2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

32.haftaya ulaşmışsın ,maşallah..biz de o günleri görsek bir an önce..sığamamanız normal heralde büyümüştür artık iyice..

Benimde öyle canım bazen istem dışı ah sesleri filan çıkarırken buluyorum kendimi:) daha çok kaydığını yer değiştirdiğini ittiğini bunları hissediyorum artık bide bazen öyle bir hareket ediyorki karnım dalga dalga oluyor ve sanırım alt tarafa çok baskı yapıyor o an altıma işicek gibi oluyorum o anlık sonra geçio :))

sağolun kızlar desteğiniz için dediğiniz gibi hastanelerde hep kötü örnekler olur iyi örnekler zaten dışarda kurtulmuş hepsi, Rabbim herkese şifasını versin kimimizin imtahanı da böyle oluyor ama insanoğlu da suçlu malesef o kadar oynuyoruz ki her şeyle herkeste bir hastalık çıkıyor hastaneler tıklım tıklım yazık...

ben hamile kaldığımdan beri bu kadar bulantı çekmemiştim kemoterapi insanın midesini öyle kötü yapıyor ki iştahım yerinde yiyiyorum ama sonra zehir oluyor, sabah burun kanamasıyla uyandım bir de baş ağrısı var öyle işte bir kaç gün böyle gider sonra toparlıyorum çok şükür normal hayatıma dönebiliyorum.. dün falan şekerim çok yüksekti ama bugün iyi hiç beyaz un ve şeker yemiyorum dün kısa yürüyüş de yaptım ondan düştü herhalde ama hafta sonu endokrinolojiye gideceğim bakalım ne diyecek şekeri kontrol altında tutmam lazım kızlar malum 39. haftadan önce doğurmam yasak

imza kampanyasına ben de katıldım ama daha çok kişiye ulaşmamız gerekiyor henüz 1000 olmamış

göbüşleri gördüm maşallah hepinize
hazırlıklar da çok güzel perdeler sepetler...
ben de evdeyim ya annemle yapıyoruz bir şeyler sürekli ben de resim çekip koymak isterim ama teknoloji özürlüyüm ben yaa beceremiyorum neyse bir gün halledeceğim inşallah hepsini paylaşacağım sizinle, kızlar iyiki varsınız sanki tanıyorum sizi, yüzünüzü canlandırıyorum kafamda tek tek...

hosgeldin canim. hep birlikte saglikla kucaklariz ins bebisleri . ilk cocugunla kac yil var arada?
benimde bir kizim var 2 ay sonra 4 yasini bitiricek heyecanla oda kardesini bekliyor:)
annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa
masallah canim gobusune:)
benim gobus daha sivri sanki demekki sovri olunca oglan yayik olunca kiz inanisi yanlismis:)

kizlar bu ay basi son listemi esime vermistim oda siparisleri vermis bugun ilki geldi oglusumun ana kucagi battaniyesi:)

Huhuuu hayırlı akşamlaarrr
bugün annem geldi bebeğimin kıyafetlerini yıkamışım dün
bugün anneannesi ütüledi, çantalarımızı hazırladık herşeyi yıkayıp pakladık
ne olur ne olmaz diye hazır ettik herbişeyi
Rabbim güzel günler göstersin

heheheh ay çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annemler bana bal sürmüş :))) kıymetli olsun diye birde tuzlamışlar ama elim ayağım çok terler o olmamış yani
ahahahay oh ohhhhh
Sezaryen dinen caiz mi değil mi onu tartışıyo gerizekalılar tv8'de... bir de tecavüz sonucu oluşan bebekleri aldırmak günah mı değil mi onu konuşuyolar.. hiç konu kalmadı memlekette.. uyuz oldum..
töbe töbe töbe estafur seda sayanda başka konu kalmamışmı ayol
annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alın size son halimizzzzzzzzzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaa
oyy maşallahhhhh
çok güzel iyi günlerde kullan canm

bugün ogluşumu görmeye gittik ,dr randevumuz vardı ,ögleden sonra bugün giremedim pc maşallah oku oku bitiremedim
maaşallah oglum 1.464 kg olmuş,suyu saglıgı çok ii dedi dr çok şükür
kan uyuşmazlıgımız için kan tahlili yapıldı hiç bir sorun yok dedi
bebek dogduktan sonra bakılacak ,sorun olursa iğne yapılacakmış
oglum çok tatlıydı teyzeleri ya yüzünü göstermedi paşa elini kapatmış foto bile çıkmadı yüzünü kapatmış tontiş eliyle ay kurban olsun anasııııııııı
dogumum 18 ocak gibi olacakmış kesin demedi ama 26 ocak beklemeyiz dedi
yani tam 10 haftamız var abbowwwwww
daha eksikler dolu allahım nasıl yetişecek bilmiyom ya
odası yok ortada şekeri,sepeti, anam nasıl olacok bilmeme
beni bi heyacan sardı sormayın kalbim çarbıyo
artık ocak ayına kadar rüyalar görürüm artık
dr 18 ocak dogum deyince ogluma hastane setini aldık hemen gidip
allahım daha çantm hazır deyil nasıl olacak yarabbim:18:
kasılmalarımı ve sık sık wc gitmememi sordum bebek dönmüş baskı yapıyo dedi:26:
hııı günün en iyi haberi tam 90 kiloyum hiç kilo almamışım ama beb iş ii dedi drm
işte bizeden böle

Maşşallah.. bebek kaç kilo olmuş canım ?

1200 gr cnm.

benim kocişte rakip cemaatten :))
aynen eşinin dedigi gibi benim eşimde vefa borcum var diyor aralarına herzaman katılamasamda gönülden baglıyım diyor :)

heheheh saol canım çok mutlu oldum :)

ayy Allah kolaylık versin sana.eşine cok iş düşüyor bu durumda.o sana karşı iyi olursa sende moral olarak iyi olursun bu da annesigile yansırr
ama evde kardeşim annem babam var diye havalanıp sana yamuk yaparsa sütün bile gidebilir stresten cnm.eşinle konuşun şimdiden.cok hassas davranması lazım

aferin sana kız 6 kilo süper valla..kız adama hiç öyle denir mi? içine oturacak adamın..Allah seni iyi yapsın emi..bebeklerde kilo önemli değil canım sağlıklı olsunlar yeter..

ay mersi şekerimm
kızıma hamileyken çöp kovası gibi ne bulursam atıyordum mideme.sonuc 52 ile başladım 70 ile doguma girdim.
şuan biraz daha dikkat ediyorum cnm ondan cok kilo almadım.

[ı]nasılsınız hanımlar ben bi görünüyom bi kayboluyom çünkü sandalye tepesinde heryerim ağrıyo 1 saat sonra :) kızda sıkıldım anne diye tekmeliyo :)[/ı]

hoşgeldinnn ,aldıkalrınızıda güle güle kullanın inş
bade isminin anlamı aşk sevgi v.s gibi yazılıyor nette ama asıl anlamı şarap içkiymiş.bebegine bu ismi vermekte kararlımısın cnm.bidaha düşünün isterseniz.
cok daha anlamlı ve güzel isimler bulursunuz eminim

cnm senin sesin gayet iyi geliyodu..ama ben kalın sesliyim biraz acayip gelmiş olabilir gripli gibi bir sesim var biliyorumhehehe .ilkokulda geçirdiğim boğaz enfeksiyonu sayesinde ses tellerimi nası üşüttüysem artık sesim böyle kaldı malesef..ama şarkı söylediğimde sesime hayran kalırsın söliim bak bu konuda mütevazi olamiycem bacım

cnm güle güle kullanın.becerikli hatuun :)

ay bayaa iyi gelişmiş aslı maşallah ogluna
sende kilo vermişsin helal sana ,tebrik ederim
cnm evet oğluşum kilo almış ben vermişim sevindim bende yauw

cnm bende saydıklarının hepsini yapıcam bizdede yarı kırk çıkarma olayı var..ve dediğin gibi suya atılan 1 tutam tuzdan zarar gelmez

ay cnm nerden aldınız bunu bende alıyım beğendim çokkk

Son düzenleme:

cnm emzik konusu tercihe kalmış.anne alıştırırsa bebek alır ,ben ilk dogdugunda vermedigim için kızım alışmadı.
ev hanımı oldugum için kızımın beni istedigi kadar emzik yerine kullanmasından rahatsızlık duymadım
bazı bebekler emerek uyurlar.memeyi agızdan cektiginizde aglayıp uyanırlar.buda bazı anneler için zor olabilir.memeden cekince hemen emzik verilir
ben ilk dogdugu dönemlerde kızımın devamlı meme emmesinden rahatsız olmadım.
5 aydan sonrada zaten memede uyumasını engelledim.emzirip karnını doyurduktan sonra beşigine koyardım kendiliginden uyumasına alıştırdım.

eşim konusuna gelince zaten kızım babasına benziyor sende görmüşündür resimlerini.
oglumda bizim tarafa ceksin maviş olsun dayısı gibi yakışıklı olsun amaa dimiiii

slm kizlar bende yeni girebildim bugun burda tatil bugun cadilar bayrami....herkez iiydir insalahhh allahim herkeze iyilik versinnn canlarimmm..esim ev süpürdü sildi bende cocuklarla ugrastim bugunde aksam oldu iste günler kisaldi erkenden karanlik oluyor ...TONTRIKKK hosgeldin okudum bilsayarda sorun olmus tekrar hosgeldin canim bebiste iiyiymis cok sükür masallah sübhanallahhhbebisine kilonda iiy cok sevindim canim benim..WENCIMMMM canim seninde bebis iyi sanada masallahh sübhanallah canim benim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim...YILDIZCIMMM canim sende görmüsün bebisini agzin kulaklarinda bakiyorumda masallahh sübhanallahhcanim benim hersey yolundaymis cokkk sükür aldiklarini güle güle kullan herseyi gönlüne göre versin rabbimm..aminnn hepimize insallahhh..EYLEMSEVCAN::: canim göbis cokkk tatli masallahh sanaCEKIRDEKCIMMM--cok güzel pembeye bayildim ama üst üste iiy durmaz diye düüsnüyorum canim benim allahim gönlüne göre versin insallahh hepimize..ESRAMTIRAKK::canim sabret az kadi insallahh zamaninda gelir allahim yardimcin olsun..aklima gelip yazdiklarim bunlar arkadaslarim inslalhh kimseyi atlamamisimdir gördükce yazarim kendinize cokk iyi bakin allaha emanet allahim herseyi gönlümüze göre versin insllahh aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…