
allah korusun
rabbim onları bize emanet olarak verdi
içmemeye çalış canım sabırlı ol emin ol benim kv mi bi duysan neler yaptı bana ilk hamileligimde
neler saydı,okadar psikolojim bozulmuşki kızım 5 yaşında ikinci bebişim geliyo ve tek düşüncem
kv yapacakları.......
bana lohusa yatagımda neler saydı sövdü
vay efendim kendiligimden niye kalkmıyomuşum,(sezeryanlıyım)yaralarım öle iyileşicekmiş,eşimi neden her dk çagırıyomuşum
daha neler neler kızıma ne aldıysam niye alınıyo,niye yapıyosun dedi
okadar bozuktuki psikolojim kızımın ne dogumunu bildim nede büyüdügünü kime ne oldu hiç kimse çekmedi
kızımda okadar stresliydimki
bebegim dogdugunda hem KOLİK hemde 1.DERECE GAZLI bir bebek olaak dogmuştu
6 ay hiç uyumadı,nede emdi,sadece agladı
geceleri herkez yatagında rahat uyurken ben kızımla sabahlara kadar agladım ,stresden 2 ay sonra 15 kilo vermiştim
şimdi bu dogumumda hiç birini takmamaya çalışıcam
inş
onun için strese girme ,girmemeye çalış canım
biliyorm yaşadıkların çok zor atlatamıyo insan birde en hassas döneminde kimse anlamaz seni
ama sen yavrunu düşün o senin canını kanından besleniyo
allah yar yardımcın olsun

Canımmmmmmmmmm. Bence doktoruna git. Durumunu anlat. Gebelikte çok farklı duygular hissediyoruz hormonlardAn ötürü.

bEN ARA ara kendime inanamıyorum o kadar saçma şeyleri kafama takıp ağlıyorum ki. Sonra geçiyor tabi..

O YÜzden sana tavsiyem doktorunla konuş. Çünkü sigara çok başka birşey. Eminim çok üzülüyorsundur sigara içtiğin gibi.

Br de sigara içmek başka hiçbirşeye benzemiyor, gebelik şekeri olup azıcık tatlı yedim gibi birşey değil...

Sen moralini yüksek tut. Güçlü ol ve duygularının hormonlarına yenilmesine izin verme canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…