Kızlarrr günaydın! Gece rüyamda eşimin öldüğünü görerek uyandım, ağlıyodum.
Bebeğim daha gelmemiş, beşiğine bakıp, o da bu beşikten almayı çok istiyodu diyorum.
Baya bi ağladım gece uyanıp. Yazık kocam da bi panik oldu gecenin köründe.
Neyse sakinleştirdi beni yatırdı, sonra sabaha karşı da doğumla ilgili gördüm.
Kalkmışım karnımda bişey yok. 2 gündür uyuyomuşum. Anne noldu diyorum, 2 gün önce doğurdun normal doğum oldu diyo. Eşim geliyo. Ama ben hatırlamıyorum hiçbişey diyorum. Zaten kontrole gitmiştik, çocuk baya ağzına doğru gelmiş, hemen vakumla çektiler çok kolay oldu, hissetmedin diyo.
Bu kısmı baya komik
Doğumu hissetmemek nedir yaf.
Neyse ama çocuğumu göremedim.
Ama yine de kendimi güzel gördüm, saçlarım uzamış, dalgalı falan.
Ayy gecem bi tuhaf geçti yani. Sabah kalktım gözler pörtlemiş. Makyaj sağolsun! Yoksa işin yoksa millete laf anlat!
Hepinizi öpüyorum çok!
Ayşecim, tetanoz aşını da hallettin hadi bakalım! Benim ikisi de çok hafif geçmişti. Hamileliğim iyi geçiyo, o yüzden doğumdan korkuyom valla acısı çıkcak diye. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum artık, napalım!
Allahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..
sağolasın meloneee
ay canım tuzlamak dedikleri suyuna bi çimdikcik tuz atmak yoksa direk sürülmez ki yanar tenleri zaten hassas ama göze limon ne netmi görcek duymadım bunları canım yapmak isterlersede kolay gelsin bi önceki mektubun gibi yazıp verirsin ellerinekız o mektubu versekte benim kayniş anlamaz dediğim dedik tir o Allahtan bilmez bu adetleri ama duyarsa duyduğunu yapmak ister herbuluşmada bi isim duyup bunu koyun diyen bi istikrar sağlayamadı isimde koca bayramda herkezin içinde ben masaya vurdum bu olacak ismi dedim diyor hala ömerin yanına şunu koyun diyor aslında ömeri ben koydum utku yu oğlu bilse
bende duymuştum ama inanmıyorum,koku durumu bence kişiden kişiye değişen bir durumdr..annem sorucam beni tuzladı mı :)
Merhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Biz doktordan geldik şimdi.. Kızımı gördümmm.. Ah ne çok özlemişim prensesimi doyamadım bakmaya..
Sağlığımız yerinde çok şükür.. prensesim 1635 gr olmuş teyzelerii.. Kolunun üstüne başını koymuş uyuyordu.. Yer annesi minik kollarını, ayaklarını..
Ve babamıza benziyoruz gibime geldi.. Daha tam belli olmaz ama...
İdrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı önceden çok şükür geçmiş. Şekerimiz biraz sınırda çıktı ama çok değilmiş. Bayramın etkisi gibime geldi..
Çok şükür kiloda almışım
Ama kızım dönmemiş henüz. Yan duruyor hala.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse ne olacak dedi. Bebeğinin sağlığı açısından sorun olmaz ama dönmezse normal doğum yapamazsın, sezeryan olur dedi. Ne yapalım kızımın sağlığı yerinde olsun en önemlisi o. Normal veya sezeryan.. Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim cc..
Bizde haberler böyle.. Hepinizi öpüyorum.
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir gün olsun hepimize..
hu huuuu nabersinizzz
OOo kimler gelmiş. Hoşgeldin(iz)
hoşbuldum sagolun kızlarrooooo kimler gelmissssss.
hu huuuu nabersinizzz
Ayşe yazdığını okuyunca öğürmemek için direndim canım. Ne demek o ya plasenta....Söyleyemeyeceğim. Delirmiş bu insanlar
Herkese günaydın kızlar ve minik kuşları...
Bizim bugün randevumuz var 4'te
Çok heyecanlıyım ya
İnşallah güzel haberler veririm sizlere...
Günümüz hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...
Merhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Biz doktordan geldik şimdi.. Kızımı gördümmm.. Ah ne çok özlemişim prensesimi doyamadım bakmaya..
Sağlığımız yerinde çok şükür.. prensesim 1635 gr olmuş teyzelerii.. Kolunun üstüne başını koymuş uyuyordu.. Yer annesi minik kollarını, ayaklarını..
İdrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı önceden çok şükür geçmiş. Şekerimiz biraz sınırda çıktı ama çok değilmiş. Bayramın etkisi gibime geldi..
Çok şükür kiloda almışım
Ama kızım dönmemiş henüz. Yan duruyor hala.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse ne olacak dedi. Bebeğinin sağlığı açısından sorun olmaz ama dönmezse normal doğum yapamazsın, sezeryan olur dedi. Ne yapalım kızımın sağlığı yerinde olsun en önemlisi o. Normal veya sezeryan.. Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim cc..
Meryemimgeliyor gözün aydın canım
Herkese günaydın kızlar ve minik kuşları...
Bizim bugün randevumuz var 4'te
Çok heyecanlıyım ya
İnşallah güzel haberler veririm sizlere...
Günümüz hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...
canım sen renkli ultrasona mı gidiyorsun??
hu huuuu nabersinizzz
amanda maşallah kocaman olmus annesı ama döner bence daha var doğumaa :) ki son bir günde bile
dönen oluyo işleri belli olmuyo ufaklıkların :)
Canlarım günaydın,
Aşağıdaki tüllerin mavi ve beyazını arka arkaya assam kornişe , nasıl durur bebiş odasında. Halısı falan da mavi. ya da beyazı asar, mavisini fon yaparım yanlarda.kurdele ile bağlarım. :26:
Fikir istiyorum, ona göre karar vericem alıp almamaya.
Eki Görüntüle 543068 Eki Görüntüle 543069
bu tülleri nerden buldunuz kızlar ucuzmuş biraz maddi olarak göçtümde uygun bişeyler arıyorum
masallah canim bebisine. dogum aninda donen bile oluyormus benim kizim 38+3 hf olmama ragmen donmemistiMerhabalar güzel annişlerr ve minik kuzucukları..
Çok şükür kiloda almışım
hayirli günler herkese. umarim bugün herkes iyidir. yattigim yerden size artik yetisemiyorum. oku oku gözlerim bozulacak=) ben iyim cok sukur bugun 29+0 i doldurduk kuzumla. son 3 hafta da daha dayanirsa erken dogum problem olmaz dediler. belki de kizim utandirir doldurur 40 haftasini..hatta 35 bile süper .o zaman ne baska bir hastaneye ne de küveze ihtiyacimiz olur.
bugün burada resmi tatil var daha bir sessiz hastane. arada bebisler bi basliyor aglamaya susturana ask olsun. yandik=S onun disinda hersey yolunda sukur makinaya bagli degilim pazartesiden beri megerse wc ye rahatrahat elim kolum bos gitmek bile ne büyük nimetmis. o kadar cok seylerin degerini anladim ki, sanirim kizimla birlikte ben de dünya' ya yeniden gelmis gibi olacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?