2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ah be yavrum, ben de perdesi kaliteli olsun, üstüne fonlarını yaptırayım istedim ama, odasına 2500 lira bayılınca perdede ucuza kaçtım :)

alamıyorummm alamıyorummm battıkkk :)

Feda olsun kuzuma :)

TV8de Seda Sayan'da doğum uzmanı Kaan Kocatepe çıkacakmış birazdan, haberiniz olsun.

Ben de işteyim ama, canlı yayından kaçak göçek dinlemeye çalışıyorum bsayardan hihi atılıcam izne çıkamadan :)

çok şık canım güle güle kullan..

cnm öencelikle baban için cokkk gecmiş olsun ,Rabbim şifa evrsin inş.
kızınıda görmüşsün maşallah ona.

epidural normal dogum yaptım ve doktorunun dedigi kadar abartılcak bişi yok ortada
ben 2.ıkınmamda bebegimi dogurdum. doktor seni yönlendiriyor zaten şimdi ıkın diye.sen eger nasıl ıkınacagını bilirsin hemencik cıkartırsın bebegini
ayrıca dogum anında ben sancı hissetmedim evet ama ıkınma hissi geliyor insana.hani kabız olursunda dışkını cıkartmak için bi ıkınma hissi gelir ,işte aynen o şekilde bi ıkınma istegi oluyor
öle hissettiginde kakam cıkcak diye cekinmicen tüm kuvvetinle ıkıncaksın

bide benim bildigim ,epidural almayan kadınlardada dogum anında sancı olmuyormuş ıkınma hissi oluyormuş zaten.

Ah be yavrum, ben de perdesi kaliteli olsun, üstüne fonlarını yaptırayım istedim ama, odasına 2500 lira bayılınca perdede ucuza kaçtım :)

alamıyorummm alamıyorummm battıkkk :)

Feda olsun kuzuma :)

vardır uyguna güzel bişiler ya.bakarım bende netten fırsatım oldugunda
kelebek desen yerine başka desen yokmu?

Tsk ederim cnm Amin
oğluşum olcak benim :)
Dün biraz bakındım da netten aynen dediğin gibi doktorlar yönlendirip şimdi ıkın diolarmış ve 2-3 ıkınmada çıkarmış çoğu:)
Belkide benim doktorum miyomdan dolayıda soğuk baktı bu kadar sende myom olduğu için kasılmalarını engelleyebilir doğum esnasında dedi:26:

maşallah size ve bebişlerinize....

hu huuuu nabersinizzz
hoşgeldin şekerim gözümüz yollarda kaldı nerelerdeydin

nerdesin sen ya???? çok şüküe iyiyiz sen nasılsın?
bende iyiyim tşkler cnm

bayramdan sonra pc çöktü,formatı normalde kendim atıyorum fakat kızım sagolsun çizmiş format cd sini atamadım.
eşim götürdü işyerinde attırırım ben diye ama halaa getirmedi. gıcıklık yapıyor cok giriyon dogumdan sonra getircem dedii :)
bende kardeşimi aradım hemen bana laptobunu getir dedim
kocayada tel ettim akşama getirmezsen inan eve almıcan seni dedim

hoşgeldin şekerim gözümüz yollarda kaldı nerelerdeydin

hoşbuldum cnm tşkler :)
ay benim aklıma hiç gelmedi kızlar merak eder diye yoksa bi şekilde girer haber ederdim sizi

sagolsun aslı tel ettide o söledi merak ettik diye bende duygulandım ,hormonlarımdan dolayı aglıyamıyom ama aglamış kadar oldum valla :))

Canım babanın durumu nasıl ? ameliyat gerçekleşti mi ?

tatlım güzellermiş ama sanki tek taksan daha güzel olur gibi ,çift takarsan hem karanlık olabilir,yinede sen biliosun cnm gönlün ne istiyosa öyle yap,sipariş vermişs,n zaten eve gelince denersin bakarsın cnm

hu huuuu nabersinizzz

oyyyy cnm hoşgeldin öncelikle.kırmızı halılar mı sersek önüne napsak bilemedim kiii cnm doktorum sadece muayenehanede.hani bu ya hastane ya muayenehanede çalışma ilkesi çıktıktan sonra kimileri bıraktı ya hastanedeki işlerini..beni,m doktorumda öle sadece muayeneganede.özel hastaneylede anlaşma yapmış doğumları orda yapıyo..hastane yatak masrafı serum vs. ücreti kesicek ,doktorda doğum parası..ama bikere daha yazmıştım burda sanki öle hatırlıyorum eşim bankacı benim,bana hele doğum konusunda limit yok.özel hayat sigortamız oluyo bizim herşeyimiz karşılıyo..faturayı gönderiyoruz sigorta şirketibne 1 hafta sonr apara hesabımıza yatıyo cnm.muayeneyede direk para vermiyoruz anlaştık.fatura kesiyo doktorumuz para gelince eşim götürüyo muayenehaneye cnm..doğum parasınıda hastaneye ödüycez o sonra yatar hesabımıza ama doktorumuza ödenicek para konusunda doktourmuz aynı muayene gibi yaparız dert etmeyin dedi..sigorta ödüyor yani cnm yoksa kocamı üzermiyim minnoşumu ben yauww

Son düzenleme:

hmmm anladım canım..o zaman bu akşam gelir pc eve yoksa adam kalacak sokakta..iyi bare kardeşin hızır gibi yetişmiş imdadına..

ahh vefalı arkadaşım benimm ,dün aradın o billur sesin yatana kadar kulagımda çınladııı

benim sesim tuhaf gelmiş olabilir bişiler tıkınıyordum , telefonun sesini son anda duydum azımdakinide yutmadan actım teli :))
tekrar tşkler düşünüp aradıgın için cok incesin tatlım cok memnun oldum aramana

ayrıca şu özel hayat sigortası işide iyi olmuş sevindim :)

Sezaryen dinen caiz mi değil mi onu tartışıyo gerizekalılar tv8'de... bir de tecavüz sonucu oluşan bebekleri aldırmak günah mı değil mi onu konuşuyolar.. hiç konu kalmadı memlekette.. uyuz oldum..

selam kızlar
yarınıda gecirrisek bu haftada bitmiştir inş. kasım ayına girdik kaldı 2-3 ayımız inş. havalar hala güzel gidiyor sansımıza tam soguklarda izne ayrılıcaz inş. ne şanslıyız

cnm güle güle kullanın.becerikli hatuun :)

ay bayaa iyi gelişmiş aslı maşallah ogluna
sende kilo vermişsin helal sana ,tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…