Offf aynı şeyler bende de varselam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?
selam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?
selam kızlar yav benim oğluşum hareket ederken canımı çok yakmaya başladı sığışamıyor herhalde yerine artık tekmelerinden çok hareketlerini ve dönüşlerini daha çok hissediyorum siz de durumlar nasıl ?
Ne koyiiimmKoysana görelim :)
güzelmiş canım güle güle kullan,100 lü rakamlar çok gibi geliyor bana :S biraz daha bakınayım ben sonunda gider bende bu rakamlara alırım gibi geliyor :)
canim benim allah yardimcin olsun hpsi biran önce gecer insallahhh kurban oldugum allahim yasatmasin birdaha ne sana nede hic kimseye..gececek canim allahin izniyle görüceksin sen güclü ol yeter moralini bozma olsun canim benim üzülme sacin tekrar cikar zor tabi ama sen yeterkii iiyi olcanim benim..allahim herkezin yardimcisi olsun evet insan farkli seylr duuynca kötü oluyor kendine bebise cokkkk iyi bak canim benim dualarim seninle bebisinde iyiymis cokkksükür öpt seni canim benim allaha emanet ol insallahh..
Zeynepfaz! Çok seviniyorum senden iyi haberler aldıkça. Bebişine nazar değmesin, herşey yolunda gidecek ve sağlıklı bir şekilde alacaksın inşallah bebeğini kucağına.
Bu süreçte her ağızdan bişeyler duyacaksın, hazır ol. En iyisi dinlememek canım çok doğru söylüyosun.
Dualarım seninle. Allah'a emanet ol!
aaa acve hurması ne kızlar ben ilk defa duyuyorum ....:44::44::44::44::44:
zeynepcim cnm dediğim gibi bu hastalıkta en baş rolü moral oynuyo..o hastaneler adamı dahada hasta eden zaten.görmemeye duymamaya çalış.biliyorum binbir çeşit hasta görüyosun hergittiğinde...herkes güçlü olamıyor dediğin gibbi ağlayanlarla çok karşılaşırsın..mp3 al dediğin gibi onu dinle..bebeğin için dik durucaksın sen..beraber atlatıcaksınız inş. bu dönemi.. öpüyorum seni çok
cok sukur bi kemoterapiyi daha atlatmissin canim sen bakma ordakilere iyilesen cogunluk disarda onlarla iletisim kursan daha moral verici olabilir mp3 iyi fikir tabii bebisine de masallah merak etme sen durur o insallah annesi:) kendine iyi bak zeynepcim
canım çok şükür ki iyisin çok şükür ki bebeğinde iyi ama söz dinler bence durur annesi o sen gel diyene kadar :)
bir de herkes bir değilki kötü örnekleri görüp kendıne stres yapma aman dinleme boşver...
hem biliyosun bu ısın baslıca sebebı stres sen ınsallah tedavın bitipte ıyıleştıkten sonra sakın güzel rahat bi yasam sürüp
kontrollerıen devam edip sorun yasmaıycaksın :) :)
canım benim senden böyle güzel haberler aldıkça ben çok mutlu oluyorum..hiç kimsenin dediklerine bakma sen..benim etrafımda bu hastalığı yenen o kadar çok insan varki..önemli olan moral, moral , moral..hep positiv düşün ki herşey positif olsun..evet zor onkoloji bölümünden bulunmak bile vicdanen azap verici ama sen şuan kendinden başkasını düşünme..annesi miniğinin sana çok ihtiyacı var..dualarım seninle canım..
Canım benim moralini bozma ne olur bak bebişinde çok iyi.. Hem oradakileri de dinleme.. Ben senin sıkıntını yaşamış ve durumu şuan çok iyi olan birçok kişi tanıyorum.. Sende onlardan biri olacaksın canım.. Yaşanmış pozitif hikayeleri dinle oradaki olumsuzlukları dinleme lütfen.. Herdaim dualardasın canım..
hosgeldin canim. hep birlikte saglikla kucaklariz ins bebisleri . ilk cocugunla kac yil var arada?]Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
Hepinizin hazırlıkları cok ama cok güzel,
Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin
masallah canim gobusune:)annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa
ahahahay oh ohhhhhheheheh ay çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannemler bana bal sürmüş :))) kıymetli olsun diye birde tuzlamışlar ama elim ayağım çok terler o olmamış yani
töbe töbe töbe estafurSezaryen dinen caiz mi değil mi onu tartışıyo gerizekalılar tv8'de... bir de tecavüz sonucu oluşan bebekleri aldırmak günah mı değil mi onu konuşuyolar.. hiç konu kalmadı memlekette.. uyuz oldum..
oyy maşallahhhhhannişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa
çok güzel iyi günlerde kullan canmAmin canım inşallah, hoşgeldin :)
Maşallah canım :)
Aynı bende öyleydim cnm beğendiklerim hep çok pahalıydı haftalarcada baktım walla en sonunda gittim mothercare dan şu messenger çantalardan aldım 109tl ye
Maşşallah..bebek kaç kilo olmuş canım ?
benim kocişte rakip cemaatten :))canım benim eşim said nursi talebelerinden. hem cematta yıllarca okumuş. şimdide benim oraya öğrendiklerimden vefa borcum var diyor. benim için bi sakıncası yok. sadece kayınpederim evde terör estiriyor.baba oğul arasında kalmamk için elimden geleni yapıyorum ama yorum isteyincede yada ikisinden biri haklı değilmiyim yaa deyince en haklısı benim oğlum oğlum söyle babana sana raba alsın felan diye olayı geçiştirmeye çalışıyorum. ya şimdi yorum felan yapıcam iyice gerilecek ortam gerek yok
kullanıcı kontrol paneline gir
soldaki başlıklardan seçenekleri düzenleye tıkla
sayfanın altında
Mesaj Editörü:
bunu işaretleyip kaydet diceksin. msj yazdıgın yerde ikonlar cıkar.
- Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
merhaba arkadaşlar. bir de benim durumumu dinleyin. kayınvalidem 5 kasım da ameliyat oluyor.ve 1 ay ayağa kalkmayarak bizde kalacak. sona görümcemde 1 ay. ardından benim doğuma gelecek ayağa kalkabilirse.karı koca gecireceğimiz son 1 ayda karnım burnumda hasta bakıcam anlıcanız. doğumdan sona da annem olmadığından 40 gün kayınvalide cekicem.zaten normaldede işlerime karışılmasını, evime müdehale edilmesini sevmem. napcam bakalım.bide loğusalıkla birlikte baya kırıcı olucam heralde.tavsiyesi olan var mı?ne yaparsam , nasıl davranırsam daha az kırıcı olurum
aferin sana kız 6 kilo süper valla..kız adama hiç öyle denir mi? içine oturacak adamın..Allah seni iyi yapsın emi..bebeklerde kilo önemli değil canım sağlıklı olsunlar yeter..
]Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
Hepinizin hazırlıkları cok ama cok güzel,
Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin
cnm senin sesin gayet iyi geliyodu..ama ben kalın sesliyim biraz acayip gelmiş olabilir gripli gibi bir sesim var biliyorumahh vefalı arkadaşım benimm ,dün aradın o billur sesin yatana kadar kulagımda çınladııı
benim sesim tuhaf gelmiş olabilir bişiler tıkınıyordum , telefonun sesini son anda duydum azımdakinide yutmadan actım teli :))
tekrar tşkler düşünüp aradıgın için cok incesin tatlımcok memnun oldum aramana
ayrıca şu özel hayat sigortası işide iyi olmuş sevindim :)
cnm evet oğluşum kilo almış ben vermişim sevindim bende yauwcnm güle güle kullanın.becerikli hatuun :)
ay bayaa iyi gelişmiş aslı maşallah ogluna
sende kilo vermişsin helal sana ,tebrik ederim
cnm bende saydıklarının hepsini yapıcam bizdede yarı kırk çıkarma olayı var..ve dediğin gibi suya atılan 1 tutam tuzdan zarar gelmezgecmişi cok okuyamadım göz gezdirdim dün bebegi tuzlama işi filan konuşulmuş
bende ilk kez duydum ve yapacam :))
banyo suyuna biraz tuz atmanın hiçççç bi sakıncası olmazz
bende kızımın ilk banyosuna biraz sirke damlatmıştım nazarı ,agrıyı sızıyı alır derler
aslında kendimize bile yapmak lazımmış bunu.ama ben ihmal edip yapmıyorum
yine kızım dogdugunda annem sureler okuyarak kızımın damagına annesütünden önce hurma sürdü tatlı dilli akıllı olsun diye.
peygamberimiz de torunlarına bu şekilde yaparmış ,sünnet yani
kızımda cokkk tatlı dillidirr ,bal akar azından konuşurkenn :))
ben zemzem de verdim kızıma sütten önce , kendimde içtim dogumdan önce ve sonra
yarı kırk ve kırklama olayı bizdede vardır.
onuda herkes farklı yapıyor ben bizim nasıl yaptıgımızı anlatırım sonra detaylıca :)
hosgeldin canim. hep birlikte saglikla kucaklariz ins bebisleri . ilk cocugunla kac yil var arada?
benimde bir kizim var 2 ay sonra 4 yasini bitiricek heyecanla oda kardesini bekliyor:)
masallah canim gobusune:)
benim gobus daha sivri sanki demekki sovri olunca oglan yayik olunca kiz inanisi yanlismis:)
kizlar bu ay basi son listemi esime vermistim oda siparisleri vermis bugun ilki geldi oglusumun ana kucagi battaniyesi:)
Eki Görüntüle 543389
Emzikle çok rahat edersin diyorlardı etraftakiler sen tavsiye etmiyorsun sanırım canım.. Kullanmayalım mı şimcik?
MaşAllah sana da bebişine de canım.. Bu arada eşini fena bozmuşsunAdamcağız ne heveslenmiş kendisine benziyor diye. Bu arada bizim kız da babaya benziyor sanki.. Bugün kontrole gelemedi aklı kızında kaldı. Allah' tan cc resimleri varda onunla avutacağız babamızı. Telefonda sana benziyor dedim nasıl sevindi.. :)
:)
[ı]nasılsınız hanımlar ben bi görünüyom bi kayboluyom çünkü sandalye tepesinde heryerim ağrıyo 1 saat sonra :) kızda sıkıldım anne diye tekmeliyo :)[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?