4
pamuk yatak sertleşiyomuymuş bilmiyodum annemde pamuk yatak yapıcaktı özellikle ben pamuk istemiştim:18:
aynı duygulardayım şuan..evt havada kapalı ikindi vakti :/
benim yıllık iznim de var 30. haftalarda falan dayanamayıp izne ayrılcam galiba :S
heryerim şişti tuzlu yemediğim halde.
selam kızlarherkes iyidir umarım.geçmişe bi göz attım bebiş hazırlıkları tam gaz gidiyor.
herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın inşallah,hepsi çok güzeller... istanbulda hava kapalı tam battaniyenin altında tembellik yapacak bir hava var zaten sürekli yatasım geliyor,sizinde öyle oluyormu? bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama hala işe gidip geliyoruz bir an önce izin vaktim gelsee
Oyyy bunu 2-3 kere izlemiştim ama her izlediğimde daha çok seviyorum. Çok tatlı bi minnoş bu. Ama masaj da süper! Ben yapamam ama yapmayı çok isterdim feslegenim!
Tarifinizi veriverin de yapalım yaf madem! Özendirdiniz beni de!Milsacım verdigin tarife göre çorbanı yaptım cok güzel oldu.ben içtim ,ılımasını bekliyorum kızımada içircem şimdi
vitamin deposu kızlar sizde yapıp için ,ekgıda dönemindede bebelerinize içirirsiniz.
sütlü kereviz çorbası.içinde havuç patates sogan kereviz süt su var.
Eline sağlık tatlım çok sağlıklı bir yemeğe benziyor..benim şu an çok midem bulanıyor çünkü komşularımdan biri balık kızartıyor kokusu eve doldu ıyyyyyy nefret ederim
SENİNKI AYAĞA KALKMIŞ ZIP ZIP ZIPLIYOR DEMEKKİ:)ya kızlar benim vajinamda ağrı var bu akşam.sancı gibi ara ara zonklama tarzında,tam olarak klitorisim zonkluyor sanırsam
dayanılmıycak bi ağrı değil ama ara ara zonkluyor bu akşam,noluyor acaba içerde yauuwww:97:
Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde
olur niye olmasın.yalnız pamuk yatak belli süre sonra cok sertleşiyor.sen 4 ay filan kullancaksan sorun olmaz cnm.
senin alt açma minderinin içinde ne var?
alt açma minderide yumuşak bişiyse 4 ay idare eder aslında.cünkü sleeper içindede var zaten minder gibi bişi dimi
canım aynı şey benim de başıma geldi ama bulgur az olunca daha lezzetli olmuştu eşimle beraber bi öğünde yedik bitirdik ohhh
Maaşallahh yazılanlar oku oku bitmiyor.. Hepiniz çok şekersiniz.. Oğlum bugün durmadan hareket etti çok hoşuma gidiyo :) Çalışmak istemiyorum bende izine ayrılmalıyım.. Hamileyken iş güç zor oluyor birde çalışınca daha zor. Allahtan kocacıımm silip süpürüyo :))... Çamaşır yıkamaktan biriken ütü hafta sonu ellerimden öpecek ve ben ütü yapmaktan nefret ediyorum yaa. Bunun başka bir çözümü yok mudur? :))
Maaşallahh yazılanlar oku oku bitmiyor.. Hepiniz çok şekersiniz.. Oğlum bugün durmadan hareket etti çok hoşuma gidiyo :) Çalışmak istemiyorum bende izine ayrılmalıyım.. Hamileyken iş güç zor oluyor birde çalışınca daha zor. Allahtan kocacıımm silip süpürüyo :))... Çamaşır yıkamaktan biriken ütü hafta sonu ellerimden öpecek ve ben ütü yapmaktan nefret ediyorum yaa. Bunun başka bir çözümü yok mudur? :))
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
ANI DEFTERİMİİİ ÇOK ŞİRİİN :)bende yapıcam de hep üşeniyrum ay ne güzellbenimde aklıma geldi daha önceden neden yapmadım die ilk aydan başlamadığıma çok pişmanım o anki duygularımı yazmayı çok isterdim ama akıl edemedim neyse bu aydan sonra yapıcam artık doğduğundaki ilk hareketlerini falan yazarım bazen sesli konuşup evde yalnızken konuşuyorum onunla bunları neden kağıda dökmüyrum die düşünmüyo değilim yarın çıkabilirsem ilk işim anı deftreri almak olucak çok beğendim gerçekten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?