2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayy hepside cok güzel,güle güle kullanın aslıı
feslegenim kesene bereket seninde.

yaaaa takılıodun bana tembel hatun diye nasıl oluomuş tontirikçim

Bir de canım sen tecrübeli annesin, o yatağın içine inceden pamuk bir yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin olur mu?

olur niye olmasın.yalnız pamuk yatak belli süre sonra cok sertleşiyor.sen 4 ay filan kullancaksan sorun olmaz cnm.
senin alt açma minderinin içinde ne var?
alt açma minderide yumuşak bişiyse 4 ay idare eder aslında.cünkü sleeper içindede var zaten minder gibi bişi dimi

Son düzenleme:

cnm çok güzeller güle güle giysin bebişin

doğum ücretini ben hiç sormadım hastaneme :S cuma gidince bi sorayım bakalım 1500-2000 civarı diye duymuştum :/

4

pamuk yatak sertleşiyomuymuş bilmiyodum annemde pamuk yatak yapıcaktı özellikle ben pamuk istemiştim:18:

canım ciciler çok güzel..güle güle kullan..fesleğencim çok güzel almış..

sağolasın canım bize verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..Allah bağışlasın yavrunu..

Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))

ohhh resim bekliyoruz canım...güle güle yatır bebeğini odasında..

ayy çok sağol canım ya..merak ettimde..

aynen canım öle insanların ağzının payını verince de rahatlıyorum işte bende :) arada ayar şart

hakkatten ya judo falan aşmış bizim kızlar olayı ayşe çekiceğimiz var :) bi de senin hamilelik takviminde kemikler gelişmeye başladı dio benimkinde de daha fazla kalsiyuma ihtiyacınız var kemikleri hızlı sertleşio ve gelişio diyo biz daha çok tekme yeriz canım böle giderse

selam kızlar herkes iyidir umarım.geçmişe bi göz attım bebiş hazırlıkları tam gaz gidiyor.
herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın inşallah,hepsi çok güzeller... istanbulda hava kapalı tam battaniyenin altında tembellik yapacak bir hava var zaten sürekli yatasım geliyor,sizinde öyle oluyormu? bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama hala işe gidip geliyoruz bir an önce izin vaktim gelsee

ne zaman gitmişti annenler bugün hatta bir kaç saat önce görüştüm pazardaydı çeşitlerini saydı hurmaların hangilerin kaçar kilo alayım diye canım

canım annemelr gecen sene gıtmıstı :)

canım sorma ya bı de benım kızcemın kemık yapısı kalınmsı dr öel slemsıtı babasıan cekmıs

tee 26. haftada demsıtı kemıkelrı cok kalın olucak kafa gelsıımıde daha önden gıdıo vs vs die

bız yanmısız son haftaalr ne olruz hiç bi fikrim yok

bende senin gibiyim kolumu kaldıracak halim yok..ama ne yapalım elimiz mahkum mecburen çalışıyoruz..evde olup battaniyeme sarılıp yatmayı ne çok isterdim..

aynı duygulardayım şuan..evt havada kapalı ikindi vakti :/
benim yıllık iznim de var 30. haftalarda falan dayanamayıp izne ayrılcam galiba :S
heryerim şişti tuzlu yemediğim halde.

valla ben iyiyim şuan temizlikten sonra yemek yapmak çok güzel oluyo :) evet kapalı hava sabahtan içim çok daraldı ...yok be evdeyim ben ma uyunmuyo yat yat nereye kadar ama sen izne ayrılınca bi güzel uyursun acısını çıkarırsın

nasıl mı oluruz canım? hmmm benim gözümde bir resim canlandı :) uykusuz darmadağın iki hamiş, normal doğumu falan unutup alın bu cadıyı artık diye bağırıo

nasıl mı oluruz canım? hmmm benim gözümde bir resim canlandı :) uykusuz darmadağın iki hamiş, normal doğumu falan unutup alın bu cadıyı artık diye bağırıo

içerde durmayan dışarda nasıl durur o da ayrı bi merak konusu

inşallah gazsız uysal hanım hanımcık sütünü emip uyyan gülümseyen tipler olurlar çok şey mi istedim

oh maşallah işleri halletmişsin.aslında yarım gün çalışıyorum eve geldim yemek yap,formu takip et derken bu saat oldu anlamadımki :44:
nesse kocacım gelene kadar biraz yatayım bari

aynı duygulardayım şuan..evt havada kapalı ikindi vakti :/
benim yıllık iznim de var 30. haftalarda falan dayanamayıp izne ayrılcam galiba :S
heryerim şişti tuzlu yemediğim halde.

niye şişti acaba vücudun tuzlu da yemiyormuşsun.doktora bi sor istersen,belki de dinlensen geçer

içerde durmayan dışarda nasıl durur o da ayrı bi merak konusu

inşallah gazsız uysal hanım hanımcık sütünü emip uyyan gülümseyen tipler olurlar çok şey mi istedim

ayşecim okudum ve temennilerin çok ütopik geldi kahkahayı bastım bu içerdeki halleri yüzünden hiç öle bebiş hayal edemiom canım ya... ama dünya duayla ayakta duruo derler biz dua edelim bakarsın rabbim kabul eder

cnm teşekkür ederim tekrardan..güzel dileklerin için teşekkür ediyorum
güle güle giysin mutlu günlerde inşallah sağlıkla giysin annesi
alan teyzesinin de cebine bin bereket

ayy hepside cok güzel,güle güle kullanın aslıı
feslegenim kesene bereket seninde.

cnm çok güzeller güle güle giysin bebişin

teşekkür ederiz teyzeleriiii

Eki Görüntüle 546791

canım hediyemiz geldi çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim...
cnm iyi günlerde kullansın oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…