2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ohh ooohhh temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım benden mutlusu yokyoruluverrmişim,
bi kuş burnu ısmarladım mutfaktan kendime:126: öpüyorum sizleri

Son düzenleme:

evet biraz sınırları aşmışım sonradan farkettim :)

güle güle saglikla giysin insallahh feslegencim cokk güzeller hepsi kesene berekett canim benim..tekrra güle güle giysin bebis aslicim.

slm canim gecmis olsun dikkat et kendine..

Ayyyy herkes birbirine hediye almış ne güzel çok biğendim valla ben niye yokum bu işin içinde yaww tabi ben aanca bu saatte girebiliyom akşama kadar iş işten geçmiş oluyor

Eki Görüntüle 546791

canım hediyemiz geldi çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim...

Ayyyy herkes birbirine hediye almış ne güzel çok biğendim valla ben niye yokum bu işin içinde yaww tabi ben aanca bu saatte girebiliyom akşama kadar iş işten geçmiş oluyor

aynen canım yaa ne güzel hediyeler bunlar çok beğendim, benim bebişim kısmetsiz zaten kuzum biz mahrum kaldık cicilerden :2: neyse ona da annesi alır artık

Amann ya bir kadının başına gelebilecek en kötü şey geldi başıma :)

Ayıptır söylemesi bulgur pilavı yapacaktIM BU Akşam. Güzelce domatesleri doğradım, soğanlarımı biberlerimi doğradım. Tam bulgurlarımı atıcam içine o da ne. Evde bulgur kalmamış

Koştum kayınvaldeme (karşı dairemde oturuyor) ondira da yok. Ocakta eriyecek malzemelerim, dipten köşeden çıkardım bir bardakçık bulgur. Diğer malzemeleri de 2 bardaklık hazırlamıştım. Bulgurlar kayboldu domateslerin içinde

O da olmasaydı artık yumurta kırıcaktım malzemenin üstüne, melemen olucaktı Bugün erzak dolabımı gözden geçirdim sonra

Bakayım neler yapmışsınız bugün tatlı hamişler, eşim gelene kadar geçmişi okuyayım

üff yaa apartmamızın yanında yapılan inşaattan bö! geldi artık..inşaat işçileri çok uyuzlar bütün inşaat pisliklerini 7.kattan aşağıya atıyorlar arkadaki ağaçlar mahvoldu,tozu toprağı bizede geliyo haliyle bide hava boşluğunada atıyoalr dikakt etmiyolar altımdaki kadın temizlemekten helak oldu hava boşluğunu.uyardık bağırdık kaçkere yok anam dinlemiyolar hep aynı..bende belediyenin online sitesinden şikeyet ettim umarım uyarırlar sanmam ama...:26: buarada üst katımda bebekli bi aile var..bebekleri büyüdü gitgide,çığlıkları cilve sesleri geliyo kıyamam bizim minnoşlarımızda doğsun büyüsün artık yaa kuzumun anneannesiyle bilmiş babaannesi gelicek bu akşam oturmaya hem aldığımız cicileri görücekler..bende yatağına uykusetini serdim görsünler diye.onlar gidince toplarım yine...fotoğrafını çekip koyucam gecenin ilerleyen saatlerinde bi kaynanatörümü ağırlayayım

Son düzenleme:
canım aynı şey benim de başıma geldi ama bulgur az olunca daha lezzetli olmuştu eşimle beraber bi öğünde yedik bitirdik ohhh

Sagol CNm
Sende artık kendini fazla yorma bence
Ben cok yorulduğum zaman el parmaklarım kasımım kalıyor
Zor acıyorum

Sagol CNm, odasi tamamen hazırlansın çekip koyacağım
Daha cicilerini de koyamadık
Dogmadan koyariminsallah
içerde durmayan dışarda nasıl durur o da ayrı bi merak konusu

inşallah gazsız uysal hanım hanımcık sütünü emip uyyan gülümseyen tipler olurlar çok şey mi istedim

Bnde oğlumda sok olmuştum dogunca, uyumaz , kusar ağlar
Karnindayken insan hep uslu olacak yiyecek icecek uyuyacak sanıyor ama öyle olmuyor maledsef her bebek

Bebişin odasına avize arayanarkadaşlar vardı galiba, bu linkte çok şirin avizeler var, bir bakın isterseniz...
http://www.butikbebe.com/urunlist/1285/1263/aybutik

bakmıştım. Bunlara CNm sagol tavsiyen için
Bu arada perde konusunda da kararsizdim ya, güzel pembis çiçekli çiçekli bir tl diktirdim

olabilir canım insanlık hali..bu şekilde belkide daha lezzetli olmuştur pilavın..
biz ne yapalım saatın 19 olmasını bekliyorum eve gidebilmek için..

Allah kolaylık versin canım..zannetmem belediyenin dikkate alacağını..ama olsun sen şansını denemiş oldun yinede..
eee bakalım senin kaynanatör aldılarını beğenecek mi?

Milsacım verdigin tarife göre çorbanı yaptım cok güzel oldu.ben içtim ,ılımasını bekliyorum kızımada içircem şimdi

vitamin deposu kızlar sizde yapıp için ,ekgıda dönemindede bebelerinize içirirsiniz.
sütlü kereviz çorbası.içinde havuç patates sogan kereviz süt su var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…