2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar iyiki varsınız sanki tanıyorum sizi, yüzünüzü canlandırıyorum kafamda tek tek...

cnm niye hayal gücünü kullanıp kendini yoruyon:)) ekle beni face canlı kanlı seksüüü pozlarımızı görr ,bizde seni görelim merak ediyorummm bendee

maaşallah oglum 1.464 kg olmuş,suyu saglıgı çok ii dedi dr çok şükür

maşallahh ogluna.benimde sata göre 25 ocak görünüyor ama 18 ocak olabilir.günlerimiz aynı yani
ama senin bebiş tosunn olmuş yaa maşallahhh
benimki 1200 gr.sende cok kilo aldırma bebişe nasıl dogurcan sonra :)

slm canim ohhh misler gibi yikanmis annaneside ütülemis saglikla sihatle giysin canim benim hepsini allahim herseyi gönlüne göre versin hepimize insallahh aminn..

gecmis olsun canim benim bas agrisi cok zor bende 2 oglumda cokk cekmistim yaa agliyordum..insallah gecer canim.artik bebis büüyyor zorlanirsin canim allah yardimcimiz olsun insallahh hepimizin..

:78::79::78:sezeryanya benim göbiş
teşekkür edrim canım

slm canim benim bendede inan d
urumlar ayni yerleri dar geliyor artik allahim bir avazda kurtarsin hepimizi insallah allahim yadimcimiz olsun son aylar zor geciyor..

yok cnm gayet hoş geliyordu sesin :)

TONTRIKKK hosgeldin okudum bilsayarda sorun olmus tekrar hosgeldin canim bebiste iiyiymis cok sükür masallah sübhanallahhhbebisine kilonda iiy cok sevindim canim benim

tşkler tatlım

slm canim allahim sagsaglim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim..bir avazda kurtarsin insallahh aramiza hosgeldin tekrardan..amin canim sanada.

kızlar evinin pencerelerine pimapen yaptıran varmı.
bizim pencereelrden cok soguk geliyor diye ev sahibine söledik pimapen yaptırcak sagolsun
cok mu toz toprak oluyor ev? gözümde cok büyüyor vazmı gecsem yaa.
eşim annem yardım ederiz diyorlar ama bende öle izleyememki illaki bende yapcam bişiler .bu halimlede nasıl yapcam bilmiyom
kac günde bitiyor ,nasıl oluyor ,duvarlar filanda toz oluyormu yaptıranlar bi anlatıverinn bi zahmett

FESLEGENCIMM::sepetin cok güzel almanyadada var praktiker güle güle kullan güzel ve sade canim benim..RÜYA GÖREN ANNISLERIM:::allahim rüyalarinizi hayra cikarsin hepimizinkini insallahhh bende hep görüyorum hayirlara ciksin insllahh aminn..

anam şimdi napcan
soguk geliyomuş tabide
ama heryer mahvoluyo canım ya annemler geçen sene yaptırmıştı
ı heryer, vitrin içi , dolapların içi toz toprak allahımm
korkutmak gibi olmasın bebişde geliyo daha iii olur eviniz sıcacık olurda ev mahvoluyo
annen yardım edecektir muhakkak
annemlerin evi laminat ve boyada olmuştu 1 ay 1.5 ay falan sürdü
tabi bukadar iş yapıldı
ama allah kolaylık versin çok zor

slm canim bebek telsizi sormusun benimki H+H canim cok memnunum 8 sene oldu bozulmadi hala yeni giib duruyor cekisi falan cok iiy arkadasim phlipsin aldi görüntülü hem görüntü cokkk kötü hemde hemen bozuldu..canim gönlüne göre alirsin insallahh..

Canım çok sağol yaa bu arada ben nedense seni çok seviyorum

canim yaa cokkk sagolasin valla duygulandimallah razi olsun.bende canim gördümmü yazini yazmaya calisiyorum..ayrica ben tontirikede verdim msn nimi resimlerimiz var görmek ister diye vermistim tontrik gördümü bilmiyorum ama özelden yazarim istersen canim.

Son düzenleme:

ay sagol gerçekten cok rahatlattın benii

offsss daha da yeni temizlemiştim heryeri ya.ne halt etcem ben

yaptırmasam oturma odam cok soguk oluyor
ev sahibine söleyip sadece oturma odamın 2 penceresi 1 balkonu ve mutfak balkon kapısını yaptırayım bari.

bidaki yıl burda olacagımızda meçhul,yurtdışı yada başka şehire gitme ihtimalimiz var.boşuna kendimi yıpratmayım dimi:26:

tatlım yok göremedimm çatlıyom merakımdann
nerde var resimlerin msn profilindemi??
ben acıyom msn yi bi gelsene sende acaba yalnış kişimi ekliki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…