kızlar iyiki varsınız sanki tanıyorum sizi, yüzünüzü canlandırıyorum kafamda tek tek...
maaşallah oglum 1.464 kg olmuş,suyu saglıgı çok ii dedi dr çok şükür
Huhuuu hayırlı akşamlaarrr
bugün annem geldi bebeğimin kıyafetlerini yıkamışım dün
bugün anneannesi ütüledi, çantalarımızı hazırladık herşeyi yıkayıp pakladık
ne olur ne olmaz diye hazır ettik herbişeyi
Rabbim güzel günler göstersin
Bu arada selamlar herkesebaşımdaki çıldırtan ağrılardan dolayı delirmek üzereyim pc ye bakamıyorum doğru düzgün ışık beni mahvediyor bi de okulda çocukların sesi ayyyyyy karnım da çatlıcak gibi gerilip duruyor hiçbir yere sığmıyorum Allahımdan sabır diliyorum zorlanmaya başladım aslında normal koşullarda haftaya izinli olmam lazım ama ikinci dönem bebeğime bakmak için çalışmam lazım şu mecliste boş işlerle uğraşacaklarına oturup şu işi konuşsalar iyi olacak
:78:cnm niye hayal gücünü kullanıp kendini yoruyon:)) ekle beni face canlı kanlı seksüüü pozlarımızı görr ,bizde seni görelim merak ediyorummm bendee
maşallahh ogluna.benimde sata göre 25 ocak görünüyor ama 18 ocak olabilir.günlerimiz aynı yani
ama senin bebiş tosunn olmuş yaa maşallahhh
benimki 1200 gr.sende cok kilo aldırma bebişe nasıl dogurcan sonra :)
teşekkür edrim canımslm kizlar bende yeni girebildim bugun burda tatil bugun cadilar bayrami....herkez iiydir insalahhh allahim herkeze iyilik versinnn canlarimmm..esim ev süpürdü sildi bende cocuklarla ugrastim bugunde aksam oldu iste günler kisaldi erkenden karanlik oluyor ...TONTRIKKK hosgeldin okudum bilsayarda sorun olmus tekrar hosgeldin canim bebiste iiyiymis cok sükür masallah sübhanallahhhbebisine kilonda iiy cok sevindim canim benim..WENCIMMMM canim seninde bebis iyi sanada masallahh sübhanallah canim benim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim...YILDIZCIMMM canim sende görmüsün bebisini agzin kulaklarinda bakiyorumda masallahh sübhanallahh canim benim hersey yolundaymis cokkk sükür aldiklarini güle güle kullan herseyi gönlüne göre versin rabbimm..aminnn hepimize insallahhh..EYLEMSEVCAN::: canim göbis cokkk tatli masallahh sana CEKIRDEKCIMMM--cok güzel pembeye bayildim ama üst üste iiy durmaz diye düüsnüyorum canim benim allahim gönlüne göre versin insallahh hepimize..ESRAMTIRAKK::canim sabret az kadi insallahh zamaninda gelir allahim yardimcin olsun..aklima gelip yazdiklarim bunlar arkadaslarim inslalhh kimseyi atlamamisimdir gördükce yazarim kendinize cokk iyi bakin allaha emanet allahim herseyi gönlümüze göre versin insllahh aminn..
slm canim benim bendede inan dselam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?
cnm senin sesin gayet iyi geliyodu..ama ben kalın sesliyim biraz acayip gelmiş olabilir gripli gibi bir sesim var biliyorumhehehe .ilkokulda geçirdiğim boğaz enfeksiyonu sayesinde ses tellerimi nası üşüttüysem artık sesim böyle kaldı malesef..ama şarkı söylediğimde sesime hayran kalırsın söliim bak bu konuda mütevazi olamiycem bacım
TONTRIKKK hosgeldin okudum bilsayarda sorun olmus tekrar hosgeldin canim bebiste iiyiymis cok sükür masallah sübhanallahhhbebisine kilonda iiy cok sevindim canim benim
:78::79::78:sezeryanya benim göbiş
teşekkür edrim canım
:78::79::78:sezeryanya benim göbiş
]Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
Hepinizin hazırlıkları cok ama cok güzel,
Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin
hımmm ondan bu rahatlık
anam şimdi napcankızlar evinin pencerelerine pimapen yaptıran varmı.
bizim pencereelrden cok soguk geliyor diye ev sahibine söledik pimapen yaptırcak sagolsun
cok mu toz toprak oluyor ev? gözümde cok büyüyor vazmı gecsem yaa.
eşim annem yardım ederiz diyorlar ama bende öle izleyememki illaki bende yapcam bişiler .bu halimlede nasıl yapcam bilmiyom
kac günde bitiyor ,nasıl oluyor ,duvarlar filanda toz oluyormu yaptıranlar bi anlatıverinn bi zahmett
Canım çok sağol yaa bu arada ben nedense seni çok seviyorumgecmis olsun canim benim bas agrisi cok zor bende 2 oglumda cokk cekmistim yaa agliyordum..insallah gecer canim.artik bebis büüyyor zorlanirsin canim allah yardimcimiz olsun insallahh hepimizin..
Ben senden mesaj bekliyorum :)
yazacaksın bana ne istediğini
Bana sorma,ben bişey istemiyorum :)
:) fenasın ,o zaman şöyle yapıyoruz ikimizde gönlümüzden ne geçiyorsa onu yapıyoruz
Canım çok sağol yaa bu arada ben nedense seni çok seviyorum
ohooo siz daha o aşamadamısınız :))
benim hediyem yola cıkmış geliyormuş :119:
anam şimdi napcan
soguk geliyomuş tabide
ama heryer mahvoluyo canım ya annemler geçen sene yaptırmıştı
ı heryer, vitrin içi , dolapların içi toz toprak allahımm
korkutmak gibi olmasın bebişde geliyo daha iii olur eviniz sıcacık olurda ev mahvoluyo
annen yardım edecektir muhakkak
annemlerin evi laminat ve boyada olmuştu 1 ay 1.5 ay falan sürdü
tabi bukadar iş yapıldı
ama allah kolaylık versin çok zor
canim yaa cokkk sagolasin valla duygulandimallah razi olsun.bende canim gördümmü yazini yazmaya calisiyorum..ayrica ben tontirikede verdim msn nimi resimlerimiz var görmek ister diye vermistim tontrik gördümü bilmiyorum ama özelden yazarim istersen canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?