2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

merhaba canım hoşgeldin aramıza..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun..

Kızlar

Aherdo nerelerde ?

Haberi olan var mı merak ettim.

Sahi nerelerde acaba? onunda telefon numarası vardır belki..

Emzikle çok rahat edersin diyorlardı etraftakiler sen tavsiye etmiyorsun sanırım canım.. Kullanmayalım mı şimcik?

Sağolasın canım.. Bende ona karar verdim.. Dalin sıvı alacağım..

Ohh afiyet bal şeker olsun canım. Yarasın bebişine..

MaşAllah sana da bebişine de canım.. Bu arada eşini fena bozmuşsun Adamcağız ne heveslenmiş kendisine benziyor diye. Bu arada bizim kız da babaya benziyor sanki.. Bugün kontrole gelemedi aklı kızında kaldı. Allah' tan cc resimleri varda onunla avutacağız babamızı. Telefonda sana benziyor dedim nasıl sevindi.. :)

Canım ya sen iyice ağırlaşacaksın artık.. Hastaya nasıl bakacaksın ki.. Görümcen idare edemiyor mu bu dönemde. Onunla konuşmayı bir denesen? Annesi iyileşene kadar onda kalsın. Lohusa döneminde mecburen yanında kalacak sanırım.. Seni çok bunaltırsa; dedikleri bir kulağından girip diğerinden çıksın canım.. Eninde sonunda gidecek diye telkin et kendine.. Birde zıtlaşma dediklerine tamam de ama söyledikleri çok ters gelirse sana sen bildiğini yap yine.. İnşAllah kolay bir dönem geçiririz hepimiz.

Nasip olursa benim annem gelecek doğuma ama ben kayınvalideyle beraber oturduğum için senin gibi sadece 40 gün değil hep yanımda.. Birde bu açıdan düşün rahatla. Sayılı gün çabucak geçecek.. İnşAllah sıkıntı olmaz canım..

Hoşgeldin aramıza canım.. Bebişin hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşAllah.. Nasipse benim de kızım olacak.. :)
Aldığın cicileri, kızının odasının resimlerini bekliyoruz canım.. Sağlıkla güzel günlerde kullansın hepsini..

annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa

MaşAllah göbüşe... İçindeki minişleri düşününce nasıl şirin geliyor insana o göbüşler.. :)

Amin canım inşallah, hoşgeldin :)

Maşallah canım :)

Aynı bende öyleydim cnm beğendiklerim hep çok pahalıydı haftalarcada baktım walla en sonunda gittim mothercare dan şu messenger çantalardan aldım 109tl ye

Bu arada imza kampanyasına katıldım bende. İnşAllah işe yarar.
Aslında BİMER e yazmakta işe yarayabiliyor.

Kızlar 2 gündür giremedim maşallah neler kaynatmışsınız öyle,hiç abartmıyorum 2 saatte anca bitirdim.Tabi konu kayınvalideler olunca herkesin başka bir derdi var.Allah bütün kayınvalidelere akıl fikir versin diyorum.Aynı dert benim başımda da var çünkü(
Kızlar benimde 50lik şeker yüklemesi fazla çıkmıştı,100lük yaptırdım 1 saat sonra olan değer biraz sınırda çıktı.Doktorum 1-2 hafta şekerli şeylerden uzak dur dedi.Ben şimdi tatlısız,reçelsiz napıcam Aslında normalde bu kadar tatlı sevmem ama 2-3 haftadır acayip canım istiyodu...Bebişim için her şeye katlanıcam tabiki...
Umarım herkesler iyidir,kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın:)))

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

kızlar mümkün oldukça sizde yayarsanız sevinirim bu adresi... ben 5-6 konuya kopyaladım ve yaklaşık 50 kişi oylama yapmış...

hangi forum hangi konu olursa site adını yazalım lütfen... belki işe yarar...

Bu arada selamlar herkese başımdaki çıldırtan ağrılardan dolayı delirmek üzereyim pc ye bakamıyorum doğru düzgün ışık beni mahvediyor bi de okulda çocukların sesi ayyyyyy karnım da çatlıcak gibi gerilip duruyor hiçbir yere sığmıyorum Allahımdan sabır diliyorum zorlanmaya başladım aslında normal koşullarda haftaya izinli olmam lazım ama ikinci dönem bebeğime bakmak için çalışmam lazım şu mecliste boş işlerle uğraşacaklarına oturup şu işi konuşsalar iyi olacak

biz geldik annecikler
geçmişi okuyamadım popom kolum göğsüm her bı yerım agırıyooooo2.tetanoz aşımızı olduk kolum kalkmıyo resmen ilkınde hıc bısey olmamıstı.içerden vajınaya dogru güm güm basınc oluyor dersın ortasında dogurcam dıye korktum valla.hemşireye sordum sacmaladı dınlen falan dedı ayy hıc aklıma gelmedı dinlenmek1 haftada 1 kilo daha almısım moralım bozuldu ya:18:acaba oglum kac kılo oldu umarım bu kılolar ona aittir ben masumum
gece bı baktım eşim benım karnım akoydugum yastıgı almış sarılmıs yatıyo bende delı gıbı gecenın karanlıgında yastık arıyorum.kucagından yastıgı alınca versene be demezmıbi tanede ona hamiş yastıgı alcam.zaten benden cok aşeriyor adam.akşam dıyokı hafta sonu tost partisi yapalım.partiden kastı kişi başı 5 er tost oluyor.ona uysam sımdı 20 kılo almıstım valla.

hoşgeldin canım inş sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın

maşallah...

selam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?

aynen canım.özellikle yemekten sonra sankı rahim duvarıma tablo çakıyor.hooop dıyorum orta kat kiralık çivi çakma minnoşum:)

güzelmiş canım güle güle kullan,100 lü rakamlar çok gibi geliyor bana :S biraz daha bakınayım ben sonunda gider bende bu rakamlara alırım gibi geliyor :)
................................................

Maşallah size çok tatlısınız benim göbüşü görseniz kocaman bu ne yaw

Koysana görelim :)

............................................................

Sen yine tekme dönüş yuvarlanma hissediyosun, ya ben napiyim, daha 1 tepiğim bile yok

Bi de en erken sen doğurucaksın aramızda gibi geliyo :) Aralık ayı olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…