selam ben de subat annesı ama aslında ocak annesıyım:)))
bende bu hafta bır suru telsızı arastırıp en sonunda en basıt olanı almaya karar verdım ve bunu aldım
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Kraft Bebek Telsizi
ben cumratesı 140 tl ye almıstım sımdı zamlanmıs galıba ama hepsı buradada daha ucuzdu ben park yatak falan da burdan aldım arada telsızıde ekledım
]Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
Hepinizin hazırlıkları cok ama cok güzel,
Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin
merhaba canım hoşgeldin aramıza..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun..
yok canım bunu aldım ama fabrıkadan cıkarken ambalajda yanlışlık oldu dun geldı kargom sıyah cıktı kutuda fıego yazmasına ragmen :)park yatak ne aldın canım kraftmı
Kızlar
Aherdo nerelerde ?
Haberi olan var mı merak ettim.
cnm ben kıızıma emzik vermedim.bi ara ayak parmagını ve el parmagını emmeye başlamıştyı ozaman emzik aldım ama yine emmedi ,benimde işime geldii
yigenim kullanıor emzigi anneye bazı konularda zor oluyor
her yere düştügünde alıp yıkamak ,agzından düştügünde aglaması falan filan ugraştırıcı.
boş boş onu emene kadar beni emdi kızım doyaa doyaaa
kızımda granül hacı şakir kullanmıştım.bu bebişte dalin sıvı aldım memnun kaldım.hiç artık filan kalmıyor.
ılık suda yıkandıgında sabunlar bazen erimeyip camaşırda kalıyor.sıvıları tavsiye ederim.
ben geldiiim.güzeeel bi öğle yemeği yedim.sabahta kahvaltıyı iyi yapmıştım.akşama bişey yiyemem heralde...ekimin ilk 3 haftası hiç kilo almamıştım,son 1 haftasında 2 kilo aldım.toplam 10 oldu şuan.ama doktorum çok iyi diyor. 4 yada 5 kilo daha alsam 14-15 olurum ki bu 4 hamileliğim içinde en az aldığım kilo olacak:))aslında ödemimde başladı.ayaklarım şişiyor.oğlumdada 7.aydan sonra tansiyon yükselmesiyle beraber ödem başlamıştı.inşallah bunda öyle bir problem yaşamam...
dün doktor kontrolümüz vardı.50 lik şeker sonuclarımı doktora göstermemiştim onları gösterdim gayet iyi dedi
cok az kansızlıgım varmış demire devam dedi.
cok azda idrar yolu enfeksiyonu cıktı ama önemli boyutta degil ilaca gerek yok bol suyla halledersin dedi.
bebegimde de bi sıkıntı yok hamd olsun.kemik gelişimi gayet iyi dedi.uzun ince bi delikanlı olcak dedi
eşimde atladı hemen babasına benzicek demekki dedi.bende babası uzun ama kalındır ,inceyse dayısına benziyordur dedimm
doktor da nasıl gülüyor eşimin surat asıldı tabiii :))
öle tombik bi bebek degilmiş ama zaten kilolu bebek taraftarı degiliz dedi.3-3.5 kilo arası dogar dedi.
baş aşagıda ayaklar tam gögsümün altındaymış.dogum pozisyonunda yani.
bayramda 1 kilo daha alarak 6 kiloya ulaştı kilom.
bayramda yedigim tatlılar bugün dötümü tırmaladı
ama doktorum tebrik etti kilo alımın ideal diye:119:
merhaba arkadaşlar. bir de benim durumumu dinleyin. kayınvalidem 5 kasım da ameliyat oluyor.ve 1 ay ayağa kalkmayarak bizde kalacak. sona görümcemde 1 ay. ardından benim doğuma gelecek ayağa kalkabilirse.karı koca gecireceğimiz son 1 ayda karnım burnumda hasta bakıcam anlıcanız. doğumdan sona da annem olmadığından 40 gün kayınvalide cekicem.zaten normaldede işlerime karışılmasını, evime müdehale edilmesini sevmem. napcam bakalım.bide loğusalıkla birlikte baya kırıcı olucam heralde.tavsiyesi olan var mı?ne yaparsam , nasıl davranırsam daha az kırıcı olurum
]Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa
]Merhaba arkadaslar,
annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada o imza kapanyasını onayladım bende ,ama yaptırımlığı nedir bilemedim..bakana iletilir mi ki :)
bebek bakım çantası baktım sabahtan beri,unnado da da kampanya var bu arada...karar veremedim bir türlü..
beğendiğim modeller bayaa pahalı,aslan burcu olarak ucuzunu beğensem şaşardım zaten
Maşallah size çok tatlısınızannişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
Maşallah size çok tatlısınızbenim göbüşü görseniz kocaman bu ne yaw
hoşgeldin canım inş sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın]Merhaba arkadaslar,
maşallah...annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?
güzelmiş canım güle güle kullan,100 lü rakamlar çok gibi geliyor bana :S biraz daha bakınayım ben sonunda gider bende bu rakamlara alırım gibi geliyor :)Amin canım inşallah, hoşgeldin :)
Maşallah canım :)
Aynı bende öyleydim cnm beğendiklerim hep çok pahalıydı haftalarcada baktım walla en sonunda gittim mothercare dan şu messenger çantalardan aldım 109tl ye
................................................
Maşallah size çok tatlısınızbenim göbüşü görseniz kocaman bu ne yaw
............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?