2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ay canım rüyan hayırlara çıksın eşinin ömrüne ömür eklenmiştir öyle derler ya :)

ben de bu gece garip bi rüya gördüm ya ay hala hatırladıkça tüğlerim diken diken oluyo

bi yer varmış azap çekme yerı mi diyim işkence mi ne günah işleyince direk oraya gidip yanıp

çıkıyomuşsun böle ölümdü cehennemdi yoktu yani ay uyandıgımda nasıl garipsedim nasıl garipsedim

o neydi öyle yaa diye diye töbe töbe Allah korusun

canım evet cok şükür atlattım tetanozları benım öncekıler çok ağrı yaptıgı için doğal olrk tırsıyodum ama

bu sefer çok sorun olmadı :) ayy cok şükür ya benımde hamılelıgım çok iyi gecıyo eşim bile diyo yüzünden belli oluyo

gecen hamılelgııdne hep hastaydın tenın değişmişti streslıydın evhamlıydın enerjisizdin say say bitmez dio

çok şükür çok şükür Rabbime :) yok canım öyle düşünme güzel bir sonla noktalıycam diye düşün :)

inan bana doğum hiç zor değil 9 ay taşımak daha zor

Merhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Biz doktordan geldik şimdi.. Kızımı gördümmm.. Ah ne çok özlemişim prensesimi doyamadım bakmaya..
Sağlığımız yerinde çok şükür.. prensesim 1635 gr olmuş teyzelerii.. Kolunun üstüne başını koymuş uyuyordu.. Yer annesi minik kollarını, ayaklarını..
Ve babamıza benziyoruz gibime geldi.. Daha tam belli olmaz ama...
İdrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı önceden çok şükür geçmiş. Şekerimiz biraz sınırda çıktı ama çok değilmiş. Bayramın etkisi gibime geldi..
Çok şükür kiloda almışım

Ama kızım dönmemiş henüz. Yan duruyor hala.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse ne olacak dedi. Bebeğinin sağlığı açısından sorun olmaz ama dönmezse normal doğum yapamazsın, sezeryan olur dedi. Ne yapalım kızımın sağlığı yerinde olsun en önemlisi o. Normal veya sezeryan.. Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim cc..

Bizde haberler böyle.. Hepinizi öpüyorum.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir gün olsun hepimize..

Ah oğluş iyimiş çok şükür
Maşallah maşallah
Gözün aydın Aslıcım...

sağolasın meloneee

Delikız göbüşün çok tatlı maşallah

Öyle olacak heralde ablacım. Direkt mektubu ellerine vereceğim sanırım

bende duymuştum ama inanmıyorum,koku durumu bence kişiden kişiye değişen bir durumdr..annem sorucam beni tuzladı mı :)

Sor bakalım tuzlamış mı tuzlamamış mı

Çekirdek perde çok hoş canım

Ayşe yazdığını okuyunca öğürmemek için direndim canım. Ne demek o ya plasenta.... Söyleyemeyeceğim. Delirmiş bu insanlar

Meryemimgeliyor gözün aydın canım

Herkese günaydın kızlar ve minik kuşları...
Bizim bugün randevumuz var 4'te
Çok heyecanlıyım ya
İnşallah güzel haberler veririm sizlere...
Günümüz hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...

Son düzenleme:

canım sen renkli ultrasona mı gidiyorsun??

iyiyiyizzzzz sssssseeeennnnnnn nnnnnnasssıııııllllssssssıııııııınnnnnnnnnnn ???????? :)))))))

bende iyiyim ezgicim tşkler :)

benim pc daha gelmedi ,kocam uyuzluk yapıyor getirmiyorr
bu akşam getirmezsen eve almam seni dedim

hu huuuu nabersinizzz

hoşgeldın canımmm :)

ay sorma canım benım de midem ağzıma geldı okudugum kıtapta detaylı analtımı fln var

dayanılıcak gibi değill :)

canım ınsallah güzel haberlerle gelirsin bebısın keyfı yerındedır ınsallaahh :)

amanda maşallah kocaman olmus annesı ama döner bence daha var doğumaa :) ki son bir günde bile

dönen oluyo işleri belli olmuyo ufaklıkların :)

Sağolasın canım.. Sende hayırlı, güzel haberlerle dön inşAllah..

canım sen renkli ultrasona mı gidiyorsun??

Canım bizim doktor önce normal bakıyor sonra birkaç saniye de renkli gösteriyor.. Zaten renkli göstermese diğerinden çok fazla birşey anlamıyorum..
En baştan beri böyle hep.

hu huuuu nabersinizzz

Amanın kimler gelmiş... Asıl sen nerelerdesin canım.. Aslı aramasaydı ölüyorduk meraktan.. Hadi çabucak gelsin bilgisayarın..

herkese meraba.geldim ama kaçıyorum hemen.öğlen tatilinde bir arkadaş yemeğe çağırdı.gelince girerim.görüşmek üzereee..

hayirli günler herkese. umarim bugün herkes iyidir. yattigim yerden size artik yetisemiyorum. oku oku gözlerim bozulacak=) ben iyim cok sukur bugun 29+0 i doldurduk kuzumla. son 3 hafta da daha dayanirsa erken dogum problem olmaz dediler. belki de kizim utandirir doldurur 40 haftasini..hatta 35 bile süper .o zaman ne baska bir hastaneye ne de küveze ihtiyacimiz olur.
bugün burada resmi tatil var daha bir sessiz hastane. arada bebisler bi basliyor aglamaya susturana ask olsun. yandik=S onun disinda hersey yolunda sukur makinaya bagli degilim pazartesiden beri megerse wc ye rahatrahat elim kolum bos gitmek bile ne büyük nimetmis. o kadar cok seylerin degerini anladim ki, sanirim kizimla birlikte ben de dünya' ya yeniden gelmis gibi olacagim...

amanda maşallah kocaman olmus annesı ama döner bence daha var doğumaa :) ki son bir günde bile

dönen oluyo işleri belli olmuyo ufaklıkların :)

Evet kocaman kız olmuş teyzesii :) Döner inşAllah canım.. Şükür sağlığı açısından bir sorun yok, o yüzden çok takmadım kafama dönmemesini..

bu tülleri nerden buldunuz kızlar ucuzmuş biraz maddi olarak göçtümde uygun bişeyler arıyorum

bu tülleri nerden buldunuz kızlar ucuzmuş biraz maddi olarak göçtümde uygun bişeyler arıyorum

canım bütün perdecilerde var hatta semt pazarında tülcüler tezgah kuruyor onalrda bile var :)

bir de eger uygunluk açısından bakıyorsan perdecilerin önlerinde selelerde çok uygun fiyata perdeler oluyo

yani kesilmiş dikilmiş her boy oluyo genelde annem evıme öyle 2 tül almıştı büyük büyük 2 si 35 tl di

3 sene oturma odamda asılı kaldıalr bus ene perde dıktırılınce onalrı aldım diğer odalarıma astım hala kullanıyorum :)

gezıp bakman laızm iş çıkışı bile şöyle göz atsan bisürü perde bulurusn bebek odaıs ıcın de mutfak içinde oluyo

tabıı hangı şehrıdesın bılmıyorum istanbulda çok var öyle :)

masallah canim bebisine. dogum aninda donen bile oluyormus benim kizim 38+3 hf olmama ragmen donmemisti
sezaryan oldum ama sonra pisman oldum keske biraz daha bekleseydim diye.
bence sancin gelene kadar bekle sezaryanda olsa erken alinmasin sonra kolikle ugrasirsin canim
Allah gununde saglikli dogumlar nasip etsin.

canim ins sasirtir herkesi:) oyle cok duyuyorum ben erken dogum riski olup yatiyorlar sonra gunu geliyor geciyor ne gelen var ne giden :)) ins seninkide oyle olur. kizkardesim 34. haftada dogum yapti 2250gr dogdu ve kuveze girmedi. kasima girdik bide bitirsek tam super
olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…