Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
Canım bu misafirler için gibi birşey :) Bir de usg fotoğfafları var içinde.
Ben ilk aydan beri yazıyorum duygu ve düşüncelerimi anı olarak. Üzüldüğüm , mutlu olduğum herşeyi yazıyorum. Ama ileri de üniversiteye başlayınca vericem. Hayalim o şekilde
canim cokk güzelsaglikla sihatle güle güle güzel günlerde yatsin bebisin insallahh canim benim cokk güzel..
cnm benim rabbim gönlüne göre versin inş.Aslı bayıldım çok cici olmuş,safari benimde içimde kaldı dur bakalım dayısı ben alcam dio beklemedeyim:)
güle güle kullanın mışıl mışıl uyusun bebişin
cnm sorma şimdikiler çok şanslı biz böyle yataklarda büyümedik vallabenim yatasım geldi valla orda allah mışıl mışıl uyumayı ve güzel güzel oynamayı nasip etsin
tatlım yemeğe gelmediler ama pastacıklar börekcikler yaptım.şekerli bi bayağanım malumAslıcım Rabbim güzel günlerde yatırsın bebişini inşallah. Çok güzelmiş.
Kaynanatör gitti galiba. Nasıl geçti akşam yemeğiniz, beğendi mi aldıklarınızı
aminn tatlımm çok sağolcanim cokk güzelsaglikla sihatle güle güle güzel günlerde yatsin bebisin insallahh canim benim cokk güzel..
cnm tetanoz için bişey diyemiycem bi sor sağlık ocağındaki hemşireye ama şeker bendede var biliyosun..benim doktorum bana seni diyetisyene yollamıyorum sen dikkat et yediklerine dedi..ben zaten dikkat edip gitmiştim.yazmıştım buraya 1 kg vermişim bebeğimde gayet iyi gelişiyo..ben arada çavdar arada buğday ekmeği yiyiyorum handini bulursam fırında...kendi salatama hiç yağ koymuyorum.çayına 2 şeker atıyosan 1 şeker at cnm.salatalarına yağ koyma..marul çok tüket..ssütüne azcık tarçın serp şekeri dengeliyo.. protein ağırlıklı beslen..hamur işi tatlı tüketme genelde..arada kaçamak olurkızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşumelimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...
canim cokk güzel yapmissin ellerine saglik cok beyendim...harika olmus.
canımj çok iyi yapmışsın gerç.ekten benimde isteğim oydu ama dediğim gibi akıl edemedim malesef ama olsun geç kalmış sayılmam
milsacımmsenin kuzuşunun hatıra defterini yerim bennEki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
kızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşumelimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...
cnm benim rabbim gönlüne göre versin inş.tavsiye ederim tatlım normalde beşikler 70x110 yada 70x130 oluyo.bizim beşiğimiz 77x133 cm..4-5 yaşına kadar yatabilir..ön barıda çıkarılabilir o dönemde diye düşünüyorum..yatağı 6.aydan sonra baya aşağı indirilebiliyo..çekmeceleriyle aynı hizada oluyo..çocuğun tırmanıp düşmesi imkansız yanii.oyönden iyi..ama alıcaksan geç kalma derim çünkü çilek mobilya aldıktan 1 ay sonra teslim ediyo sana özel yapılıyomuş cnm oyüzden..
cnm sorma şimdikiler çok şanslı biz böyle yataklarda büyümedik valla
tatlım yemeğe gelmediler ama pastacıklar börekcikler yaptım.şekerli bi bayağanım malumama yedim ooohh yarasın minnoşuma gider ayak kaynanatör sinir etti yine beni ama kaale alıncak bi kadın değil sinir olmıycam şeker siniri sevmiyo çünkü kendime edemicem.eşim sağolsun savunuyo beni..
usg resimlerini gösterdim son çekilen..diyoki eşimden için ''aslıya benziyo dedi ama aynı ona bence söliim'' dedi.. ya ha eşim ha ben .anası babası biziz ,birimizden birimize benziycek tabi.ama uyuzluk yapıcak yaa..eşimde tam balkona sigara içmeye çıkıyodu abimle duydu ,döndü dedi ki annesine ''Bak bak biraz daha bak belki sana benziyodur'' dedi
heh heh heh diye güldü kaynanamdaanlycan aldı lafı oturdu aşağıya giderkende o beşiğe çörek otu serp dedi..bende çeyizde bohçaya serpileni duydumda beşiğe serpileni duymadıydım bi yaşıma daha girdim dedim benim annemde ara bulucak ya ,zaten hiç kollamaz beni .''annecim nazar değmesin diye diyo''dedi..bende ''nazar boncuğu takarım ben oraya bide çörek otumu temizlemeye uğraşıcam,karışmayın hadi hadi '' deyiverdim kaynanamın 1 metre boyu var türlü türlü huyu var.düzelmez o kadın boşyere dertli olmaya gerek yok:130: eşim sen bakma ona ,benim çektiğimi hiçbi evlat çekmez zaten diyo kıyamam kaale bile almıyorum ben onu istediğini desin,dinleyen yok onu
aminn tatlımm çok sağol
cnm tetanoz için bişey diyemiycem bi sor sağlık ocağındaki hemşireye ama şeker bendede var biliyosun..benim doktorum bana seni diyetisyene yollamıyorum sen dikkat et yediklerine dedi..ben zaten dikkat edip gitmiştim.yazmıştım buraya 1 kg vermişim bebeğimde gayet iyi gelişiyo..ben arada çavdar arada buğday ekmeği yiyiyorum handini bulursam fırında...kendi salatama hiç yağ koymuyorum.çayına 2 şeker atıyosan 1 şeker at cnm.salatalarına yağ koyma..marul çok tüket..ssütüne azcık tarçın serp şekeri dengeliyo.. protein ağırlıklı beslen..hamur işi tatlı tüketme genelde..arada kaçamak olurbende yapıyorum çünkü pirinç yerine bulgur pilavı ye..yemeğini tabağına koyarken suyunu süzdür öle koy ye cnm.öpüyorum senii dikkate t kendinede bebişinede
cnm benim rabbim gönlüne göre versin inş.tavsiye ederim tatlım normalde beşikler 70x110 yada 70x130 oluyo.bizim beşiğimiz 77x133 cm..4-5 yaşına kadar yatabilir..ön barıda çıkarılabilir o dönemde diye düşünüyorum..yatağı 6.aydan sonra baya aşağı indirilebiliyo..çekmeceleriyle aynı hizada oluyo..çocuğun tırmanıp düşmesi imkansız yanii.oyönden iyi..ama alıcaksan geç kalma derim çünkü çilek mobilya aldıktan 1 ay sonra teslim ediyo sana özel yapılıyomuş cnm oyüzden..
o almassa alamicam zaten şu an onun için mecbur bekliyorumalırsa zaten komple alıcaz odayı öyle oluncada yatak odam için ayrı bir sepet alıcam ben gece yatmaları için onun için azcık geç gelsede olur odası,ama bilmiodum 1 ayda teslim ettiklerini saol canım bilgi için
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Eki Görüntüle 547028
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Canım yıllık iznimden aldım ben 30. haftamdayım. 32. haftaya kadar kullanmak zorundaymışız ya! Valla süper oldu! Darısı başına.
Evde keyif yapmak, daha doğrusu yavaş yavaş evin işini yapıp, yemeğini aheste aheste yapıp dinlenmek çok güzelmiş!
Hadi bakalım sıra sende!
Hava atmak gibi olmasın ben bu hafta izinliyim!Çoook güzel valla evde olmak. Gezmeyi çok severdim ama son zamanlarda çok gezdiğimden midir nedir ev çok güzel geldi şu 2 gündür! Çalışanlar en kısa zamanda aynı tadı tadar inşalllah!
Oyyy bunu 2-3 kere izlemiştim ama her izlediğimde daha çok seviyorum. Çok tatlı bi minnoş bu. Ama masaj da süper! Ben yapamam ama yapmayı çok isterdim feslegenim!
Tarifinizi veriverin de yapalım yaf madem! Özendirdiniz beni de!
Maaşallahh yazılanlar oku oku bitmiyor.. Hepiniz çok şekersiniz.. Oğlum bugün durmadan hareket etti çok hoşuma gidiyo :) Çalışmak istemiyorum bende izine ayrılmalıyım.. Hamileyken iş güç zor oluyor birde çalışınca daha zor. Allahtan kocacıımm silip süpürüyo :))... Çamaşır yıkamaktan biriken ütü hafta sonu ellerimden öpecek ve ben ütü yapmaktan nefret ediyorum yaa. Bunun başka bir çözümü yok mudur? :))
doğum günün kutlu olsun canım. bebişinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice senelere...:118:
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
Sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum...kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
KırmızıKizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
Ne güzel eşin savunmuş senicnm benim rabbim gönlüne göre versin inş.tavsiye ederim tatlım normalde beşikler 70x110 yada 70x130 oluyo.bizim beşiğimiz 77x133 cm..4-5 yaşına kadar yatabilir..ön barıda çıkarılabilir o dönemde diye düşünüyorum..yatağı 6.aydan sonra baya aşağı indirilebiliyo..çekmeceleriyle aynı hizada oluyo..çocuğun tırmanıp düşmesi imkansız yanii.oyönden iyi..ama alıcaksan geç kalma derim çünkü çilek mobilya aldıktan 1 ay sonra teslim ediyo sana özel yapılıyomuş cnm oyüzden..
cnm sorma şimdikiler çok şanslı biz böyle yataklarda büyümedik valla
tatlım yemeğe gelmediler ama pastacıklar börekcikler yaptım.şekerli bi bayağanım malumama yedim ooohh yarasın minnoşuma gider ayak kaynanatör sinir etti yine beni ama kaale alıncak bi kadın değil sinir olmıycam şeker siniri sevmiyo çünkü kendime edemicem.eşim sağolsun savunuyo beni..
usg resimlerini gösterdim son çekilen..diyoki eşimden için ''aslıya benziyo dedi ama aynı ona bence söliim'' dedi.. ya ha eşim ha ben .anası babası biziz ,birimizden birimize benziycek tabi.ama uyuzluk yapıcak yaa..eşimde tam balkona sigara içmeye çıkıyodu abimle duydu ,döndü dedi ki annesine ''Bak bak biraz daha bak belki sana benziyodur'' dedi
heh heh heh diye güldü kaynanamdaanlycan aldı lafı oturdu aşağıya giderkende o beşiğe çörek otu serp dedi..bende çeyizde bohçaya serpileni duydumda beşiğe serpileni duymadıydım bi yaşıma daha girdim dedim benim annemde ara bulucak ya ,zaten hiç kollamaz beni .''annecim nazar değmesin diye diyo''dedi..bende ''nazar boncuğu takarım ben oraya bide çörek otumu temizlemeye uğraşıcam,karışmayın hadi hadi '' deyiverdim kaynanamın 1 metre boyu var türlü türlü huyu var.düzelmez o kadın boşyere dertli olmaya gerek yok:130: eşim sen bakma ona ,benim çektiğimi hiçbi evlat çekmez zaten diyo kıyamam kaale bile almıyorum ben onu istediğini desin,dinleyen yok onu
aminn tatlımm çok sağol
cnm tetanoz için bişey diyemiycem bi sor sağlık ocağındaki hemşireye ama şeker bendede var biliyosun..benim doktorum bana seni diyetisyene yollamıyorum sen dikkat et yediklerine dedi..ben zaten dikkat edip gitmiştim.yazmıştım buraya 1 kg vermişim bebeğimde gayet iyi gelişiyo..ben arada çavdar arada buğday ekmeği yiyiyorum handini bulursam fırında...kendi salatama hiç yağ koymuyorum.çayına 2 şeker atıyosan 1 şeker at cnm.salatalarına yağ koyma..marul çok tüket..ssütüne azcık tarçın serp şekeri dengeliyo.. protein ağırlıklı beslen..hamur işi tatlı tüketme genelde..arada kaçamak olurbende yapıyorum çünkü pirinç yerine bulgur pilavı ye..yemeğini tabağına koyarken suyunu süzdür öle koy ye cnm.öpüyorum senii dikkate t kendinede bebişinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?