2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Evet kocaman kız olmuş teyzesii :) Döner inşAllah canım.. Şükür sağlığı açısından bir sorun yok, o yüzden çok takmadım kafama dönmemesini..

cnm slm nasılsın? maşallah kızına kocaman olmuş:)
şuan dönmemesi hiçççç sorun degil.dogum anında bile dönen bebekler oluyor

ben kendi doktoruma sordum bebek döndürmek için yöntem filan yokmu diye.evet var yöntemleri dedi.
ama normal dogum için illaa başın aşagıda olması şart degil ,bebegi makat gelişli kadınlarıda normal dogum yaptırdım dedi.
ama maalesef hekimler sezeryanı tercih ediyorlar bu durumlarda dedi.

hu huuuu nabersinizzz

hoşgeldin cnm:)

Gözünaydın cnm maşallah bebişine bende dün gittim benimkide yan yatıodu dönmemişti daha ,daha zaman çok dedi doktorum.Gerçi hafta farkımız var ama olsun döner daha inşallah

İnşallah dediğin gibi olurda doldurur haftasını canım ama olmasada üzülme bak 3 haftadan sonra sorun olmaz artık demişler zaten moralini yüksek tut olumlu düşün sen,dikkat et cnm kendine

canım inşallahh 35-40 haftaalrı görürüsünüz sen hep böyle iyi ve pozitif ol :)

insan hastanede yatarken pek çok şeyin farkına varıyo şükrediyo cidden :)

yavrunla beraber sağlıkla çıkarsınız canım inşallahh :)

Canım tüller çok hoşmuş.Şimdiden güle güle kullanın inşallah.Ben göbeğimin fotosunu koyacaktım ama olmuyor,beceremedim bir türlü...

ooo siz varkenn insanin morali bozuk olur mu. bazenn yazilanlara bi gülüyorum Allahtan odada tekim=)

herkese merhaba. Artık is yerinde vakit geciremiyorum. pek bi bunaldım
Zeynepfaz iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum

Canım Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Benimde ikiz oldukları için erken doğma ihtimalleri var ama inşallah acele etmez erken gelmezler bebişler.İnşallah 35-36.haftaları da buluruz...

en az 34-35. haftaya kadar bekletirler, tabi önceden dogmazsa. zaten 35 . haftan sonra birsey yapmiyoruz doguma engel olmak icin dediler[/QUOT

herkese selamlar bugun ben dogum iznimi baslattim dayanamiyordum hep ayakta kosturmaya ayakta kaldikca asagi bastiriyo kuzular neyse bugun 10 gibi uyandim mis gibi kahvalti hazirlayip yedim bebisler de uyandi basladilar harekete isyerinde cok hissedemiyordum onlar da mutlu ben de :) tabi 1 haftaya sikilabilirim ders calismam gerek zaten calisirim neyse cok yazdik herkese mutlu gunler..

kelebek deseni daha cok sanki kız bebekler için uygun .ben olsam farklı bi desen tercih ederdim.
iki perdeyi üstüste asmakda güneş ve aydınlıgın gelmesini engelleyebilir.
sen eşyalarını kaliteli aldın perdeside karizmatik bişi olsun :)
erkek cocuk odalarına yandan veye üstten fonlu perdeler filan cok süslü oluyor.sadece tül yada stor perde daha sadee şık olur.yinede sen bilin tabi

Son düzenleme:
Bebek şekeri sepetimiz hazır anneler
Praktikerden şu sepetlerin en küçüğünü aldım.
Bizim konseptimiz beyaz o yüzden sepetimizde beyaz
Üst kısmındaki kuşağı çıkarıp saten pembe kurdela taktım
Çok güzel oldu
15 TL'ye çok güzel bir sepetimiz oldu kurdelasıyla birlikte...
Düşünen annelere duyurulur...

Son düzenleme:
Ay Allahım sana çok şükür tam 1 saat geçmiş mi okunur yaw..oku oku bitmiyor maşallah..hee son sayfaya geldim derken tekrar çoğalıyor sayfalar..bebeklerimiz inş bize çekmezler yoksa vay halimize..nasıl sustururuz onları ?
kızlar benim iki gündür burun kanamalarım arttı..günde iki kez bile kanadığı oluyor..sabah doktorumu aradım beni kulak burun boğaza yönlendirdi..eğerki kanamayı tetikliyecek patolojik bulgu yoksa, kan ilaçlarımı düzenleyecekmiş..bakalım ya hayırlısı..

gözün aydın canım maşallah canım kocaman olmuş ya senin oğluşun..Allah hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza..bende dört gözle bekler oldum kızımı..sende bakıyorumda kaynanalık yapmaya başladın şimdiden..:))))))))))))))

canım benim senden böyle güzel haberler aldıkça ben çok mutlu oluyorum..hiç kimsenin dediklerine bakma sen..benim etrafımda bu hastalığı yenen o kadar çok insan varki..önemli olan moral, moral , moral..hep positiv düşün ki herşey positif olsun..evet zor onkoloji bölümünden bulunmak bile vicdanen azap verici ama sen şuan kendinden başkasını düşünme..annesi miniğinin sana çok ihtiyacı var..dualarım seninle canım..

günaydın canım..beyazı asıp maviyi fon yaparsan süper olur..iyi fikir aferin sana..

hu huuuu nabersinizzz

nerdesin sen ya???? çok şüküe iyiyiz sen nasılsın?

Allah yardımcın olsun canım..az kaldı biraz daha sabır..güzel günler senin olacak inş...

ay aslıcım bu fiyatlar ne bölee yaw Allah kocanın cebine bereket versin :)
doktora niye ayrıyeten para veriliyor anlamadım.doktor başka hastaneden mi gelcek.
ayda 300 tl muayene ücretide cokmuş.özel hastaneye gitsen daha hesaplı olmazmıydı cnm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…