Evet kocaman kız olmuş teyzesii :) Döner inşAllah canım.. Şükür sağlığı açısından bir sorun yok, o yüzden çok takmadım kafama dönmemesini..
bu tülleri nerden buldunuz kızlar ucuzmuş biraz maddi olarak göçtümde uygun bişeyler arıyorum
hu huuuu nabersinizzz
Merhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Biz doktordan geldik şimdi.. Kızımı gördümmm.. Ah ne çok özlemişim prensesimi doyamadım bakmaya..
Sağlığımız yerinde çok şükür.. prensesim 1635 gr olmuş teyzelerii.. Kolunun üstüne başını koymuş uyuyordu.. Yer annesi minik kollarını, ayaklarını..
Ve babamıza benziyoruz gibime geldi.. Daha tam belli olmaz ama...
İdrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı önceden çok şükür geçmiş. Şekerimiz biraz sınırda çıktı ama çok değilmiş. Bayramın etkisi gibime geldi..
Çok şükür kiloda almışım
Ama kızım dönmemiş henüz. Yan duruyor hala.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse ne olacak dedi. Bebeğinin sağlığı açısından sorun olmaz ama dönmezse normal doğum yapamazsın, sezeryan olur dedi. Ne yapalım kızımın sağlığı yerinde olsun en önemlisi o. Normal veya sezeryan.. Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim cc..
Bizde haberler böyle.. Hepinizi öpüyorum.
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir gün olsun hepimize..
hayirli günler herkese. umarim bugün herkes iyidir. yattigim yerden size artik yetisemiyorum. oku oku gözlerim bozulacak=) ben iyim cok sukur bugun 29+0 i doldurduk kuzumla. son 3 hafta da daha dayanirsa erken dogum problem olmaz dediler. belki de kizim utandirir doldurur 40 haftasini..hatta 35 bile süper .o zaman ne baska bir hastaneye ne de küveze ihtiyacimiz olur.
bugün burada resmi tatil var daha bir sessiz hastane. arada bebisler bi basliyor aglamaya susturana ask olsun. yandik=S onun disinda hersey yolunda sukur makinaya bagli degilim pazartesiden beri megerse wc ye rahatrahat elim kolum bos gitmek bile ne büyük nimetmis. o kadar cok seylerin degerini anladim ki, sanirim kizimla birlikte ben de dünya' ya yeniden gelmis gibi olacagim...
hayirli günler herkese. umarim bugün herkes iyidir. yattigim yerden size artik yetisemiyorum. oku oku gözlerim bozulacak=) ben iyim cok sukur bugun 29+0 i doldurduk kuzumla. son 3 hafta da daha dayanirsa erken dogum problem olmaz dediler. belki de kizim utandirir doldurur 40 haftasini..hatta 35 bile süper .o zaman ne baska bir hastaneye ne de küveze ihtiyacimiz olur.
bugün burada resmi tatil var daha bir sessiz hastane. arada bebisler bi basliyor aglamaya susturana ask olsun. yandik=S onun disinda hersey yolunda sukur makinaya bagli degilim pazartesiden beri megerse wc ye rahatrahat elim kolum bos gitmek bile ne büyük nimetmis. o kadar cok seylerin degerini anladim ki, sanirim kizimla birlikte ben de dünya' ya yeniden gelmis gibi olacagim...
ooo siz varkenn insanin morali bozuk olur mu. bazenn yazilanlara bi gülüyorum Allahtan odada tekim=)
ne zaman çıkacaksın canım?
en az 34-35. haftaya kadar bekletirler, tabi önceden dogmazsa. zaten 35 . haftan sonra birsey yapmiyoruz doguma engel olmak icin dediler[/QUOT
en az 34-35. haftaya kadar bekletirler, tabi önceden dogmazsa. zaten 35 . haftan sonra birsey yapmiyoruz doguma engel olmak icin dediler
kelebek deseni daha cok sanki kız bebekler için uygun .ben olsam farklı bi desen tercih ederdim.
Canlarım günaydın,
Aşağıdaki tüllerin mavi ve beyazını arka arkaya assam kornişe , nasıl durur bebiş odasında. Halısı falan da mavi. ya da beyazı asar, mavisini fon yaparım yanlarda.kurdele ile bağlarım. :26:
Fikir istiyorum, ona göre karar vericem alıp almamaya.
Eki Görüntüle 543068 Eki Görüntüle 543069
Allahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..
amanın kızlar ne enteresan adetler varmış meğer bugün konuşulmuş hepsi ben acve hurması dışındakilerin hiçbirini yapmayı düşünmüyorum şahsen ama tuzlama falan çok şaşırdım valla
ben dün 2. kemoterapiyi aldım biraz halsizim midem bulanıyor şekerim 200 oldu ama bugün düştü çok şükür
çok kasıldım dün bir de sistit oldum gene hastaneden bugün kadın doğuma gittim bebişe baktık 1480 gr olmuş bebişimiyi görünüyor dedi doktor mantar mış benimki sistit değil dedi fitil verdi...
onkolog da 4. kemoyu da verelim tedavi yarım kalmasın dedi 4. seans 35. haftaya denk geliyor ve kemodan sonra bebeğin en az 3 hafta anne karnında kalması gerekiyormuş yoksa koruyamayız enfeksiyon kapar dedi yani 38. veya 39. haftaya kadar doğum yapmam yasak adam son kemodan sonra kıpırdama bence doğurma sakın dedi :44:
yahu nasıl olacak bu iş
oğlum sakın doğmaya kalkma sonu kötü olur diye telkin edeceğim herhalde
neyse son kemo ya gitmeden rahim uzunluğuna bakacak kadın doğumcu eğer doğum erken olacaksa anlarız dedi o zamanda son kemoya izin vermem dedi...
bakalım öyle işte
onun dışında iyiki saçımı kazıtmışım bugün banyoda oluk oluk döküldü eğer uzun olsalar çok üzülebilirdim ama şimdi dokunmadı, kel oldum iyice hehehe...
kızlar ya
aslında moralim bozuk terapi günleri çok geriliyorum bir de o ortam iyice geriyor beni onkoloji bölümüne bir giriyoruz herkes kanser çeşit çeşit terapi 2 saat sürüyor odada var 15 kişi herkes konuşuyor ne hikayeler var dün benim gibi meme kanseri ile başlayıp birkaç sene kurtulup sonra metastas sonucu yine kanser olmuşlar birinin kemiğine diğerinin ciğerine birinin de rahime vurmuş Allah ım hele bir teyze vardı nasıl sorun nasıl olumsuz ağlıyor 3.5 sene önce ölseydim keşke falan diyor ay içim şişti bundan sonra mp3 le falan gidip hiç duymayayım diyorum kötü oluyorum ya Allah herkese iyilik sağlık nasip etsin zor valla ben de korktum bu hastalık her an yayılabiliyor öyle kurtuldum oh demek yok malesef...
öpüyorum sizi Allah a emanet olun, bebişlerimizle sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin Rabbim
Canlarım günaydın,
Aşağıdaki tüllerin mavi ve beyazını arka arkaya assam kornişe , nasıl durur bebiş odasında. Halısı falan da mavi. ya da beyazı asar, mavisini fon yaparım yanlarda.kurdele ile bağlarım. :26:
Fikir istiyorum, ona göre karar vericem alıp almamaya.
Eki Görüntüle 543068 Eki Görüntüle 543069
hu huuuu nabersinizzz
teşekkür ederiz teyzeleri.öpüyoruz oğluşumla siziüzümbuğusu cnm amerikan hastanesi ve acıbadem gibi yerlerde biraz pahalı bu işler.10.000 - 12.000 tl tutanlar var dedi doktorum.benimki sıradan ufak bi özel hastane.. 1500 tl hastane alıcak yatak ve kullanılıcak serum merum ..vs içib extradan bu ücretin dışında 250-300 tl arası epudral iğnesi parası vericem hastaneye normal doğum olursa oda.sezeryanda anestezi yerine epudral olduğu için aynı anlama geliyor almazlar dedi.2000 tl de doktorum alıcak..3750 ye falan gelicek en fazla.bide ben muayenehanesine gidiyorum 2 haftada bir.125 tlden ayda 300 tl para veriyorum daha fazlasını istemesin bi zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?