fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
yaaaa takılıodun bana tembel hatun diye nasıl oluomuş tontirikçim
Bir de canım sen tecrübeli annesin, o yatağın içine inceden pamuk bir yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin olur mu?
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
4olur niye olmasın.yalnız pamuk yatak belli süre sonra cok sertleşiyor.sen 4 ay filan kullancaksan sorun olmaz cnm.
senin alt açma minderinin içinde ne var?
alt açma minderide yumuşak bişiyse 4 ay idare eder aslında.cünkü sleeper içindede var zaten minder gibi bişi dimi
Eki Görüntüle 546675
fesleğenden kargo gelince oğluşumun hediyelerini göstereyimd edim temizliğe ara verdim.kalkayımda devam edeyim yoksa oturup kalacam ağırlık bastı
akşama möhim misafirlerim var kaynanatörüm gelecek ey ahaliii
herkese slm hepinize şimdiden kazasız belasız hayırlı doğumlar dilerim
ben 2012 ocak annesiyim dünya tatlısı bi oğlum var büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar
aklıma geldi topiğinize bir uğrayayım dedim birde midesi yanan bulanan arkadaşlara bir önerim olacak 2 3 tatlı kaşığı karbonatlı su için rahatlarsınız
son aylarda bende çok çektim midemdem allah hepinizi kuzularınıza kavuştursun
Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))
canım tuğbaemrah ı soruosan eğer haftasonu annesi ondaymış girememiş nete, dün de işe bi gitmiş kk yı yasaklı sitelere aldıklarını görmüş doğum iznine çıkana kdr gündüz yok anlicağın.. bende dün merak ettim cumadan beri yazmamış die msj atmıştım akşam cvp vermiş.. bi sıkıntı yok yani şükür...
cıx cıx cıx her lafı söyluyolar zaten aman söyled ekursgaımızda kalsın emı svıncımzı ne ınsnaalr var ya
ah canım ben cici cici muhabbet ederken kalkıp öel bişey söylenınce işte tavır koyamaıdk ılklerınde sonuncusunda
baya bı ayar vermıstım ama :)
sorma canım savunmasız ve muhtac olcakalrını sanıyordum ama bayabaya karate judo bılıolar dmeekkı
ne zaman gitmişti annenler bugün hatta bir kaç saat önce görüştüm pazardaydı çeşitlerini saydı hurmaların hangilerin kaçar kilo alayım diye canım
aynen canım öle insanların ağzının payını verince de rahatlıyorum işte bende :) arada ayar şart
hakkatten ya judo falan aşmış bizim kızlar olayı ayşe çekiceğimiz var :) bi de senin hamilelik takviminde kemikler gelişmeye başladı dio benimkinde de daha fazla kalsiyuma ihtiyacınız var kemikleri hızlı sertleşio ve gelişio diyo biz daha çok tekme yeriz canım böle giderse
selam kızlarherkes iyidir umarım.geçmişe bi göz attım bebiş hazırlıkları tam gaz gidiyor.
herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın inşallah,hepsi çok güzeller... istanbulda hava kapalı tam battaniyenin altında tembellik yapacak bir hava var zaten sürekli yatasım geliyor,sizinde öyle oluyormu? bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama hala işe gidip geliyoruz bir an önce izin vaktim gelsee
selam kızlarherkes iyidir umarım.geçmişe bi göz attım bebiş hazırlıkları tam gaz gidiyor.
herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın inşallah,hepsi çok güzeller... istanbulda hava kapalı tam battaniyenin altında tembellik yapacak bir hava var zaten sürekli yatasım geliyor,sizinde öyle oluyormu? bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama hala işe gidip geliyoruz bir an önce izin vaktim gelsee
canım sorma ya bı de benım kızcemın kemık yapısı kalınmsı dr öel slemsıtı babasıan cekmıs
tee 26. haftada demsıtı kemıkelrı cok kalın olucak kafa gelsıımıde daha önden gıdıovs vs die
bız yanmısız son haftaalr ne olruz hiç bi fikrim yok
nasıl mı oluruz canım? hmmm benim gözümde bir resim canlandı :) uykusuz darmadağın iki hamiş, normal doğumu falan unutup alın bu cadıyı artık diye bağırıo
valla ben iyiyim şuan temizlikten sonra yemek yapmak çok güzel oluyo :) evet kapalı hava sabahtan içim çok daraldı ...yok be evdeyim ben ma uyunmuyo yat yat nereye kadar ama sen izne ayrılınca bi güzel uyursun acısını çıkarırsın
aynı duygulardayım şuan..evt havada kapalı ikindi vakti :/
benim yıllık iznim de var 30. haftalarda falan dayanamayıp izne ayrılcam galiba :S
heryerim şişti tuzlu yemediğim halde.
içerde durmayan dışarda nasıl durur o da ayrı bi merak konusu
inşallah gazsız uysal hanım hanımcık sütünü emip uyyan gülümseyen tipler olurlar çok şey mi istedim
cnm teşekkür ederim tekrardan..güzel dileklerin için teşekkür ediyorumOleeey ulaşmış
Sabahtan beri kargonun sitesine çakılı kaldı gözlerim
Rica ederim canım. Beğenmene çok sevindim
İçini mutlulukla, sağlıkla, huzurla doldursun, ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah
Mng kargonun poşeti üzerindeki yanlışsa, ben doldurmadım onu.
Yurt içi çıktı mı içindenOnu ben doldurdum.
Yurtiçiyle gönderecektim, kafamı bozdular MNG ile gönderdim. Ondan bir karışık oldu.
Kısacası
güle güle giysin mutlu günlerde inşallah sağlıkla giysin annesi
alan teyzesinin de cebine bin bereket
ben de gormedım canım bı kaç gundur :S
güle güle kullanın canım çok ciciymiş ciddeeen :)
canım annemler son kafileydı kalmamıs çok aramıslar onun ıcın dedim :) son kalanın hepsını almıslardı :)
yoksa yerı medıne tabıı kı
burda da satılıo ama ne bılcen gerceği oldugunu :)
ahh akrgolar benı de delı edıoalr yaa :S
cıx cıx cıx her lafı söyluyolar zaten aman söyled ekursgaımızda kalsın emı svıncımzı ne ınsnaalr var ya
ah canım ben cici cici muhabbet ederken kalkıp öel bişey söylenınce işte tavır koyamaıdk ılklerınde sonuncusunda
baya bı ayar vermıstım ama :)
sorma canım savunmasız ve muhtac olcakalrını sanıyordum ama bayabaya karate judo bılıolar dmeekkı
ayy hepside cok güzel,güle güle kullanın aslıı
feslegenim kesene bereket seninde.
cnm çok güzeller güle güle giysin bebişin
teşekkür ederiz teyzeleriiiicanım ciciler çok güzel..güle güle kullan..fesleğencim çok güzel almış..
sağolasın canım bize verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..Allah bağışlasın yavrunu..
ohhh resim bekliyoruz canım...güle güle yatır bebeğini odasında..
ayy çok sağol canım ya..merak ettimde..
cnm iyi günlerde kullansın oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?