niye şişti acaba vücudun tuzlu da yemiyormuşsun.doktora bi sor istersen,belki de dinlensen geçer
ayşecim okudum ve temennilerin çok ütopik geldi kahkahayı bastımbu içerdeki halleri yüzünden hiç öle bebiş hayal edemiom canım ya... ama dünya duayla ayakta duruo derler biz dua edelim bakarsın rabbim kabul eder
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
slm canim gecmis olsun dikkat et kendine..günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler
biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuşnazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse
ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü
şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
Ayyyy herkes birbirine hediye almış ne güzel çok biğendim vallaben niye yokum bu işin içinde yaww tabi ben aanca bu saatte girebiliyom akşama kadar iş işten geçmiş oluyor
canım aynı şey benim de başıma geldi ama bulgur az olunca daha lezzetli olmuştu eşimle beraber bi öğünde yedik bitirdik ohhhAmann ya bir kadının başına gelebilecek en kötü şey geldi başıma :)
Ayıptır söylemesi bulgur pilavı yapacaktIM BU Akşam. Güzelce domatesleri doğradım, soğanlarımı biberlerimi doğradım. Tam bulgurlarımı atıcam içine o da ne. Evde bulgur kalmamış
Koştum kayınvaldeme (karşı dairemde oturuyor) ondira da yok. Ocakta eriyecek malzemelerim, dipten köşeden çıkardım bir bardakçık bulgur. Diğer malzemeleri de 2 bardaklık hazırlamıştım. Bulgurlar kayboldu domateslerin içinde
O da olmasaydı artık yumurta kırıcaktım malzemenin üstüne, melemen olucaktıBugün erzak dolabımı gözden geçirdim sonra
Bakayım neler yapmışsınız bugün tatlı hamişler, eşim gelene kadar geçmişi okuyayım
ooooo süper hayrlı olsun ne güzel yaa
bende öldüm dicem yorgunluktan süpürge açtım ama hiç içime sinmedi koltukların altını alabildiğim kadar süpürdüm sildim ama içime sinmedi anlıcan neyse artık annem bi ara gelsin de girsin koltukların altına napıyım yani zaten içimde bi huzursuz
canım ciciler çok güzel..güle güle kullan..fesleğencim çok güzel almış..
sağolasın canım bize verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..Allah bağışlasın yavrunu..
ohhh resim bekliyoruz canım...güle güle yatır bebeğini odasında..
ayy çok sağol canım ya..merak ettimde..
içerde durmayan dışarda nasıl durur o da ayrı bi merak konusu
inşallah gazsız uysal hanım hanımcık sütünü emip uyyan gülümseyen tipler olurlar çok şey mi istedim
Bebişin odasına avize arayanarkadaşlar vardı galiba, bu linkte çok şirin avizeler var, bir bakın isterseniz...
http://www.butikbebe.com/urunlist/1285/1263/aybutik
Amann ya bir kadının başına gelebilecek en kötü şey geldi başıma :)
Ayıptır söylemesi bulgur pilavı yapacaktIM BU Akşam. Güzelce domatesleri doğradım, soğanlarımı biberlerimi doğradım. Tam bulgurlarımı atıcam içine o da ne. Evde bulgur kalmamış
Koştum kayınvaldeme (karşı dairemde oturuyor) ondira da yok. Ocakta eriyecek malzemelerim, dipten köşeden çıkardım bir bardakçık bulgur. Diğer malzemeleri de 2 bardaklık hazırlamıştım. Bulgurlar kayboldu domateslerin içinde
O da olmasaydı artık yumurta kırıcaktım malzemenin üstüne, melemen olucaktıBugün erzak dolabımı gözden geçirdim sonra
Bakayım neler yapmışsınız bugün tatlı hamişler, eşim gelene kadar geçmişi okuyayım
üff yaa apartmamızın yanında yapılan inşaattan bö! geldi artık..inşaat işçileri çok uyuzlar bütün inşaat pisliklerini 7.kattan aşağıya atıyorlar arkadaki ağaçlar mahvoldu,tozu toprağı bizede geliyo haliyle bide hava boşluğunada atıyoalr dikakt etmiyolar altımdaki kadın temizlemekten helak oldu hava boşluğunu.uyardık bağırdık kaçkere yok anam dinlemiyolar hep aynı..bende belediyenin online sitesinden şikeyet ettim umarım uyarırlar sanmam ama...:26: buarada üst katımda bebekli bi aile var..bebekleri büyüdü gitgide,çığlıkları cilve sesleri geliyo kıyamam bizim minnoşlarımızda doğsun büyüsün artık yaakuzumun anneannesiyle bilmiş babaannesi gelicek bu akşam oturmaya hem aldığımız cicileri görücekler..bende yatağına uykusetini serdim görsünler diye.onlar gidince toplarım yine...fotoğrafını çekip koyucam gecenin ilerleyen saatlerinde bi kaynanatörümü ağırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?