kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?
evet canım kaç defa başıma geldi çok kötü yaaa.
Maden suyu iç tatlım hıç bıseyın kalmaz
ben hamileliğimden beri günde 2 şişe içiyorum ,tercihim özkaynak ama ,kalsiyum ve magnezyum oranını diğerleri ile kıyaslarsın ,ben kendimi bildim bileli günde 1 şişe içerdim ..bugun 3 tane içtim
normali 1-2 şişe uygun bence ,bende hiç kasılma yok ,nedeni belkide odur
uyudugunuzda müthiş bir bacak krampıyla çığlık atarak uyanıyo musunuz bayanlar
benim sağ bacağım kaskatı oldu ya:26:
hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
1 sene önce sigarayı bıraktım bebiş düşündüğümüz için....
hamilelğimin ilk aylarında -2 aylık falandı-bi ara istedi ,kendimi kasmıyayım canım çok istemesin diye 1 sigara yakıp 2 nefes alıp tiksindim iyice...
şimdi bayramın ilk gününden itibaren tekrar içmeye başladım ,günde bi tane ile başladım ,şimdi ise bugun 5 tane içtim ,o kadar stresliyim ki ,içmezssem ölücekmişim ,sinirden deliricekmişim gibime geliyor ,bi yandanda vicdan azabı çekip ağlıyorum neden içiyorum diye...
o kadar üzüntülüyüm ki,içmezsem kendime hakim olamayıp ağlıyorum ,içtiğimde bebek için vicdan azabından ağlıyorum ..
hamileleğinde şuanda sigara içen var mı ?
umarım -bayramım 4 gün boyunca berbat geçti-çok hassas bi yapım var-çok eğlenceli ve mutlu bi insanım ama bayramım tam bi gerilimdi,etkilendiğim şeyler oldu (dedikodu,kavga ,gürültü,kıskançlık)beni bağlayan şeyler olmasada etkilendim ,k.v bayramda herkezn bayramını zehir etti,ha banada bi laf sokucak diye strese girdim ..
şimdide sigaraya sarıldım
ne olur biri bende içiyorum ama genel geçici bi durum ,canın emin ol bi hafta sonra sigara görmek istemicek desinn
İnşAllah bir sıkıntı çıkmaz canım.. Karnın nasıl 5 cm küçük çıkıyor anlamadım :S daha önce duymamıştım hiç.
Canım ben hamileliğimin başından beri toplam 3 kilo aldım. Başta takıyodum ama gayet normal bir durummuş. Bebeğin kilo alıyorsa hiçbir soun olmaz canım..
kilo almamak daha iyi tabii bebek gelişsin de, içim rahat artıkcanım ben neredeyse 1 buçuk aydır hiç kilo almadım bir sorun olmaz sanırım...
kızlar bebişlerinize maşallah hep güzel haberler alırsınız inş...
hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
hamilelğimin ilk aylarında -2 aylık falandı-bi ara istedi ,kendimi kasmıyayım canım çok istemesin diye 1 sigara yakıp 2 nefes alıp tiksindim iyice...
şimdi bayramın ilk gününden itibaren tekrar içmeye başladım ,günde bi tane ile başladım ,şimdi ise bugun 5 tane içtim ,o kadar stresliyim ki ,içmezssem ölücekmişim ,sinirden deliricekmişim gibime geliyor ,bi yandanda vicdan azabı çekip ağlıyorum neden içiyorum diye...
o kadar üzüntülüyüm ki,içmezsem kendime hakim olamayıp ağlıyorum ,içtiğimde bebek için vicdan azabından ağlıyorum ..
umarım -bayramım 4 gün boyunca berbat geçti-çok hassas bi yapım var-çok eğlenceli ve mutlu bi insanım ama bayramım tam bi gerilimdi,etkilendiğim şeyler oldu (dedikodu,kavga ,gürültü,kıskançlık)beni bağlayan şeyler olmasada etkilendim ,k.v bayramda herkezn bayramını zehir etti,ha banada bi laf sokucak diye strese girdim ..
ne olur biri bende içiyorum ama genel geçici bi durum ,canın emin ol bi hafta sonra sigara görmek istemicek desinn
Kimseye ahkam kesip aman icmeyin ne yapiyosunuz diyemicem cunku nefis gelince cok pis geliyo gitmek bilmiyo insanin beynini kemirip duruyo illaki yapana kadar o yuzden Allah yardimciniz olsun..sigaranin olumsuz taraflarini dusunun, bebeginize birakacaginiz kalici hasarlarini dusunun, ne biliyim sakiz falan cigneyin..
Arkadaslar bu arada sutunuz gelmeye basladimi benim gunde 3-4 damla geliyo 2 haftadir normal degilmi?? bi deyiverin hele
gozun aydin canim. masallah bebgine bosuna elas yaptirmislar sana.
Hastaneden geldim, bebeğim iyiymiş. Boyutları normal, kilosu 1600 gr olmuş.
Yüzünün de fotosunu aldım.
Artık ebe karnımı ölçtüğünde sormayacağım bile kaç cm diye
Çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğunu duyuncaAllah'a şükürler olsun
bende elenmeden once kullanmistim kilo alamiyorum diye biraktim.hamileliğimden beri yediğime içtiğime çok dikkat ederdim hergün ,ceviz ,fındık ,et muhakkak yerdim ,bebek 2 hafta önden gidiyordu....
canim sanirim bu kolik olayi annenin tamamen psikolojisine bagli.sabahki kv sorununuzuda okudum şimdi yazmak istedim
çok zor gerçekten allah sabır güç versin
ama yavrunu düşün onun hiç şuçu yok ,çok şükür gelişimi çok iyi idi hep okudum
yavrun için sabırlı ol canım
benim komşumda 9 ay boyunca günde 5-6 sefer iççerdi nerde bırakmak dahada artırdı
çok şükür bebek ii saglıklı ama ne kadar olsa onu içine çekmek,ilerde ne olacagını bilemez
allah korusun
rabbim onları bize emanet olarak verdi
içmemeye çalış canım sabırlı ol emin ol benim kv mi bi duysan neler yaptı bana ilk hamileligimde
neler saydı,okadar psikolojim bozulmuşki kızım 5 yaşında ikinci bebişim geliyo ve tek düşüncem
kv yapacakları.......
bana lohusa yatagımda neler saydı sövdü
vay efendim kendiligimden niye kalkmıyomuşum,(sezeryanlıyım)yaralarım öle iyileşicekmiş,eşimi neden her dk çagırıyomuşum
daha neler neler kızıma ne aldıysam niye alınıyo,niye yapıyosun dedi
okadar bozuktuki psikolojim kızımın ne dogumunu bildim nede büyüdügünü kime ne oldu hiç kimse çekmedi
kızımda okadar stresliydimki
bebegim dogdugunda hem KOLİK hemde 1.DERECE GAZLI bir bebek olaak dogmuştu
6 ay hiç uyumadı,nede emdi,sadece agladı
geceleri herkez yatagında rahat uyurken ben kızımla sabahlara kadar agladım ,stresden 2 ay sonra 15 kilo vermiştim
şimdi bu dogumumda hiç birini takmamaya çalışıcam
inş
onun için strese girme ,girmemeye çalış canım
biliyorm yaşadıkların çok zor atlatamıyo insan birde en hassas döneminde kimse anlamaz seni
ama sen yavrunu düşün o senin canını kanından besleniyo
allah yar yardımcın olsun
bebeklerimizin gaz sancısı çekmemesi için alabileceğimiz bir önlem var mı bu arada ya?
günaydınlar herkese bayramı da bitirdik şimdi de bayram sonu temizliği var nedir bizim bu çektiğimiz oğlumun kıyafetlerini de yıkadım ütülenecek bugünlerde çantalarımızı da hazırlamayı düşünüyorum nolur nolmaz diye erken mi yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?