kelebek deseni daha cok sanki kız bebekler için uygun .ben olsam farklı bi desen tercih ederdim.
iki perdeyi üstüste asmakda güneş ve aydınlıgın gelmesini engelleyebilir.
sen eşyalarını kaliteli aldın perdeside karizmatik bişi olsun :)
erkek cocuk odalarına yandan veye üstten fonlu perdeler filan cok süslü oluyor.sadece tül yada stor perde daha sadee şık olur.yinede sen bilin tabi
Bebek şekeri sepetimiz hazır anneler
Praktikerden şu sepetlerin en küçüğünü aldım.
Bizim konseptimiz beyaz o yüzden sepetimizde beyaz
Üst kısmındaki kuşağı çıkarıp saten pembe kurdela taktım
Çok güzel oldu
15 TL'ye çok güzel bir sepetimiz oldu kurdelasıyla birlikte...
Düşünen annelere duyurulur...
Eki Görüntüle 543184
Epidural normal içinse şöyle birşey söyledi ağrı hissetmediğin için sancı esnasında ıkınma olayı tam gerçekleşmeyebiliyor bu durumda bebeğin çıkışı uzuyor ve sıkıntılı oluyor vakumla çekmek zorunda kalabiliyoruz böyle bir riski var o durumun dedi,ben çok doğum hikayesi okudum hiç böyle bir problem yaşayıpta yazan görmedim ama bilmiorumki varmıdır acaba böyle bir durum:26:
Ah be yavrum, ben de perdesi kaliteli olsun, üstüne fonlarını yaptırayım istedim ama, odasına 2500 lira bayılınca perdede ucuza kaçtım :)
alamıyorummm alamıyorummm battıkkk :)
Feda olsun kuzuma :)
siparişini vermişsin güle güle kullanın ozaman :)Canım ben gittigidiyor'dan sipariş verdim bile. 1 günde kargoluyorlar. yarın gelecek elime.
1 tanesi 3 metre , 25 TL . Hemen hemen her rengi var.
İP PERDE KELEBEK DESENLİ ÇİFT RENK kampanya GittiGidiyor'da 64665697
cnm öencelikle baban için cokkk gecmiş olsun ,Rabbim şifa evrsin inş.
kızınıda görmüşsün maşallah ona.
epidural normal dogum yaptım ve doktorunun dedigi kadar abartılcak bişi yok ortada
ben 2.ıkınmamda bebegimi dogurdum. doktor seni yönlendiriyor zaten şimdi ıkın diye.sen eger nasıl ıkınacagını bilirsin hemencik cıkartırsın bebegini
ayrıca dogum anında ben sancı hissetmedim evet ama ıkınma hissi geliyor insana.hani kabız olursunda dışkını cıkartmak için bi ıkınma hissi gelir ,işte aynen o şekilde bi ıkınma istegi oluyor
öle hissettiginde kakam cıkcak diye cekinmicen tüm kuvvetinle ıkıncaksın
bide benim bildigim ,epidural almayan kadınlardada dogum anında sancı olmuyormuş ıkınma hissi oluyormuş zaten.
Allahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..
maşallah size ve bebişlerinize....Merhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Biz doktordan geldik şimdi.. Kızımı gördümmm.. Ah ne çok özlemişim prensesimi doyamadım bakmaya..
Sağlığımız yerinde çok şükür.. prensesim 1635 gr olmuş teyzelerii.. Kolunun üstüne başını koymuş uyuyordu.. Yer annesi minik kollarını, ayaklarını..
Ve babamıza benziyoruz gibime geldi.. Daha tam belli olmaz ama...
İdrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı önceden çok şükür geçmiş. Şekerimiz biraz sınırda çıktı ama çok değilmiş. Bayramın etkisi gibime geldi..
Çok şükür kiloda almışım
Ama kızım dönmemiş henüz. Yan duruyor hala.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse ne olacak dedi. Bebeğinin sağlığı açısından sorun olmaz ama dönmezse normal doğum yapamazsın, sezeryan olur dedi. Ne yapalım kızımın sağlığı yerinde olsun en önemlisi o. Normal veya sezeryan.. Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim cc..
Bizde haberler böyle.. Hepinizi öpüyorum.
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir gün olsun hepimize..
hoşgeldin şekerim gözümüz yollarda kaldı nerelerdeydinhu huuuu nabersinizzz
bende iyiyim tşkler cnmnerdesin sen ya???? çok şüküe iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin şekerim gözümüz yollarda kaldı nerelerdeydin
Tsk ederim cnm Amin
oğluşum olcak benim :)
Dün biraz bakındım da netten aynen dediğin gibi doktorlar yönlendirip şimdi ıkın diolarmış ve 2-3 ıkınmada çıkarmış çoğu:)
Belkide benim doktorum miyomdan dolayıda soğuk baktı bu kadar sende myom olduğu için kasılmalarını engelleyebilir doğum esnasında dedi:26:
tatlım güzellermiş ama sanki tek taksan daha güzel olur gibi ,çift takarsan hem karanlık olabilir,yinede sen biliosun cnm gönlün ne istiyosa öyle yap,sipariş vermişs,n zaten eve gelince denersin bakarsın cnm
Canlarım günaydın,
Aşağıdaki tüllerin mavi ve beyazını arka arkaya assam kornişe , nasıl durur bebiş odasında. Halısı falan da mavi. ya da beyazı asar, mavisini fon yaparım yanlarda.kurdele ile bağlarım. :26:
Fikir istiyorum, ona göre karar vericem alıp almamaya.
Eki Görüntüle 543068 Eki Görüntüle 543069
hu huuuu nabersinizzz
oyyyy cnm hoşgeldin öncelikle.kırmızı halılar mı sersek önüne napsak bilemedim kiiiay aslıcım bu fiyatlar ne bölee yawAllah kocanın cebine bereket versin :)
doktora niye ayrıyeten para veriliyor anlamadım.doktor başka hastaneden mi gelcek.
ayda 300 tl muayene ücretide cokmuş.özel hastaneye gitsen daha hesaplı olmazmıydı cnm ya.
bende iyiyim tşkler cnm
bayramdan sonra pc çöktü,formatı normalde kendim atıyorum fakat kızım sagolsun çizmiş format cd sini atamadım.
eşim götürdü işyerinde attırırım ben diye ama halaa getirmedi. gıcıklık yapıyor cok giriyon dogumdan sonra getircem dedii :)
bende kardeşimi aradım hemen bana laptobunu getir dedim
kocayada tel ettim akşama getirmezsen inan eve almıcan seni dedim
oyyyy cnm hoşgeldin öncelikle.kırmızı halılar mı sersek önüne napsak bilemedim kiiicnm doktorum sadece muayenehanede.hani bu ya hastane ya muayenehanede çalışma ilkesi çıktıktan sonra kimileri bıraktı ya hastanedeki işlerini..beni,m doktorumda öle sadece muayeneganede.özel hastaneylede anlaşma yapmış doğumları orda yapıyo..hastane yatak masrafı serum vs. ücreti kesicek ,doktorda doğum parası..ama bikere daha yazmıştım burda sanki öle hatırlıyorum eşim bankacı benim,bana hele doğum konusunda limit yok.özel hayat sigortamız oluyo bizim herşeyimiz karşılıyo..faturayı gönderiyoruz sigorta şirketibne 1 hafta sonr apara hesabımıza yatıyo cnm.muayeneyede direk para vermiyoruz anlaştık.fatura kesiyo doktorumuz para gelince eşim götürüyo muayeneganeye cnm..doğum parasınıda hastaneye ödüycez o sonra yatar hesabımıza ama doktorumuza ödenicek para konusunda doktourmuz aynı muayene gibi yaparız dert etmeyin dedi..sigorta ödüyor yani cnm yoksa kocamı üzermiyim minnoşumu ben yauww
Sezaryen dinen caiz mi değil mi onu tartışıyo gerizekalılar tv8'de... bir de tecavüz sonucu oluşan bebekleri aldırmak günah mı değil mi onu konuşuyolar.. hiç konu kalmadı memlekette.. uyuz oldum..
cnm güle güle kullanın.becerikli hatuun :)Bebek şekeri sepetimiz hazır anneler
Praktikerden şu sepetlerin en küçüğünü aldım.
Bizim konseptimiz beyaz o yüzden sepetimizde beyaz
Üst kısmındaki kuşağı çıkarıp saten pembe kurdela taktım
Çok güzel oldu
15 TL'ye çok güzel bir sepetimiz oldu kurdelasıyla birlikte...
Düşünen annelere duyurulur...
Eki Görüntüle 543184
ay bayaa iyi gelişmiş aslı maşallah oglunaAllahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..
bu ikonları renkli yazıları nasıl yapıyorsunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?