2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canim cokk güzel yapmissin ellerine saglik cok beyendim...harika olmus.

canımj çok iyi yapmışsın gerç.ekten benimde isteğim oydu ama dediğim gibi akıl edemedim malesef ama olsun geç kalmış sayılmam

kızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşum elimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...

Aslı bayıldım çok cici olmuş,safari benimde içimde kaldı dur bakalım dayısı ben alcam dio beklemedeyim:)
güle güle kullanın mışıl mışıl uyusun bebişin
cnm benim rabbim gönlüne göre versin inş. tavsiye ederim tatlım normalde beşikler 70x110 yada 70x130 oluyo.bizim beşiğimiz 77x133 cm..4-5 yaşına kadar yatabilir..ön barıda çıkarılabilir o dönemde diye düşünüyorum..yatağı 6.aydan sonra baya aşağı indirilebiliyo..çekmeceleriyle aynı hizada oluyo..çocuğun tırmanıp düşmesi imkansız yanii.oyönden iyi..ama alıcaksan geç kalma derim çünkü çilek mobilya aldıktan 1 ay sonra teslim ediyo sana özel yapılıyomuş cnm oyüzden..

benim yatasım geldi valla orda allah mışıl mışıl uyumayı ve güzel güzel oynamayı nasip etsin
cnm sorma şimdikiler çok şanslı biz böyle yataklarda büyümedik valla

Aslıcım Rabbim güzel günlerde yatırsın bebişini inşallah. Çok güzelmiş.

Kaynanatör gitti galiba. Nasıl geçti akşam yemeğiniz, beğendi mi aldıklarınızı
tatlım yemeğe gelmediler ama pastacıklar börekcikler yaptım.şekerli bi bayağanım malum ama yedim ooohh yarasın minnoşuma gider ayak kaynanatör sinir etti yine beni ama kaale alıncak bi kadın değil sinir olmıycam şeker siniri sevmiyo çünkü kendime edemicem.eşim sağolsun savunuyo beni..
usg resimlerini gösterdim son çekilen..diyoki eşimden için ''aslıya benziyo dedi ama aynı ona bence söliim'' dedi.. ya ha eşim ha ben .anası babası biziz ,birimizden birimize benziycek tabi.ama uyuzluk yapıcak yaa..eşimde tam balkona sigara içmeye çıkıyodu abimle duydu ,döndü dedi ki annesine ''Bak bak biraz daha bak belki sana benziyodur'' dedi
heh heh heh diye güldü kaynanamda anlycan aldı lafı oturdu aşağıya giderkende o beşiğe çörek otu serp dedi..bende çeyizde bohçaya serpileni duydumda beşiğe serpileni duymadıydım bi yaşıma daha girdim dedimbenim annemde ara bulucak ya ,zaten hiç kollamaz beni .''annecim nazar değmesin diye diyo''dedi..bende ''nazar boncuğu takarım ben oraya bide çörek otumu temizlemeye uğraşıcam,karışmayın hadi hadi '' deyiverdim kaynanamın 1 metre boyu var türlü türlü huyu var.düzelmez o kadın boşyere dertli olmaya gerek yok:130: eşim sen bakma ona ,benim çektiğimi hiçbi evlat çekmez zaten diyo kıyamam kaale bile almıyorum ben onu istediğini desin,dinleyen yok onu

canim cokk güzelsaglikla sihatle güle güle güzel günlerde yatsin bebisin insallahh canim benim cokk güzel..
aminn tatlımm çok sağol

cnm tetanoz için bişey diyemiycem bi sor sağlık ocağındaki hemşireye ama şeker bendede var biliyosun..benim doktorum bana seni diyetisyene yollamıyorum sen dikkat et yediklerine dedi..ben zaten dikkat edip gitmiştim.yazmıştım buraya 1 kg vermişim bebeğimde gayet iyi gelişiyo..ben arada çavdar arada buğday ekmeği yiyiyorum handini bulursam fırında...kendi salatama hiç yağ koymuyorum.çayına 2 şeker atıyosan 1 şeker at cnm.salatalarına yağ koyma..marul çok tüket..ssütüne azcık tarçın serp şekeri dengeliyo.. protein ağırlıklı beslen..hamur işi tatlı tüketme genelde..arada kaçamak olur bende yapıyorum çünkü pirinç yerine bulgur pilavı ye..yemeğini tabağına koyarken suyunu süzdür öle koy ye cnm.öpüyorum senii dikkate t kendinede bebişinede

milsacımmsenin kuzuşunun hatıra defterini yerim benn

canım birinci dozdan sonra, tam bir ay sonra olman gerekiyor ikinci dozu. 3. dozu da 6 ay sonra. 5 dozu tamamlarsan hayat boyu koruma sağlanıyorsun. doğumdan 15 gün önce olması gerektiğini hiç duymadım. bir aile hekimine sor bence, sıkma canını da..

Aslıcım benim annemde aynı senin annen gibi, hemen arayı bulur. haklı da olsam olay alevlenmesin diye alttan alır, ortayı bulmaya çalışır. takmıyorsun en güzelini yapıyorsun bence. hem eşinde farkındaymış o önemli

ben de hiç duymadım beşiğe serpildiğini. ama istersen küçük bir kesenin içine koyabilirsin. ben imam nikahımızı kıyarken hocaya sormuştum bu çörek otu olayını. batıl inanç demişti.

arapça nazar duası yazdı. bunu yatak odana koy dedi. ben de öyle yaptım.

kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)

bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş

doğum günün kutlu olsun canım. bebişinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice senelere... :118:

milsacım çok güzel olmuş elinize sağlıkk, güzel bir fikir ilerde onun için büyük bi sürpriz olur :)

güle güle sağlıkla kullanın canım ne güzell yatagı da hazır, tek ki sağlıkla doğsun büyüsün :)

canım ne güzel yaaa..inş benim de az kaldı :) keyfini çıkar vala evde olmanın:)

aynen canım hamileyken çok zor oluyo..benim de kocam sağolsun her hafta sonu dip köşe temizliyo, ama ütü sorunu var işte..ütüyü de yapayım diyo da o kadar da yapmasın yazık..ben bi ara kuru temizleme yapan bi şirkete vermeyi düşündüm. hala da düşünüyorum bnm de dag gibi oluyo, eşimin gömlekleri takımları sağolsun :))

Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara...

Sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum...
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
Kırmızı
Ne güzel eşin savunmuş seni
Kesinlikle söylenenleri ciddiye aldığını gösterip sevindirme kayınvaldeni
Bende beşiğe çörekotu serpildiğini duymadım hiç
Sadece bebek doğunca beşiğin başucuna kuran,bıçak,nazar boncuğu koyarız he birde takı yastığıDD
Benim annemde senin annen gibidir
Ne olcak boşver der bana hep dahada sinir eder benii

çok güzel canım sağlıkla huzurla yatsın içinde

Günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…