2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aynı duygulardayım şuan..evt havada kapalı ikindi vakti :/
benim yıllık iznim de var 30. haftalarda falan dayanamayıp izne ayrılcam galiba :S
heryerim şişti tuzlu yemediğim halde.

Canım yıllık iznimden aldım ben 30. haftamdayım. 32. haftaya kadar kullanmak zorundaymışız ya! Valla süper oldu! Darısı başına.
Evde keyif yapmak, daha doğrusu yavaş yavaş evin işini yapıp, yemeğini aheste aheste yapıp dinlenmek çok güzelmiş!
Hadi bakalım sıra sende!

Hava atmak gibi olmasın ben bu hafta izinliyim! Çoook güzel valla evde olmak. Gezmeyi çok severdim ama son zamanlarda çok gezdiğimden midir nedir ev çok güzel geldi şu 2 gündür! Çalışanlar en kısa zamanda aynı tadı tadar inşalllah!

Oyyy bunu 2-3 kere izlemiştim ama her izlediğimde daha çok seviyorum. Çok tatlı bi minnoş bu. Ama masaj da süper! Ben yapamam ama yapmayı çok isterdim feslegenim!

Tarifinizi veriverin de yapalım yaf madem! Özendirdiniz beni de!

Eline sağlık tatlım çok sağlıklı bir yemeğe benziyor..benim şu an çok midem bulanıyor çünkü komşularımdan biri balık kızartıyor kokusu eve doldu ıyyyyyy nefret ederim

SENİNKI AYAĞA KALKMIŞ ZIP ZIP ZIPLIYOR DEMEKKİ:)

Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde

acaba bebeği altın suyuna batırıp mı vercekler:)
gümüş suyu olsa 10bıne inerdi belki:)

Canım elyaflı bir minder var ama çok ince. alt açma minderim de daha yok.

en iyisi pamuk yaptırayım ben. dediğin gibi 4 aylık birşey olmaz

Maaşallahh yazılanlar oku oku bitmiyor.. Hepiniz çok şekersiniz.. Oğlum bugün durmadan hareket etti çok hoşuma gidiyo :) Çalışmak istemiyorum bende izine ayrılmalıyım.. Hamileyken iş güç zor oluyor birde çalışınca daha zor. Allahtan kocacıımm silip süpürüyo :))... Çamaşır yıkamaktan biriken ütü hafta sonu ellerimden öpecek ve ben ütü yapmaktan nefret ediyorum yaa. Bunun başka bir çözümü yok mudur? :))

canım aynı şey benim de başıma geldi ama bulgur az olunca daha lezzetli olmuştu eşimle beraber bi öğünde yedik bitirdik ohhh

Canım çok sevindim. Afiyet bal şeker olsun. Kereviz sevmeyenler için ideal, hem vitaminlerini alıyorlar. Hem de kerevizin acı tadı olmuyor.

tekrar afiyet olsun canım, senin de ellerine sağlık

Canım ütüden ben de nefret ediyorum. Tek çözüm kadın tutucan, ütünü yaptırıcan. Başka türlü olmuyor

canım vala ben izine ayrılmak istemıyorum, izne ayrılırsam sıkıntıdan kendimi yemeğe veririm,akşam eşim gelince ona sataşırım:)
en iyisi çalışıp oyalanmak yoksa fil olana kadar yerım

Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)

ANI DEFTERİMİİİ ÇOK ŞİRİİN :)bende yapıcam de hep üşeniyrum ay ne güzell benimde aklıma geldi daha önceden neden yapmadım die ilk aydan başlamadığıma çok pişmanım o anki duygularımı yazmayı çok isterdim ama akıl edemedim neyse bu aydan sonra yapıcam artık doğduğundaki ilk hareketlerini falan yazarım bazen sesli konuşup evde yalnızken konuşuyorum onunla bunları neden kağıda dökmüyrum die düşünmüyo değilim yarın çıkabilirsem ilk işim anı deftreri almak olucak çok beğendim gerçekten ben

Son düzenleme:

canim cokk güzel yapmissin ellerine saglik cok beyendim...harika olmus.

Canım bu misafirler için gibi birşey :) Bir de usg fotoğfafları var içinde.

Ben ilk aydan beri yazıyorum duygu ve düşüncelerimi anı olarak. Üzüldüğüm , mutlu olduğum herşeyi yazıyorum. Ama ileri de üniversiteye başlayınca vericem. Hayalim o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…